Titta på Super Bowl 2019 utan kabel | Stream Rams vs Patriots lever online med en VPN

Super Bowl 2019 kommer att se Rams ta på sig patrioter, amerikaner utomlands och NFL-fans från hela världen kliar för att ställa in och titta på det största idrottsevenemanget genom tiderna när det sänds live från Atlanta. Strömma Super Bowl 53 som en riktig amerikan med hjälp av ett VPN.

NFL fält 53 yard markör

Med mindre än en vecka innan årets Super Bowl-extravaganza kommer att äga rum den 3 februari 2019 på Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, Georgia.

Du kan strömma Super Bowl utan kabel på CBS. Om du vill titta på Super Bowl utanför USA rekommenderar vi att du använder NordVPN och strömmar den online. NordVPN har snabba servrar som låter dig titta på all action när den utvecklas live i HD.

Hur man tittar på Super Bowl Online?

Att se det stora spelet borde vara enkelt om du är i USA och har en TV- eller internetanslutning. Men de som vill titta på Super Bowl 53 utanför USA kommer troligen att stöta på problem. Genom att använda en VPN kan du strömma Los Angeles Rams vs New England, följ bara stegen nedan.

  1. Få ett prenumeration på NordVPN. NordVPN rekommenderas eftersom det har snabba servrar i USA och Storbritannien som låter dig strömma Super Bowl i HD. Det ger också exceptionellt värde för pengarna.

  2. Ladda ner VPN-programvaran till din enhet. NordVPN låter dig installera och använda VPN på 5 samtidiga enheter. Det betyder att du kan avblockera Super Bowl på alla!

  3. Anslut till en VPN-server i USA (eller Storbritannien om du föredrar att titta på BBC: s täckning)!

  4. Navigera till CBS Sports eller en av streamingtjänsterna nedan för att titta på Super Bowl 53 live online.

Skaffa NordVPN nu!

Varning: förfalskning av din plats för att titta på en geobegränsad ström bryter tekniskt av upphovsrätten. Men sekretessen som tillhandahålls av en VPN låter dig göra detta på ett säkert sätt.

Var du ska strömma Rams vs Patriots live?

Om du vill titta på Super Bowl online gratis, har du tur eftersom du i år har två enkla metoder för att titta på Super Bowl! Vi har inkluderat länkar till mobilappar så att du kan strömma Super Bowl 53 var du än är. anslut bara till en VPN-server i Storbritannien eller USA och navigerar till en av länkarna nedan.

Streaming siteDesktopAndroid AppiPhone App
CBS Stream Super Bowl 2019 på CBS CBS Android-app CBS iOS-app
iPlayer Stream Super Bowl 2019 på iPlayer iPlayer Android-app iPlayer iOS-app
Yahoo Sports Visas inte på webbplatsen Yahoo sportar Android Yahoo Sports iOS
NFL mobilapp Visas inte på skrivbordet NFL Android-app NFL iOS-app
Youtube TV Strömma Super Bowl på Youtube TV Youtube TV Android-app Youtube TV ios App

För mer information om hur du använder ett VPN på mobil, se guiderna nedan. Om du vill avmarkera Super Bowl behöver du en iOS VPN eller en VPN för Android.

Andra användningar för ett VPN

En VPN är en onlinetjänst som ger digital integritet och förmågan att låtsas vara i ett annat land. Detta gör ett VPN extremt bra valuta för pengarna!

En topp-VPN kommer att hindra din internetleverantör från att smyga på dig på regeringens vägnar, det betyder att du kan komma åt blockerade strömningswebbplatser som Putlockers (eller något annat) utan att någon vet att du gjorde det. Det betyder också att du kan komma åt lokalt censurerade webbplatser eller geobegränsade tjänster. Så du kan använda en Netflix VPN för att få tillgång till mer Netflix-innehåll från hela världen, den amerikanska Netflix-katalogen har tusentals fler TV-program och filmer än någon annan version av Netflix.

Håll dig säker när du tittar på Super Bowl live-strömmar gratis

Att titta på gratis strömmar från Super Bowl kommer att bli extremt riskabelt i år. Integritetsexperter håller med om att hackare kommer att ha infekterat hundratals gratis Super Bowl-strömmar med skadlig programvara, trojaner och till och med ransomware! Av detta skäl rekommenderas det starkt att du håller dig med att titta på officiella HD-strömmar med en VPN. Att titta på en officiell ström med VPN kommer helt att undvika risken för infektion av hackare.

Super Bowl News

Förra gången Rams spelade patrioterna

Förra gången Rams spelade patrioterna i en Super Bowl var för fjorton år sedan 2002. Otroligt nog har patrioterna fortfarande samma tränare och samma quarterback som de gjorde vid det tillfället.

Redan 2002 ledde quarterback Tom Brady patrioterna till seger över ett Rams-lag som var den heta favoriten hos bookiesna. Slutresultatet blev 20-17. Sedan dess har New England Patriots spelat i sju Super Bowls; vinna fyra av dem.

För ramarna, å andra sidan, är detta tillfälle något viktigt. Det är bara andra gången de någonsin spelat i Super Bowl; efter att ha vunnit den bara en gång tillbaka 2000.

Förra gången de två lagen spelade var 2016 när New England Patriots besegrade Los Angeles Rams i vecka 13 i NFL-säsongen.

Super Bowl-teamnyheter

Båda lagen tros vara i utmärkt hälsa, med Tom Brady som spelar i sin 9: e Super Bowl för patrioterna sägs vara skicklig för spelet. Rams har dock medgett att Greg Zuerlein kan vara begränsad. På patriotsidan är den enda skadan som rapporteras för nyckelförsvararen Malcom Brown som bär en kalvskada.

Så hur påverkar det förutsägelsen? Trots att de är tydliga favoriter för att vinna, hävdar många vitsord att patrioterna kan få en överraskning från ramarna. NFL-experter tror att för att vinna måste ramarna bli av med bollen snabbt och använda Patriots-bristen på en konsekvent pass-rush. Huruvida Rams kan dra nytta av detta råd är någon gissning. En sak är säker, om de kommer att ha en chans quarterback Jared Goff kommer att vara avgörande för Sean McVays brott.

NFL Pro Bowl 2019

Den 27 januari spelades Pro Bowl-matchen i Florida mellan NFC-All Pros och AFC: s alla proffs. Matchen drogs av extremt regniga förhållanden med AFC-All Pros som slutade med matchen för att vinna den 26 - 7.

Under matchen svängde eländiga föreställningar från Patrick Mahomes inklusive ett antal tappade utseende utan passeringar för AFC. Kanske mest anmärkningsvärt av allt var tränaren Jason Garrett beslut att låta spelarna göra vad de vill; vilket anspråksanspråkare gjorde spelet mer "roligt".

Vem uppträder i Super Bowl 2019 halvtidsshow?

Även om de flesta stämmer in för att titta på det stora spelet är halvtidsshowen också ett massivt drag! I år kommer följande handlingar att underhålla:

  • Rödbrun 5

  • Travis Scott

  • Stora Boi

Att använda ett VPN är enkelt, billigt och det tar bara några minuter att konfigurera på din enhet. Så du har ingen anledning att missa en sekund av spelet eller halvtidsshowen!

Vem kommer att sjunga nationalsången på Super Bowl 53?

I år sjunger Jennifer Hudson nationalsången på Super Bowl LIII.

Stream Super Bowl 2019

NordVPN är den bästa VPN som tittar på Super Bowl 53 och NFL-slutspelet. Det ger snabba anslutningshastigheter, servrar i USA och Storbritannien för att streama det stora spelet och stark kryptering för att hindra någon som vet att du har blockerat spelet. Om du har några frågor om att streama Super Bowl online, vänligen kontakta oss nedan!

Skaffa NordVPN nu!

Bildkrediter: SAJE / Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me