5 bästa VPN för PayPal år 2020

VPN ger integritet och säkerhet och är som sådana idealiska för användning med betalningsprocessorer som PayPal. Att betala online är en procedur för vilken du aldrig kan ha tillräckligt skydd, så att använda en VPN när du går till PayPal är alltid en bra idé. VPN för PayPal kan också vara användbara av andra skäl, som att få tillgång till tjänsten från olika platser över hela världen.

VPN för Paypal

Även om det finns rapporter om prenumeranter som varnas eller till och med ibland förbjudas på grund av praxis, fortsätter att använda ett VPN att vara ett populärt, användbart och säkert sätt att komma åt PayPal-tjänster.

Som är fallet med alla applikationer görs dock alla PayPal VPN: er inte lika. Vi har granskat över 150 olika VPN-leverantörer under de senaste fem åren och analyserat dem speciellt för användning med PayPal, och det här är de fem bästa VPN: n för Paypal som vi har upptäckt:

Om du letar efter ett snabbt svar, ta en titt på tabellen nedan för att jämföra vad våra experter rankade som de bästa VPN: n för PayPal.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vill du ha mer detaljer? Vår djupgående lista nedan har du täckt. Kolla in de bästa VPN: erna för PayPal:

Lista över de bästa VPN: n för PayPal

Vad är ett VPN för PayPal?

En VPN levererar säkerhet och integritet oavsett om du ansluter hemifrån, via ett osäkrat Wi-Fi-nätverk på ett kafé eller från ditt kontorsnätverk. Detta beror på att all data som överförs till och från din enhet till VPN-servern är krypterad.

Även om det avlyssnas på väg, till exempel via ett osäker Wi-Fi-nätverk, till exempel på grund av användningen av starka krypteringsalgoritmer, kommer data inte att kunna avkodas. Detta betyder att din privata information hålls privat.

VPN: er låter dig också komma åt webbplatser utan att avslöja din fysiska plats. Många webbplatser använder geolokaliseringsdetektering för att begränsa åtkomst till innehåll, med ett VPN kan du låtsas vara i ett annat land för att kringgå dessa block. Dessa är de viktigaste funktionerna i VPN: er som kan vara mycket fördelaktiga när du använder PayPal: s betaltjänst.

Varför behöver jag ett VPN för PayPal?

Så varför skulle du vilja eller behöva använda ett VPN för att komma åt PayPal? Det finns ett antal skäl som gör det mycket användbart. För det första lägger en VPN till ett extra lager av säkerhet till alla transaktioner som utförs på Internet.

När du använder osäkra nätverk, t.ex. en öppen Wi-Fi-anslutning, innebär att använda en VPN att din trafik, din finansiella information och all din konfidentiella data förblir konfidentiell.

Ja, PayPal-webbplatsen använder säkra protokoll för sina transaktioner. Om du vill ta reda på mer om hur dessa säkra protokoll fungerar, ta en titt på vår artikel om ämnet: HTTP Explained. Det räcker dock att säga att säkerhetsproblem har uppstått tidigare med dessa protokoll. Även om de kan vara perfekt sunda, om säkerhet är en enorm fråga för dig och du känner dig säkrare med den extra kryptering som tillhandahålls av ett VPN, är användning av VPN en idealisk lösning.

För mer information om SSL / TLS, kolla in vår artikel om ämnet: https förklaras

För det andra kanske du vill ansluta till PayPal utan att avslöja din fysiska plats. Du kanske använder PayPal när du reser och du vill inte att PayPal ska veta var du är. Dessutom kan PayPal stränga säkerhetspolicy låsa dig från ditt konto om de ser transaktioner som sker från en plats utanför ditt hemland.

Vidare kan PayPal vara otillgängligt i ditt land och du kanske vill förfalska din plats för att få tillgång till annars otillgängliga PayPal-tjänster. Oavsett anledning kan gömma din plats vara mycket användbart när du använder PayPal.

Vad gör en bra PayPal VPN?

Vid utvärderingen av VPN-leverantörerna analyserade vi vissa attribut och funktioner för att hitta de bästa Paypal VPN: erna. Två grundläggande egenskaper vi letade efter är stark kryptering (för att upprätthålla din integritet och säkerhet) och serverplatser.

När det gäller sekretess är de viktigaste funktionerna i en VPN loggpolicy och jurisdiktion som VPN är baserat på. Dessa kommer att avgöra om loggar för dina onlineaktiviteter upprätthålls eller inte, och om de är, vem som kan se dem och under vilka omständigheter kan de göras tillgängliga.

Ytterligare egenskaper som undersöktes, som gäller för alla VPN, oavsett applikation, inkluderar kostnad, hastighet, kvaliteten på deras kundsupport samt tillgängliga betalningsmetoder.

Får jag använda PayPal med ett VPN?

Enligt vissa förbjuder PayPal användning av VPN: er för att få åtkomst till sina tjänster. En enkel bläddring i flera forum indikerar faktiskt att vissa användare har fått varningar och andra har fått sina konton avstängda på grund av PayPal VPN-policy. Men många använder PayPal via ett VPN utan problem.

Från och med dagen för skrivandet har emellertid inget omnämnande av VPN hittats i PayPal nuvarande användaravtal. Det handlar verkligen om personlig upplevelse.

Kom ihåg att PayPal kan ha metoder för att upptäcka VPN-användning när du använder ett VPN. Om flera PayPal-abonnenter använder samma VPN-leverantör för att få åtkomst till tjänsten kan en VPN IP-adress blockeras av Paypal. Om det händer, prova en annan server för att kontrollera om den fungerar.

Det som verkar säkert är att du aldrig plötsligt kommer att bli avstängd från deras tjänst om du först inte fått ett ordspråkigt smäll på handleden i form av ett varningsmeddelande.

Dessutom verkar det osannolikt att du kommer att få problem med att använda ett legitimt PayPal-konto hemifrån när du är utomlands. Människor som har haft problem är mycket mer benägna att använda ett Paypal-konto från ett land de inte bor i.

Betala för en VPN med PayPal

Många VPN-leverantörer accepterar PayPal som betalningsmetod. Faktum är att alla som listas i den här artikeln accepterar PayPal eftersom det är ett viktigt betalningsalternativ för alla onlinetjänster. Fördelen med detta är uppenbar - PayPal är lätt att använda, sparar tid, har ett utmärkt tvistlösningscenter och gör det enkelt att skicka pengar till nästan vem som helst.

Andra topp-VPN-leverantörer accepterar PayPal som en betalningsmetod inklusive ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN, Buffered och VPNArea, för att nämna några tunga hitters. Så om du redan är en abonnent på en av dessa, och det är dags att förnya ditt prenumeration, kan du till och med betala för VPN-tjänsten på PayPal via själva VPN-tjänsten. Prata om en slinga.

Hur man testar ditt PayPal VPN för läckor

Innan du faktiskt använder ditt VPN för att utföra PayPal-transaktioner är det alltid bra att testa din VPN för läckor. VPN-leverantörer kan göra anspråk på att skydda din anonymitet och data, men det finns sätt att testa sina påståenden. Vi har redan testat VPN: n på vår lista, men tar inte vårt ord för det, testa dem själv.

Det finns en mängd VPN-testsajter som kan berätta hur du ser ut på Internet ur deras perspektiv. Dessa kommer att inkludera information som din IP-adress, din fysiska plats och din DNS- och WebRTC-information. Du kan hitta detaljerad information om hur du testar ditt VPN för läckor i vår kompletta guide till IP-läckor.

Pro-integritet för Paypal-slutsats

VPN är mycket användbara och mångsidiga verktyg när det gäller anonymitet och säkerhet på Internet. Om du är orolig för att dina PayPal-transaktioner komprometteras eller om de platsbaserade begränsningarna som finns på PayPal-abonnemang är VPN: er den definitiva lösningen.

Med lite omsorg och kunskap om de potentiella nackdelarna på grund av att de finansiella tjänsteleverantörerna rynkar vid VPN-användning för att få åtkomst till deras tjänster, kan du gå långt för att förbättra din PayPal-upplevelse och upprätthålla din integritet.

VPN: erna i denna artikel har valts utifrån styrkorna de har, speciellt för användning med PayPal-tjänster. Men valet av vilka av de fem VPN-tjänsterna som är bäst för dig kommer verkligen till dig.

Alla de föreslagna tjänsterna erbjuder antingen en kostnadsfri prövning eller en initial användningsplan med låg kostnad (med en återbetalningsgaranti), så att du kan uppleva dem från första hand och testa deras nivå av anonymitet med de medföljande verktygen. Vi hoppas att dessa rekommendationer har varit informativa och leder dig till det bästa valet för din Paypal VPN.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Titelbild Kredit: Billion Photos / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me