5 bästa VPN: er för IPTV – Ska jag använda ett VPN med IPTV?

Vill du komma åt fler TV-program än någonsin tidigare via din IPTV-leverantör? Med ett virtuellt privat nätverk för IPTV kan du övervinna geo-restriktioner för att komma åt fler kanaler och TV-program än någonsin tidigare. Oavsett vilken IPTV-leverantör du för närvarande använder för att titta på TV via Internet: en IPTV VPN kommer att öka det du kan titta på.


Om det låter bra, det beror på att det är det! VPN och IPTV är en match i himlen - varför alla ställer frågan: Ska jag använda ett VPN med IPTV?

Ta en titt på hur våra experter rankade de bästa VPN: n för iPlayer. Bläddra nedåt för mer information.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vad är IPTV?

Internetprotokoll-TV är det officiella namnet som ges till alla TV-strömmar som tas emot via internet istället för på traditionella sätt (mark, kabel och satellit). Varje gång du tittar på en TV-ström av en TV-kanal online deltar du i IPTV. Även om termen IPTV kan definieras korrekt på detta sätt är det också sant att det finns ett växande antal leverantörer på marknaden som specifikt marknadsför sig som IPTV. Detta kan göra att IPTV verkar som något nytt och exotiskt - i verkligheten är det inte.

Trots detta finns det en växande IPTV-marknad - med ett antal specifika IPTV-leverantörer som växer i popularitet. Som alltid är fallet med strömmande onlinemedier (från officiella källor) är inte allt innehåll licensierat över hela världen. Upphovsrättsinnehavare och utgivare har stark kontroll över vad konsumenter i specifika regioner kan se. De gör detta med hjälp av geobegränsningar och geo-block.

Vad är en VPN för IPTV?

Ett virtuellt privat nätverk för IPTV är helt enkelt en VPN som kan användas för att avblockera mer regionalt innehåll på din IPTV-plan. En IPTV VPN fungerar genom att låta prenumeranter ansluta till en VPN-server på en avlägsen plats. Den bästa VPN för IPTV har ett stort antal servrar runt om i världen. Detta ger IPTV-konsumenter möjligheten att låtsas vara i något av dessa länder. Resultatet? Möjligheten att titta på någon av TV-programmen och -kanalerna som vanligtvis bara är tillgängliga i det landet.

Vilken IPTV VPN ska jag välja?

En enkel Google-sökning efter “VPN” kommer att avslöja att det finns över 850 kommersiella VPN-leverantörer på marknaden. Inte alla dessa VPN-tjänster är lämpliga för användning med IPTV-leverantörer. Detta beror på att du behöver snabba anslutningshastigheter för att streama TV i HD. Med det i åtanke - det är viktigt att vara försiktig när du väljer ett VPN - eftersom det är lätt att bli tappad för att få en sämre tjänst.

IPTV VPN: erna i den här artikeln har valts noggrant eftersom de är högst upp i sitt spel. Dessa VPN-tjänster upprätthåller en internationell närvaro med ett nätverk av snabba servrar lokaliserade över hela världen. De tillhandahåller också de bästa sekretesspolicyn och säkerhetsfunktionerna för att ge sina användare vattentätt digital integritet.

Använd sammanfattningarna för att avgöra!

Alla VPN i denna guide är helt fantastiska, så i slutet av dagen är det upp till dig vilken av dem du bestämmer dig för. Vi har valt ett antal tjänster som ger något olika funktioner och priser. Men de har alla många snabba servrar och är pålitliga och pålitliga. Dessutom har de alla provperioder med återbetalningsgarantier: så Du kan testa dessa tjänster själv.

Vilka är mina IPTV-alternativ?

Som förklarats tidigare är alla leverantörer av online-TV-strömmar tekniskt IPTV. Detta innebär att Amazon Prime, Netflix, Now TV, Sling TV, Sky TV, iPlayer, All 4, Hulu - och ALLA andra TV-streamingtjänster från hela världen - faktiskt är IPTV-alternativ. Du kan också använda ett av VPN: n ovan för att avblockera Youtube-videor som är begränsade i ditt land.

En VPN kan användas för att avblockera geobegränsade australiska TV-kanaler, spanska TV-kanaler, tyska TV-kanaler, japanska TV-kanaler: och alla andra nationers TV-kanaler. Ett VPN kan också användas för att avblockera mer innehåll på alla prenumerationsbaserade Video on Demand-tjänster (VoD). Genom att använda ett VPN för Netflix kan du till exempel få tillgång till mycket mer innehåll i Netflix USA: s katalog.

Specifika IPTV-leverantörer

Som tidigare nämnts finns det också ett antal prenumerationstjänster på marknaden idag som faktiskt märker sig som IPTV-leverantörer. Här är en lista över de mest kända leverantörerna:

 • IPTV Forest låter abonnenterna välja sina favorit-TV-program från över 4000 kanaler. Med hastigheter på 10 GBPS kan det ge bilder av FHD / HD / SD-kvalitet. Priserna börjar på $ 12,49 per månad. Den tillhandahåller IPTV-strömmar över hela världen genom alla AVOV-, Infomir- (MAG), Kodi- eller Android-enheter.
 • RocketStreams är en IPTV-tjänsteleverantör som annonserar sig själv som den bästa IPTV på webben. Internetanvändare kan prova tjänsten i 24 timmar gratis. Det ger tillgång till 1500 filmer och TV-program direkt! Och säger att deras titlar uppdateras dagligen. Den är kompatibel med MAG, Dreamlink T1, Avov, Android, WebTV (webbläsare) och XBMC / KODI. Priserna börjar på $ 8,99 per månad.
 • Zattoo låter dig titta på alla dina favorit-TV-program på någon av dina enheter. Du behöver dock ett VPN för att få åtkomst till det i vissa länder.

Vad är en IPTV Set Top Box (STB)?

Numera är det möjligt att köpa ett antal set-top-rutor som gör det möjligt för användare att strömma TV-programmering och program från internet. Några exempel på dessa inkluderar Kodi-lådor, Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast (som låter dig använda en mobil enhet som internetanslutning för en TV), Nvidia Shield Pro, MAG 254 från Infomir, Skystream One, RVEAL, Minix Neo U1, och många fler. Dessa enheter tillåter vem som helst att strömma innehåll till en HD-TV antingen via en Ethernet-kabel eller via Wi-Fi.

Oavsett vilket av dessa system du använder: IPTV VPN: erna i den här guiden fungerar för dig. Dessutom är alla VPN: er i den här guiden världsberömda för att ge fantastiska guider och kundsupport dygnet runt. Detta innebär att de kommer att leda dig genom processen att ställa in ditt VPN med vilken enhet du kanske har!

Titta på IPTV-kanaler på din smarta TV

Om du gillar att titta på IPTV på en Smart TV, rekommenderar vi att du också tittar på våra 5 bästa VPN för Smart TV. Detta ger dig en mer djupgående titt på att använda en VPN med en Smart TV-enhet.

Det finns många appar som tillhandahåller Video on Demand för smarta TV-apparater. Vissa är endast tillgängliga i specifika länder, och nästan alla kan dra nytta av de spärrfunktioner som levereras med en IPTV VPN.

IPTV VPN för surfplattor och smartphones

Om du huvudsakligen tittar på TV på mobila enheter kommer du gärna att veta att alla tjänster på listan erbjuder iOS VPN-appar såväl som VPN-appar för Android. De erbjuder också samtidiga VPN-anslutningar, vilket innebär att du kan använda dessa VPN på din mobila enhet och din dator med ett abonnemang.

Detta innebär att du på ett säkert sätt kan blockera allt IPTV-innehåll du vill ha på din mobila enhet. Detta gäller både hemma och i offentliga WiFi-nätverk - VPN är installerat direkt på din enhet - så att du kan blockera fler videoströmmar när du är på språng.

Piratkopiering och IPTV

Det är sant att människor använder IPTV för att strömma piratkopierat innehåll. IPTV på den svarta marknaden har blivit en massiv handel, som ibland har landat olagliga tjänsteleverantörer i fängelse. I Spanien till exempel stängdes en olaglig sportströmningstjänst som gav tillgång till brittisk Premier League-fotboll: och dess ägare fängslade.

Vare sig det är olagligt IPTV på Kodi-lådor, eller från strömmande webbplatser som Gomovies, Putlocker, Alluc - och många andra - att titta på innehåll på inofficiella webbplatser är tekniskt olagligt piratkopiering. På det hela taget tenderar människor inte att få problem med att strömma gratis TV-program och filmer. Visst inte så mycket som människor får problem med att torrentera (ladda ner) innehåll.

Trots detta används en VPN av många människor som gillar att strömma TV-program gratis. Sekretessen som en (pålitlig och pålitlig) VPN ger tillåter människor (som använder dessa typer av webbplatser) att ha sinnesfrid. En VPN döljer sin verkliga plats och krypterar också all webbtrafik. Detta innebär att Internetleverantörer, regeringar och innehållsleverantörer / utgivare inte kan berätta vad de gör och tidigare har gjort online.

Här på ProPrivacy.com tillåter vi inte denna typ av piratkopiering på något sätt form eller form, men det är ett faktum att VPN används på detta sätt.

IPTV VPN-slutsats

Att använda en VPN för IPTV är det bästa sättet att maximera antalet program, filmer och live-tv som du kan titta på online. Nuförtiden är online-TV normen med Netflix i mitten av en video på begäran explosion. Oavsett om du använder en set-top box, en Android-enhet, en Smart TV eller en dator med VLC eller Kodi: en VPN på Kodi eller VLC låter dig se mer innehåll.

VPN-leverantörerna i denna artikel har valts speciellt ut eftersom de tillhandahåller den bästa tjänsten för att strömma IPTV. Snabba anslutningar, massor av servrar runt om i världen och stark integritet gör dessa VPN: s oöverträffade när det gäller IPTV. Alla dessa tjänster är toppklassiga, men alla skiljer sig något: så kontrollera sammanfattningarna för varje VPN innan du fattar ett beslut. Och kom ihåg att de alla har en pengarna-tillbaka-garanti - så känn dig fri att testa några!

Bästa smarta TV-VPN: er sida vid sida

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Titelbild kredit: Profit_Image / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me