Varför fungerar inte MovieBox och ShowBox

ShowBox är en gratis film- och TV-streamingapp för Android. MovieBox är dess iOS-syskon och är särskilt populärt tack vare sällsyntheten hos sådana appar på Apples plattformade trädgård.

Det faktum att MovieBox kan installeras på både jailbroken-enheter (med Cydia) och icke-jailbroken-enheter (med en speciell konfigurationsfil för Safari-webbläsaren) har bara gjort det mer populärt för iOS-användare.

Tyvärr har både ShowBox och MovieBox slutat fungera. Ingen av apperna kan ansluta till sina servrar.

Så vad hände?

Lite i form av officiell information finns tillgänglig, även om DTAthemes hade en "mycket kort konversation", där utvecklarna bekräftade att projektet var över.

Denna utveckling följer stämningsansökningar som inlämnats av en koalition av filmstudior mot ett antal webbplatser som är värd för ShowBox- och MovieBox-filerna.

Som en del av denna operation beordrades Cloudflare och Godaddy att lämna in registreringsinformationen för flera webbplatser, inklusive Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rwapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg, och Showboxappdownload.com.

Det verkar tydligt att ShowBox / MovieBox-utvecklarna helt enkelt har bestämt att det är dags att slänga in handduken.

Vilka alternativ finns det?

Den goda nyheten för ShowBox- och MovieBox-användare är att ett antal bra alternativ är tillgängliga ...

Popcorn Time

Popcorn Time är en open source-app som använder BitTorrent P2P-teknik för att strömma videoinnehåll av hög kvalitet till din stationära eller mobila enhet. Detta innehåll kommer från film- och TV-torrentwebbplatser. Det smala användargränssnittet och en förmåga att leverera smidig 720p- eller 1080p-videoströmning utan att buffra problem på ens ganska långsamma internetanslutningar har fått appen till ett enormt följande.

Movie Boxs hemsida

Annat än att driva dig att köpa en VPN, är Popcorn Time annonsfri och gör att du kan kasta till en stor skärm via Chromecast, AirPlay eller DLNA.

För närvarande finns det bara två gafflar av denna open source-programvara som vi rekommenderar Popcorn-Time.to och PopcornTime.sh, som båda erbjuder Android .apk-nedladdningar. MoviePass-flyktingar kan använda Popcorn-Time.to iOS-installationsprogrammet utan jailbreak behövs, eller om du använder en fängslad enhet lägger du till Popcorn-Time.to-repo till sina Cydia-källor.

I teorin är ett annat bra alternativ för användare på alla plattformar att besöka PopcornTime Online, en webbläsarbaserad version av Popcorn Time. Men det verkade inte fungera när vi testade den för den här artikeln.

Det är särskilt viktigt att alltid använda ett VPN när du strömmar med Popcorn Time eftersom appen använder BitTorrent filsharing-protokollet. Detta gör nedladdare mycket enkla att spåra om de inte använder ett VPN för att dölja sin riktiga IP-adress. Se 5 bästa VPN: er för Popcorn Time för mer information.

Kodi

Kodi är en mycket populär IPTV-strömningsapp för öppen källkod. Den grundläggande multi-plattformsappen ger inte tillgång till olagligt innehåll, men det är lätt att installera tredjeparts Kodi-tillägg som gör.

Appen är tillgänglig på de flesta plattformar, även om iOS-användare behöver antingen en jailbroken enhet eller för att gå igenom en svår installation som kräver en Mac som kör Xcode 7.

Att strömma olagligt innehåll är säkrare på Kodi än på Popcorn Time eftersom Kodi-tillägg använder IPTV-källor som finns på centrala servrar. Kom dock ihåg att centrala servrar kan utnyttjas och IP-adresserna för alla som strömmade innehåll från dem erhållna.

Vi rekommenderar därför starkt att Kodi-användare använder ett VPN för att dölja deras riktiga IP-adress. VPN är också användbara för att få tillgång till lagligt innehåll som är begränsat till vissa länder. Såsom Storbritanniens BBC iPlayer. För Bästa VPN: er för Kodi för mer diskussion om Kodi.

TeaTV

Denna streaming-app för Android, Windows och macOS tippas kraftigt på #ShowBox Twitter-tråden. Vi kollade in Android-versionen och hittade en smart app som erbjuder ett stort och uppdaterat bibliotek med film- och TV-titlar.

Filmlåda te-TV

Dessa strömmas smidigt i 1080p, även om du är medveten om att appen stöds av annonsen.

Slutsats

MovieBox och ShowBox var fantastiska appar för att titta på gratis film- och TV-innehåll, men de är inte det enda alternativet. Vår personliga preferens är Popcorn Time, men till och med mer än Kodi, TeaTV eller andra IPTV-lösningar behöver du verkligen använda ett VPN för att hålla dig säker.

Bildkredit: Av Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me