5 bästa VPN: er för Mexiko – Skydda din integritet

VPN Mexico

Alla som bor i eller besöker Mexiko behöver ett sätt att strömma globala tjänster.

De behöver också integritetsskydd från spårning av aktiviteter, särskilt om man laddar ner upphovsrättsskyddat material.

Dessa, och mycket mer, kan enkelt uppnås med en VPN för Mexiko.

Bästa VPN Mexiko

Du kan läsa mer om hur VPN fungerar och hur de kan hjälpa dig med dina internetaktiviteter senare i den här rapporten. Låt oss först titta på vår lista över de fem bästa VPN: n för Mexiko.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Mexikanska VPN-överväganden

Mexiko har en fläckig internetinfrastruktur och dyra bredband. Dessa faktorer har hållit bredbandsåtkomstnivåerna låga, bara på 11% 2016. Det jämförs med en genomsnittlig bredbandsanvändarbas på 29% i OECD-ländernas organisation för ekonomiskt samarbete och utveckling. Men Mexiko spelar fånga upp. Den senaste tidens snabba tillväxt av internetåtkomst där är ned till spridningen av smartphones. Det gör WiFi-hotspots mycket attraktiva för mexikaner som kämpar för att få slut.Mexikanska VPN-överväganden

Om du pratar spanska är Mexiko TV-himlen. Landets tvål lockar en enorm publik över hela Latinamerika. Men om du är en utlänning som bor i Mexiko eller besöker semestern, kan du kämpa för att hålla jämna steg med den högaktuella dialogen och passionerade intrig av mexikanska drama. Att komma in på innehållet på TV-webbplatser i ditt hemland kommer att bli en prioritet.

Medan internetinträngningen i Mexiko var minimal, tog regeringen en avslappnad inställning till att reglera "nätet". Uppgången inom internetaktivitet under de senaste åren har dock väckt lagstiftarnas uppmärksamhet. Som sådan tog regeringen åtgärder för att utöka investeringarna i telekominfrastruktur.

Telekommunikationslag

Telekommunikationslagstiftning

Den utvidgningen ledde till telekommunikationslagen från 2014. Den lagen avreglerade tillhandahållandet av telekommunikation och kartlade utvecklingen av landets kabelförband.

Tyvärr, medan man lägger grunden för internetboomen i Mexiko, införde telekommunikationslagen också skyldigheter för Internetleverantörer (ISP) och mobilnät för att lagra loggar över användarnas aktiviteter. Internetfrihetens dagar avslutas gradvis i Mexiko.

Du kan spåra baserat på dina aktiviteter i upp till två år. Det är den mandatperiod för vilken aktivitetsloggar måste hållas. Den mexikanska regeringen hoppades kunna göra information tillgänglig för att bekämpa droger och vapensmugglare. Den behållna aktivitetsinformationen finns emellertid också tillgänglig för alla upphovsrättsadvokater som har ett domstolsbeslut.

Hur fungerar en VPN?

Telekommunikationslagen från 2014 ålägger endast Internetleverantörer och mobilnät att lagra aktivitetsloggar. VPN: er omfattas inte av detta krav. VPN: er transporterar all din internettrafik via din Internetleverantör med maskindestinationerna för kommunikation. Svar som kommer in i din dator har också originaladressen maskerad.Så fungerar en VPN

Även om Internetleverantören som hanterar din internettrafik i Mexiko loggar allt, får den inte rätt information att lagra. Om någon försöker spåra dina aktiviteter följer de en sökväg till din valda VPN-server. Där kommer leden att bli kall.

Anonym VPN

anonimity

Alla VPN på vår lista håller sina kunders aktiviteter hemliga. VPN måste hålla reda på de anslutningar som deras kunder gör medan dessa anslutningar pågår. De måste korsreferenser vilken kund som har vilken IP-adress som maskerar så att de kan vidarebefordra svar till rätt dator. Men när anslutningen bryts finns det inget behov av ett VPN för att lagra register över dessa aktiviteter. Våra rekommenderade VPN: er gör det möjligt att ta bort alla register över anslutningar så snabbt som möjligt. Som sådan skulle det inte finnas någon information att vidarebefordra till advokater om de skulle komma med en domstolsbeslut.

Skyddet av en VPN gör det säkrare för dig att ladda ner underhållning med peer-to-peer-nätverk (P2P). Vissa strömningstjänster, som Popcorn Time och några kanaler på Kodi, kan också få dig till problem, så när du strömmar rekommenderar vi att du använder en VPN för Kodi eller en Popcorntime VPN om du använder dessa tjänster. Det beror på att de levererar upphovsrättsskyddat material utan att betala för rättigheterna till det.

Regionala begränsningar

De flesta strömmande webbplatser reserverar åtkomst till sitt innehåll till tittare i sina egna länder. Som sådan kommer USA och Storbritanniens webbplatser att låsa dig om du försöker komma åt dem från Mexiko. Streaming-servrarna kan berätta från din IP-adress att du är i Mexiko.

Regionala begränsningar

Innan du slår på ditt VPN måste du välja en medierande server. VPN: er har servrar över hela världen. När du sätter på VPN ansluts klientprogramvaran på din dator till den nominerade servern. All kommunikation mellan dessa två punkter är helt krypterad. VPN-servern vidarebefordrar dina internetmeddelanden till de avsedda destinationerna. Men servern ändrar ursprungens IP-adress till en egen. Om du väljer en VPN-server i samma land som strömningstjänsten du vill ha åtkomst till verkar du vara på rätt plats. Det kommer att blockera tjänsten.

Det finns ytterligare en komplikation med att komma in på strömmande servrar. De företag som driver dessa tjänster är skyldiga av upphovsrättsavtal att begränsa deras leverans av innehåll till sina egna länder. De måste vidta alla möjliga åtgärder för att uppfylla dessa skyldigheter. Streamingtjänster vet om VPN: er. De implementerar screeningprogram för att upptäcka och blockera VPN-trafik.

Inte alla VPN kan komma in i alla strömningstjänster. Det är dyrt att maska ​​VPN-kommunikationens identitet. Därför ger många VPN-leverantörer, särskilt gratistjänsterna, upp kampen. Leverantörerna på vår lista över de bästa VPN: n för Mexiko tar kampen för att ta sig runt VPN-detekteringssystem på allvar. Det här är några av de mest framgångsrika VPN-värdena i världen när de hjälper kunder att komma in på sina valda streamingtjänster.

VPN för Mexiko: Slutsats

De största problemen som du kan möta när du handlar om dina internetaktiviteter i Mexiko kan alla lösas genom att installera en VPN. Det är inte olagligt att använda ett VPN i Mexiko. Om du väljer en ansedd tjänst som inte håller loggar kan du aldrig spåra dig via dina internetanslutningar.

Håll dig säker när du går in på webben och prova en av våra rekommenderade VPN: er för Mexiko.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me