Slik strømmer du NFL Week 16 Playoffs online med en VPN

Bor du utenfor USA og Storbritannia? Ønsker du å se de amerikanske NFL Week 16 Playoffs? Du kan fjerne blokkeringen og strømmen av alle NFL-spill i høytiden i år ved å bruke en VPN for NFL!


hvordan se nfl online jul

Det er superenkelt å streame NFL Week 16-sluttspill fra utenfor USA - hvis du har en VPN!

Et VPN (Virtual Private Network) lar deg få tilgang til geobegrensede strømmer av NFL-spill som vanligvis er blokkert utenfor USA. Det eneste kravet for å streame NFL-spill denne julen er en rask VPN som kan strømme i HD. La oss komme i gang...

Hvordan se NFL Week 16 Playoffs online

  1. Velg en VPN-leverandør fra vår beste liste over VPN-tjenester. Hvis du har det travelt, anbefaler jeg NordVPN fordi den har alt du trenger for å se NFL.
  2. Koble til en VPN-server som er lokalisert i USA eller Storbritannia (dette vil gi deg den amerikanske eller britiske IP-adressen du trenger for å streame NFL).
  3. Naviger til SkySports UK eller NowTV for å betale for midlertidig tilgang til Storbritannias Sky Sports. (NowTV selger dag-, uke- eller månedspass til SkySports). Eller gå videre til CBC, FOX, ESPN eller NFL-nettverk hvis du vil se en amerikansk strøm.
  4. Hvis du trenger hjelp med å finne en betalingsmåte som fungerer, kan du sjekke vår guide for bruk av et virtuelt debetkort. Imidlertid selger NowTV gavekort på nettet - så du bør kunne registrere deg for Sky TV UK uten problemer. Det samme gjelder SlingTV (som viser CBC, FOX Sports, NBC for søndag kveld spill og ESPN) - Et gavekort kan kjøpes via Walmart online og det blir levert via e-post!
  5. Nå som du har et NowTV- eller Sling TV-abonnement, er alt du trenger å gjøre å huske å koble til en britisk eller amerikansk VPN-server hver gang du vil se NFL Playoffs online!

Slik strømmer du NFL-sluttspill denne julen

Stream NFL på Sky Sports

Sky Sports UK viser to av Play 16-sluttspillene:

  • Mandag 24. desember: Kansas City Chiefs i Seattle Seahawks (kl. 01:00, live på Sky Sports)

  • Tirsdag 25. desember: Denver Broncos på Oakland Raiders (1 am, live på Sky Sports))

Hvis du allerede har et Sky Sports-abonnement - men vil være utenfor Storbritannias besøkende familie, eller på en Xmas-ferie - kan du bruke en VPN for å late som du er i Storbritannia. Så snart du kobler deg til en VPN-server i Storbritannia, kan du logge inn på din vanlige Sky Sports-konto for å se på NFL-spillene som om du var hjemme.

Hvis du ikke har et abonnement, anbefaler vi NowTV...

Se NFL online med NowTV

NowTV selger tilgang til Sky Sports UK. Det fine med NowTV er at du kan kjøpe enten et dag-, ukes- eller månedspass. Det betyr at du kan betale for å se bare de to sluttspillkampene hvis du foretrekker det. Det som også er kjempebra med NowTV er at det er mulig å kjøpe gavekort online. Det betyr at du kan få tilgang uten behov for et UK-registrert kreditt- eller debetkort.

Nå starter TV på bare 7,99 £ for et dagspass. Prisene for et månedlig abonnement koster veldig rimelige £ 33.99 - dette gir deg tilgang til 10 kanaler. Den gode nyheten er at det også er mulig å kjøpe en "Mobil månedspass" for bare £ 5.99 - dette gir deg tilgang til fire Sky Sports UK-kanaler på en mobilenhet.

Sky måned pass grensesnitt

Se NFL på Sling TV

Hvis du vil se så mye NFL-action som mulig, trenger du tilgang til CBS, FOX Sports, ESPN og NBC (for søndag kveld spill). Den beste måten å se alle disse spillene er å abonnere på den amerikanske TV-streamingtjenesten SlingTV.

SlingTV blue pass koster $ 25 per måned, og det gir tilgang til en enorm mengde NFL-sluttspill. Den gode nyheten er at Walmart selger bilag for SlingTV online, noe som betyr at du ikke skal ha noe problem med å betale for et abonnement når du har koblet deg til en amerikansk VPN-server.

Jeg har allerede et gyldig amerikansk kabel-tv-abonnement

Hvis du er bosatt i USA og allerede har en gyldig innlogging for et kabel-TV-abonnement, kan du logge inn med en VPN. Så snart du forlater USA på juleferie, vil geobegrensninger hindre deg i å kunne se TV hjemmefra. Den gode nyheten er at du kan koble deg til en VPN-server i USA for å logge deg på din vanlige TV-portal!

Bare abonner på en VPN-tjeneste, koble til en amerikansk server og gå over til nettstedet du vil streame - du vil kunne logge deg på med dine gyldige amerikanske kabel-TV-opplysninger! Enkel!

Stream NFL Online: vanlige spørsmål

Hvordan lar en VPN meg live stream NFL-spill?

En VPN lar deg late som du er i et annet land. Så snart du kobler til en VPN-server, skjules det virkelige stedet ditt (uansett hvor det måtte være). En VPN-tjeneste kan gi deg en IP-adresse i alle deler av verden. Ved å koble til en server i Storbritannia eller USA ser du ut til å være en faktisk britisk eller amerikansk bosatt. Det betyr at du kan se på TV-strømmer som vanligvis er blokkert utenfor disse regionene!

Hva er uke 16 NFL Playoffs-plan??

NFL fans er for en godbit denne høytiden. Her er en full plan for alle kampene:

NFL-plan

NFL-fans fra hele verden kan bruke en VPN for å enkelt omgå geo-restriksjoner og strømme sluttspillet. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du har spørsmål om hvordan du bruker en VPN til å se NFL!

ProPrivacy.com ikke godkjenner brudd på opphavsretten. Selv om vi er klar over at VPN-er kan brukes til å forfalske plasseringen din til et annet land, og dermed overvinne geobegrensninger, er deres primære formål å gi deg online sikkerhet og personvern. Først og fremst er det derfor vi anbefaler å bruke en VPN.

Bildekreditter: Nomad_Soul /Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me