Sådan slettes din Googlemail-konto permanent

Nogle mennesker vil deaktivere deres Gmail-konti på grund af privatlivets fred. I dag er der mange sikre e-mail-udbydere rundt omkring. Disse tjenester krypterer bruger-e-mails. De krypterer også e-mails mellem afsendere og modtagere. Med bedre tilgængelige e-mailindstillinger beslutter mange mennesker at slette Gmail en gang for alle.

Nogle mennesker vil også vide, hvordan man arkiverer e-mails, hvordan man sletter e-mails, og hvordan man henter et arkiv med hele deres Gmail-konto, før de svømmer med fiskene. Nedenfor har vi leveret en trin for trin guide til, hvordan du permanent sletter .

Sådan slettes Gmail permanent

1. Naviger til din Google-konto, og log ind.

2. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Gmail.

gmail-mit-account2

3. Gå til siden "Min konto", og vælg Kontoindstillinger.

4. Klik på Slet din konto eller tjenester i menuen til venstre.gmail-præferencer

5. Klik på Slet produkter.

gmail-delete-konto

gmail-delete-produkter

6. Du bliver nu bedt om at indtaste legitimationsoplysninger igen. Indtast dem, og log ind.

7. Klik på affaldsikonet til ikonet for din Gmail-konto.

8. Indtast en ny primær e-mail-adresse (enten en gammel e-mail-konto, du også planlægger at skrubbe, eller din nye krypterede e-mail-adresse). Indtast din adgangskode igen, og klik på FJERN GMAIL.gmail-skraldespand

gmail-ny-mail

9. Nu får du besked om at gå og tjekke dine e-mails på den nye e-mail-adresse, som du har leveret Google til. Vælg "Ok, få det."

10. Åbn meddelelsen om bekræftelse af sletning af Gmail, der er blevet leveret til din nye e-mail. Klik på bekræftelseslinket.

gmail-confirm-mail

11. Vælg nu Slet og bekræft.

gmail-confirm-delete1

Som du kan se, har Google gjort deaktivering af Gmail til en flerlagsoperation. Det er antagelig at forlænge, ​​udskyde og afskrække brugeren fra at slette deres konto.

Tillykke, du har nu slettet Gmail fra dine Google-konti.gmail-succes

Sådan slettes e-mails permanent i en Gmail-konto

Hvis du vil slette e-mails permanent fra Gmail, skal du blot sende dem til din papirkurven og derefter tømme papirkurven. Fra det tidspunkt slettes e-mailen fra din konto og fra Gmail's servere. Husk dog, at al din mail er gemt i 'All mail' -mappe.

I virkeligheden (selvom det kan se ud som om det) er der ingen andre mapper, men al mail. Alle andre mapper er simpelthen en sekundær visning af indbakken, som er, hvor al post faktisk er.

gmail-alt-mail

Derfor skal du altid slette e-mails fra din Google-konto for at slette send dem til papirkurven fra indbakken. Ellers vil de stadig være derinde.

Husk: Hvis du ikke sender en e-mail til papirkurven fra den primære all mail-indbakke, forbliver din e-mail i den mappe.

Sådan downloades dit Gmail-arkiv

Hvis du er sikker på, at din Gmail-konto er en digital begravelse, er det tid til at overveje at downloade et komplet arkiv med alle dine e-mails. For at gøre det, følg nedenstående trin.

1. Naviger til Gmail's Download din dataside. Log ind på din Gmail-konto for at få adgang til den.

gmail-omfatter-arkiv

2. Vælg, hvad du vil have Google til at give dig dit arkiver, der kan downloades. Hvis du vil se flere indstillinger for hver Google-tjeneste, skal du vælge pil ned.

gmail-optioner

3. Når du har valgt de ting, du vil beholde, skal du klikke på Næste.

4. Vælg en filtype til din download.

5. Til sidst skal du vælge den måde, du vil levere dit arkiv på.

Husk, at dine Google Play Musik-sange ikke kan inkluderes i det ønskede arkiv. Som sådan skal du gå til Google Play Musik Managert for at downloade din musik manuelt.

gmail-download-levering-optioner

Når du har fået dit arkiv fra Google, kan du gå videre til din Gmail-konto. Hvis du ikke ønsker arkivet med e-mails og andre personlige data, skal du fortsætte direkte til at slette Gmail.

Arkivering Vs. Sletning af e-mails

Nogle mennesker sletter e-mails, mens de følger med, for ikke at have en rodet indbakke. Problemet er, at Google sletter meddelelserne i din papirkurvmappe hver 30. dag. Det betyder, at du til sidst sandsynligvis vil miste en vigtig e-mail.

Arkivering af e-mails er en fantastisk måde at rydde indboksen på uden at miste e-mails, som du muligvis senere har brug for.

E-mails kan arkiveres ved at skubbe eller bruge boksen med pil ned i den (i meddelelsens proceslinje). Du kan også vælge flere meddelelser i indbakken og derefter bruge boksen med pil ned ikonet.

gmail-arkiv

Deaktiver Gmail-konto: Overvejelser

Der er en række ting, du skal overveje, før du deaktiverer din Gmail-konto. For det første, hvis du sletter Gmail, mister du adgang til det helt - for evigt. Det betyder, at hvis du abonnerer på andre websteder eller sociale medier ved hjælp af denne e-mail-adresse, vil du miste muligheden for at nulstille din adgangskode. Dette kan potentielt låse dig ud af en eller flere andre tjenester.

Dette kan være en alvorlig smerte. For at genvinde adgangen til din skal du give webstedet bevis for, at du er den retmæssige ejer. Dette kan være et alvorligt problem for mennesker, der bruger sociale mediesider under et pseudonym eller kaldenavn. Hvis du lyver om hvem du er og ikke uploader nogen sondrende fotos til disse konti, kan du synes det er utroligt svært at bevise, at kontoen er din.

Et andet almindeligt problem er, når en bankkonto er registreret på Gmail-kontoen. Dette fører til behovet for at kontakte bankens kundeserviceteam, hvilket kan betyde et premium-opkald og inkluderer lange ventetider.

Krypterede e-mailudbyderindstillinger

Når du har deaktiveret din Gmail-konto, har du brug for en ny e-mail-adresse. Med det i tankerne skal du finde ud af, hvilken af ​​de sikre e-mail-udbydere du abonnerer på.

I disse dage er digitalt privatliv blevet noget, som borgerne skal søge efter sig selv, hvis de ønsker tilstrækkelig cyberbeskyttelse. Med hackere og regeringer, der alle går efter private internetdata, er risikoen stor.

Resultatet af denne erkendelse har været en kraftig stigning i optagelsen af ​​krypteringsværktøjer og tjenester, der hjælper folk med at reducere deres digitale fodaftryk.

VPN Services

VPN-tjenester er en central del af den digitale privatlivsrevolution. De bedste VPN-tjenesteudbydere tillader folk at maskere deres ægte IP-adresse og fjerne blokering af censureret indhold. Derudover bruger VPN-software kryptering af militær kvalitet til at sikre al brugerwebtrafik. Resultatet er langt højere niveauer af online privatliv og sikkerhed for dig og din familie.

Krypterede e-mail-udbydere

Folk søger at efterlade samvittighedsfulde multinationale tech-giganter som Google. de vælger uafhængige krypterede e-mail-udbydere, der lover at levere en virkelig sikker e-mail-service.

Kombinationen af ​​en VPN og en pålidelig e-mail-service giver brugerne en helt anden weboplevelse. Dette gør hurtigt deres online aktiviteter usynlige for uønskede eksterne kræfter.

For dem af jer, der er interesseret i at bruge disse banebrydende krypteringstjenester for at undgå at blive snudet på, foreslår vi, at du ser på vores bedste VPN-tjenester.

For at hjælpe dig i din overgang er her et par anbefalinger til at få en krypteret e-mail-konto.

Hushmail er en populær udbyder af krypteret e-mail. Med en Hushmail-konto gemmes din e-mail i krypteret form og dekrypteres med din adgangskode, når du logger ind. Desuden krypteres og dekrypteres e-mails, der sendes mellem Hushmail-abonnenter, uden at de mislykkes. Når du e-mailer en tredjepart-e-mail-udbyder (f.eks. Gmail eller Yahoo), kan du på forhånd aftale et hemmeligt spørgsmål med din kontaktperson for at dekryptere e-mailen.

VaultletMail svarer til Hushmail. Det krypterer alle e-mails mellem VaultletMail-brugere automatisk. Derudover kan brugere e-maile andre udbydere sikkert ved at bruge sit system. Det fungerer ved at lade enhver modtager oprette en sikker adgangssætning, som de derefter kan bruge til at dekryptere alle fremtidige e-mails modtaget fra en VaultletMail-konto. VaultletMail har også en række ekstra funktioner som selvdestruktionstider til e-mails og forebyggelse af kopiering, citering, udskrivning og videresendelse af e-mails.

Slet Gmail permanent - Advarsel

Nogle mennesker tror, ​​at de kan deaktivere deres Gmail-konto og derefter senere slutte sig til Gmail igen med det samme brugernavn og e-mail-adresse. Det er ikke sandt.

Når du sletter Gmail, er denne e-mail-adresse uden for grænser for alle - for evigt - for at forhindre nogen i at være i stand til at efterligne dig.

Således skal du opdatere alle konti på sociale medier, websteder og abonnement på tjenester, der er registreret på din Gmail-konto. Du kan ikke få e-mail-adressen tilbage. Så sørg for at opdatere din e-mail-adresse med hvert af disse abonnementer en ad gangen - inden du sletter Gmail.

Bekymringer vedrørende beskyttelse af Gmail

Gmail's privatlivspolitik siger, at e-mails, der sendes til eller fra en Gmail-konto, aldrig læses af et menneske (bortset fra afsenderen og modtageren). Derudover hævder Google Inc., at e-mails, der behandles af computere, kun bruges til at blokere spam og forbedre reklamemålretning.

Mange mennesker mener imidlertid, at den måde, hvorpå e-mails behandles af Gmail, går langt ud over acceptabel brug. Tilbage i 2004 opfordrede 31 uafhængige fortalere for beskyttelse af personlige oplysninger og menneskerettighedsorganisationer Google til at suspendere sin e-mail-tjeneste på grund af disse privatlivets fred. I 2013 angreb Microsoft også Google for elektronisk scanning af e-mails. Microsoft hævdede, at de fleste forbrugere er uvidende om, at Google overvåger deres indbakker for at målrette annoncer.

Samme år fandt Consumer Watchdog bevis på retssager, hvor Google hævdede, at Gmail-brugere ikke 'implicit er sikret fortrolighed af deres e-mails.' Google svarede på påstandene ved at sige, at,

"... alle brugere af e-mails skal nødvendigvis forvente, at deres e-mails vil blive genstand for automatisk behandling ... Ligesom en afsender af et brev til en forretningskollega ikke kan blive overrasket over, at modtagerens assistent åbner brevet, kan folk, der bruger webbaseret e-mail i dag ikke blive overrasket, hvis deres kommunikation behandles af modtagerens ECS [elektronisk kommunikationstjeneste] -udbyder i løbet af levering."

Slet Gmail: Konklusion

Denne artikel har leveret en detaljeret vejledning til deaktivering af en Gmail-konto permanent. Derudover har vi forklaret, hvordan man sletter individuelle e-mails korrekt, og hvordan arkiveres dem. Vi har også vist, hvordan du anmoder om dine data fra Google, før du sletter dem.

For dem, der vil slette Gmail, fordi de vil begynde at beskytte deres digitale fodaftryk, har vi også givet oplysninger om VPN'er. VPN'er er det mest vitale værktøj til internetsikkerhed af alle. Vi har anbefalet et par krypterede (for at du kan deltage for at deaktivere Gmail).

Med alle de nødvendige trin ét sted har du alt hvad du har brug for for at kunne sikre dine data korrekt her. Hvis du overhovedet har spørgsmål, tøv ikke med at stille os i kommentarfeltet nedenfor. Glad sletning!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me