Sådan streames NFL Week 16 Playoffs online med en VPN

Bor du uden for USA og Storbritannien? Ønsker du at se den amerikanske NFL Week 16 Playoffs? Du kan fjerne blokering af og streame alle NFL-spil i feriesæsonen i år ved at bruge en VPN til NFL!

hvordan man ser nfl online jul

Streaming af NFL Week 16-slutspil fra uden for USA er super let - hvis du har en VPN!

Et VPN (Virtual Private Network) giver dig adgang til geobegrænsede strømme af NFL-spil, der normalt er blokeret uden for USA. Det eneste krav til streaming af NFL-spil denne jul er en hurtig VPN, der kan streame i HD. Lad os komme igang...

Sådan ser du NFL Uge 16 Playoffs online

  1. Vælg en VPN-udbyder fra vores bedste liste over VPN-tjenester. Hvis du har travlt, anbefaler jeg NordVPN, fordi det har alt hvad du har brug for for at se NFL.
  2. Opret forbindelse til en VPN-server beliggende i USA eller Storbritannien (dette vil give dig den amerikanske eller britiske IP-adresse, du har brug for for at streame NFL).
  3. Naviger til SkySports UK eller NowTV for at betale for midlertidig adgang til Storbritanniens Sky Sports. (NowTV sælger dag, uge ​​eller måned pass til SkySports). Eller gå videre til CBC, FOX, ESPN eller NFL netværk, hvis du vil se en amerikansk strøm.
  4. Hvis du har brug for hjælp til at finde en betalingsmetode, der fungerer, kan du se vores guide til brug af et virtuelt betalingskort. Imidlertid sælger NowTV gavekort online - så du skulle være i stand til at tilmelde dig Sky TV UK uden problemer. Det samme er tilfældet for SlingTV (som viser CBC, FOX Sports, NBC til søndag aften spil og ESPN) - Et gavekort kan købes via Walmart online, og det bliver leveret via e-mail!
  5. Nu hvor du har et abonnement på NowTV eller Sling TV, skal du bare huske at oprette forbindelse til en britisk eller amerikansk VPN-server, hver gang du vil se NFL Playoffs online!

Sådan streames NFL Playoffs denne jul

Stream NFL på Sky Sports

Sky Sports UK viser to af uge 16-slutspil:

  • Mandag 24. december: Kansas City Chiefs i Seattle Seahawks (1.10 am, live på Sky Sports)

  • Tirsdag den 25. december: Denver Broncos ved Oakland Raiders (kl. 1, live på Sky Sports))

Hvis du allerede har et Sky Sports-abonnement - men vil være uden for Storbritanniens besøgende familie, eller på en Xmas-ferie - kan du bruge en VPN til at foregive at være i England. Så snart du opretter forbindelse til en VPN-server i England, kan du logge ind på din almindelige Sky Sports-konto for at se NFL-spil, som om du var hjemme.

Hvis du ikke har et abonnement, anbefaler vi NowTV...

Se NFL online med NowTV

NowTV sælger adgang til Sky Sports UK. Den store ting ved NowTV er, at du kan købe enten et dag-, uge- eller månedspass. Det betyder, at du kan betale for at se bare de to slutspilskampe, hvis du foretrækker det. Det, der også er fantastisk ved NowTV, er, at det er muligt at købe gavekort online. Det betyder, at du kan få adgang uden behov for et britisk-registreret kredit- eller betalingskort.

NowTV starter på kun 7,99 £ for et døgnpas. Priser for et månedligt abonnement koster meget rimelige £ 33.99 - dette giver dig adgang til 10 kanaler. Den gode nyhed er, at det også er muligt at købe en "Mobil månedspass" for kun £ 5,99 - dette giver dig adgang til fire Sky Sports UK-kanaler på en mobilenhed.

Sky månedspas interface

Se NFL på Sling TV

Hvis du vil se så meget NFL-action som muligt, har du brug for adgang til CBS, FOX Sports, ESPN og NBC (til søndag aften spil). Den bedste måde at se alle disse spil er at abonnere på den amerikanske tv-streamingtjeneste SlingTV.

SlingTV blue pass koster $ 25 per måned, og det giver adgang til et stort antal NFL-slutspil. Den gode nyhed er, at Walmart sælger kuponer til SlingTV online, hvilket betyder, at du ikke skal have noget problem med at betale for et abonnement, når du opretter forbindelse til en amerikansk VPN-server.

Jeg har allerede et gyldigt amerikansk kabel-tv-abonnement

Hvis du er bosiddende i USA, og du allerede har et gyldigt login til et kabel-tv-abonnement, kan du logge ind med en VPN. Så snart du forlader USA på juleferie, forhindrer geo-begrænsninger dig i at være i stand til at se tv hjemmefra. Den gode nyhed er, at du kan oprette forbindelse til en VPN-server i USA for at logge ind på din almindelige TV-portal!

Abonner bare på en VPN-tjeneste, opret forbindelse til en amerikansk server og gå over til det websted, du vil streame - du vil være i stand til at logge ind med dine gyldige amerikanske kabel-tv-legitimationsoplysninger! Enkel!

Stream NFL Online: Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tillader en VPN mig at streame NFL-spil?

En VPN tillader dig at foregive at være i et andet land. Så snart du opretter forbindelse til en VPN-server, skjules din reelle placering (uanset hvor den måtte være). En VPN-tjeneste kan give dig en IP-adresse i enhver del af verden. Ved at oprette forbindelse til en server i England eller USA ser du ud til at være en faktisk britisk eller amerikansk bosiddende. Det betyder, at du kan se tv-streams, der normalt er blokeret uden for disse regioner!

Hvad er uge 16 NFL Playoffs-plan??

NFL fans er i en godartet denne feriesæson. Her er en fuld tidsplan for alle kampe:

NFL-plan

NFL fans fra hele verden kan bruge en VPN til let at omgå geo-begrænsninger og strømme playoff-spil. Fortæl os det i kommentarerne nedenfor, hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger en VPN til at se NFL!

ProPrivacy.com udelukker ikke krænkelse af ophavsretten. Selvom vi er opmærksomme på, at VPN'er kan bruges til at forfalske din placering til et andet land og dermed overvinde geobegrænsninger, er deres primære formål at give dig online sikkerhed og privatliv. Først og fremmest anbefaler vi, at du bruger en VPN.

Billedkreditter: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me