5 bästa VPN för hotell år 2020 – Skydda dig på offentliga WiFi-nätverk

Alla som checkar in på ett hotell med Internet-anslutna enheter är ett huvudmål för hackare. Om du vill skydda dina personuppgifter och undvika att spionera in ditt företagsnätverk, behöver du använda en potent VPN på ditt hotell som kan stoppa dessa kryp i deras spår.

Lista över de bästa VPN för hotell

Om du letar efter ett snabbt svar kan du titta på tabellen nedan för att se vad våra experter rankade som de bästa VPN: erna för hotell. Bläddra nedan för mer information.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Olika knep tillåter dåliga killar att använda din smartphone eller dator som en gång till alla data eller nätverk som din enhet har tillgång till. För att skydda dig mot detta har vi valt ut 5 av de bästa VPN: n för hotell från vårt enorma arkiv med över 150 VPN-recensioner. Var och en är snabb, använder extremt robust krypteringsteknik och kan skydda din integritet från praktiskt taget alla hot.

Elektronisk spionage är en sektor med flera miljarder dollar och alla är ett mål. Att använda en av dessa VPN på alla hotell du besöker är den bästa formen för skydd.

Bästa VPN för hotell: Överväganden

Håll dig säker på hotellets WiFi-nätverk

Det brukade vara så att dåliga killar behövde fysisk tillgång till din utrustning för att hacka in den. Idag kan de göra det via din internetanslutning. De kan använda ditt hotell gratis WiFi-anslutning som ett sätt att få spionprogram på din telefon eller dator.

Därefter har de tillgång till allt som din enhet är ansluten till. Logga in på ditt hemnätverk efter din resa och allt som finns tillgängligt. Logga in på ditt företagsnätverk, så kan de stjäla immateriell äganderätt, rama in ditt företag för något brott de begår, till och med krama andra enheter.

För att förhindra denna mardröm måste du använda en kraftfull, säker VPN. Detta skyddar dig både på ditt hotell och på alla andra WiFi-hotspot du stöter på. Genom att ställa in ditt VPN för maximal säkerhet, inklusive automatiskt WiFi-skydd och en kill-switch, gör du det praktiskt taget omöjligt för de onda att komma in på dina enheter via deras internetanslutningar.

Avblockera innehåll utomlands

Även om man ignorerar hotet från hackare och spioner är det vettigt att använda en VPN på ett hotell. Hotellnätverk tillåter inte alltid att du har tillgång till allt innehåll du vill ha. Den lokala regeringen kan tvinga dem att blockera visst innehåll av politiska eller religiösa skäl. Eller så kan det hända att hotellledningen inte vill att du använder all sin bandbredd för att spela onlinespel.

I dessa fall låter en VPN dig komma runt blockaderna. VPN krypterar allt som går till eller från din dator. Eftersom hotellnätverket inte kan se att du besöker en förbjuden webbplats eller spelar ett spel, vet de inte att blockera dig.

Om du är på ett hotell i ett annat land kommer du troligen att stöta på ett annat slags blockerat innehåll. Streamingtjänster begränsar vanligtvis var du får se innehållet på grund av kontrakt med innehållsskaparna. Även om du har ett betalt prenumeration på en tjänst i ditt hemland, kan tjänsten hindra dig från att visa ditt favoritprogram när du är i ett annat land.

En VPN kan hjälpa till med detta problem genom att lura streamingtjänsten att tro att du är någonstans att innehållet du vill ha är lagligt tillgängligt. Inte alla VPN blockerar allt, men genom att välja en som kan överträffa strömningstjänsterna du använder har du tillgång till ditt innehåll från alla hotell.

VPN för hotell: Slutsats

Hackare som bryter in i smartphones och datorer via Hotel WiFi-anslutningar är ett favoritbjudande för alla, från småtidshackare till regeringsstödda cyberbrottslingar till fientliga regeringar. Att lämna dina enheter oskyddade när du bor på hotell har blivit extremt farligt.

Ta inte några risker när du åker på ett hotell - få ett av de fem bästa VPN: erna för hotell idag!

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me