5 bästa VPN: er för att komma åt Google Play Store 2020 – Ta bort blockering av alla appar

Google Play är den bästa källan för appar, spel, filmer, musik och böcker för användning på Android-smartphones. Tyvärr är det dock inte tillgängligt överallt; vilket innebär att du kanske behöver ett VPN för att avblockera det.

Dessutom släpps inte alla spel och appar samtidigt. Harry Potter: Wizards Unite, till exempel kommer till Storbritannien och USA upp till en månad innan någon annanstans !

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Detta beror på att Google Play skiljer sig åt i varje land. Inte alla appar finns överallt. Vissa spel, filmer och musik levereras i olika versioner till människor och utgivningsdatumet kan ofta försenas.

Om du bor utomlands eller i ett land som förbjuder vissa appar - behöver du ett VPN! Med en VPN för Google Play kan du låtsas vara i Storbritannien eller USA för att få vilken app du vill. Ingen väntan.

Google Play använder två metoder för att tilldela dig till ett regionalt bibliotek. Först kontrollerar det landet för din betalningskälla i Google Wallet. Som sådan kan du fortfarande ladda ner från biblioteket som är avsett för din hemmamarknad om du reser utomlands på semester. Men om du inte har skapat ett Google Wallet-konto kontrollerar Google Play-systemet din IP-adress och räknar ut vilket land du befinner dig i. Det är det landsbibliotek som det ger dig åtkomst till. Irriterande loggar systemet den första platsen du kommer åt Google Play från och registrerar den. Det är ditt officiella Google Play-land för resten av tiden. Således, om du bestämde dig för att komma åt systemet för första gången medan du var på semester, tilldelar Google Play dig fortfarande det utländska biblioteket när du återvänder hem.

Om du är en av de miljoner Google Play-användare som inte har skapat ett Google Wallet-konto kan du enkelt byta plats genom att använda ett VPN. En VPN kan göra att det verkar som om du är i ett annat land. Du kan sedan komma åt ett annat underhållningsbibliotek.

Det finns en komplett uppsättning instruktioner om hur du byter plats med Google Play längre ner i den här artikeln.

VPN för Google Play: Överväganden

Att komma in i en annan region med Google Play handlar inte bara om att installera en VPN och slå på den. Den här lösningen är lämplig för dig som inte har ett Google Wallet-konto. De som gör borde också läsa nästa avsnitt.

Hur man byter plats i Google Play

Följ stegen

 1. Gå till ditt appbibliotek och tryck på Inställningar app.
 2. Välj konton från inställningslistan.
 3. Knacka på Google i applistan.
 4. Klicka på menyikonen längst upp till höger på Googles inställningssida. Detta är en vertikal linje med tre prickar.
 5. Knacka på Ta bort konto. Svara på varningsmeddelandet som visas genom att klicka Ta bort konto
 6. När ett bekräftelsefönster visas, klicka på OK.
 7. Ange enhetens PIN-kod (koden du anger för att låsa upp telefonen). Kontot kommer att tas bort från Google-inställningarna. Det här raderar inte ditt konto - du behöver inte göra det.
 8. Öppna din VPN-app och välj en server i det land som du vill att Google ska ge dig biblioteket för.
 9. Öppna Google Play enligt vanligt.
 10. Ange ditt kontonamn på den första skärmen. Det här kommer förmodligen att vara din Gmail-adress.
 11. Ange ditt Gmail-lösenord när du uppmanas och tryck sedan på Nästa.
 12. Kran Acceptera i tjänstesidan.

kommer du nu tillbaka till Google Play, men i ett annat land. Google Play uppmanar dig att låta den säkerhetskopiera dina data till Google Drive. Den andra skärmen som visas innan du kan välja appar kommer att be dig lägga till information om betalningskonton. Var mycket försiktig med vad du väljer på den här skärmen. Om du aldrig tänker betala, tryck på Nej tack för att fortsätta till butiken.

Google Play-betalningar

Google Play använder din betalningskälla för att ställa in ditt land. Om du anger bankkonto-, kort- eller PayPal-uppgifter använder Google dem för att ställa in ditt land.

Ange inte betalningsinformation om du inte har ett bankkonto i det land du vill ha åtkomst till Google Play-biblioteket för. Om du har ett bankkonto där, behöver du inte ta bort dina Google-kontouppgifter för att byta. Du kan bara ändra din betalningsinformation:

 1. Ange betalningar.google.com.
 2. Klicka på inställningsikonen (kuggsymbolen i den vänstra menyn).
 3. Klicka på Redigera i avsnittet Hemadress.
 4. Ändra din adress till en i det land du vill ha.
 5. Ta bort alla kort- och bankkontouppgifter som inte är baserade i det landet.
 6. Spara ändringarna.
 7. Gå till Play Store och välj en app som kräver betalning.
 8. Gå igenom nedladdningsprocessen tills du når "Acceptera och köpa." Köp inte det.
 9. Återgå till ditt appbibliotek. Välj inställningar.
 10. Välj Apps.
 11. Knacka på Google Play Store.
 12. Tryck Tvinga stopp på skärmen för appinfo.
 13. Knacka på Lagring, sedan Radera data.
 14. Gå tillbaka till startsidan och gå in i appbiblioteket igen. Knacka på Play Store.
 15. Acceptera villkoren för tjänsten.
 16. Bläddra i appbiblioteket för ditt tilldelade land.

Återuppträdandet av tjänstevillkoren är ett gott tecken. Detta bekräftar att Google Play har allokerat dig till ett nytt land. Oroa dig inte om du inte ser det nya biblioteket omedelbart - det kan ibland ta några timmar innan omfördelningen sker.

Du kan bli frestad att hoppa över det aborterade inköpssteget. Inte - eller din hemplats kommer inte att ändras!

Andra Google-plattformar

Om du letar efter ett VPN som du kan använda med dina andra Google-enheter och plattformar rekommenderar vi att du tittar på våra VPN för Chrome, VPN för Chromebook eller VPN för Chromecast guider.

Hur man laddar ner Harry Potter: Wizards Unite

Om du har väntat i månader på frisläppandet av Harry Potter: Wizards Unite kan du bli frustrerad över att få reda på att det släpps ut.

Wizards Unite släpps i Storbritannien och USA på fredag ​​21 juni. Men i Asien, Sydamerika, Europa och många andra platser; Harry Potter-spelet släpps inte förrän i juli.

Den goda nyheten är att du kan använda en VPN för att låtsas vara i Storbritannien eller USA för att få tillgång till Google Play-butiken. Som ett resultat kan du ladda ner Harry Potter: Wizards Unite så snart den släpps.

Allt du behöver veta för att blockera Wizards Unite finns i den här guiden. Så följ bara stegen för att kringgå de irriterande blocken och få tillgång till Harry Potter-spelet!

Slutsats

Om du inte har ett bankkonto i det land som du vill få appar för kan du inte betala för appar som presenteras i biblioteket för det landet. Tyvärr finns det inget sätt att kontrollera bankkontoens adress som Google använder för att urskilja din plats. Det enda sättet att komma in på Google Play-tjänsten för ett annat land, om du inte har ett bankkonto där, är att använda ett VPN och glömma att registrera en betalningsmetod.

VPN-tricket för att byta Google Play-platser är snabbt och enkelt. Du måste dock se till att VPN som du väljer har en server i det land du vill välja appar från. Det amerikanska biblioteket är det mest populära, och alla VPN på vår lista har servrar där. Titta igenom serverns platslistor för alla VPN-tjänster i våra rekommendationer och prioritera de som har servrar i landet som du vill komma åt. Detta ger dig rätt innehåll och hjälper dig att undvika de begränsningar som ställs på personer som bor på din plats.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

BILDKREDIT: Google, den aktuella Google Play-logotypen

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me