5 bästa VPN: er för Filippinerna – Snabba och säkra VPN: er

Det största problemet med internet på Filippinerna är den begränsade åtkomsten som strömningsservrar och spelwebbplatser ålägger sina användare.

VPN Filippinerna

Även om du inte behöver besegra regeringsblock på Filippinerna, måste du lura utomeuropeiska mediaservrar att släppa in dig. Den bästa metoden för att komma runt de regionala begränsningarna på strömmande webbplatser är att anställa en VPN.

En VPN skyddar din identitet och lurar fjärrservrar till att tro att du befinner dig inom deras verksamhetsregioner. Att kringgå åtkomstkontroller på mediasajter är tekniskt en form av intrång i upphovsrätten. Även om ingen har dömts för denna praxis är det alltid bättre att vara försiktig.

På samma sätt utsätter du dig med torrenter för risken för åtal. Det är därför integritetsskyddet som VPN ger är så viktigt.

Du kan läsa mer om regionala begränsningar nedan. Låt oss först titta på de fem bästa VPN: erna för Filippinerna.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Om du behöver mer information om något av de VPN-skivor vi har på denna sida, kolla in vår djupgående lista nedan.

Bästa VPN Filippinerna

Filippinerna VPN-överväganden

Freedom House klassificerar internet på Filippinerna som ”Gratis.” Regeringen sätter inte många begränsningar för internetåtkomst där. Det finns vissa farhågor om de befogenheter som regeringen gav sig i 2012 års lag mot förebyggande av internetbrott. Landets högsta domstol slog emellertid de mer restriktiva klausulerna i denna lag i en dom som meddelades 2014.

I lagen om förebyggande av kriminalitet finns bestämmelser som förbjuder piratkopiering. Dessa gäller för dem som laddar ner upphovsrättsskyddat material med torrents. Påföljder för intrång i upphovsrätten omfattar böter och fängelse. Arrestationer är emellertid sällsynta och användningen av BitTorrent-protokollet är utbredd på Filippinerna.Använda en VPN i Filippinerna

De enda rapporterade fallen av webbplatsförbud på Filippinerna inträffade 2014 då datingsidan Ashley Madison blockerades under en månad, och 2017, då regeringen förbjöd många porrwebbplatser, inklusive Pornhub och Xtube. Dessa block pågår.

Till skillnad från många grannländer blockerar inte Filippinerna chatt- eller internettelefoniappar. Webbplatser för sociala medier är på liknande sätt oupptagen. Regeringen har emellertid utfärdat många varningar mot tjänster som är kränkande för politiker. Den enda aspekten av internetanvändning som verkar beröra myndigheterna är distributionen av barnpornografi.

En snabb VPN för Filippinerna

Internetanslutningshastigheter är inte alltid förvirrande på Filippinerna. Av detta skäl är ett av de viktigaste attributen för en Filippinska VPN extremt snabba servrar. VPN: erna som vi rekommenderat i den här guiden ger alla tillgång till snabba VPN-servrar som kommer att bromsa din internetanslutning med det minsta möjliga belopp. Kom dock ihåg att även de snabbaste VPN: erna tenderar att bromsa en internetanslutning lite. Om internetanslutningen du betalar din Internetleverantör för är långsam i första hand måste du se till att du får den snabbaste VPN-filippin som möjligt.

Streamingtjänster

Streamingtjänster

Streamingtjänster måste vidta alla möjliga åtgärder för att förhindra gränsöverskridande åtkomst. Det inkluderar upptäckt och blockering av VPN-trafik. Som sådan är det svårt att hitta ett VPN som kan komma in i utomeuropeiska streamingtjänster. Netflix har några av de mest avancerade VPN-detekteringsprogramvarorna i världen, så mycket få tjänster fungerar med den webbplatsen. Alla VPN på vår lista har investerat i cloaking-metodologier som besegrar upptäcktsförfaranden och ger dig tillgång från utlandet.

Framgångsrika VPN: er ger dig en bonus om du ännu inte har Netflix. Priset på Netflix varierar beroende på land. Om du registrerar dig på Filippinerna betalar du mindre än kunder i USA. Du kan sedan tillämpa en VPN med en amerikansk server på din Netflix-anslutning och titta på den amerikanska tjänsten, även om du har ett prenumeration på Filippinerna.

Hur man tittar på American Netflix?

En VPN gör att det verkar som om du befinner dig på en annan plats. När du slår på VPN måste du välja en server från en lista med platser. När VPN körs verkar din plats vara VPN-servern, inte där du är. Du ansluter till Netflix med samma adress var du än är: Netflix.com. När Netflix-servern tar emot begäran från din webbläsare om webbplatsens hemsida, levererar den sidan som är tillgänglig för platsen du befinner dig i. Om du går in på webbplatsen från Filippinerna får du Netflix-webbplatsen för det landet, och inte det land där du har ditt prenumeration.Åtkomst till USA: s Netflix

Tyvärr är strömningstjänster (inklusive Netflix) bundna av avtal med upphovsrättsinnehavare. Dessa anger i vilka länder de kan sätta en show på luften. Det är därför några av de program som du kan titta på Netflix USA inte är tillgängliga på Netflix Philippines. Företaget är också bundet av lagarna i varje land där det verkar. Det är därför det inte kan tillåta kunder i ett land att se de program som de har gjort tillgängliga i ett annat land. De utställningar som finns i USA är inte alla lämpliga för visning på Filippinerna på grund av olika lagar om häktning och blasfemi. Så även om du ser en show på Netflix Philippines som också finns på Netflix US, kan det mycket väl redigeras annorlunda, så det kommer inte att vara detsamma.

För mer information om att titta på amerikanska Netflix utomlands, kolla in vår Netflix VPN-guide.

Alternativt kan du titta på vår VPN för Amazon-guide för information om att se amerikanska amazon prime.

Slutsats

Den censur som Filippinerna genomfört är inte för allvarlig. Förbudet för 2017 på vissa porrsidor kan dock vara en indikator på fler begränsningar som kommer.Bästa Filippinska VPN: s slutsats

Alla VPN: er på vår lista över de fem bästa VPN: erna för Filippinerna är utmärkta för att undvika upptäckt i mycket restriktiva länder, som Kina och Iran. Att få en av dessa tjänster kommer framtidssäkra dina internetfriheter och hålla dig förberedd för alla webbåtkomstbegränsningar som myndigheterna på Filippinerna kan lägga till i deras nuvarande lista över förbud.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me