5 bästa VPN: er för Nya Zeeland

En Nya Zeelands VPN är ett billigt sätt att kryptera all din webbtrafik så att internetleverantörer och regeringen inte kan övervaka allt du gör online. En VPN för Nya Zeeland låter dig också kringgå webbplatsblock som införts av ISP: er och geo-restriktioner som hindrar människor att komma åt innehåll från utlandet. Med en VPN får Kiwis digital integritet och fullständig åtkomstfrihet - till hela internet.


Vad är den bästa VPN för Nya Zeeland?

Det finns bokstavligen hundratals VPN på marknaden, och därför kan det vara svårt att välja ett VPN för Nya Zeeland.

 1. NordVPN

  - En billig VPN som tillhandahåller många avancerade funktioner till en förblindande takt

 2. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 3. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 4. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

 5. Ivacy

  - En snabb och säker VPN som är perfekt för att blockera mer innehåll

Våra experter här på ProPrivacy.com har tillbringat de senaste fem åren på att testa, granska och granska världens ledande VPN. Det sätter oss i den unika positionen att veta vilka VPN som har de bästa funktionerna för vissa ändamål. Här är en kort lista över de funktioner vi letade efter när vi valde de bästa Nya Zeelands VPN-tjänster:

 1. Servrar belägna runt om i världen och i Australien och Nya Zeeland: Möjligheten att ansluta till servrar där du behöver dem ger dig åtkomst till begränsat innehåll från hela världen.
 2. Snabba hastigheter: VPN-hastigheter är viktiga för alla som vill strömma innehåll. Genom att använda en VPN för Netflix kan prenumeranter få åtkomst till innehåll från hela världen, inklusive den amerikanska versionen med har tusentals fler filmer och TV-program. Alla tjänster i vår bästa lista över VPN för Nya Zeeland är tillräckligt snabba för att strömma i HD.
 3. Starka sekretesspolicyer: VPN: er är bara lika starka som deras policy för datahantering. Våra rekommendationer har alla vattentäta datapraxis som säkerställer att det aldrig finns några data som hänger runt på servrar som myndigheterna kan få tag på.
 4. Appar för alla plattformar med många toppfunktioner: Dessa VPN: er fungerar på alla enheter och har alla funktioner du behöver för att skydda din integritet hemma och på offentlig WiFi
 5. Valuta för pengarna: I VPN-branschen är priset på en tjänst inte alltid en indikation på kvalitet. Vissa billigare VPN är vansinnigt bra medan vissa dyra tjänster är mediokra. I den här recensionen har vi rekommenderat tjänster som har de bästa funktionerna till ett rimligt pris.

Nya Zeelands VPN-serverlista

De VPN som rekommenderas i denna artikel har alla servrar i Nya Zeeland...

 • NordVPN - 40 servrar (i ett enda servercenter)
 • Cyberghost - 10 servrar
 • ExpressVPN - 1 server (med hundratals IP-adresser)
 • PrivateVPN - 1 server
 • Ivacy - 1 server

Vad är en Nya Zeelands VPN?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en onlinetjänst som du laddar ner till dina enheter. De bästa Nya Zeelands VPN: er har appar för alla plattformar som du kan använda samtidigt på din telefon, surfplatta, bärbara datorer och stationära maskiner.

Så snart du använder VPN-appen för att ansluta till en VPN-server är all webbtrafik som kommer och går från dina maskiner krypterad - vilket betyder att ingen har åtkomst till den. Detta skyddar dig från hackare när du använder offentliga WiFi-hotspots. Det hindrar också regeringen och din Internetleverantör från att spåra dig.

Avblockera allt begränsat innehåll

Många köper ett VPN för integritet. Men det fantastiska med att använda en VPN i Nya Zeeland är att du också kan använda den för att dölja din IP-adress. Detta hindrar webbplatserna du besöker från att veta var du är - och hindrar dem från att spåra dig.

Det låter dig också låtsas vara i ett annat land för att få tillgång till mer innehåll:

 • Få åtkomst till geobegränsade tjänster som BBC iPlayer eller Netflix US
 • Få åtkomst till webbplatser som är censurerade av regeringen eller blockerade av internetleverantörer
 • Få åtkomst till TV-strömmar i Australien eller runt om i världen
 • Titta på geobegränsade idrotttävlingar och betala för utländsk streaming betalning per visning
 • Använd endast Nya Zeelands begränsade webbplatstjänster när du är borta på semester
 • Avblockera strömningswebbplatser som putlockers eller ladda ner i piratbukten

Var säkrare online med en VPN för Nya Zeeland

Varje gång du ansluter till internet på offentlig WiFi öppnar du dig för hackare. Säkert inställning av WiFi-hotspots tillåter cyberkriminella åtkomst till dina data via det offentliga nätverket. Detta kan låta tjuvar stjäla dina referenser, lösenord och bank- eller kreditkortsuppgifter. Att ansluta till offentlig WiFi öppnar dig också upp för hotet om onda tvillinghotspots. Det här är offentliga WiFi-hotspots som har skapats av hackare på platser du kan förvänta dig att de skulle vara - utformade för att få dig från dina data.

Krypteringen som en VPN tillhandahåller gör att du kan använda offentlig WiFi utan problem. Du kan ansluta till internet var som helst och tack vare den starka VPN-krypteringen har ingen någonsin tillgång till din trafik, inklusive alla dina känsliga data.

Nya Zeelands VPN-slutsats

Oavsett om du vill skydda din integritet mot myndighetsövervakning - eller om du vill komma åt blockerade webbplatser - är ett VPN för Nya Zeeland vad du behöver.

Nya Zeelands säkerhetsbyrå för regeringskommunikation (GCSB) är känt för att arbeta hand i hand med NSA, och att vara en del av Five Eyes övervakningsavtal är en extrem oro för alla som värderar integritet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me