5 bästa VPN för eBay år 2020 – Ta reda på kontobegränsningar med en snygg VPN

Det finns en stor säkerhetsproblem som du måste ta itu med när du handlar online. Detta gäller särskilt om du ansluter till eBay på WiFi-hotspots på offentliga platser. Bedrägerier kan använda din anslutning och få alla dina personuppgifter. Du kan folier bedrägerier med ett virtuellt privat nätverk (VPN). Detta är ett system som krypterar all din kommunikation,

Det finns hundratals VPN-tjänster tillgängliga, de fem tjänsterna i den här listan representerar det bästa av gäng för online shopping. Som sådan, låt oss ta en titt på de fem bästa VPN: erna för eBay.

Bästa VPN för eBay

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 3. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 4. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

 5. IPVanish

Bästa VPN: er för eBay: Överväganden

Falska WiFi-hotspots

Du har antagligen gått in på ett kafé eller en busstation och räckt till din telefon för att upptäcka tillgängliga WiFi-nätverk. Det är irriterande när du väljer en, bara för att bli ombedd för betalning. Det du verkligen vill ha är en gratis WiFi-tjänst och anläggningen du befinner dig i bör erbjuda en.

När du skannar genom tillgängliga anslutningar på din telefon, surfplatta eller bärbar dator måste du söka efter en som har ett namn som liknar den plats du befinner dig i. Om du är på Chillout Café, skulle du leta efter en WiFi-nätverk kallas något liknande "Chillout Café WiFi." Vanligtvis kräver dessa WiFi-tjänster en lösenord. Du kanske inte vill vänta för att fånga den vänta personalen för att be om lösenordet, särskilt om du ser en annan WiFi-anslutning i listan som låter som en bättre satsning. Det kommer förmodligen att kallas något liknande "Chillout Café Gratis WiFi."

Tyvärr har du ingen aning om vem som kör den WiFi-hotspot. För det mesta kommer det förmodligen att vara den anläggning som du är i. Men ibland har den som tillhandahåller hotspot ingen koppling till arenan. Faktum är att den WiFi-leverantören bara kan vara en annan kund på platsen, sitter vid ett närliggande bord.

Data infångning

Alla bärbara eller mobila enheter med WiFi-funktioner kan förvandlas till en hotspot. Den nya hotspot måste lita på internetåtkomsttjänster från någon annanstans. I exemplet med Chillout Café skulle bedragaren ansluta till anläggningens gratis WiFi-tjänst och sedan skapa sin egen WiFi-hotspot, kallad Chillout Café Free WiFi. När du ansluter till den falska anslutningen, kommer du fortfarande till internet eftersom du skickas vidare till bona fide-anslutningen genom bedrägarens enhet.

Alla WiFi-anslutningar är krypterade för säkerhet. Som sådan kan du tänka att bedrägeriets aktiviteter är för intet. Men bedrägeri kontrollerar din anslutnings första hopp från din dator till den falska hotspot. Anslutningsförfarandena inkluderar förhandling om krypteringsnycklar. När hotspot genererar den nyckeln kan bedrägeri dekryptera, lagra och läsa all din kommunikation.

Undersökningen av anslutningsdata utförs av datorprogram och sker mycket snabbt. Dina eBay-data, inklusive din inloggningsinformation, e-postadress, PayPal-konto och all finansiell information som du anger kan alla fångas in. Den trafiken går omedelbart ut på den äkta WiFi-anslutningen och ut på internet. All återkommande trafik dirigeras på samma sätt från den verkliga hotspot, genom den falska hotspot och vidare till dig.

WiFi hotspot-skydd

Bedrägaren kan ta bort nätverkskryptering som är tänkt att skydda din WiFi-trafik från snoopers. Du måste göra det utsatta budskapet omöjligt för någon att läsa. När du använder ett VPN krypteras all kommunikation med en nyckel som delas mellan den fjärr VPN-servern och VPN-klientprogramvaran på din dator. Dessa nycklar distribueras med hjälp av ett offentligt nyckelkrypteringssystem. Dessa krypteringssystem fungerar med olika nycklar för att kryptera och dekryptera meddelanden. Processen använder också ett system med certifikat, så att varje slutpunkt kan verifiera den andras identitet. Detta nyckeldistributionssystem låser ut alla interlopers.

Den falska WiFi-bluffen är en typ av hack som kallas a "man i mittenattacken." När VPN arbetar på din dator kan den kommunicera med sin hemserver på ett säkert sätt, även om bedrägeriets dator undersöker all data som passerar mellan de två VPN-elementen. När den falska WiFi-hotspot-inspektionsprogramvaran dekrypterar dina meddelanden med nyckeln för nätverksskyddet, möter den ett annat krypteringslager under, vilket är omöjligt att knäcka.

Du behöver inte oroa dig för människor i mittenattackerna när du använder ett VPN - alla dina eBay-data kommer att skyddas.

Bästa Ebay VPN: s slutsats

VPN: erna på vår lista skapar integritet för alla dina anslutningar, inte bara din åtkomst till eBay. Sekretessen som en VPN ger ger dig förtroende för att prova nedladdning av torrent och aktiviteter som filmströmning från utlandet.

Om du bor i ett land där myndigheterna begränsar internetåtkomst kan du komma runt dessa block och komma åt blockerade webbplatser och tjänster tack vare din nya VPN.

Kolla in VPN: erna i vår lista och var särskilt uppmärksam på serverplatserna för var och en. När du slår på VPN-ser du verkar vara i det land på servern som du valde. Som sådan ska du se till att ditt VPN har en plats på en plats där du vill ha åtkomst till tjänster för.

Alla VPN på listan har återbetalningsperioder. Dra fördel av dessa och installera ett VPN för att prova det. Om du tycker att du inte är nöjd med designen och funktionerna för ditt valda VPN, kan du bara avbryta kontraktet, få tillbaka pengarna och gå vidare till nästa i listan. Se framför allt att all din identitet och ekonomiska information skyddas genom att använda ett av de fem bästa VPN: erna för eBay.

Bästa VPN: er för eBay: Jämförelser sida vid sida

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 3. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 4. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

 5. IPVanish

BILDKREDITS: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me