5 bästa VPN för Ukraina – Avblockera ryska webbplatser med VPN

Är du trött på att webbplatser blockeras i Ukraina? Med en VPN kan du kringgå irriterande block och surfa på internet fritt. Nedan tittar vi på de bästa VPN-apparater som kan användas i Ukraina.

VPN för Ukraina

Ukraina är en nation där stora sträckor av befolkningen talar ryska. Av den anledningen använder cirka hälften av befolkningen i Ukraina (cirka 23 miljoner människor) populära ryska-ägda webbplatser. Tyvärr, i maj 2017, orsakade kriget mellan Ryssland och Ukraina president Poroschos ukrainska regering att förbjuda ryska webbplatser. en Virtual Private Network (VPN) -tjänst är den bästa lösningen för att avblockera dessa webbplatser.

Vilka är de bästa VPN: erna för Ukraina?

Låt oss börja med en snabb titt på vem som gjorde vår lista för de bästa VPN-valen att använda i Ukraina:

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

5 bästa VPN för Ukraina

Vi har granskat över 150 VPN: er och har utvalt de 5 bästa för Ukraina som du kan se i vår djupgående lista nedan:

Vad är en VPN?

Ett virtuellt privat nätverk för Ukraina är en onlinetjänst som gör att alla i Ukraina låtsas vara i Ryssland (och andra länder).

VPN-leverantörer har ett nätverk av servrar som finns runt om i världen, och några av dem har servrar i Ryssland. Genom att ansluta till en VPN-server i Ryssland kan alla ukrainska medborgare kringgå det regeringsblock som Internet-leverantörer (ISP) infört inom Ukraina. Så snart du är ansluten till en rysk VPN-server verkar du ha en rysk IP-adress, vilket innebär att du är fri att använda alla ryska webbplatser.

Är VPN i Ukraina Safe?

Du kanske undrar om det är säkert att använda en VPN-tjänst för att låtsas vara i Ryssland. Svaret är ja. Förutom att tillhandahålla servrar i utlandet tillhandahåller VPN-tjänster också kryptering.

All data som kommer och går från en VPN-abonnents persondator, bärbar dator, smartphone eller surfplatta är krypterad säkert. Detta innebär att varken deras internetleverantör eller regeringen kan berätta vad de gör online.

Kryptering tillåter VPN-användare att ha digital integritet, så att de kan göra vad de vill online utan att oroa sig för att någon kan berätta vad de gör. Detta gäller också hyresvärdar, skolor och arbetsadministratörer. VPN-kryptering håller dina data privata och säkra.

Vilka webbplatser är blockerade i Ukraina?

På grund av kriget med Ryssland som fortfarande händer i Ukraina har den ukrainska regeringen blockerat ett antal ryska platser. Dessa webbplatser inkluderar populära sökmotorer och webbplatser för sociala medier: Mail.ru, VK, Odnoklassniki och Yandex.

överväganden

När du väljer ett VPN för Ukraina är det viktigt att förstå att inte alla VPN kommer att göra det.

Det finns över 850 kommersiella VPN-tjänster tillgängliga på marknaden. Men inte alla av dem har servrar belägna i Ukraina och Ryssland. En VPN för Ukraina måste ha servrar i Ryssland, så att prenumeranter kan övervinna den censur som den ukrainska regeringen åläggs.

Eftersom Ukraina är i krig med Ryssland är det dessutom viktigt för människor i Ukraina att ha sinnesfrid när de avblockerar ryska webbplatser. Av den anledningen är integritet och säkerhet avgörande.

Slutligen är anslutningshastigheter ett nödvändigt övervägande när du väljer ett VPN för användning i Ukraina. De allra flesta VPN: er ger en långsam anslutning som inte tillåter människor att utföra datakrävande uppgifter som streaming. Av denna anledning är det viktigt att välja en pålitlig VPN-leverantör med snabba servrar.

Sekretess och säkerhet

Alla VPN: er i denna artikel har valts eftersom de ger de högsta nivåerna av VPN-kryptering som finns tillgängliga 2020. Här på ProPrivacy.com rekommenderar vi alltid OpenVPN-krypteringsprotokollet. Det beror på att OpenVPN är en kryptering av militär kvalitet, vilket är mycket säkrare än andra VPN-krypteringsprotokoll.

Många VPN tillhandahåller en föråldrad form av kryptering som kallas Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP). Den krypteringen är inte säker, och vi uppmanar människor att använda VPN som de i den här guiden, som implementerar stark OpenVPN-kryptering.

Dessutom har det stora antalet VPN-tjänster som är gratis bara råd att vara gratis eftersom de tjänar pengar genom att sälja konsumentdata. Detta är motsatsen till vad en VPN ska göra. En VPN ska hålla dina data privata och säkra, INTE sälja dem till högstbjudande.

Varje VPN i denna guide är pålitliga och pålitliga tjänster som är välkända inom VPN-branschen. De har alla säker integritetspolicy och stark kryptering. Därför kommer dina uppgifter att vara privata för varje VPN i den här guiden.

Anslutningshastigheter

Alla VPN för Ukraina i den här guiden har servrar av högsta kvalitet lokaliserade runt om i världen. Det betyder att oavsett var du låtsas vara (Ryssland, USA, Storbritannien eller någon annanstans), kommer du alltid att kunna utföra datakrävande uppgifter som strömmande i HD.

Vad kan jag göra med en VPN?

Vi förstår att det senaste regeringsförbudet för ryska webbplatser i Ukraina är det främsta skälet till att många som bor i Ukraina vill ha en VPN-tjänst. Det finns dock många fördelar med att ha ett VPN utöver att få åtkomst till ryska webbplatser.

Med en VPN kan vem som helst låtsas vara i Storbritannien för att titta på BBC iPlayer. Sportfans kan ansluta till en server i USA för att titta på baseball eller ishockey. Fotbollsfans kan titta på alla europeiska ligor. Bilsportfans kan avblockera Formel 1-tävling hela säsongen. Tennisfans kan låtsas vara i Storbritannien för Wimbledon eller Australien för Melbourne Open. Alternativen är oändliga.

Dessutom är det med en VPN möjligt att använda den amerikanska versionen av Netflix, som har en mycket större katalog med titlar än den gör någon annanstans. En VPN är bra för att övervinna ALLA geo-restriktioner, inte bara de som påläggs på ryska webbplatser.

Offentlig WiFi-säkerhet med Ukrainas VPN

När du använder en offentlig WiFi-hotspot kan alla andra användare på WiFi enkelt hacka din trafik. Det betyder att användning av offentlig WiFi riskerar att få lösenord, tjänster och bankuppgifter stulna. Ibland skapar hackare till och med falska offentliga WiFi-hotspots. Om du av misstag ansluter till en kan hackaren se allt du gör.

Krypteringen som en VPN tillhandahåller innebär att all din data är säker. Oavsett om du är hemma, på en officiell WiFi eller av misstag ansluten till en hackers nätverk, kan ingen se vad du gör eftersom VPN krypterar dina data. Det är därför en VPN betraktas som den allra bästa formen för personlig cybersäkerhet.

VPN för Ukraina: Slutsats

I den här artikeln har vi tydligt förklarat allt du behöver veta om en VPN för Ukraina. Vi har täckt specifikationerna som en VPN för Ukraina måste ha och har förklarat varför det här är de fem bästa VPN: erna för Ukraina.

Alla leverantörer i denna artikel är högkvalitativa VPN: er som är välkända för sin fantastiska tjänst. De är säkra och ger integritet för sina användare. Dessutom har alla dessa VPN: n servrar lokaliserade inte bara i Ryssland utan över hela världen, vilket gör dem perfekta för att övervinna geo-restriktioner.

Slutligen har varje VPN i den här guiden ett nätverk av högkvalitativa servrar som gör att deras abonnenter kan göra vad de vill online, oavsett om det strömmar i HD-kvalitet eller spel. Dessa VPN: n är fantastiskt värde för pengarna, men var och en skiljer sig någonsin så lite, så ta dig tid att analysera varje tjänst noggrant. Om du har några frågor om någon av tjänsterna, tveka inte att kontakta oss i kommentarerna nedan.

Sammanfattning

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Titelbild kredit: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me