5 bästa VPN: er för en Windows-telefon 2020

Windows 10 Mobile är den senaste och första mobilversionen av Windows som drar ihop sitt skrivbord, surfplatta och telefon till ett enda operativsystem. Av denna anledning delar den mer med sin stationära motsvarighet, men på grund av detta faktum kommer inte alla VPN-tjänster att fungera bra på plattformen. I den här artikeln har vi noggrant valt ut de fem bästa VPN: erna för en Windows-telefon.


Om du är ny på VPN: n kan vi hjälpa dig att få fart med våra användbara guider:

 • Vad är VPN: er? En icke-teknisk guide
 • Är VPN: er lagliga?
 • 5 Bästa VPN-appar för Android
 • 5 bästa VPN för iOS

Vilka är de bästa VPN: erna för Windows Phone? - Jämförelse

Kolla in listan nedan för att se vad våra experter rankade som bästa VPN för Windows Phone.

 1. ExpressVPN

  - Blixt snabbt | Appar för alla plattformar | 24/7 livechatsupport

 2. NordVPN

  - Lätt att använda | Fullt presenterade | Servrar i över 60 länder

 3. CyberGhost VPN

  - Billiga priser | Lätt att använda | Servrar i 90 länder

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Stark kryptering | Inga loggar | Live chatstöd

5 Windows Phone VPN-tjänster - Detaljerad vy

Kolla in de bästa Windows Phone VPN-tjänsterna mer i detalj nedan. Om du behöver mer information om de tjänster vi har listat, kolla in våra djupgående VPN-recensioner för mer information om dessa tjänster.

Varför behöver jag ett VPN för Windows Phone??

VPN: n är extremt populära och blir mer utbredda med dagen. Deras förmåga att tillhandahålla integritet och säkerhet genom kryptering promulgerar dem till mainstream.

Tyvärr har den stora majoriteten av dessa hundratals tjänster dålig integritetspolicy, osäkra nätverk och dåligt implementerade eller föråldrade krypteringsprotokoll. En VPN är tänkt att hålla dig säker, men med så många som gör ett så usel jobb kan det vara en verklig huvudvärk att behöva välja.

VPNS som finns i den här guiden ger dig följande fördelar:

 • Skydd mot snokande regeringar och hackare på offentliga WiFi-hotspots. För mer information, kolla in våra VPN: er i den allmänna WiFi-guiden.
 • Kryptera dina data så att internetleverantörer inte kan se vad du får upp online. Du kan lära dig mer om VPN-kryptering genom att klicka på länken.
 • Förbättra din anonymitet när du strömmar. Ta reda på mer med våra VPN: er för torrentguide.
 • Låter dig ändra din plats genom att "förfalska" din IP-adress till en fjärrplats
 • Möjlighet att kringgå censur och geobegränsningar, till exempel att blockera BBC iPlayer utanför Storbritannien

Windows 10 Mobile VPN-översikt och överväganden

Windows 10 Mobile är mycket lik skrivbordsversionen. Den har många av samma funktioner, inklusive samma inställningar, menyer, kärnor, UI-element och till och med inbyggd Cortana-funktionalitet. På vissa nyare telefoner (som Lumia 950 eller 950 XL) tillåter det till och med att du ansluter en extern bildskärm direkt, vilket gör att telefonen beter sig som en PC.

Tyvärr för Windows-telefonanvändare - och trots många förfrågningar från dem - är OpenVPN inte tillgängligt på Windows 10 Mobile-plattformen. Detta är en verklig skam, eftersom OpenVPN i allmänhet betraktas som det säkraste krypteringsprotokollet för internetanslutningar. Det betyder att användare är begränsade till antingen PPTP eller L2TP. Av dessa två krypteringsprotokoll är L2TP / IPSec överlägset det bästa alternativet så använd det.

Hitta allt du behöver veta om kryptering med vår kompletta guide till VPN-kryptering.

Windows 10 Mobile VPN-konfigurering

Eftersom Windows-operativsystemet är komplicerat (och en VPN-tjänst kräver mycket mer integration i ett operativsystem än vanliga desktopappar) har VPN helt enkelt inte lyckats skapa anpassade klienter för Windows 10 Mobile. Detsamma gäller för OpenVPN GUI. Av detta skäl måste du manuellt konfigurera ditt VPN på en Windows Mobile-enhet.

Manuell konfiguration är inte särskilt svår. Alla VPN: er i den här guiden har instruktioner för att manuellt ansluta till deras nätverk. För att hjälpa dig har vi dock inkluderat en steg-för-steg-guide som du kan följa här också:

Hur man manuellt ställer in ditt VPN på Windows-telefoner

Följ stegen nedan för att ställa in ditt VPN på en Windows-telefon:

 1. Ställ in en ny VPN-anslutning genom att svepa ner på telefonen från toppen av skärmen för att avslöja menyn. Klicka nu på VPN.
 2. När VPN-alternativmenyn har öppnats klickar du på + -ikonen bredvid Lägg till en VPN-anslutning.
 3. Ställ in en L2TP-anslutning (den säkraste som finns) genom att kontakta ditt valda VPN för att få deras serveradress och IPSec fördelade nyckel.
 4. Nu när du har de detaljer du behöver från din VPN-leverantör, gå tillbaka till menyn Lägg till en VPN-anslutning och fyll i följande information:
  • VPN-leverantör: Windows (inbyggt)
  • Anslutningsnamn: Välj ett valfritt namn som "MyVPN" eller namnet på din leverantör
  • Servernamn eller adress: VPN-serverns adress som tillhandahålls av din VPN
  • VPN-typ: L2TP / IPsec med fördelad nyckel
  • Fördelad nyckel:IPSec fördelad nyckel som du fick från din VPN-leverantör
  • Typ av inloggningsinfo: Användarnamn och lösenord
  • Användarnamn: Ditt VPN-användarnamn från när du prenumererade
  • Lösenord: Du VPN-lösenord från när du prenumererade
 5. Slutligen, se till att du klickar på Kom ihåg min inloggningsinformation innan du klickar på Spara.

Felsökning för Windows Phone VPN-installation

Ibland upplever människor ett problem med den IPSec-fördelade nyckeln. Gör så här för att åtgärda problemet:

 1. I VPN-menyn väljer du "MyVPN" (eller vad du än bestämde dig för att ringa din manuellt konfigurerade VPN-anslutning.
 2. Klicka nu på Egenskaper.
 3. Klicka på Redigera i menyn Egenskaper.
 4. När Redigera-menyn öppnas, anger du den fördelade nyckeln som du angav när du manuellt ställer in VPN-anslutningen igen. Klicka på Spara. Detta åtgärdar problemet och du kommer att kunna ansluta till VPN utan problem.

SSTP på Windows-telefoner

SSTP-funktionalitet lades till Windows 10 Mobile. För att få detta att fungera måste du prata direkt med VPN-leverantören som intresserar dig. Så vitt vi vet har dock ingen av VPN-leverantörerna tagit igång denna funktionalitet ännu.

Slutsats

Här på ProPrivacy.com är vi i framkant av kunskap om VPN-industrin. Att vara i ständig kommunikation med VPN-leverantörer och hela tiden granska VPN-tjänster från hela världen ger oss den unika förmågan att kunna rekommendera de allra bästa VPN-tjänsterna. Vi förstår också hur mycket av en besvikelse det kan vara att plaska ut på ett VPN, bara för att släppas ner på grund av dåliga anslutningshastigheter. Eller ännu värre, eftersom vårt förtroende bryts och vår integritet och säkerhet riskeras.

Med detta i åtanke har den här artikeln tillverkats noggrant så att du enkelt kan få tillgång till den viktiga information du behöver. Så fortsätt och välj med säkerhet en VPN för Windows Mobile. Var säker på att något av alternativen i denna lista är ett helt underbart val och kommer att ge dig en fantastisk VPN-upplevelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me