Slik ser du Ruiz vs Joshua omkamp med en VPN

Lørdag ser Anthony Joshua tilbake til ringen for å kjempe mot den nåværende verdensmesteren i tungvektsboks Andy Ruiz - i det som utvilsomt er den mest etterlengtede tyngdekonkurransen i 2020. Omkampen vil se AJ komme tilbake til ringen for å se om han kan gjenfangre WBA ( Super), IBF, WBO og IBO tungvekt titler han tapte for Ruiz tilbake i juni.

På grunn av sjokk og ærefrykt forårsaket av den første opprøret, forårsaker denne omkampen masser av surr globalt - noe som betyr at mange seere vil henvende seg til en VPN for å fjerne blokkeringen av konkurransen og se om Ruiz kan gjøre det tilsynelatende umulige en gang til.

Slik strømmer du Ruiz mot Joshua 2 med en VPN

Ved hjelp av en VPN kan hvem som helst late som om han er i et fremmed land for å oppheve blokkeringen av en offisiell strøm av Ruiz VS AJ. Dette sparer deg for å måtte jakte på en ulovlig strøm, og garanterer at du ikke plutselig blir liggende i mørket med en strøm som er ødelagt.

Med en VPN kan du late som du er i Storbritannia, USA, Canada - eller til og med Spania - for å fjerne blokkeringen av Joshua VS Ruiz 2 på DAZN eller Sky Sports. En VPN fungerer ved å skjule din virkelige IP-adresse og erstatte den med en lokal IP-adresse i landet du trenger.

Som et resultat kan du betale for den offisielle strømmetjenesten og se den akkurat som en lokal ville. Følg disse enkle trinnene for å oppheve blokkeringen av Anthony Joshua VS Ruiz med en VPN:

  1. Abonner på en av de beste VPN-ene. For å fjerne blokkering av Ruis Vs AJ anbefaler vi NordVPN fordi den er rask og har servere globalt der du trenger dem for å streame kampen.
  2. Last ned og installer VPN-programvaren.
  3. Koble til en server i landet du trenger.
  4. Gå over til strømmetjenesten som kringkaster kampen og abonner
  5. Se Joshua mot Ruiz takket være VPN-en din.

Hvor kan jeg se Joshua Vs Ruiz online?

DAZN

Den beste måten for folk å streame AJ Vs Ruiz 2 kommer sannsynligvis til å være via online sportsstreamingstjenesten DAZN. DAZN har rettighetene til omkampen i USA, Østerrike, Tyskland, Japan, Sveits, Canada, Italia, Spania og Brasil.

Det betyr at hvem som helst kan bruke en VPN for å koble seg til en server i et av disse landene for å oppheve blokkeringen av DAZN og få et måneds abonnement. Prisen på et måneds abonnement koster mellom $ 10 og $ 20 avhengig av hvilket land du velger. Imidlertid anbefaler vi generelt Canada som vil koste deg rundt $ 15 for å se på kampen.

Dessuten kan DAZN-kunder fra utenfor USA for tiden få en 30-dagers gratis prøveperiode. Dette betyr at så lenge du abonnerer på DAZN Canada eller Spania - kan du se kampen med engelsk eller spansk kommentar uten å betale en cent.

Sky Sports Box Office

Alle som foretrekker å se på kampen via Storbritannias Sky Sports-kringkaster, kan gjøre det på nettet ved å kjøpe Box Office-betal-per-visning-arrangementet på NowTV.

Nå vil TV selge tilgang til pay-per-view-kampen for engangsavgiften på $ 24.99. Og alle som bestiller kampen via NowTV kan få tilgang til den direkte på sin PC, Mac, smarttelefon eller nettbrett.

Når er Joshua Vs. Ruiz 2?

Den forventede omkampen kommer til å finne sted på en spesialbygget arena i Ad Diriyah, Saudi-Arabia.

Hovedarrangementet forventes å starte klokka 21 GMT lørdag 7. desember, med ringvandringene som forventes å begynne mellom 20:30 og 20:00 PM GMT.

Hvem forventes å vinne?

Etter sjokket forårsaket av den innledende kampen, er det rimelig å si at det er mye debatt rundt denne omkampen. Mange forståsegpåere mener at Joshua hadde en dårlig natt, og at han lett vil gjenerobre titlene. Enkelte bokseeksperter hevder imidlertid at Ruiz er den virkelige avtalen, og at det er mulig Joshua kan finne seg i en verden av problemer kommet lørdag kveld.

Det vi vet, er at Joshua har kastet ganske mange kilo i forkant av denne kampen. Dette blir håpet, vil gjøre ham mer kvikk og i stand til å takle Ruiz 'raske håndstil. Realiteten er imidlertid at resultatet av denne kampen er vanskelig å kalle, noe som gjør Clash on the Dunes til et must-watch for alle boksefanatikere.

I følge bookies er AJ favoritten til å vinne med odds på 4/11. Det betyr at å plassere en 11/5 innsats på underdog Ruiz kan være en utmerket måte å gjøre kvelden litt mer spennende. Tross alt, hvis han gjorde det en gang, kan han gjøre det igjen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me