5 bästa VPN: er Spanien – Snabba och säkra spanska VPN: er för 2020

Spanien är ett europeiskt land som är känt för att censurera sitt internet.VPN Spanien


Dessutom praktiserar den spanska regeringen också vissa strikt anti-piratkopiering politik.

Därför, oavsett om du besöker eller bor i Spanien, kommer du definitivt

Icke-laglig torrentaktivitet kan anses vara farlig i Spanien - vilket suger eftersom Spanien har en ganska bra internetinfrastruktur med standardtjänster på 10 Mbps och höghastighetstjänster på 100 Mbps.

För expater som reser utomlands kan dessa höga strömningshastigheter göra en värld av skillnad när man försöker få tillgång till TV-program och filmer hemifrån.

Tyvärr, det är omöjligt att komma åt dessa onlineströmningstjänster utan VPN på grund av upphovsrättsprinciper och geografiskt begränsat innehåll.

Bästa VPN: er för Spanien

Vi har granskat över 150 VPN-leverantörer under de senaste fem åren, och här är vårt val av de bästa.

Om du vill veta varför det är bra att använda ett VPN i Spanien, fortsätt att läsa vår artikel.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

 5. IPVanish

Vad är ett VPN?

Ett VPN eller virtuellt privat nätverk är en tjänst som ger säkerhet, integritet och anonymitet. När du använder en VPN-tjänst maskerar du din plats med en plats som din VPN-leverantör tillhandahåller.Vad är ett VPN

Med andra ord: om du är i Spanien och vill ha tillgång till TV-strömningstjänster i Storbritannien låtsas du helt enkelt att du är i Storbritannien, och TV-strömningstjänsten blir ingen klokare.

En VPN för Spanien är nödvändig av olika skäl, inklusive undvika regeringsövervakning och internetcensur, samt åtkomst till geo-begränsat innehåll, förbli säkert på offentlig WiFi och hålla sig privat under P2P-aktiviteter.

Att använda ett VPN i Spanien är nödvändigt, eftersom det erbjuder ett viktigt extra lager av skydd och säkerhet som är mycket viktigt i dagens digitala tidsålder.

Hur man ställer in ett VPN

Lyckligtvis är det mycket enkelt att skapa ett VPN för Spanien:

Hur man ställer in ett VPN

 1. Välj ett av våra rekommenderade VPN: er för Spanien
 2. Registrera dig med VPN
 3. Ladda ner motsvarande fil för ditt operativsystem
 4. Installera VPN på ditt system
 5. Öppna VPN efter installationen
 6. Anslut till vilken server du vill
 7. Du är redo - och säker från statlig övervakning!

Vår rekommenderade VPN för Spanien är aktuell affär

ExpressVPN
, eftersom det erbjuder det bästa av allt (massor av serverplatser, kryptering av militär kvalitet och är baserad i Rumänien).

Mobil VPN

Alla VPN på denna lista erbjuder VPN för iPhone och VPN för Android-enheter. Detta är idealiskt, eftersom en VPN är lika nödvändig på din mobila enhet som på din PC.Mobil VPN

Om du till exempel ofta ansluter till offentliga WiFi-hotspots kommer en mobil VPN att hjälpa dig att skydda dig från oönskade attacker från tredje part.

Är VPN: er lagliga?

Ja, VPN: er är lagliga i Spanien. VPN är vanligtvis lagliga i de flesta länder, även om att använda en VPN för att begå ett digitalt brott är naturligtvis mot lagen. Som sådant är det viktigt att välja din VPN-leverantör klokt. Om du till exempel använder ditt VPN för att delta i olagliga P2P-aktiviteter vill du ha ett VPN som inte lagrar några loggar.

VPN för övervägande i Spanien

Det finns olika saker att tänka på innan du väljer ett VPN för Spanien - från saker som serverplatser till servrarnas totala hastighet. Här är en lista över saker du bör tänka på innan du väljer en VPN-leverantör:Saker att tänka på

 • Antal serverplatser
 • Servers hastighet
 • Loggarpolicy (inga loggar föredras)
 • Krypteringsstyrka
 • Protokoll erbjuds
 • Ytterligare säkerhetsfunktioner
 • Antal tillåtna samtidiga anslutningar
 • Det land VPN är baserat i

Det här är bara flera av många faktorer att tänka på. Mer information finns i vår VPN-guide för nybörjare.

Internetcensur

Den spanska regeringen är känd för blockerar webbplatser som annonserar oönskade politiska åsikter, främst som svar på vissa aktivistgrupper som främjar den katalanska oberoende folkomröstningen. Ett exempel på detta är den 10 oktober 2017, där den spanska civila vakten blockerade tillgången till en pro-katalansk WhatsApp-oberoende grupp.Internetcensur

När du använder ett VPN behöver du inte oroa dig för att den spanska regeringen blockerar åtkomst till politiska dagordningar som de inte håller med om. Dessutom behöver du inte oroa dig för att få problem för att utöva din rätt till yttrandefrihet.

För att inte tala om, den spanska regeringen har nyligen föreslagit att förbjuda mem på sociala medier. Reformen skulle bortskaffa ”spridning av bilder som kränker en persons ära.” Om den spanska regeringen följer reformen, finns det ingen tvekan om att användningen av en VPN kommer att bli en nödvändighet.

Regeringens övervakning

Trots att Spanien hävdar de deltar inte i statlig övervakning, olika rapporter som påstår annat har släppts under de senaste åren.Regeringens övervakning

Ett exempel på detta är 21-åriga Cassandra Vera, en student i staden Murcia, som gjorde skämt på Twitter som "förhärligade terrorism". Som svar på sina skämt dömdes hon till ett helt års fängelse.

Det är bara mer anledning att använda ett VPN i Spanien - att skydda dig själv och din frihet är viktigt. Det sista du vill är att dela ett skämt eller en åsikt på sociala medier, bara att regeringen knackar på din dörr ett par månader senare anklagar dig för att främja terrorism. Enkelt uttryckt är det inte värt att inte använda ett VPN.

Slutsats

Människor som bor i Spanien förtjänar att utöva rätten till yttrandefrihet, de borde också kunna få tillgång till sina favorit-TV-program, strömningssidor online och andra onlinetjänster från hela världen.VPN: er för Spanien Slutsats

Med ett VPN kan du vila enkelt och veta att din anslutning är säker och privat, även på offentliga WiFi-hotspots. En VPN för Spanien kan hjälpa till med allt detta och mer. Alla VPN: er i denna artikel är idealiska för personer som bor i Spanien. De kommer att hålla dig säker. De kommer att hålla dig säker. Ännu viktigare är att de ger dig den online-frihet som du förtjänar.

Varje VPN som listas här erbjuder en kostnadsfri rättegång eller en 30-dagars återbetalningsgaranti. Det betyder att du kan prova ett av de bästa VPN: erna för Spanien idag, utan att oroa dig för omedelbart engagemang!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me