5 bästa VPN: er för Comcast Xfinity 2020 – Snabba upp din anslutning till Xfinity

Trots att det är en extremt populär leverantör har Comcast många begränsningar när det gäller internetkonsumtion. Förutom att de faktiskt sätter ett lock på mängden internet som deras tjänster tillåter är Comcast också känt för att begränsa anslutningshastigheter beroende på webbplatser eller applikationer som används - en praxis som kallas throttling.


Comcast VPN

Det är här en Comcast VPN kommer in. Genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN) kan du avmarkera begränsade webbplatser och få åtkomst till blockerat innehåll via samma internetanslutning. Samtidigt kan du hitta det bästa VPN för Comcast tillåta dig att förbättra din anslutnings prestanda genom att undvika företagets irriterande hastighetsbegränsningar.

På den här sidan tittar vi på de bästa VPN: n för Comcast, diskuterar grunderna i Xfinity och ger dig en steg-för-steg-guide om hur du installerar dessa fantastiska virtuella privata nätverk på din dator.

Men först använder du tabellen nedan för att jämföra våra val för de bästa VPN: n för en Comcast-anslutning

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vad är Comcast Xfinity?

Comcast är ett teknikkonglomerat som tillhandahåller internet-, kabel- och telefontjänster över hela USA. Vanligtvis kallad ISP: s största internetleverantör, erbjuder företaget snabba anslutningar som är idealiska för strömning och videoströmning.

Eller åtminstone de är på papper! (mer om detta på lite!)

Xfinity är paraplybegreppet för att beskriva alla tre av Comcasts kärnprodukter, plus deras nya mobiltelefontjänst.

Xfinity-varumärket skapades av ett par skäl - främst för att Comcast slogs samman med NBC och ville starta ett nytt varumärke för att förhindra förvirring på konsumenternas vägnar. Företaget är känt för att leverera sub-par kundtjänst och försökte göra övergången till Xfinity för att undvika detta negativa rykte.

Det är dock säkert att säga att inga av dessa försök fungerade. De flesta konsumenter vet inte skillnaden mellan Comcast och Xfinity. Många använder båda namnen för att hänvisa till internettjänsten ensam (märker vår rubrik?), Vilket inte är bra nyheter från företagets synvinkel.

Vad är en VPN för Xfinity?

Ett virtuellt privat nätverk, eller VPN, är ett verktyg som används för att förbättra säkerheten. VPN ger ett extra lager av säkerhet när du använder ett privat eller offentligt nätverk (tack vare VPN-kryptering).

Förutom att förbättra den allmänna säkerheten låter en VPN dig också skicka och ta emot data privat. Detta innebär att du kan surfa på internet utan tillsyn från hackare, internetleverantörer som Comcast och personer som är intresserade av att få åtkomst till din trafikhistorik.

Samtidigt kan VPN: er också användas för olika ändamål, till exempel:

 • Åtkomst till geografiskt begränsat innehåll
 • Tillåt gratis P2P-delning (om det är begränsat av någon anledning)
 • Maska IP-adress för att få åtkomst till vissa tjänster som onlinebank
 • Uppnå höga nivåer av anonymitet online
 • Förbättra anslutningshastigheterna

De bästa VPN: erna för att påskynda din Comcast-anslutning

VPN är extremt mångsidiga. Medan de ofta används för att förbättra säkerheten och kringgå geografiska begränsningar, kan de också bidra till att förbättra din internetanslutningshastighet.

Här är våra bästa val när det gäller den bästa VPN för Comcast baserat på deras prestanda, funktioner och kostnad.

Behöver jag ett VPN för integritet med en Comcast-router?

Om du betalar för en Comcast-internetanslutning och använder en Comcast-router, kan du utsätta dig för sekretessproblem. En studie utförd av säkerhetsforskare Karan Saini och Ryan Stevenson, i år upptäckte ett fel relaterat till Comcast-webbplatsen som används för att aktivera Xfinity-routrar.

Om du har någon av följande modeller av "trådlös gateway" routrar, bör du allvarligt överväga att få en av de VPN-tjänster som rekommenderas i den här artikeln:

 • Wireless Gateway 1 (modellnummer TG862G och TC8305C)
 • Wireless Gateway 3 (modellnummer TC8717C)
 • Xfinity xFi Wireless Gateway (modellnummer DPC3939, DPC3941T och TG1682G)
 • xFi Advanced Gateway (modellnummer TG3482G och CGM4140COM)

Bugget som publicerades i maj avslöjar att Xfinity-webbplatsen skickar Comcast-användarens SSID och lösenord över internet i ren text. Detta gör det tillgängligt för alla som snoopar i sitt nätverk. Dessutom gör det möjligt för hackare att få tillgång till Comcast-kundens router SSID och lösenord med information som lätt kan stulas från människors gamla räkningar..

Detta är en enorm risk eftersom det kan innebära att hackare får tillgång till ditt nätverk för att läsa din okrypterade trafik. Tack och lov är en VPN svaret. Sekretessen som tillhandahålls av en VPNs kryptering säkrar alla dina data så att de inte kan snifas av någon som tappar i nätverket.

Varför behöver jag en VPN för att påskynda min Xfinity-anslutning?

Du kanske tänker - om Xfinity är den största leverantören i USA och de erbjuder supersnabba anslutningar, varför skulle du behöva ett VPN?

VPN kan hjälpa till att förbättra säkerheten när du är hemma eller ute med en offentlig WiFi, men dessa verktyg kan också hjälpa dig att kringgå vissa begränsningar som Comcast och andra internetleverantörer har infört.

För att förstå hur dessa begränsningar fungerar, låt oss gå igenom några grundläggande begrepp och en kort överblick över Comcast's historia.

Bland de värsta på att ha nöjda kunder

Comcast är inte främling för kritik eftersom företaget har en lång historia om dålig kundtillfredsställelse. Förutom att ha några av de värsta kundservicerepresentanterna i någon bransch klagar konsumenterna också på dolda kostnader och andra otäcka överraskningar.

Företaget har också en ståndpunkt mot nettneutralitet. För er som inte är medvetna är nätneutralitet begreppet att all trafik på internet ska behandlas lika. Det är värt att notera att netneutralitet är ett hett diskussionsämne bland lagstiftare i Amerika.

Och det är här deras begränsningar börjar äga rum.

Online-streamingtjänster, som Netflix, är mycket populära. Men användningen av dessa plattformar använder mycket bandbredd. Detta kan till slut bromsa hela nätverket för alla användare.

Argumentet för throttling

Företag som Comcast hävdar att det är mycket pengar att tillhandahålla snabba tjänster för alla medan de serverar användare för att ta upp det mesta av bandbredden. Istället för att ta hiten och hålla konsumenterna nöjda, beslutade Comcast att genomföra strypning.

Throttling består av att bromsa internetanslutningarna för att hantera bandbreddstoppningar. Och även om gosslingens olaglighet fortfarande är osäker, är det minst sagt oetiskt. För att inte tala om det faktum att det kan bli en kunglig smärta för användare som konsumerar en enorm mängd data.

Comcast spjälkar P2P- och Netflix-anslutningar, det är ingen hemlighet. Även om företaget en gång förnekade alla former av strypning, har det medgett att bromsa vissa typer av trafik efter uppkomsten av obestridligt bevis.

Även om Netflix har lyckats klippa en uppgörelse med denna Internet-leverantör för att sluta stega för videostreamningstjänsten, är faktumet att Comcast fortfarande aktivt strypar P2P och alla andra typer av internettrafik som de anser vara tillräckliga.

Använda VPN: er mot throttling

VPN-anslutningar dirigeras genom en krypterad tunnel. Detta skyddar din information mot alla enheter som kanske vill komma åt den - inklusive regeringen, hackare och din internetleverantör.

Comcast borde inte kunna se din trafik om du använder en pålitlig VPN. Med andra ord kommer Comcast inte att kunna stryka dina anslutningar eller genomföra begränsningar i din trafik: eftersom de inte vet vad du gör.

Att välja det bästa VPN för Xfinity

Medan du väljer det bästa VPN för Xfinity kommer du att hjälpa dig att undvika hastighetsbegränsningar, men det finns många andra funktioner du behöver komma ihåg. Eftersom du förmodligen vill använda ditt VPN varje gång du ansluter till internet bör du hitta en leverantör som inte har några datakonsumtionsbegränsningar.

Hastighet är alltid en viktig faktor när du väljer ett VPN, ta också en titt på de säkerhetsfunktioner som den erbjuder. De bästa VPN: erna kommer att implementera branschledande krypteringsprotokoll som OpenVPN UDP med en 256-bitars nyckel.

Och även om det inte finns något omedelbart hot riktat mot VPN, bör du också överväga Comcast's benägenhet att helt enkelt blockera trafik som den inte gillar. Det är inte galen att tro att Comcast helt enkelt kan börja strypa VPN-trafik för att verkställa användningsbegränsningar. I det här fallet kan du välja en leverantör som har funktioner som VPN-cloaking som kan kamouflera din anslutningstyp och skydda dig mot gas i framtiden.

Många användare letar efter VPN för att förbättra deras P2P-delningshastigheter. Kom ihåg att alltid verifiera dina önskade VPN-tillstånd P2P för torrenting. Slutligen bör du få ett VPN som har en kill switch-funktion så att din internetanslutning omedelbart avslutas om ditt VPN av någon anledning misslyckas.

För mer information om hur du använder ett VPN vid torrentering, kolla in vår bästa guide för VPN för torrentwebbplatser.

Installationsalternativ

Om du inte har mycket teknisk kunskap bör du alltid titta på vilken typ av installation och hur lång tid det tar. VPN kan antingen levereras med automatiserade installatörer eller kräva manuell installation.

Automatiserad programvara är den mest populära typen av VPN-installationsmetod och den är den vanligaste bland stora varumärken. Allt du behöver göra är att ladda ner ett program, öppna det och följa steg-för-steg-instruktionerna som du ser på skärmen. Den här typen av installationsmetod är mycket enkel och kräver inte teknisk kunskap för det mesta.

Du hittar också VPN som kräver delvis eller full manuell installation. Det bra är att dessa innehåller fler alternativ och inställningar, men du behöver en viss grad av teknisk kunskap för att konfigurera dessa. Tänk på att de flesta, om inte alla VPN-leverantörer erbjuder exakta instruktioner. Du kan också titta på avsnittet “Processen” på våra dedikerade VPN-recensioner.

Installera ett VPN för Xfinity

Att installera ett VPN för Comcast är mycket enkelt, även om du aldrig har ställt in ett förut. Här är en steg-för-steg-guide för att installera ditt VPN via automatisk programvara:

 1. Välj ett VPN för Xfinity baserat på de funktioner du behöver mest. Ut förslag på bästa Xfinity VPN buffras, men det är värt att notera att IPVanish och NordVPN också är fantastiska val.
 2. Bli Medlem för din favorit VPN.
 3. Ladda ner och köra installationsprogramvaran. En fantastisk VPN-leverantör kommer alltid att tillhandahålla mobila och stationära appar, men dubbelkontrollera de enheter som stöds om du också vill använda andra prylar.
 4. Kör applikationen när den har installerats och slutfört de sista installationsbitarna. Du har också chansen att välja och välja din inställning på denna punkt.
 5. Anslut till en server i USA eller landet du vill och du är redo att surfa på nätet! Kom ihåg att ju närmare servern du ansluter till, desto snabbare blir anslutningen, så du är bättre på att välja en i din stad eller den närmaste.

Tillåter Comcast användning av VPN: er?

Till skillnad från vissa internetleverantörer som inte är tydliga i sina villkor ger Comcast sina kunder grönt ljus för att använda VPN fritt, så länge de är för personligt, icke-kommersiellt bruk. Samtidigt är det värt att granska deras villkor och användningsprinciper eftersom din VPN-användning heller inte bör bryta mot dessa!

Förbättra din anslutning ännu mer

VPN används vanligtvis för säkerhet och för att kringgå begränsningar, men vissa Comcast-kunder kan förbättra sina totala anslutningshastigheter betydligt. Du hjälper till att förbättra din anslutningshastighet och optimera ditt VPN: s prestanda genom:

 • Välja en VPN-server som är nära din plats
 • Håll din telefon och andra enheter frånkopplade från internet när de inte används
 • Dubbelkontroll av din internetanslutning / ruta fungerar korrekt
 • Prova olika protokolltyper och se vilken som fungerar snabbare i ditt fall, men för säkerhetsändamål föreslår vi alltid att du använder OpenVPN UDP

Den bästa VPN för Xfinity - Slutsats

Det är en sak att falla för Xfinitys smarta marknadsföring, men att inte ha lovat internethastigheterna är en helt annan fråga. Att välja det bästa VPN för Comcast kan hjälpa dig att undvika irriterande begränsningar och samtidigt förbättra säkerhetsstandarderna med ett enda drag.

Kom ihåg att varje fall är annorlunda, så du bör basera ditt VPN-val på de funktioner du verkligen behöver. Vi råder dig att kolla in varje enskilt VPN i den här artikeln, läsa upp den du gillar mest och se till att det har alla funktioner du behöver innan du registrerar dig för deras tjänst. Alla VPN: er i denna artikel är högst upp i VPN-spelet, så de bör ha alla funktioner du önskar!

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me