5 bästa VPN: er för Polen – täck dina digitala fotavtryck

Polen har inte strikta integritetslagar online för att skydda sina medborgare. Den utför också invasiv datalagring. Av denna anledning söker många människor efter ett VPN för Polen. Om du använder ett Polen VPN kommer alla att få åtkomst till blockerade webbplatser och tjänster.

Polsk VPN

VPN-kryptering täcker också dina digitala fotavtryck och skyddar dina online-aktiviteter från din ISP: s nyfikna ögon. I den här artikeln kommer vi att leda dig genom allt du behöver veta om de bästa VPN: erna för Polen.

Men först använder du tabellen nedan för att jämföra vår noggrant utvalda lista över de bästa VPN: erna för Polen.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vem behöver jag ett VPN i Polen?

Polska VPN-överväganden

Trots att Polen är en öppen demokrati som inte religiöst granskar internetaktiviteter, är landet fortfarande känt för att utföra viss datalagring. Det är där ett polskt virtuellt privat nätverk (VPN) kan komma till nytta: det täcker dina digitala fotavtryck.

Genom att använda en Polen-VPN kan du undvika den förvirrande situationen för digital integritet och skyddet av immateriell egendom. Dessutom, om du är en ivrig deltagare i videoströmning och torrenting, låter en VPN dig göra som du vill online utan att behöva oroa dig för att någon tittar på.

Internetcensur

Varje land har sina skadestånds- och blasfemilagar. Det inkluderar också en styrelse av censurer i varje territorium. För att underhållning i Polen ska vara tillgänglig måste alla filmer och TV-program redigeras för att uppfylla censurernas godkännande.Censur

De polska censurerna godkänner inte heller filmer som är gjorda i USA. Även när leverantörer släpper amerikanska filmer i Polen är de inte samma versioner som visas i USA. Underhållningsleverantörer försöker se till att internationella kunder bara kan komma åt den version av videon som lokala censurar har godkänt för sändning.

Datasäkerhet

VPN: er döljer den faktiska destinationen för dina anslutningar, så ISP: er kan inte rapportera om vilka webbplatser du ansluter till. VPN krypterar all kommunikation. Det betyder att snooping-program som läser innehållet i dina meddelanden inte kan se att du laddar ner filer eller får tillgång till en videoström.Datasäkerhet

All din trafik går via en medierande server. När du har aktiverat VPN-klientprogrammet kan din dator bara acceptera inkommande meddelanden som kommer från den nominerade servern. VPN: er ger dig anonymitet och säkerhet.

Dessutom är det två grundläggande saker när det gäller att säkra dina data, anonymitet och säkerhet. Genom att använda en VPN från Polen behöver du inte oroa dig för nyfikna ögon som försöker kompromissa med dina data eller online-aktivitet.

För att skörda de ultimata fördelarna med att använda ett Polen VPN måste du välja det bästa för dina önskade aktiviteter. Det finns en mängd saker som går till att välja ett VPN - från P2P-behörigheter och serverplatser - till loggningspolicyer och hastighet. Lyckligtvis kommer vi att dyka in i alla dessa faktorer nedan.

Serverplats

Först är det viktigt att hitta ett VPN som erbjuder en stor mängd serverplatser. Det finns dussintals orsaker till detta. Om du till exempel tänker använda ditt Polen VPN för att komma åt blockerat innehåll behöver du en VPN med serverplatser i landet vars innehåll du vill ha åtkomst till.Plats

Dessutom kan olika serverplatser ge dig olika hastigheter. Genom att välja ett VPN med en mängd VPN-servrar och serverplatser kan du testa vilka servrar som fungerar snabbare än andra. Dessutom, om du planerar att använda din Polen VPN för torrenting, behöver du ett VPN med en optimal torrenting-server.

Torrande med en polsk VPN

Även om nedladdning av filer är helt lagligt är det inte att ladda ner upphovsrättsskyddade filer utan tillstånd. Det finns väldigt få länder i världen som tillåter intrång i upphovsrätten. Polen är inte en av dem. Du är ansvarig för åtal i Polen om myndigheterna fångar att du laddar ner upphovsrättsskyddade filer med torrenter.torrenta

VPN skyddar dig eftersom de står mellan dig och svärmen av kamrater för en fil. Den enda adressen som vem som helst kan se är VPN: s adress, inte din. Därför är det enda sättet någon kan spåra dina strömmande aktiviteter till dig om din VPN slår dig in.

Vissa VPN: n gör det tydligt att de kommer att samarbeta med myndigheterna fullt ut och överlämna all begärd information om de får en domstolsbeslut. Andra VPN: er går för mycket för att undvika att samla in information om sina kunder. Dessa är VPN: er som du bör prenumerera på (de i den här artikeln).

Dessutom är det en fördel om VPN-företaget är baserat utanför Polen. Det sätter ett extra hinder för vägen för upphovsrättsadvokater som vill pressa VPN-företag för information. För mer information om att hålla dig säker när du torrent, se vår bästa guide för VPN för torrenting.

Loggningspolicy

Att hitta ett VPN från Polen som inte håller loggar är en viktig del av att behålla så mycket privatliv som möjligt. Om du stöter på en VPN-leverantör som lagrar loggar, även för en kort tid, utsätter du din framtida integritet och anonymitet.Skogsavverkning

De flesta VPN-företag faller under jurisdiktioner som kräver att de överlämnar data om de får en stämning att göra det. Genom att välja en VPN-leverantör som inte lagrar loggar undviker du denna situation helt och håller därmed din integritet och anonymitet.

VPN-hastighet

Som nämnts ovan är hastighet en viktig faktor att beakta när du väljer ett VPN. Om du tänker använda ditt VPN för strömning eller strömning kommer hastighet förmodligen att bli en kvalificerande faktor.Hastighet

Genom att välja ett VPN med optimala serverhastigheter kan du njuta av strömmande och nedladdning av videor utan fördröjning eller buffertproblem. Även om streaming / torrenting inte är ditt primära problem, är det fortfarande bekvämt att använda en VPN som låter dig surfa på internet med snabba hastigheter.

Anslutningar

När du söker efter den bästa Polen VPN-servern att ansluta till bör du beakta ett par olika saker.Anslutningar

För att starta, hitta ett VPN som erbjuder flera Polen VPN-servrar så att du kan jämföra resultat. Du bör också hitta en VPN-leverantör som erbjuder obegränsad serverväxling och säker säkerhet.

För mer information om de bästa VPN för 2020, kolla in vår Bästa VPN 2020.

Slutsats

Om du bor i Polen behöver du en VPN som skyddar dina data, döljer din plats och det är bra på att ta sig runt de regionala begränsningarna för videostreamingsajter. Dessa två attribut kommer att skydda dig från åtal i Polen. Andra viktiga tjänster som du behöver från din VPN är säkerhetsfunktioner för att förhindra att din identitet läcker till din Internetleverantör. Snabba hastigheter för HD-videoströmning är också viktigt.Bästa Polen VPNs slutsats

Du kan se från sammanfattningarna av våra rekommenderade VPN: er att alla kommer att hjälpa dig när du laddar ner eller strömmar video i Polen. Håll dig säker på internet och skydda dig själv med ett VPN för Polen!

Om VPN-priser är ett problem, är den goda nyheten att det finns gott om utmärkt billig VPN-tjänst där ute, titta på vår billiga VPN-guide för mer information.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me