5 bästa VPN för Fortnite – Hur man tar bort IP-förbud för Fortnite

Det finns många fördelar med att använda ett VPN för Fortnite, och i vissa fall behövs en Fortnite VPN för att ansluta och spela. Förbjudna IP: er, långsam anslutning och till och med felaktigt markerad för fusk - har alla rapporterats av missnöjda spelare - som orsaker till störande spel. Att använda en VPN för Fortnite kan hjälpa till att lösa alla dessa problem.

I den här artikeln förklarar vi fördelarna med att använda en Fortnite VPN. Vi utvärderar vilka VPN som är bäst för att maximera ditt spel samtidigt som vi minimerar det krångel som vissa av spelhantverkarens policy, och till och med slumpmässiga fel, kan orsaka.

Lista över de bästa VPN: n för Fortnite

Ta en titt på tabellen nedan för att se vad våra experter rankade som de bästa VPN: n för Fortnite.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vad är en VPN för Fortnite?

Med ett VPN kan du ansluta till Internet via en mellanhandsenhet. Det vill säga att när du är online ansluter du till en VPN-server som i sin tur ansluter till Internet på din vägnar. All din trafik dirigeras via den här enheten innan den reser in i cyberspace. Detta har många fördelar, av vilka några är mycket användbara att använda med Fortnite.

VPN-anslutningar kan kryptera trafik och dölja din fysiska plats. Det mest användbara elementet i en VPN för Fortnite är det faktum att Fortnite-servrar inte ser din riktiga IP-adress när du ansluter. Istället kommer de att se VPN-serverns IP.

För det andra kan en VPN under vissa omständigheter också minska nätverksfördröjningen som du kanske upplever och att du till och med kan bli sparkad ur en match för.

I följande avsnitt ser du hur dessa VPN-fördelar kan vara användbara för att spela Fortnite.

Varför behöver jag ett VPN för Fortnite?

Ett av de mest citerade orsakerna till anslutningsproblem till Fortnite är ett felmeddelande som dyker upp: "Du togs bort från matchen på grund av din IP, VPN, maskin eller fusk. Vi rekommenderar att du inte använder VPN eller proxy-tjänster när du försöker spela Fortnite. ”

För Fortnite-spelare åberopar detta liknande känslomässiga svar som de som Windows-användare upplever när de ser Blue Screen of Death. Efter att ha upplevt detta själv är det inte en mycket trevlig upplevelse.

5 bästa Vpns för Fortnite01 E1520344864337

Fortnites utgivare antyder att det här felet visas under flera förhållanden. Det vanligaste är att din IP-adress svartlistas på grund av fusk eller andra förbjudna aktiviteter eller har ett oacceptabelt högt nätfördröjning. En VPN kan hjälpa till att lösa båda situationerna.

VPN för Fortnite användarvillkor

Innan vi går in på den tekniska delen av hur en VPN för Fortnite kan hjälpa till att lösa dessa komplikationer, låt oss ta en titt på några juridiska frågor. Ja, de kan vara lite tråkiga, men de kastar mycket ljus för varför det kan vara nödvändigt att använda ett VPN för dig.

Enligt Epic Games användarvillkor är all användning av dess tjänster, inklusive att spela Fortnite, på ett sätt eller för ”syften [som] olagligt eller utanför tjänstenas avsedda användning” förbjudet. Det betyder att de har vissa mekanismer på plats som kan upptäcka så kallade förbjudna ändamål.

De nämner emellertid att "Epic har också rätt att säga upp din tillgång till hela eller delar av tjänsterna av någon eller ingen anledning, inklusive utan begränsning, någon överträdelse av dessa villkor." Så om du av någon anledning blockeras från att spela Fortnite, det finns ingen obligatorisk öppenhet från Epics sida om varför sådana åtgärder har vidtagits.

Detta har lett till mer än ett tillfälle där användare har blivit förbjudna av till synes okända skäl. Det är verkligen en av de vanligaste klagomålen som finns på Epics forum.

Nu bör det klargöras att användning av ett VPN med Fortnite inte på något sätt är ett brott mot användarvillkoren. Det anges inte någonstans att sådan användning är förbjuden. Så att bara omnämnandet av användning av ett VPN i ovanstående felmeddelande kan vara något vilseledande.

Oavsett anledning kan du använda ett VPN för att sortera problem som kan uppstå.

Fortnite IP-adress förbjuden

Även om det är oklart vilka mekanismer Epic Games använder för att bestämma om någon bryter mot sina användarvillkor, är det som är klart metoden med vilken spelare blir tillrättavisade för att de påstås göra det. IP-adressen för den kränkande spelaren är svartlistad eller förbjuden, antingen under en viss tidsperiod (flera timmar eller dagar) eller i vissa fall på obestämd tid.

Bästa VPN för Fortnite

Detta innebär att varje försök att ansluta från en förbjuden IP-adress kommer att resultera i ovannämnda felmeddelande. Vad en VPN kan göra i sådana fall är att fungera som en mellannivå mellan dig och Fortnite-servrarna, i huvudsak dölja din förbjudna IP-adress och visa IP-adressen tillhandahållen av VPN-servern du ansluter till.

Du måste dock tänka på att IP-adressen som Fortnite-servrarna ser när du använder ett VPN också kan bli förbjuden om du sedan missbrukar tjänsten eller bryter mot Fortnites användarvillkor. Det kan också vara så att en annan spelare har använt och missbrukat Fortnite via den specifika VPN-servern och har förbjudit den IP-adressen innan du ens använder den!

De listade VPN-tjänsterna i den här artikeln har alla bekräftat att deras tjänster kan användas för att framgångsrikt och effektivt ansluta till Fortnite-servrar, vilket indikerar att deras servrar verkligen är tillåtna IP på spelets nätverksinfrastruktur. Dessutom har de hundratals om inte tusentals IP: er att välja mellan.

Lösa nätverkslatens och fördröjning på Fortnite

Fortnite-spelare måste vara medvetna om att VPN: er inte alltid är en lösning för att minska latens och fördröjning. En VPN gör din trafik längre: vilket gör att ditt nät saktar ner en liten procentsats (även om du använder de bästa VPN: n i världen). Ju långsammare ditt nät är, till att börja med, desto mer kan en VPN påverka din internethastighet. Det är därför det är så viktigt för dig att välja ett snabbt VPN i första hand. Tyvärr är de flesta VPN: er inte snabba. Faktum är att de allra flesta VPN: er har långsamma besvärliga servrar.

Ibland introducerar internetleverantörer bandbreddbegränsningar när människor gör datakrävande uppgifter som att titta på HD-videor eller spel. Det är här en VPN kan förbättra dina internethastigheter. En VPN-kryptering kringgår helt ISP-bandbreddstrottling, så att du kan spela Fortnite med de snabbaste hastigheterna tillgängliga för dig.

Genom att använda en snabb VPN-tjänst från den här guiden, välja en server som är geografiskt nära en Fortnite-server och välja lämpliga krypteringsmekanismer kan du kanske minska latensen och förbättra din spelupplevelse. Detta är något du måste testa från din plats och det är där pengarna tillbaka-garantier kommer till nytta.

Kom ihåg: detta måste bedömas från fall till fall. För att hitta den bästa serverplatsen måste du faktiskt prova olika lösningar och välja den bästa för din situation.

Hur man ställer in ett VPN för Fortnite

Så vill du installera ett VPN för Fortnite? Hur skulle du praktiskt göra det, kan du fråga? Det första du måste göra är att välja en leverantör. I denna recension har vi listat de fem bästa Fortnite VPN: erna.

Du kan prova var och en och testa det för att se vad som fungerar bäst för dig. Kom ihåg att alla våra rekommendationer ger en återbetalningsgaranti för att testa dem riskfria. Många av tjänsterna ovan erbjuder ett gratis VPN för Xbox, Playstation och PC, men gratis tjänster saknar ofta hastighet och viktiga funktioner.

Följ länkarna till varje leverantör i den här artikeln och välj den plan som passar dig bäst. När du har prenumererat och fått dina inloggningsuppgifter kan du ladda ner VPN-klienten. Detta är en mjukvara som måste installeras på din dator och används för att ansluta till VPN med dina referenser.

Under denna process får du flera alternativ - inklusive platsen för VPN-servern som du vill ansluta till och några val om vilken typ av kryptering du föredrar att använda. Rekommendationer för hur man väljer dessa parametrar kan hittas i följande avsnitt.

När du väl har anslutit dig till ditt VPN kan du ansluta till Fortnite som du vanligtvis gör för att spela Fortnite.

VPN för Fortnite-överväganden

För att optimera din spelupplevelse bör flera överväganden beaktas.

VPN för Fortnite Speed

När du spelar spel som Fortnite där otaliga spelare runt om i världen ansluter och kämpar mot det, kan millisekunder vara skillnaden mellan att vinna och förlora. Om du kommer att förlora är det bättre att göra det eftersom du är en oerfaren spelare snarare än att din anslutning till servrarna misslyckades dig.

Hastighet är av yttersta vikt, så allt du kan göra för att upprätthålla en hög hastighet på nätet bör undersökas och implementeras. Ändå är det viktigt att komma ihåg att även om råvarvtalet är betydande, är det inte lika viktigt som låg latens. Om en VPN-tjänst tillhandahåller snabba uppladdnings- och nedladdningshastigheter är det fantastiskt, men det bör också erbjuda låg nätverksfördröjning.

Rå hastighet beror på VPN-leverantören (och hastigheten på din anslutning till ISP naturligtvis), men latensen påverkas starkt av hur du konfigurerar din VPN-anslutning. De följande två avsnitten ger riktlinjer för hur du optimerar din VPN-konfiguration.

Serverplatser

Ditt val av VPN-server är avgörande. Du bör välja en VPN-server som ligger geografiskt nära Fortnite-servern som du ansluter till. Fortnite har en webbplats som heter Fortnite Server Status som visar status för tillgängliga servrar. Innan du ansluter till ditt VPN är det alltid en bra idé att konsultera den här webbplatsen för att hitta den bästa servern att använda.

5 bästa Vpns för Fortnite02 E1520345010921

Som visas på bilden ovan kommer olika servrar att vara det bästa valet beroende på var i världen du är. När du har bestämt den bästa Fortnite-servern ansluter du till din VPN och väljer en server som är så nära Fortnite-servern som möjligt.

Fortnite avslöjar inte den specifika platsen för sina servrar, eftersom många användare har frågat på forumet utan att få svar. De är emellertid värd hos Amazon Web Services och i Nordamerika har man ryktat att de ligger på USA: s östkust, eventuellt Virginia.

I båda fallen kan du experimentera med olika VPN-serverplatser och öppna Fortnite Server Status-sidan igen för att se vilken typ av resultat du får. Med lite experiment kan du optimera din anslutningshastighet för att få bästa möjliga spelupplevelse.

Säkerhet och kryptering

För de flesta spelare är säkerhet och kryptering via VPN-anslutningen när du spelar spel som Fortnite inte så mycket oro. Men de spelar in när valet av konfiguration påverkar hastigheten på din anslutning till servrarna.

Med detta sagt, om säkerhet är viktigare för dig än hastighet, se till att du väljer klokt. I det här avsnittet kommer vi dock att betona hur man gör val av krypteringskonfiguration som påskyndar ditt spel, ofta ofrar säkerheten i viss utsträckning.

Varje VPN-leverantör har olika krypteringsalternativ. Här är några riktlinjer som hjälper dig att göra det bästa valet. De vanligaste krypteringsprotokollen som hittas är PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN och IKEv2.

Point to Point Tunneling Protocol eller PPTP är ett VPN-protokoll som är lätt att installera. Idealisk för Fortnite, det kräver låg beräkningskostnad så det är ganska snabbt även om det använder TCP som ett transportprotokoll som i sig är långsammare än UDP. Tänk på att det är ett av de minst säkra valen.

Layer 2 Tunneling Protocol implementeras ofta med IP-säkerhet, alltså kallat L2TP / IPsec. Det erbjuder bättre säkerhet än PPTP och rimliga hastigheter.

Ett snabbt val är Internet Key Exchange version 2 (IKEv2) som anses vara minst lika bra som L2TP / IPsec. Det utvecklades främst för användning med specifika operativsystem som Microsoft Windows 7, Blackberry och Apple iOS, så det är mindre vanligt bland VPN-leverantörer.

OpenVPN är ett mycket konfigurerbart alternativ som garanterar den bästa balansen mellan hastighet och säkerhet. Det kan konfigureras för att använda UDP istället för TCP, vilket ger en mycket bättre spelupplevelse.

I slutändan beror valet av krypteringskonfiguration på de alternativ som görs tillgängliga av VPN-tjänsten samt din personliga upplevelse med varje inställning.

Känner till fördelarna och nackdelarna med var och en och fortsätt att finjustera dina konfigurationer tills du får den bästa möjliga spelupplevelsen. För mer information om krypteringsmetoder, säkerhetsfunktioner och hastighet, ta en titt på vår kompletta guide till VPN-kryptering.

VPN för Fortnite: Slutsats

Fortnite är ett snabbt och spännande överlevnadsspel för sandlådor. Om du har problem med anslutningar på grund av att din IP-adress har förbjudits eller på grund av problematiska latensproblem, är en VPN den bästa lösningen.

För att upprätthålla en optimal spelupplevelse bör rätt VPN-servrar väljas och lämplig krypteringskonfiguration och serverplatser bör väljas.

I slutändan handlar Fortnite om spel, spänning, fantastiska onlineupplevelser och bara ha kul. Med hjälp av våra rekommenderade VPN och vår detaljerade analys av hur VPN kan vara till nytta för dig, kommer du att kunna fortsätta spela och njuta av spelet till fullo!

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Titelbildskredit: Av Syda Productions / Shutterstock.

För mer information om hur du använder ett VPN med din konsol, titta på guiderna nedan:

 • VPN Xbox One
 • VPN PS4
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me