5 Bästa Roku VPN för 2020

Roku är en strömmande TV- och mediaspelare som har haft betydande framgångar och popularitet sedan dess första lansering 2012. Den finns i ett antal former, inklusive bärbara strömpinnar, set-top boxar och till och med som en smart TV! Varje typ av tillgänglig hårdvara utför samma funktion: den ger dig tillgång till både strömmande och on-demand innehåll via kanaler som kan väljas med hjälp av en fjärrkontroll. Tack vare sitt partnerskap med populära streamingtjänster som Netflix, Hulu och Amazon, finns det ingen brist på utmärkt innehåll tillgängligt med ett klick på en knapp.

Tyvärr, precis som streamingtjänsterna själva, är valda kanaler och innehåll otillgängliga på grund av geobegränsningar. Som svar på detta blir konsumenterna alltmer medvetna om att de kan använda en VPN-tjänst för att blockera innehållet och därmed få ut mesta möjliga av sitt Roku-system.

Ta reda på allt om våra högst rankade VPN för Roku 2017 nedan!

Bästa VPN för Roku: Sammanfattning

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Att använda Roku med ett VPN

Förutom att välja den bästa VPN-tjänsten för dig, finns det också frågan om hur du fysiskt går åt att ställa in ditt VPN för en Roku-enhet. Problemet är att även med de senaste och bästa Roku-enheterna - som Roku Ultra eller Roku Streaming Stick (nämns mer i detalj i slutet av artikeln) - är det fortfarande inte möjligt att använda Roku-hårdvaran i sig för att skapa en VPN-anslutning.

Istället kommer du att behöva aktivera en VPN-anslutning på en enhet extern till din Roku-spelare. Det finns två grundläggande alternativ för att uppnå detta: antingen konfigurera en VPN-anslutning på din trådlösa router (du kan behöva uppgradera till DD-WRT eller Tomato för detta stöd eller dela din internet- och VPN-anslutning på din bärbara dator med Roku-enheten.

I vilket fall som helst är VPN-anslutningen kärnan till att blockera geo-begränsat och censurerat innehåll.

De bästa Roku Media Streamers

Att hitta den bästa VPN för Roku är lika utmanande som att hitta de bästa media eftersom det finns ett till synes oändligt antal alternativ och alternativ. För att hjälpa dig att fatta ett utbildat beslut och undvika att köpa en citron har vi sammanställt de senaste och bästa Roku-mediaströmmarna 2017.

Roku Ultra

För att uttrycka det otydligt, är Roku Ultra en av de mest avancerade Roku-strömmarna som finns tillgängliga, och lådan är fullpackad med den senaste och bästa hårdvaran för en smidig streamingupplevelse. Roku Ultra har en fyrkärna och stöder 4K- och HDR-bildkvalitet (även om du behöver en TV-kompatibel med 4K för att få en så högkvalitativ bild).

Jag gillar också hur den inkluderar en Ethernet-port (de är oftast mer pålitliga och snabbare än trådlösa anslutningar), även om jag blev besviken över att upptäcka att det bara är Fast Ethernet och inte Gigabit Ethernet. Och notera att det kostar ungefär $ 129,99, men jag tror att kostnaden är motiverade.

Roku Streaming Stick 3600R

Den näst bästa Roku-enheten är Roku Streaming Stick 3600R, som har fördelen att den är liten. Dessutom är det en hel del billigare än Roku Ultra och kostar bara $ 50. Eftersom det är en pinne, inkluderar det naturligtvis inte en Ethernet-port. Alla nätverksanslutningar är trådlösa, så du skulle helst vilja ha en snabb trådlös router för snabb strömning.

Dessutom har den inte jämförbar hårdvara till Roku Ultra. Trots det tvingas Roku Stick snabbare än andra och tar bara cirka 30 sekunder att starta. Observera dock att du måste ansluta pinnen till en HDMI-port, vilket kan se lite fult och rörigt ut om du saknar HDMI-portar på baksidan av din TV.

Roku Premiere+

Sist men inte minst ville jag ge Roku Premiere + ett omnämnande. Det är ingenstans nära så snabbt som Roku Ultra, men hej - det är 23% billigare. MSRP är endast $ 99,99, vilket är cirka $ 30,00 billigare än Ultra, vilket gör det till ett anständigt kostnadseffektivt alternativ om du är mer känslig för pris.

Precis som Ultra har Premiere + möjlighet att strömma 4K HDR-video. Men det saknar några av de senaste klockorna och visselpiporna, till exempel röstsökning. Återigen är Ethernet-porten på baksidan endast och stöder inte gigabit-hastigheter. Fortfarande, åtminstone kommer det att ge dig valet mellan hårdbundna och trådlösa nätverksanslutningar.

Roku VPN: Slutsats

Strömmande TV- och media-prylar som Roku är ett enkelt, bekvämt sätt att få tillgång till innehåll från alla dina tjänster som Netflix, Hulu och BBC iPlayer via en enda enhet. Men precis som när dessa tjänster används individuellt, skyddas deras innehåll ofta av geobegränsningar och är endast tillgängligt för vissa länder. För att förbigå denna irriterande blockad måste alla Roku-användare göra det att registrera sig hos en kompatibel VPN-leverantör och ställa in den med sin Roku-enhet. Efter att ha följt dessa enkla steg är himlen gränsen när det gäller hur mycket bra innehåll du kan titta på via Roku 2017!

Bästa VPN: er för Roku 2020: Sammanfattning

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Se guiderna nedan för att se hur du kan avblockera ovanstående streamingtjänster med ett VPN:

 • VPN för Hulu
 • VPN Netflix
 • VPN amazon prime
 • iPlayer VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me