Hur man tittar på cricket-världscupen 2019 online – Stream Cricket-abonnemang gratis

Tiden har äntligen kommit för den mest förväntade cricket-tävlingen på jorden; VM i Cricket! Från torsdag 30 maj till söndag 14 juli kommer de bästa cricketlagen i världen att kämpa ut det för överlägsenhet - på de vackraste cricketplanerna runt England och Wales.

cricket världscup

För alla som undrar hur de kan titta på cricket online, kommer den här guiden att förklara hur man kan blockera olika cricket-världscupströmmar från hela världen.

En VPN låter dig låtsas vara var som helst i världen för att få tillgång till strömmar i varje cricket-match!

Hur man avblockerar Cricket World Cup

Om du älskar cricket men bor någonstans - eller besöker någonstans - som inte sänder matcherna på TV kommer du att behöva en VPN. Följ dessa enkla steg för att få en VPN som fungerar på någon av dina enheter:

 1. Navigera till NordVPN-webbplatsen och prenumerera på den bästa VPN för World Cup Cricket-matcher. Så snart du har prenumererat kan du ladda ner programvaran på upp till sex enheter. Det betyder att du kan se cricket på din mobil, surfplatta eller bärbar dator.
 2. Ladda ner och installera programvaran. Så snart det har installerats kan du logga in med de referenser du angav under prenumerationsfasen.
 3. Nu när du har loggat in på VPN-programvaran är du redo att ansluta! Välj bara en server i Storbritannien, Australien, Indien - eller någon annanstans som har en TV-ström som visar VM i Cricket - och klicka på "anslut."
 4. Nu när VPN är ansluten går över till en av strömmarna som nämns nedan för att titta på cricket!

Var du kan titta på ICC Cricket World Cup 2019

I de flesta länder är Cricket World Cup endast tillgängligt på pay-per-view-kanaler. Men som ni ser nedan finns det några smarta sätt att titta på cricket-världscupen online gratis med hjälp av en VPN.

Channel 9 Australia (ström GRATIS utan prenumeration)

Om du inte har råd att betala för att se cricket, kommer du kunna se åtminstone några matcher för fri på Australiens kanal 9.

Channel 9 har köpt sändningsrättigheterna för varje australiskt spel, samt semifinalen och finalen. Det betyder att oavsett vilket lag du stöder, kommer du att kunna se dem spela minst en gång gratis; när de tar på sig Australien på Channel 9.

Kaninhål - Bangladesh (Stream GRATIS utan prenumeration)

I Bangladesh kommer cricket-VM att visas online på webbplatsen Rabbitholebd.com. Så om du kämpar för att hitta en ström någon annanstans - du kan ge den en körning med en server i Bangladesh, tyvärr har NordVPN inte en server i Bangladesh så vi rekommenderar att du använder ExpressVPN .

PTV Sports and Ten Sports - Pakistan (Stream GRATIS utan prenumeration)

I Pakistan kan tittarna titta på ICC World Cup på antingen PTV Sports eller Ten sports. Dessa kanaler delar matchningarna som du kan streama online genom att ansluta till en VPN-server i Pakistan. Tyvärr har NordVPN inte en server i Pakistan, så vi rekommenderar att du använder HMA .

Hotstar Digital Platform India (prenumerationspris = 2,87 $)

I Indien har den populära kanalen Hotstar fått rätten att visa Cricket World Cup på både sin webbplats och app. Om du ansluter till en VPN-server i Indien kan du komma åt dessa strömmar. Och om indian inte är ditt modersmål kan du alltid stänga av volymen och lyssna på radiokommentaren på Storbritanniens BBC Radio 5 Live.

Fox Sports Australia på Foxtel (prenumeration per månad = 25 $)

I Australien har Fox rätten att visa varje match i ICC Cricket World Cup 2019. Så om du vill titta på varje match måste du prenumerera på denna australiska pay-per-view-tjänst. Den som vill ha ett snabbt och enkelt sätt att prenumerera på Australiens Fox Sports-kanaler kan göra det på den utmärkta onlinetjänsten Kayo Sports. Kayo sport kostar bara $ 25 per månad, och det ger en 14-dagars gratis provperiod, vilket innebär att du till och med kan se en del av cricket-VM gratis.

Sky Sports UK / Now TV (månadsabonnemangspris = 32,50 $)

I Storbritannien har Sky Sports exklusiva rättigheter till Cricket World Cup. Det betyder att du måste köpa ett prenumeration på Sky Sports eller Now TV.

Nu ger TV online-åtkomst till Sky Sports och kan köpas i abonnemangsplaner varje dag, varje vecka eller varje månad. Det betyder att du kan betala för så lite eller så mycket av Cricket World Cup som du vill. Nu kostar TV Sky Sports-pass Du kan få ett Sky Sports-dagskort för £ 7,99, ett veckopass £ 12,99 för och ett månadskort för £ 33,99 - allt utan kontrakt.

ICC Cricket World Cup 2019 - vad du behöver veta

I år kommer Cricket World Cup att äga rum i Storbritannien, med finalen som äger rum i Londons världsberömda Lord's. Följande arenor kommer också att användas under mästerskapet:

 • Headingley - Leeds
 • Trent Bridge - Nottingham
 • The Oval - London
 • Edgbaston - Birmingham
 • The Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Bristol
 • County Ground - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Cardiff Wales Stadium - Cardiff

De tio lagen som äger rum i VM 2017 i cricket är följande:

 • Afghanistan
 • Australien
 • Bangladesh
 • England
 • Indien
 • Nya Zeeland
 • pakistan
 • Sydafrika
 • Sri Lanka
 • Västindien

Favoriten hos bookiesna för att vinna årets ICC World Cup är England - släpt nära av Indien och Sydafrika. Australien som för närvarande är den fjärde favoriten för att vinna turneringen hoppas kunna förvandla sin +600 outsider-status på huvudet när tävlingen startar.

Slutsats

Inte överallt i världen visar Cricket World Cup. Men det betyder inte att du måste missa. Med ett virtuellt privat nätverk kan du låtsas vara i ett annat land så att du kan få åtkomst till geobegränsade strömmar av tändstickor från hela världen.

Prova den bästa VPN för Cricket World Cup - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me