5 Bästa VPN: er för ESPN som fungerar 2020 – Live Stream ESPN utomlands

Om du har varit uppmärksam på nyheterna nyligen vet du att ESPN släpper en TV-streamingtjänst den 12 april - för endast 4,99 dollar per månad. TV-streamingtjänsten kallas "ESPN Plus" och kommer att innehålla levande sporter, exklusiva original och ett on-demand-bibliotek fylt med godsaker. Tyvärr kommer det bara officiellt att finnas tillgängligt i USA på grund av geobegränsningar. Den goda nyheten är att vem som helst kan avblockera ESPN + med hjälp av en VPN för ESPN för att låtsas vara i Amerika.


Oavsett om du väljer att komma åt ESPN + på din TV eller ESPNs webbplatsspelare WatchESPN, är en ESPN Plus VPN den idealiska lösningen. Våra expert VPN-granskare har testat över 150 VPN under de senaste 5 åren och letat efter de bästa VPN: erna. När det gäller streaming kommer du att behöva en snabb VPN, annars kommer du att lida av ständig och irriterande buffring.

Lista över de 5 bästa VPN: n för ESPN

Om du föredrar att ta reda på mer information först kan du bläddra nedåt. Senare i artikeln listas de fem bästa ESPN + VPN: n igen med detaljerade sammanfattningar som du kan jämföra.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Bästa VPN för vanliga frågor om ESPN

ESPN Plus Översikt

ESPN Plus har funnits i ett tag nu och det kommer äntligen att släppas den 12 april 2020. Denna TV-streamingtjänst sägs innehålla många av de saker som WatchESPN erbjuder, förutom att ett kabel- / satellit-TV-abonnemang inte är t nödvändigt. Bäst av allt är det fantastiskt billigt!

Å andra sidan rapporterar många nyhetsställen att ESPN Plus inte är för ”sladdar” (personer som inte använder kabel- / satellit-TV), eftersom ESPN Plus inte kommer att innehålla nästan mängden innehåll som dess kabel / satellit TV-motsvarighet erbjuder. Men för människor som bor utanför USA som inte kan få ESPN alls, kan denna tjänst bara vara biljetten!

Vad är en VPN för ESPN Plus?

Ett VPN eller virtuellt privat nätverk är en tjänst som låter dig låtsas vara i ett annat land och därmed få åtkomst till det geobegränsade innehållet i många TV-streamingtjänster och webbplatser. Dessutom ger en VPN dig en krypterad anslutning som kommer att hålla dig säker och säker online.

VPN: er är perfekta för att upprätthålla digital integritet så att ingen - inte din ISP regeringen eller någon annan kan berätta vad du gör online. En VPN för ESPN Plus måste också vara extremt snabb. De flesta VPN: er har långsamma servrar eftersom snabba servrar kostar mycket. Men för att strömma ESPN gör inte långsamma servrar. Av den anledningen har alla våra rekommenderade ESPN VPN: er noggrant valt för att ge snabba blixtar.

Varför behöver jag ett VPN med ESPN??

Liksom många tjänster plågas ESPN med geobegränsat innehåll på grund av upphovsrätts- och licensbegränsningar. Med andra ord kan du bara komma åt det innehåll som ESPN tillhandahåller för ditt specifika land. Detta kan vara irriterande, särskilt om du är bosatt i USA på semester som betalar för innehållet hemma.

Om du betalar för en tjänst förtjänar du allt som tjänsten erbjuder. Det är här en VPN kommer in. När du kombinerar ESPN med ett VPN kan du komma åt allt dess innehåll oavsett var du befinner dig. Om ESPN inte erbjuds i det land du bor i kommer en VPN att låta dig få åtkomst.

Hur man tittar på ESPN

För att prenumerera på ESPN måste du vara bosatt i ett land där ESPN är tillgängligt. Om du reser utomlands till en plats som inte erbjuder ESPN, skulle du normalt ha tur. Lyckligtvis finns det en lösning.

Det första steget är att använda en tredje parts tjänst som Sling TV eller xfinity för att komma åt ESPN-nätverket och / eller WatchESPN. Med ett prenumeration på en strömningstjänst från tredje part kan du få åtkomst till dina favorit-TV-kanaler utan kabel- eller satellit-TV-abonnemang.

Virtuella kort

Tyvärr kanske du behöver en giltig amerikansk betalningsmetod för att få Sling TV (och andra amerikanska strömningstjänster). Den goda nyheten är att du kan få en virtuell betalningsmetod i USA online. Genom att använda ett virtuellt kort kan du köpa ett Sling TV-abonnemang som alla andra personer i USA.

Även om vi inte haft chansen att testa ut tjänsterna själva, har vi undersökt de virtuella korten med de bästa recensionerna och kommit med några resultat. Den första webbplatsen är Entropay - en online kreditkortsleverantör som låter dig betala online som en amerikansk bosatt. Money Polo är ett annat som ryktas vara lite billigare än Entropay. Om du inte vill ha besväret med ett faktiskt virtuellt kort kan du använda en webbplats som EcoPayz för en engångsbetalning.

Kom ihåg att innan du köper ett virtuellt kort ska du undersöka den webbplats du tänker använda för att se till att det är säkert.

VPN-överväganden

När du väljer en VPN-leverantör är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer. Till exempel för en ESPN VPN vill du ha en VPN-leverantör med olika serverplatser (särskilt i USA) och snabba strömningshastigheter. Låt oss ta en titt på några viktiga faktorer att tänka på innan vi köper ett VPN-abonnemang:

 • Antal serverplatser
 • Serverhastigheter
 • Krypteringsnivå
 • Integritetspolicy
 • P2P-policy
 • Enkel installation / användarvänlig app
 • Kundsupport

Lyckligtvis på ProPrivacy.com gör vi det till en punkt att undersöka de VPN som vi rekommenderar innan vi rekommenderar dem. Alla VPN som listas i den här fem bästa guiden är perfekta för ESPN-tittare.

Hur man använder ett VPN med ESPN

Att använda en VPN med ESPN är extremt enkelt:

 1. Välj en VPN-leverantör som passar dina behov
 2. Registrera med dem
 3. Ladda ner rätt programvara för ditt operativsystem
 4. Öppna klienten efter installationen
 5. Verifiera att det starkaste krypteringsprotokollet används (OpenVPN rekommenderas)
 6. Välj en server från ett land vars ESPN-innehåll du vill ha åtkomst till
 7. Anslut till servern
 8. Navigera till ESPN: s webbplats eller Sling TV
 9. Njut av tillgången till ESPN i sin helhet!

Låt oss ta en titt på de fem bästa VPN: n för ESPN!

Bästa VPN: er för ESPN: Slutsats

Det finns en miljon skäl till varför du ska använda ett VPN med ditt ESPN-abonnemang, och ännu fler skäl till varför du ska använda ett VPN i allmänhet. Nu när ESPN Plus är tillgängligt till en så billig ränta - med hjälp av en VPN - blev ESPN plötsligt ett utmärkt alternativ att njuta av en hel del amerikansk sport från utlandet!

VPN-leverantörerna som rekommenderas i den här fem bästa guiden passar perfekt för alla som vill komma åt ESPN utan begränsningar. Ännu bättre hjälper de dig att komma åt det blockerade innehållet i en mängd andra tjänster som Netflix och Hulu. För mer information om hur du använder ett VPN för Netflix eller om du vill titta på hulu utanför USA, kolla in våra guider.

Så vad väntar du på? Testa ett av våra topp 5 VPN för ESPN idag och få enkel åtkomst till ESPN eller ESPN Plus!

ESPN VPN: Sammanfattning sida vid sida

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Bildkredit: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me