5 bästa VPN: er för Stremio som fungerar 2020

Vad är Stremio?

Stremio är en mediaspelare som skapar en central åtkomstpunkt för underhållningsfilerna på din enhet och för fjärrströmningstjänster som du har tillgång till via internet. Om det formatet låter bekant beror det antagligen på att du har hört talas om eller provat Kodi. Stremio är mycket som Kodi och andra medier "sammanställare," som Plex och Popcorn Time.

När du öppnar Stremio-appen ser du en lista över dina favoritprogram och filmer. Dessa tillhandahålls inte av Stremio. Appen indexerar och kategoriserar bara videor som den hittar på din hårddisk. Den kommer också ihåg de program och filmer som du redan har åtkomst från strömmningstjänster. Stremio levererar inte underhållning, det låter dig bara titta på filer från andra källor via sin mediaspelare.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

För att få tillgång till strömmningstjänster via Stremio måste du anlita en lämplig "tillägg." Det här är exakt samma funktionalitet som Kodi. Tillägget är egentligen bara en länk till en streamingtjänst. Vissa av dessa tjänster visar live-TV-kanaler från hela världen. Andra är mediebibliotek för on-demand video.

Du kan komma åt premiumtjänster, som Netflix, via Stremio. Men mediaspelaren får dig inte in i dessa prenumerationstjänster utan att du behöver betala. Spelaren kan inte komma runt regionala begränsningar som reserverar innehåll för kunder som är i samma land som strömningsservern.

Om du inte kan komma in i video från andra länder, kanske du tror att det är liten mening att bry sig om att installera Stremio. Men förtvivla inte! Det finns ett sätt som du kan få innehåll från utlandet för att spela i din Stremio: använd ett virtuellt privat nätverk (VPN). En VPN kan ta sig runt regionala begränsningar och låta dig titta på vad du vill.

Inte alla VPN kan komma in i alla strömningstjänster. För att lära dig mer om orsakerna till regionala begränsningar på strömmande webbplatser, läs den senare delen av denna artikel. Låt oss under tiden titta på de fem bästa VPN: n för Stremio.

Regionala webbplatsbegränsningar

Innan bredband fick folk sin underhållning hemma eller på en biograf. På dessa dagar var det lätt att kontrollera vem som tittade på vad och var.

Varje land har olika lagar om vad allmänheten kan se. De juridiska komplikationerna med att tillhandahålla underhållning inkluderar licensiering, upphovsrätt, hädelse lagar och skadedom lagar. Det är lättare för lokala företag att hantera schemat för biografer och TV-stationer än för multinationella företag. Underhållningsproducenter skapar först shower och filmer för sin hemmamarknad. Det är lättare för erfarna marknadsförare att förstå vad som kommer att vara populärt och lönsamt inom sitt eget bekanta territorium än att ta reda på vad som kommer att beundra publik utomlands.

Om en film eller TV-serie är en hit i sitt hemland, är chansen stor att den kommer att få en publik i andra, liknande länder. Därmed uppstår möjligheten att sälja den showen. Traditionellt kommer utländska köpare att anpassa program innan de sänder dem. Den lokala sändaren kommer att ha en juridisk avdelning med specialkunskap om lagar om offentlig underhållning i det landet. På samma sätt kommer lokala marknadsförare att veta vad deras målgrupper tål.

När bredband gjorde strömningstjänster möjliga visade de etablerade arbetsmetoderna inom underhållningsindustrin snart vara den bästa tillgängliga modellen. Stora produktionsföretag insåg att konceptet med ett globalt centrum för att visa allt sitt innehåll överallt var oöverskådligt. För det första måste det finnas olika språkversioner och redigeringar för varje land. Risken för att bli stämd i ett främmande land för brottet av att visa stötande material dödade utsikterna till allmän tillgänglighet. Streamingtjänster begränsade deras omfattning till att tillåta åtkomst från sitt hemland. I vissa fall, till exempel Netflix, är internationella streamingwebbplatser mycket försiktiga för att rikta dem som får tillgång till tjänsten till biblioteket för sitt hemland.

Gränsöverskridande åtkomst

Det irriterande med regionala begränsningar är att de bygger på var du är, inte var du är ifrån. Således, om du råkar vara utomlands för arbete eller semester, blockeras du från ditt hemlands videowebbplatser.

När du öppnar en strömmande webbplats kontrollerar dess server din IP-adress innan den levererar videoinnehållet. Varje meddelande som går ut från din dator via internet har en unik adress. Formatet för den identifieraren inkluderar en landskod. Som sådan är det lätt för videoservrar att se att du är i ett främmande land. De visar sedan ett blockeringsmeddelande istället för att skicka videoklippet till dig.

Stremio VPN

När du använder ett VPN vidarebefordras all internettrafik som lämnar din dator till den nominerade VPN-servern. VPN krypterar den trafiken så att ingen kan se den slutliga destinationen för anslutningarna. VPN-servern tar bort dessa meddelanden och skickar dem till sina avsedda destinationer efter att du har bytt ut din IP-adress till sin egen. Om du valde en VPN-server i samma land som strömningstjänsten du vill ha åtkomst kommer din begäran att besvaras med koden för den video du begärde. Den koden skickas tillbaka till VPN-servern. Den datorn samlar sedan in videokoden och skickar den till dig.

Bästa VPN: er för Stremio: Slutsats

Streamingtjänster har lagliga skyldigheter för att förhindra gränsöverskridande tillgång till deras innehåll. Processen att kontrollera vem som får titta på videoklipp innebär att man blockerar metoder för att undvika platsidentifiering. Som sådan försöker varje strömningsserver som driver regionala begränsningar också upptäcka och blockera VPN-trafik också.

Det är därför ingen VPN kommer att göra när du använder Stremio. Endast de bästa VPN-värdena i världen kan lura strömningsservrarnas "proxy-upptäckt" system. De fem tjänsterna på den här listan över de bästa VPN: n för Stremio har alla erfarenhet av att ta sig runt regionala begränsningar och de kan alla dölja sin identitet så att de inte blir blockerade. Varför inte dra nytta av de fria studierna och återbetalningsperioderna för dessa rekommenderade Stremio VPN och ge var och en av dem ett test?

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Klicka på länkarna nedan för guider för användning av VPN på andra streaming- och torrenttjänster:

 • VPN Popcorn Time
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me