5 bästa VPN: er för Sydafrika – Obegränsade, snabba VPN: er

Bästa VPN: er för Sydafrika

För att få tillgång till ett brett urval av underhållning i Sydafrika, behöver du ett Virtual Private Network (VPN). Denna typ av programvarutjänst kan göra att du verkar vara på en annan plats så att du kan avblockera USA: s Netflix eller DSTV. Den platsen beror på vilken VPN-server du väljer. VPN-företag driver servrar i en rad länder. Du bör se till att den du prenumererar på har servrar i det land du vill hämta video från.

Bästa VPN Sydafrika

Det finns hundratals VPN-tjänster i världen. Men de är inte alla bra på att komma in på strömsidor. För att begränsa din sökning har vi listat de fem bästa VPN: n för Sydafrika.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Sydafrika VPN-överväganden

Sydafrika har ett oroligt förflutna, men dess framtid ser ljus ut. I århundraden gjorde det avlägsna i landet det till en europeisk utpost. Det sågs som en reläplats på världshandelsrutter, men alltid bakom tiderna. Internet ändrade allt detta. Sydafrika är nu en stark regional makt med enormt kulturellt och kommersiellt inflytande. På den internationella scenen gör förekomsten av engelska och nederländska språken det till en enkel bas för multinationella företag, bankkonglomerat och rederier.Använda en VPN i Sydafrika överväganden

Sydafrikas starka industri- och utbildningssektorer, tillsammans med landets enorma mineralförmögenhet, innebär att människor från hela världen flyttar dit för att bygga karriärer. Om du flyttar till Sydafrika på lång sikt kan du ta din familj med dig. Det stora klimatet, utmärkta skolor och unika landskap och djurliv är oerhört attraktiva. Barnen kommer dock utan tvekan att sakna TV: n hemifrån.

Tack och lov kan du komma in på tv-tjänster från andra länder via internet från Sydafrika. Situationen är dock inte så enkel. Dessa videotjänster vill inte släppa in dig. Det finns giltiga skäl till att videoföretag som Netflix, Amazon Prime och DSTV Now inte låter dig se innehållet från utlandet.

Låt oss först titta på hur du kan komma åt dessa åtkomstbegränsningar på videosidor när du är i Sydafrika.

Åtkomstbegränsningar för videoströmning

Netflix, Amazon Prime, Sky och DSTV Now kan ge dig de bästa programmen och filmerna i världen i ditt hem i Sydafrika. När det gäller Netflix och DSTV kan du få åtkomst till ditt konto via internet medan du är utomlands. TV-kanaler har alla webbtjänster som låter dig titta på deras program live eller få tillgång till bibliotek med återkommande TV. Dessa inkluderar BBC och Channel 4 i Storbritannien och de stora amerikanska TV-stationerna som ABC och NBC. Det enda problemet är att dessa webbplatser inte vill låta dig titta på deras innehåll från utlandet. För mer information om anslutning till servrar i Storbritannien eller USA, titta på guiderna nedan:Streamingtjänster

 • Bästa VPN Storbritannien
 • USA: s VPN-tjänst

Skälen bakom dessa begränsningar ligger i de begränsningar som innehavarna av upphovsrätten sätter på TV-stationer. När en TV-station köper rätten att visa en serie eller film, håller den med på vilket territorium den kommer att visa innehållet i. Priset som TV-stationen måste betala för en show beror på värdet på marknaden den vill sända på. Traditionellt sett , TV-stationer har fokuserat på en hemmamarknad.

Internet betyder att företag kan visa videor från hela världen. Så fungerar Netflix och Amazon Prime. Dessa kanaler betalar dock bara för rätten att visa varje video i specifika länder.

De olika rättsliga och moraliska normerna som finns mellan länder komplicerar frågor ytterligare. Om Netflix vill visa en film i Sydafrika, måste den rensa den med den lokala censurstyrelsen. Det finns inga internationella fördrag som gör att en film som har passerat censurerna i ett land automatiskt passar för visning i ett annat. Utländska regeringar skulle böta tv-kanaler om de visade sitt innehåll utomlands. Där de har sändningsrättigheter, måste dessa videoströmningswebbplatser leverera censurgodkända ändringar. Det betyder en annan version av samma video för varje land.

Hur fungerar en VPN?

Låt oss titta på processen som får dig åtkomst till Netflix från Sydafrika. Om du har ett Netflix-abonnemang i USA, Storbritannien eller någon annanstans kan du komma åt Netflix när du är i Sydafrika. Men du ser Netflix-biblioteket för Sydafrika. Många av programmen som finns på den amerikanska versionen av Netflix finns också i andra länder - men inte alla. Om du är halvvägs genom att titta på en serie kanske du inte kan fortsätta när du kommer till Sydafrika.

Så fungerar en VPN

Att använda en VPN för Netflix löser problemet. Om du har ett Netflix-abonnemang och vill komma in i den amerikanska versionen från Sydafrika kan du göra det. Välj bara en server i USA från listan i VPN-appen på din dator. När du startar VPN kommer all kommunikation som din dator gör via internet via den amerikanska servern.

På resan mellan din dator och den amerikanska VPN-servern är begäran helt krypterad, så den kan inte upptäckas. När din begäran om Netflix-webbplatsen når VPN-servern, dekrypteras programvaran där och skickar den till datorn som är värd för Netflix-webbplatsen. VPN-servern sätter sin adress på begäran som sitt ursprung.

Netflix-servern kan se var förfrågningar kommer ifrån baserat på källadressen på varje begäran. Servern omdirigerar varje besökare till Netflix-hemsidan för det land som begäran härstammar från. Därför, om du öppnar Netflix från Sydafrika, ser du Netflix Sydafrika. Men om du öppnar webbplatsen via en VPN-server i USA ser du Netflix US-webbplats.

Bästa gratis VPN för Sydafrika

Det finns många gratis VPN-tjänster runt, men de flesta av dessa är begränsade på ett eller annat sätt. Dessutom har de varit kända för att sälja dina uppgifter! Det finns dock några ansedda gratis VPN: er, en lista som du kan hitta här.

Hur man får amerikanska Netflix i Sydafrika

Geo-begränsade innehållstjänster

Videostreamingsajter vet att människor använder VPN för att försöka lura sina system. De letar efter VPN-trafik och blockerar den. Netflix har ett av de tuffaste VPN-detekteringssystemen i världen. Nästan ingen VPN kan komma runt det. Fast VPN-blockeringarna på Netflix sparkar in när du klickar för att se en video. Många VPN: er kan komma in på den amerikanska Netflix-webbplatsen, men bara ett fåtal kan komma dig tillräckligt långt för att titta på en video. Lyckligtvis kan de flesta av dem vi har listat. Alternativt kan du kolla vår Netflix VPN-guide för att hitta de som garanteras fungerar.

Internationella åtkomstblock implementeras av nästan alla videostreamningstjänster. Netflix är lite ovanligt, eftersom det ger dig tillgång var du än är, men du måste titta på versionen av biblioteket som Netflix har sammanställt för den plats du befinner dig på.

DSTV Sydafrika

På liknande sätt som Netflix DSTV ger dig också åtkomst men bara till det bibliotek som tilldelats din plats. Om du till exempel har ett DSTV-abonnemang i Nigeria kan du fortfarande titta på DSTV Now via internet från Sydafrika. Men du kommer att riktas till den sydafrikanska DSTV.DSTV

Om du vill komma in i DSTV för Nigeria måste du komma åt den via en VPN-server i Nigeria. Om du ska få DSTV när du åker utanför Afrika, är det enda sättet du kan uppnå det genom att använda en VPN-server i ditt hemland. Amazon Prime behåller sin tjänst strikt avdelad, så om du har ett Amazon Prime-abonnemang i Storbritannien kan du bara få åtkomst till det i Storbritannien. Det är såvida du inte använder ett VPN för amazon prime.

Bästa VPN-apparater att använda i Sydafrika: Slutsats

Sydafrika är en bra mötesplats för kulturer, företag och människor. Men livet i en stor kulturell smältkanna kan vara lite skrämmande. Du kommer sannolikt att söka efter bekanta saker när du är i Sydafrika. Således kommer TV från hemmet att hjälpa dig att koppla av på kvällarna.Bästa Sydafrikanska VPN: s slutsats

Få en VPN för Sydafrika för internetfrihet och integritet. Fokusera din sökning på de fem tjänsterna som vi rekommenderar i den här recensionen. Dra fördel av pengarna-tillbaka-garantin som alla dessa VPN erbjuder så att du kan se till att de fungerar bra för dig. Du löper ingen risk när du tecknar ett prenumeration på en av dessa VPN-tjänster - de är de fem bästa VPN: erna i Sydafrika.

Om VPN-priser är ett problem för dig, är de goda nyheterna att det finns massor av fantastiska billiga VPN-apparater ute, kolla vår billiga VPN-guide för mer information.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me