5 Bästa överwatch-VPN: n som fungerar 2020

Har du problem med din anslutning till Overwatch? Även om en Overwatch VPN inte kan lösa alla problem, kan det vara den lösning du behöver! Om du är blockerad från att använda chattfunktionen, eller helt låst ur spelet, kan en snabb, pålitlig VPN ta dig runt dessa block genom att låta dig låtsas vara i ett annat land.

Overwatch VPN

Om din internetanslutning i sig är problemet, kan en VPN kunna hjälpa. I vissa situationer kan ett VPNs krypterade nätverk undvika problem som annars skulle störa ditt spel. Vi har granskat över 150 VPN under de senaste åren och har preciserat 5 bästa VPN för Overwatch-spelare.

Med tabellen nedan kan du enkelt jämföra våra val för de bästa VPN: erna för Overwatch

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vad är en Overwatch VPN?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en prenumerationstjänst som kan dölja din identitet och låter dig låtsas vara i ett annat land. En Overwatch VPN är ett VPN som är särskilt användbart för att spela Overwatch. Det spelar ingen roll var du är eller var du köpte ditt prenumeration: Med en VPN för Overwatch kan du undvika flera problem som kan störa ditt spel.

Det är viktigt att inse att i de flesta fall en VPN kommer att bromsa din anslutning till Overwatch. Genom att kryptera din trafik och dirigera din trafik via VPN-servern kan en liten hastighetsförlust förväntas. Huruvida det är värt det beror på din situation (för många är det värt det).

Om du inte kan logga in i spelet eller inte kan chatta med dina lagkamrater kan en något långsammare anslutning vara ett litet pris att betala. Huruvida avvägningen är värd det i din situation (om du har väldigt snabbt nät kommer det att vara) är något du måste bestämma själv. En VPN: s pengar-tillbaka-garanti kan komma till nytta här - eftersom du kan kontrollera själv.

Här är några situationer där en Overwatch VPN kan vara en värdefull investering.

Du är blockerad från att spela överwatch

Overwatch har haft problem med fusk och hack som kommer från spelare i delar av Asien. Som ett resultat har Blizzard (utgivaren av spelet) lagt block på många anslutningar från den delen av världen. Detta slår ut dåliga skådespelare, men kan också påverka vanliga spelare. Lösningen är att använda en Overwatch VPN för att logga in i spelet från en VPN-server i ett annat område.

Även om du kan logga in i spelet kanske du inte kan använda teamchattfunktionerna. Flera länder (särskilt i Mellanöstern) blockerar användningen av alla typer av chatttjänster. Återigen är lösningen att använda ett VPN för Overwatch för att logga in på spelet från en plats som inte censurerar chattjänster.

Problem med din anslutning till spelet

Overwatch är ett spel i realtid som kräver en snabb, pålitlig internetanslutning. Men din anslutning till spelet kan försenas. Det kanske inte är tillförlitligt, vilket gör att du kopplas bort från spelet vid värsta möjliga tidpunkt. I dessa fall kan en VPN med hög hastighet hjälpa till.

Om Overwatch tar lång tid att svara på dina kommandon i spelet, upplever du fördröjning. Fördröjning kan orsakas av din internetleverantör om de använder bandbreddstrottling. För mycket internettrafik någonstans mellan dig och Overwatch-servrarna kan orsaka det också. Eller problemet kan vara med den specifika server som spelet ansluter dig till som standard.

En Overwatch VPN kan hjälpa. Att kryptera din anslutning till spelet kan göra det möjligt att undvika bandbreddstrottling. En VPN för Overwatch låter dig ändra rutten mellan dig och spelet genom att ansluta till olika servrar i olika länder. Du kanske kan hitta en rutt som har mindre trafik på det här sättet. Denna möjlighet att ändra rutten kan också ge dig en mer tillförlitlig anslutning till din standard Overwatch-server eller låta dig logga in på en annan server helt.

Bästa Overwatch VPN: s slutsats

I den här Overwatch VPN-guiden har vi pratat om de problem du kan ha när du försöker spela det populära spelet. Vi har sett hur en Overwatch VPN kan få dig in i spelet när krafterna som försöker hålla dig borta eller begränsa dig. Och vi har sett fall där en VPN kan hjälpa dig att komma förbi några av de mindre vanliga anslutningsfrågorna som dyker upp.

Om du har några av de problem vi har täckt här, vet du vad som kommer nu. Det enda sättet att säkert veta om en Overwatch VPN kommer att fixa dina spelproblem är att installera ett och se! Alla VPN: er på denna lista är kvalitetstjänster som erbjuder gratis prövningar eller återbetalningsgarantier, så det finns verkligen ingen anledning att inte testa dessa 5 bästa VPN: er för Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

För mer information om hur du använder ett VPN för överwatch på din önskade konsol, titta på guiderna nedan:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me