5 bästa VPN för Qatar – Få obegränsat internet

VPN Qatar

Det finns hundratals VPN: er tillgängliga, men bara ett fåtal av dem är bra. Om du är i Qatar och försöker komma in i utomeuropeiska videobibliotek kan du slösa mycket tid med att läsa upp varje utmanare på marknaden. Att bara plumpa efter det första VPN-kortet du stöter på är ytterligare ett misstag.

Bästa VPN Qatar

För att lösa detta problem har vi sammanställt en lista över de fem bästa VPN: erna för Qatar. Genom att begränsa dina undersökningar till dessa fem sparar du dig tid och kan vara säker på att du kommer att hamna med ett VPN som faktiskt fungerar.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Qatar VPN-överväganden

Qatar är hem för en autokratisk monarki där politisk opposition inte tolereras. Trots detta har landets regering inte gått i samma längd som andra arabiska länder när det gäller att kontrollera tillgång till internet. Freedom House känner inte att tillståndet för internetåtkomstkontroller i Qatar är tillräckligt allvarligt för att förtjänar sin uppmärksamhet.

Landet följer dock grannarna när det gäller att blockera åtkomst till webbplatser med innehåll för vuxna, spelwebbplatser och webbplatser som förespråkar homosexuella rättigheter och kvinnors befrielse. Samtidigt minskar självcensur behovet av att blockera åtkomst till nyhetswebbplatser. Men när denna självkontroll ibland bryts ned, visar Qatari-regeringen sina tänder. Den engelskspråkiga Doha News blockerades, förmodligen av Qatari-regeringen, i december 2016.Använda en VPN i Qatar-överväganden

Politiska spänningar med andra länder i Mellanöstern under 2017 har gjort regeringen i Katar extremt känslig för kritik. Men det är osannolikt att lokala nyhetskällor rapporterar om motstånd mot regeringen. Den externa oppositionen mot Qatari-regimen hotar faktiskt de som mest sannolikt kommer att protestera mot regeringskontroller mer än deras nästan välvilliga regering gör.

Qatari-myndigheterna begränsar inte åtkomsten till webbplatser för sociala medier eller appar för internettelefoni. Dessa är allmänt tillgängliga i Qatar. Det är en otroligt liberal hållning jämfört med andra stater på Arabiska halvön.

Qatar är förmodligen en av de mest liberala länderna i Mellanöstern. Men du känner dig själv uttråkad av den kraftigt redigerade underhållningen som landets censurstyrelse godkänner för offentlig visning. Om du vill ha tillgång till underhållning från utlandet har du fördelen med en av de bästa internetinfrastrukturerna i Mellanöstern. På grund av frågor som rör censur och upphovsrättsavtal kommer utländska videostreamningstjänster dock inte att släppa in dig.

Du kan komma runt dessa regionala begränsningar för gränsöverskridande åtkomst genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). Med ett VPN kan du tvinga dig in i utländska videostreamingtjänster. Detta system gör att du verkar vara på olika platser och därmed lura strömmande webbplatser. Denna illusion är ofta tillräcklig för att få dig in i videobiblioteket som du vill komma åt. VPN: er kommer inte in i prenumerationstjänster utan att betala. Men de kan ta dig runt blocken som hindrar dig från att besöka videosidor från utlandet.

Gratis VPN för Qatar

Det finns många gratis VPN-tjänster, tyvärr är många av dessa värdelösa. Vi rekommenderar att du använder ett gratis VPN, särskilt i ett land som Qatar. Men om du vill använda en, kolla in vår bästa lista över VPN-tjänster.

P2P nedladdning

Cyberbrottslagen 2014 handlar mer om spridning av ”falska nyheter” än med frågor om upphovsrättsintrång. Lagen ålägger lokala Internetleverantörer att hålla anslutnings- och innehållsloggar i 90 dagar. En åklagare kan beordra förlängning av denna period.P2P nedladdning

Det huvudsakliga problemet med lagen i Qatar är dess lösa fraser. Den enda risken som cyberbrottslagen kan innebära för dem som får tillgång till utländsk underhållning hänför sig till torrenting. Det har inte gjorts några åtal för piratkopiering av upphovsrätt med peer-to-peer (P2P) nedladdningar i Qatar. Men cyberbrottslagen definierar fördelning av stötande material som ett brott. Tyvärr innebär arten av fildelningsprotokoll att medan du laddar ner en fil så gör du också delar av den filen tillgängliga för andra. Därför kan myndigheterna åtala dig för att "distribuera" den filen om Qatari-censurerna inte godkände filmen som du laddar ner..

När du öppnar utländska videostreamningstjänster, se till att du inte kopierar filmerna eller programmen på DVD-skivor för andra att titta på. Det kan också få dig en övertygelse om att distribuera.

Streamingtjänster

Komplexiteten i upphovsrättsavtal och nationella lagar förhindrar videostreamningstjänster från att göra sitt innehåll tillgängligt över hela världen. Internet är ett utmärkt medium för distribution av underhållning. Videowebbplatser måste dock begränsa tillgången till specifika länder eftersom de bara betalar för rätten att visa innehåll på de platser som de håller med upphovsrättsinnehavare.

Vikten av att följa lokala censurstandarder innebär också att videotjänster måste begränsa gränsöverskridande tillgång. En film från USA kan vara tillgänglig i Qatar, men den kommer att redigeras starkt för att ta bort dialoger och sevärdheter som är oacceptabla enligt lokala lagar. Online videosajter i Qatar måste se till att du bara kan titta på Qatari-godkända ändringar av dessa program.

Qatari-regeringen kommer inte att bry dig om du går in på en amerikansk streamingwebbplats i ditt eget hem för omedelbar visning. Videoströmningswebbplatsen kommer dock att försöka stoppa dig. Det är därför du behöver ett VPN. Om du vill titta på amerikansk underhållning via internet från Qatar, installera en VPN som innehåller en server i USA. Lyckligtvis har nästan alla VPN-tjänster USA-baserade servrar. När du har installerat VPN kan du enkelt amerikanska streamingtjänster. Om du är intresserad av att komma åt Netflix, titta på vår Netflix VPN-guide.

Hur du får tillgång till utländska streamingtjänster?

Gå först till VPN-appen, välj en amerikansk server och slå på VPN. När den är igång verkar du vara i USA. Navigera nu till den amerikanska underhållningssidan som du väljer. All din kommunikation går igenom den nominerade amerikanska servern. Det kommer att sätta sin adress på all utgående kommunikation snarare än din egen.Geo-begränsade innehållstjänster

När du ansluter till USA: s VPN-server bör amerikanska videotjänster låta dig titta på deras innehåll. Emellertid inser videostreamningstjänster att människor använder VPN för att komma runt sina regionala begränsningar. De försöker blockera förfrågningar som görs via VPN: er. Det är därför det är viktigt att du väljer en utmärkt tjänst eftersom inte alla kan komma runt dessa VPN-detekteringssystem. Om du har ett Netflix-abonnemang och vill komma in i underhållningskatalogen för ett annat land, snarare än Qatari-versionen, kommer du att stå emot några av de mest omfattande detektionssystemen i världen.

Bästa VPN för Qatar-slutsats

Alla VPN på vår lista kan komma förbi Netflix VPN-detekteringssystem. Således fungerar de bra för alla strömningstjänster. Om du vill titta på program från andra länder än USA, se till att VPN som du prenumererar på har servrar på dessa platser.

Att behålla innehållet i dina kommunikationer av din internetleverantör kan leda till problem i Qatar. VPN: er får dock inte bara se ut som om du är någon annanstans, de krypterar också all din kommunikation och vidarebefordrar alla förfrågningar till VPN-servern. Det betyder att din Internetleverantör inte kan se innehållet i dina förfrågningar eller koden som returneras av videoservern. Internet-leverantören vet inte heller vilka tjänster du får tillgång till, medan VPN är aktiverat kommer all din kommunikation att riktas till den valda servern.Bästa VPN för Qatar

Att installera ett VPN öppnar många underhållningsalternativ. En VPN kommer dock inte att få dig till prenumerationstjänster gratis. Det kommer inte heller att skydda dig från åtal för de saker du skriver på sociala medier eller i blogginlägg. Kom ihåg att vara försiktig med vad du publicerar i Qatar och inte engagera dig i aktiviteter som kan tolkas som att "distribuera" stötande material. Utöver det kan du njuta av att använda någon av de fem bästa VPN: n för Qatar i vår lista för att skydda dina internetöverföringar och ge dig tillgång till utländska tjänster.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me