Sådan streames tegneserier online – Fjern blokering af ubegrænset TV for børn under udlandet

Alle ønsker, at deres børn skal være glade. Imidlertid kan det i disse dage være ret svært for forældre at følge med på tv-relaterede krav fra legepladsen. Vi forstår, hvad du har at gøre med - listen over populære tegneserier ser aldrig ud!


Naturligvis ønsker ingen, at deres børn går glip af, men det er ikke altid nemt at have råd til den store mængde forskellige børns kanaler, der er tilgængelige i dag. Heldigvis er der et svar på dine bønner, og dette svar er en Virtual Private Network (VPN) -tjeneste.

Få adgang til tegnefilm online

Et virtuelt privat netværk giver dig adgang til billigere muligheder for at se tegneserier online. De mere officielle indstillinger i denne vejledning kræver et abonnementsgebyr. Andre alternativer giver dig dog mulighed for gratis adgang til millioner af tegneserier. Uanset hvad er en VPN din gyldne billet til sikker adgang til næsten ubegrænset tegneserier for dine små!

Hvad er en VPN?

En VPN er en onlinetjeneste, der gør to ting. For det første giver det kryptering. Dette betyder, at dine webbrowsingdata (indgående og udgående) er korrekt krypterede. Resultatet er digitalt privatliv, der forhindrer nogen i at vide, hvad du gør online.

Dernæst giver en VPN mulighed for at foregive at være i et andet land. Dette giver dig mulighed for at overvinde lokal censur og internationale blokke kendt som geo-restriktioner.

Cartoon Vpn

Hvordan fungerer en VPN til tegnefilm?

Alle, der får adgang til internettet, har en IP-adresse (Internet Protocol). Det er et sæt numre, der kan bruges til at finde, hvor du er. Det kan også bruges til at tjekke, hvad du får adgang til online.

Din IP-adresse bruges også til at håndhæve geobegrænsninger, som forhindrer dig i at få adgang til tv-streams fra udlandet. Dette kan være irriterende for forældre, der ønsker at få flere tegneserier til deres børn. Med en VPN til tegneserier kan du dog foregive at være i et andet land for at få adgang til de blokerede strømme.

Derudover bestiller mange regeringer i dag internetudbydere (ISP'er) til at føre journaler (obligatorisk datalagring) af, hvad deres kunder gør online. Afhængig af hvor du bor, betyder det, at adgang til piratkopierede strømme af videoindhold kan resultere i et brev, der beder dig om at stoppe, og nogle gange endda en domstol indkaldt.

Dette er irriterende, fordi der er et stort antal websteder, der tilbyder gratis tegneseriestreams.

Hvilken VPN til tegneserier skal jeg få?

Der er hundreder af VPN'er på markedet. For at se streaming-tegneserier har du brug for en, der er hurtig. Mange VPN'er har langsomme servere, der ikke er gode nok til streaming. Dette vil resultere i buffering, og vil uden tvivl betyde, at dine børn konstant irriterer over tegneserierne, der ikke spiller ordentligt.

Derudover har mange VPN'er dårligt implementeret eller forældet kryptering. Dette betyder, at de ikke leverer godt nok privatliv og sikkerhed. VPN'erne, som vi anbefaler, er alle blevet valgt, fordi de både er sikre og hurtige. Derudover har de alle servere placeret over hele verden: perfekt til adgang til geobegrænsede tegneserier.

Fjern sikkert blokering af tegneserier nu!

Sådan ser du tegneserier online med en VPN - installationsvejledning

Det er ekstremt nemt at få adgang til tegnefilm online med en VPN. Følg blot disse enkle trin:

 1. Vælg en VPN til streaming fra vores liste. For at kunne se tegnefilm online sikkert, anbefaler vi ExpressVPN, fordi det har den bedste service til jobbet.
 2. Klik igennem til webstedet for din valgte VPN, og abonner. Du kan få et ugentlig, månedligt eller årligt abonnement. Derudover har ExpressVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti (hvilket betyder, at du kan teste den med dine børn uden risiko).
 3. Nu download softwaren til din enhed. Vores anbefalede VPN'er har software til alle dine enheder og kan bruges på flere enheder på samme tid (ExpressVPN tillader f.eks. Tre enheder).
 4. Når det er downloadet og installeret (hvilket kun tager et par minutter), er du klar til opret forbindelse til VPN. Vælg en placering i VPN's menu, og klik på Opret forbindelse.
 5. Så snart VPN'en opretter forbindelse, du ser ud til at være på det sted, du valgte. Hvad mere?, alle dine data er krypteret så ingen (hverken din internetudbyder eller din regering) kan fortælle, hvad du laver online.

Husk: Så snart VPN'en er tilsluttet, har du digitalt privatliv. Det betyder, at du kan føle dig fri til at få adgang til de tegneseriewebsteder, du ønsker, uden frygt for at blive set.

Hvor man kan få adgang til tegnefilm billigt - Officielle websteder

Når du først har en VPN, er der masser af måder at se tegnefilm online i en officiel kapacitet. Lad os se på nogle af disse muligheder:

CBeebies på BBC iPlayer

BBC har en online-afspiller, der viser tegneserier og programmer til børn. Dette kan tilgås gratis, hvis du opretter forbindelse til en server i England. Imidlertid blokerer ikke alle VPN'er BBC iPlayer. Det skyldes, at BBC aktivt blokerer VPN'er. Den gode nyhed er, at vores mest anbefalede VPN til tegneserier - ExpressVPN - fjerner blokering af BBC iPlayer (og dermed CBeebies).

Vil du vide mere om adgang til iPlayer uden for England? Vores bedste VPN til BBC iPlayer-guide er et godt sted at starte!

Iplayer Bbc-tegneserier

Fjern blokering af amerikansk Netflix for at få flere tegneserier

Hvis du har et Netflix-abonnement og ikke bor i USA, går du glip af mange muligheder for børn. Der er ikke kun flere tegneserier og shows til børn i det amerikanske Netflix-katalog, men der er også mange flere børnefilm.

Desværre blokerer Netflix de fleste VPN'er. Den bedste VPN til at fjerne blokering af tegnefilm - ExpressVPN - blokerer imidlertid US Netflix uden problemer.

For mere information om udvidelse af dit Netflix-bibliotek med en VPN, se vores Netflix VPN-guide for mere information.

Se Cartoon Network Online på amerikanske kabelkanaler

En af de mest populære ting, som forældre gør med en VPN, er adgang til amerikanske kabel-tv-kanaler for deres børn. Den bedste måde at gøre dette på er med Sling TV. Slynge-tv er en billig efterspørgselsservice, der giver forældre adgang til et stort udvalg af tegneseriekanaler. Den orange plan er kun $ 20 pr. Måned og kan købes uden en kontrakt måned for måned.

Sling Tv Vpn Main

Dette er de tegneseriekanaler, du får:

 • Disney Channel, Disney HD og Disney Junior
 • Nick Jr., Nicktoons, TeenNick
 • Tegnefilmsnetværk
 • Boomerang
 • Duck TV
 • Slynge børn
 • Baby tv
 • Cbeebies

Slynge-tv er en fantastisk mulighed for børn, der ønsker at se Cartoon Network online. Det har næsten alt det, børnene vil se. Sling TV giver børn mulighed for at se Nickelodeons kanaler og se Disney online. Det er en meget rimelig mulighed for prisen og kan testes i syv dage gratis! Du skal blot oprette forbindelse til en af ​​dine VPN's amerikanske servere og tilmeld dig din gratis prøveperiode.

En Sling TV-plan giver dig også adgang til store mængder amerikansk kabel-tv-indhold for voksne - hvilket gør det til en fantastisk, billig, alt-tv-løsning.

Sådan får du adgang til tegneserier online gratis

Nu hvor vi har dækket en række "legitime" muligheder, lad os se på nogle af de andre fordele ved at have en VPN. På grund af det privatliv, som en VPN giver, er det muligt for dig og dine børn at se din favorit tegneserie online gratis. Der er mange sider online, der er dedikeret til at levere piratkopierede strømme af tv-shows, film, og - du gættede det - tegneserier.

Fjern blokering af tegneserier

For ikke længe siden var det mere sikkert at se ulovlige strømme online: ingen var interesseret, og alle gjorde det. I de sidste fem år har der imidlertid været et voksende pres på regeringerne om at gøre mere om piratkopiering. Dette har ført til, at nogle internetudbydere har sendt advarselsbrev. Derudover har der været tilfælde, hvor folk har afskåret deres internet og, endnu værre, bøder.

Den gode nyhed er, at kombinationen af ​​at foregive at være på et andet sted og stærk kryptering gør en pålidelig VPN ideel til at få adgang til streamingwebsteder privat. Med en VPN, hvis børnene kører dig i nød, kan du hurtigt søge efter "se tegneserier online Adventure Time" og finde et streamingwebsted, der har den tegneserie (eller ethvert andet, som dine børn foretrækker).

Bedste steder at se tegnefilm og anime gratis

Hvis du er interesseret i at få adgang til tegneserier gratis ved hjælp af din VPN, er her nogle eksempler på fantastiske sider, der har indhold klar og venter:

 1. Tegnefilm på
 2. Tegnefilm HQ
 3. ToonJet
 4. Se Cartoon Online
 5. Anime-smag

Dette er bare nogle eksempler på websteder, der har tegnefilm til rådighed for dig at se online sikkert. Du skal blot oprette forbindelse til din VPN, så din trafik er privat, og klik på linkene for at nyde indholdet.

Se tegneserier online med en VPN - Konklusion

I denne artikel har vi drøftet mange metoder til at se tegneserier online. Med en pålidelig VPN kan forældre foregive at være i et andet land for at få adgang til flere streamingtjenester. De kan også gøre brug af VPNs kryptering af militær kvalitet til sikkert at få adgang til websteder, der har hundreder af timers gratis børneshow online.

Til streaming af tegneserier anbefaler vi ExpressVPN, fordi det er ekstremt sikkert, har hurtige servere, har en stærk privatlivspolitik, fjerner blokering af amerikanske Netflix og BBC iPlayer og har en dokumenteret track record for at give privatlivets brugere. En hvilken som helst af VPN'erne i vores fem bedste artikel om VPN-tjenester vil også gøre jobbet godt, så hvis du gerne vil have et par flere muligheder, klik her.

Titelbillede kredit: Dragon Images / Shutterstock.com

Billedkreditter: Sarunyu L / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me