5 bästa VPN: er för Grekland

I Grekland verkställer regeringen obligatorisk datalagring av webbläsarhistorik och metadata under 12 månader. Med en VPN kan vem som helst dölja sin online-verksamhet från den grekiska regeringen med ett starkt lager av VPN-kryptering. Detta gör att grekiska medborgare kan ta kontroll över sin digitala integritet.

VPN Grekland

En VPN för Grekland låter också alla dölja sin riktiga IP-adress, vilket i sin tur tillåter dem att dölja sin verkliga plats från webbplatserna de besöker. Detta stoppar IP-spårning på webbplatsen och riktad annonsering.

Att ansluta till en VPN-server tillåter också VPN-användare att låtsas vara i ett annat land. Detta gör att VPN-användare kan komma åt webbplatser som är blockerade av regeringen och geobegränsat innehåll från utlandet. Till exempel, genom att använda en VPN kan Netflix-prenumeranter avbryta innehåll från hela världen. Detta inkluderar den amerikanska versionen som har mer innehåll än något annat lands version av Netflix.

En VPN är vägen till verklig internetfrihet.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vad är en VPN för Grekland

En VPN är en onlineprenumerationstjänst som du installerar på dina enheter. När en VPN har installerats kan du göra ett antal saker. För det första kan du kryptera all data som kommer och går från dina enheter. Detta hindrar Internet-tjänsteleverantörer från att kunna utföra obligatorisk datalagring för den grekiska regeringen.

Förutom digital integritet döljer en VPN också din verkliga plats. När du ansluter till en VPN-server maskeras din verkliga IP-adress med VPN: s. Detta hindrar webbplatserna du besöker från att känna din riktiga IP-adress. Det tillåter också VPN-användare att låtsas vara på en annan plats eller land.

Vad kan jag göra med ett VPN i Grekland?

De flesta använder ett VPN för en kombination av saker. I vissa länder verkställer regeringen mycket censur. I Grekland är censur inte alltför hård, men det finns fortfarande vissa webbplatser och tjänster som är blockerade.

Vissa piratkopieringswebbplatser och torrentförvar har censurerade sidor. Många spelwebbplatser är också begränsade. Med en VPN kan du komma runt de lokala webbplatsblocken, vilket ger dig fullständig åtkomstfrihet online.

Att få tillgång till saker som är tänkta att vara utanför gränserna är aldrig en bra idé om du vill undvika att få böter, brev från innehavare av upphovsrätt eller värre, i problem med polisen. Det är därför krypteringen som en VPN tillhandahåller är så användbar. Det låter dig göra vad du vill online och ta bort blockering av allt innehåll du önskar utan rädsla för att bli tittat på.

Slutligen använder många också ett VPN för att få tillgång till utländska tjänster och Streaming-tjänster för Video on Demand. Om du gör det ger VPN-användare tillgång till mycket mer innehåll eftersom den amerikanska katalogen för dessa tjänster ofta är mycket mer omfattande, vilket innebär att du med ett VPN kan få mycket bättre valuta för pengarna.

Internetcensur i Grekland

Den grekiska regeringen censurerar vissa webbplatser. Vissa sidor på piratkopieringssidor är begränsade (men inte hela webbplatser). Cirka 400 spelplatser är också begränsade, liksom vissa bloggar som rör spel på dessa webbplatser.

Trots att de har en generellt fri press rapporterar frihetshuset att Grekland har upplevt en minskning av pressens frihet under de senaste fem åren. Specifikt har pressen begränsats från att rapportera negativt om statliga åtstramningsåtgärder. En journalists rätt till sekretess har också hotats i Grekland, och journalister har pressats och tystats med hjälp av juridiska medel.

För alla som vill få tillgång till censurerade webbplatser från Grekland är en VPN den naturliga lösningen. Alla som tänker uttrycka olika politiska åsikter bör vara helt fria inom Grekland eftersom yttrandefriheten inte är direkt förbjuden. Men medborgare och journalister som föredrar att skydda sin integritet kanske vill använda sig av VPN-kryptering.

VPN-kryptering tillåter grekiska internetanvändare att få tillgång till allt innehåll de önskar, utan att deras webbläsningsvanor samlas in av sin ISP på regeringens vägnar.

Skaffa en grekisk IP-adress

Om du vill få integritet när du använder grekiska geobegränsade tjänster måste du ansluta till en VPN-server i Grekland. Alla VPN som rekommenderas i den här artikeln har ett val av servrar i Grekland så att du kan kryptera dina data och fortfarande få åtkomst till internet med en grekisk IP-adress.

Grekiska servrar tillåter dig också att använda geobegränsade onlinetjänster när du är utanför Grekland på semester. Så om du är på semester och behöver göra onlinebanking - eller använda någon annan geo-begränsad onlinetjänst - kan du VPN till Grekland och få åtkomst igen!

En VPN för offentlig WiFi

När du ansluter till offentlig WiFi både i Grekland och medan du är på semester riskerar du att bli attackerad av en internetkriminell. Dåligt implementerade WiFi-hotspots kan vara osäkra, vilket gör att andra personer på WiFi kan attackera din session och stjäla dina data, lösenord och kreditkortsuppgifter.

Dessutom är det möjligt att ansluta till falska hotspots som skapats av hackare. Dessa "onda tvilling" -hotspots görs avsiktligt så att de ser ut som en officiell hotspot. Detta gör det mycket enkelt att av misstag ansluta till en.

Med en VPN spelar det ingen roll om du ansluter till ett dåligt konfigurerat nätverk eller en ond tvilling som tillhör en cyberkriminell. Detta beror på att krypteringen som tillhandahålls av VPN hindrar någon från att kunna hacka dina data när de går från din enhet till internet. Ett VPN är den bästa formen för personlig cybersäkerhet som är tillgänglig för offentliga WiFi-användare. Och eftersom ett VPN är billigt rekommenderas det att du alltid använder ett.

VPN Proxy Grekland

Även om en VPN är en slags proxy, är den också mycket mer pålitlig än en vanlig proxy. Dessutom är en VPN mycket säkrare eftersom den automatiskt krypterar all data som kommer och går från dina enheter (snarare än bara data i din webbläsare). Tillförlitliga VPN: er, som de i denna guide, använder också de senaste och bästa krypteringsprotokollen; för att ge de högsta nivåerna av säkerhet och integritet.

Om du vill låtsas vara på en annan plats är en proxy fortfarande ett alternativ. De mest populära onlinetjänsterna kan dock inte längre blockeras med en proxy, varför ett VPN är en mycket bättre lösning. Dessutom kommer en VPN att ge mycket bättre hastigheter och tillförlitlighet.

Slutsats

Alla VPN: er i den här guiden har valts eftersom de har ett stort urval av servrar som finns runt om i världen. Det betyder att du kan låtsas vara var som helst för att låsa upp mer innehåll än någonsin tidigare. Dessutom är servrarna snabba, vilket innebär att de är lämpliga för streaming i HD.

Alla VPN: n i den här guiden har valts eftersom de har starka sekretesspolicyer och uppdaterad kryptering. Detta betyder att de alla är lämpliga för att ge dig den digitala integriteten och säkerheten du behöver - både hemma och på offentlig WiFi.

Oavsett varför du letar efter ett VPN är VPN-leverantörerna i den här artikeln ett bra alternativ. Varje VPN varierar något, men de är alla utmärkta tjänster som ger praktiska testerbjudanden och återbetalningsgarantier.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Bildkrediter: akedesign / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me