Slik sletter du Googlemail-kontoen permanent

Noen mennesker vil deaktivere Gmail-kontoene sine på grunn av personvernhensyn. I dag er det mange sikre e-postleverandører rundt. Disse tjenestene krypterer bruker-e-poster. De krypterer også e-post mellom avsendere og mottakere. Med bedre tilgjengelige e-postalternativer, er det mange som bestemmer seg for å slette Gmail en gang for alle.

Noen mennesker vil også vite hvordan du arkiverer e-postmeldinger, hvordan du sletter e-poster og hvordan du laster ned et arkiv med hele Gmail-kontoen før de svømmer med fiskene. Nedenfor har vi gitt en trinnvis guide for hvordan du sletter permanent .

Slik sletter du Gmail permanent

1. Naviger til Google-kontoen din og logg deg på.

2. Skriv inn din e-postadresse og passord for Gmail.

gmail-my-account2

3. Naviger til "Min konto" -siden og velg Kontoinnstillinger.

4. Klikk på Slett din konto eller tjenester på menyen til venstre.gmail-preferanser

5. Klikk på Slett produkter.

gmail-delete-konto

gmail-delete-produkter

6. Du vil nå bli bedt om å legge inn legitimasjon på nytt. Skriv inn dem og logg deg på.

7. til ikonet for Gmail-kontoen din, klikk på søppelboksikonet.

8. Skriv inn en ny primær e-postadresse (enten en gammel e-postkonto du også planlegger å skrubbe eller den nye krypterte e-postadressen). Skriv inn passordet ditt igjen og klikk på FJERN GMAIL.gmail-søppelkasse

gmail-new-epost

9. Nå får du beskjed om å gå og sjekke e-postene dine på den nye e-postadressen du ga Google med. Velg "Ok, få det."

10. Åpne bekreftelsesmeldingen for sletting av Gmail som er levert til den nye e-postmeldingen. Klikk på bekreftelseslenken.

gmail-confirm-epost

11. Velg nå Slett og bekreft.

gmail-confirm-delete1

Som du kan se, har Google gjort deaktivering av Gmail til en flerlagsoperasjon. Det er antagelig for å forlenge, avsette og avskrekke brukeren fra å slette kontoen sin.

Gratulerer, du har nå slettet Gmail fra Google-kontoene dine.gmail-suksess

Slik sletter du e-postmeldinger permanent i en Gmail-konto

For å slette e-postmeldinger permanent fra Gmail, bare send dem til søppelmappen og deretter tøm søppelmappen. Fra det tidspunktet blir e-posten slettet fra kontoen din og fra Gmail-serverne. Husk imidlertid at all posten din er lagret i "All mail" -mappen.

I virkeligheten (selv om det kan virke som det), er det ingen andre mapper, men all post. Alle andre mapper er ganske enkelt et sekundært syn på innboksen, og det er her all post faktisk er.

gmail-all-post

Av den grunn, alltid for å slette e-postmeldinger fra Google-kontoen din send dem til søppel fra innboksen. Ellers vil de fortsatt være der.

Husk: hvis du ikke sender en e-post til søppel fra den primære all e-postboksen, blir e-posten din i den mappen.

Slik laster du ned Gmail-arkivet

Hvis du er sikker på at Gmail-kontoen din er en digital begravelse, er det på tide å vurdere å laste ned et fullstendig arkiv med alle e-postene dine. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det.

1. Naviger til Gmail Last ned datasiden. Logg deg på Gmail-kontoen din for å få tilgang til den.

gmail-inkluderer-arkiv

2. Velg hva du vil at Google skal gi deg ditt nedlastbare arkiv. Hvis du vil se flere alternativer for hver Google-tjeneste, velger du pil ned.

gmail-alternativer

3. Når du har valgt tingene du vil beholde, klikker du på Neste.

4. Velg en filtype for nedlasting.

5. Til slutt velger du hvordan du vil levere arkivet ditt.

Husk at Google Play Music-sangene dine ikke kan inkluderes i det forespurte arkivet. Som sådan må du gå til Google Play Music Managerto for å laste ned musikken manuelt.

gmail-Download-levering-alternativer

Når du har fått arkivet ditt fra Google, kan du gå videre til Gmail-kontoen din. Hvis du ikke vil ha arkivet med e-postmeldinger og andre personlige data, kan du gå direkte til å slette Gmail.

Arkivering Vs. Slette e-postmeldinger

Noen mennesker sletter e-postmeldinger mens de følger med, for ikke å ha en uoversiktlig innboks. Problemet er at Google sletter meldingene i papirkurven hver 30. dag. Det betyr at du til slutt vil miste en viktig e-post.

Arkivering av e-post er en fin måte å rydde innboksen uten å miste e-postmeldinger du senere trenger.

E-postmeldinger kan arkiveres ved å sveipe eller bruke boksen med pil ned i den (i oppgavelinjen i meldingen). Du kan også velge flere meldinger i innboksen, og deretter bruke boksen med pil ned-ikonet.

gmail-arkiv

Deaktiver Gmail-konto: Betraktninger

Det er en rekke ting du bør vurdere før du deaktiverer Gmail-kontoen. For det første, hvis du sletter Gmail, mister du tilgangen til det helt - for alltid. Det betyr at hvis du abonnerer på andre nettsteder eller sosiale medier ved å bruke den e-postadressen, vil du miste muligheten til å tilbakestille passordet ditt. Dette kan potensielt låse deg for en eller flere andre tjenester.

Dette kan være en alvorlig smerte. For å gjenvinne tilgang til din, må du gi nettstedet bevis på at du er den rettmessige eieren. Dette kan være et alvorlig problem for folk som bruker sosiale mediesider under et pseudonym eller kallenavn. Hvis du lyver om hvem du er og ikke laster opp noen skiller bilder til disse kontoene, kan det hende du synes det er utrolig vanskelig å bevise at kontoen er din.

Et annet vanlig problem er når en bankkonto er registrert på Gmail-kontoen. Dette fører til behovet for å kontakte bankens kundeserviceteam, som kan bety en samtale i premiumsats og inkluderer lange ventetider.

Krypterte e-postleverandøralternativer

Når du har deaktivert Gmail-kontoen din, trenger du en ny e-postadresse. Med det i tankene, må du finne ut hvilken av de sikre e-postleverandørene du vil abonnere på.

I disse dager har digitalt personvern blitt noe som innbyggerne må søke seg selv hvis de ønsker å beskytte seg selv på en tilstrekkelig måte. Med hackere og myndigheter som alle følger private internettdata, er risikoen stor.

Resultatet av denne erkjennelsen har vært en kraftig økning i opptaket av krypteringsverktøy og tjenester som hjelper folk å redusere sitt digitale fotavtrykk.

VPN-tjenester

VPN-tjenester er en sentral del av den digitale personvernrevolusjonen. De beste VPN-tjenesteleverandørene tillater folk å maskere sin sanne IP-adresse og fjerne blokkering av sensurert innhold. I tillegg bruker VPN-programvare kryptering av militær karakter for å sikre all brukertrafikk på nettet. Utfallet er langt høyere nivåer av personvern og sikkerhet på nettet for deg og din familie.

Krypterte e-postleverandører

Folk søker å etterlate skruppelløse multinasjonale tech-giganter som Google. de velger uavhengige krypterte e-postleverandører som lover å levere en virkelig sikker e-posttjeneste.

Kombinasjonen av en VPN og en pålitelig e-posttjeneste gir brukerne en helt annen webopplevelse. Dette gjør raskt deres online aktiviteter usynlige for uønskede krefter utenfor.

For de av dere som er interessert i å bruke disse nyskapende krypteringstjenestene for å unngå å bli snoket på, foreslår vi at du ser på de beste VPN-tjenestene våre.

Her er et par anbefalinger for å få en kryptert e-postkonto for å hjelpe deg med overgangen.

Hushmail er en populær leverandør av kryptert e-post. Med en Hushmail-konto lagres e-posten din i kryptert form og dekrypteres med passordet ditt når du logger deg på. I tillegg blir e-postmeldinger som sendes mellom Hushmail-abonnenter kryptert og dekryptert uten å mislykkes. Når du e-post en tredjeparts e-postleverandør (for eksempel Gmail eller Yahoo), kan du forhåndsavtale et hemmelig spørsmål med kontakten din for å dekryptere e-posten.

VaultletMail ligner på Hushmail. Den krypterer alle e-postmeldinger mellom VaultletMail-brukere automatisk. I tillegg kan brukere sende e-post til andre leverandører på en sikker måte ved å bruke systemet sitt. Det fungerer ved å la enhver mottaker opprette en sikker passordfrase, som de deretter kan bruke til å dekryptere alle fremtidige e-poster mottatt fra en VaultletMail-konto. VaultletMail har også en rekke ekstra funksjoner som selvdestruksjonstider for e-post og forhindring av kopiering, sitering, utskrift og videresending av e-post.

Slett Gmail - Advarsel

Noen mennesker tror at de kan deaktivere Gmail-kontoen sin, og senere bli medlem av Gmail igjen med samme brukernavn og e-postadresse. Dette er ikke sant.

Når du sletter Gmail, er den e-postadressen utenfor grensene for alle - for alltid - for å hindre noen i å kunne etterligne deg.

Dermed må du oppdatere alle sosiale mediekontoer, nettsteder og tjenesteabonnement som er registrert på Gmail-kontoen din. Du vil ikke kunne få e-postadressen tilbake. Så sørg for at du oppdaterer e-postadressen din med hvert av disse abonnementene én etter én - før du sletter Gmail.

Gmail personvernproblemer

Googles personvernregler sier at e-postmeldinger som er sendt til eller fra en Gmail-konto aldri blir lest av et menneske (annet enn avsender og mottaker). I tillegg hevder Google Inc. at e-postmeldinger behandlet av datamaskiner bare brukes til å blokkere spam og forbedre annonsemålretting.

Mange mennesker tror imidlertid at måten e-poster blir behandlet av Gmail på, går utover akseptabel bruk. Tilbake i 2004 ba 31 uavhengige talsmenn for personvern og menneskerettighetsorganisasjoner Google om å innstille e-posttjenesten på grunn av personvernhensynene. I 2013 angrep Microsoft også Google for elektronisk skanning av e-post. Microsoft hevdet at de fleste forbrukere ikke er klar over at Google overvåker innboksen for å målrette annonser.

Samme år fant Consumer Watchdog bevis på rettssaker der Google hevdet at Gmail-brukere ikke er "implisitt sikret konfidensialitet av e-postene sine." Google svarte på påstandene ved å si at,

"... alle brukere av e-post må nødvendigvis forvente at e-postene deres blir underlagt automatisert behandling ... På samme måte som avsender av et brev til en forretningskollega ikke kan bli overrasket over at mottakerens assistent åpner brevet, kan ikke folk som bruker nettbasert e-post i dag bli overrasket om kommunikasjonen deres blir behandlet av mottakerens ECS [elektronisk kommunikasjonstjeneste] -leverandør under levering."

Slett Gmail: Konklusjon

Denne artikkelen har gitt en detaljert veiledning for deaktivering av en Gmail-konto permanent. I tillegg har vi forklart hvordan du kan slette individuelle e-poster på riktig måte, og hvordan du arkiverer dem. Vi har også vist hvordan du kan be om dataene dine fra Google før du sletter dem.

For de som vil slette Gmail fordi de vil begynne å beskytte sitt digitale fotavtrykk, har vi også gitt informasjon om VPN-er. VPN-er er det mest vitale sikkerhetsverktøyet for alle. Vi har anbefalt et par krypterte (for at du kan bli med for å deaktivere Gmail).

Med alle nødvendige trinn på ett sted, har du alt du trenger for å sikre dataene dine riktig her. Hvis du har spørsmål i det hele tatt, ikke nøl med å spørre oss i kommentarfeltet nedenfor. Glad å slette!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me