Sådan skjules internetaktivitet fra din internetudbyder

Sådan skjules fra din internetudbyder


Din Internetudbyder (ISP) kan nemt lære alt om din online aktivitet hvis du ikke er forsigtig nok.

For at forblive anonym, mens du gennemser online, kan du skjule dit virtuelle ID-kort fra din internetudbyder.

I denne artikel kan du læse om værktøjer, der hjælper med at beskytte din aktivitet.

Hvad ved min internetudbyder om mig?

Din internetudbyder ved alt, hvad du gør online.

Ikke kun det, de registrerer også alle disse data. Disse data inkluderer alt fra de websteder, du har besøgt, de overførte data, hvis du torrenser, og sandsynligvis alt andet, du kan tænke på.

I nogle lande gør din internetudbyder ikke noget med disse data - men dette er meget sjældent!

I de fleste tilfælde vil de bruge det til at analysere deres brugere og sælge deres data.

I værre tilfælde kan de sælge dig ud til regeringen (eller blive beordret til at frigive dataene).

Desuden kan de rapportere dig til virksomheder for ulovlige aktiviteter som for eksempel torrenting. Derfor anbefaler vi, at vores læsere bruger en VPN til torrenting for at sikre, at dine data holdes sikre. Da din internetudbyder ikke kan se, hvad du laver online, kan de ikke se, hvad du torrenser, hvilket betyder, at du kan torrent shows uden at skulle bekymre dig om at blive fanget.

Sådan skjules dine internetaktiviteter fra din internetudbyder

Så nu ved du, hvad din internetudbyder ved om dig - bogstaveligt talt alt hvad du gør online.

Det er tid til at lære at skjule dine internetaktiviteter for din internetudbyder.

Brug en VPN

Et VPN (Virtual Private Network) leverer en krypteret netværksforbindelse gennem det offentlige netværk, afskærm derfor din IP-adresse mod nysgerrige øjne.VPN

Det er muligvis den sikreste måde at bevare dit privatliv og gennemse online uden at din internetudbyder sporer og logger din online aktivitet.

Der er gratis VPN-tjenester derude, men vær opmærksom på det de er måske ikke værd at tage risikoen, da deres indtægter ikke afhænger af at holde dig anonym og sikker på internettet.

Imidlertid, VPN-tjenester, der kræver betaling, vil bestemt holde dig sikker og privat, som en kontrakt binder dem til at gøre det.

Her kan du se en liste over de bedste vpn-tjenester, som vi valgte ud af et bredt udvalg for at tilbyde dig virkelig det bedste af dem alle.

Brug en proxy

En proxy ligner en VPN, men den vil kun beskytte din internetbrowser-trafik.
Proxy

Imidlertid, fuldmagter er ofte ikke hundrede procent sikre at bruge. Værten af ​​proxyserveren kan se din IP-adresse og den trafik, der går gennem proxy.

Offentlige fuldmagter, ligesom gratis VPN'er er ikke sikre overhovedet som enhver kan køre dem, er de langsomme, og du har ikke nogen grund til at stole på den operatør, der kører proxy.

I stedet for offentlige fuldmægtige, Det anbefales at bruge private proxies, da de er hurtigere og sikrere. For en mere grundig analyse af proxies, skal du læse vores Proxy Server Guide og lære mere om forskellene og lighederne mellem proxies og VPN'er.

Gennemse med Tor

Tor er en anden slags browser. Det fungerer ved at dirigere din forbindelse gennem flere noder.

Derfor kaldes det Tor - Onion Router. Din trafik går gennem flere lag som i en løg.

Det er helt gratis og vil holde dine internetbrowsingaktiviteter sikre og sikre. Mange mennesker bruger en VPN og Tor sammen for forbedret sikkerhed og privatliv. Hvis du vil gøre dette, har du brug for en Tor VPN, da ikke alle tjenester fungerer med Tor.

Desværre, i modsætning til en VPN, vil det kun beskytte dine internetbrowsing-aktiviteter. Desuden vil det alvorligt hindre dine internethastigheder.

Sådan Torrent uden din ISP at vide

Overførsel af indhold fra Internettet kan virke meget enkelt og ufarligt, og selvom det nogle gange er, der er sikkerhedsforanstaltninger, du skal overveje, før du downloader noget. Det gælder især for spændende indhold. At lokke i sig selv er ikke ulovligt. Der er dog ophavsretligt beskyttet materiale, som ikke må downloades uden at betale for det.Anonym Torrenting

Du kan komme i problemer med at downloade ophavsretligt beskyttet indhold, og for at undgå, at du kan beskytte dig selv ved at bruge en af ​​metoderne og tjenesterne til at skjule din IP-adresse.

Bemærk, at ProPrivacy.com ikke støtter eller tilskynder til ulovlig torrenting eller ulovlige online aktiviteter. Vi opfordrer i stedet til at downloade gratis juridisk indhold, og hvis du er interesseret i, hvor du kan finde fantastiske ting gratis, er denne artikel om gratis lovlige torrentwebsteder en guldmine for dig.

Sådan skjules fra din internetudbyder: Konklusion

Uanset hvad du gør på internettet din internetudbyder og dybest set nogen kan se det. Der er ting, som du måske vil skjule, ikke fordi de er ulovlige eller der er noget specielt galt med dem, men du vil bare ikke have, at hele verden skal vide det.Sådan skjuler du din ISP-konklusion

Det er når fortrolighedstjenester er hjælpsomme. Det mest sikre valg er bestemt en kommerciel VPN-service, Men i dag kan du vælge mellem andre forskellige tjenester, der hjælper med at forblive sikre og private på internettet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me