5 bästa VPN för WoW år 2020

Är du blockerad av World of Warcraft (WoW) på grund av var du bor? Kanske är du inte blockerad, men din anslutning fördröjs eller servern sjunker ofta. Om så är fallet, a Wow VPN kan vara lösningen på ditt problem.

WoW VPN

En VPN kan låta dig logga in som om du är någonstans som inte är blockerad eller ansluta till en mer pålitlig server. I vissa sällsynta fall kan en VPN till och med minska förseningen i din anslutning genom att dirigera din anslutning bättre än din ISP.

Vi har testat VPN från över 150 företag under de senaste fem åren. Och vi har skurat marknaden och letat efter tjänsterna med Bästa egenskaperna för WoW-spelare. Resultatet är denna lista över 5 bästa VPN: n för World of Warcraft.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Behöver du mer information? Kolla in vår djupgående lista nedan för mer information om alla VPN som finns på denna sida.

Lista över de bästa VPN: n för World of Warcraft

Varför behöver jag ett WoW VPN?

Det finns flera skäl till att du kan behöva ett WoW VPN. Människor i vissa länder eller regioner (vissa asiatiska länder, Iran och Krim som exempel) blockeras från att ansluta till WoW-servrar (i World of Warcraft kallas servrar riker). Genom att använda ett VPN kan du se ut som om du ansluter från en plats som inte är blockerad.

Ibland kan du stöta på problem även om din del av världen inte är blockerad. Du kan till exempel befinna dig på ett hotell eller annan plats som hindrar program från att använda vissa kommunikationsportar för säkerhetsändamål. Om World of Warcraft behöver dessa hamnar, kan du lika gärna vara i ett blockerat land. Genom att använda ett VPN kan du kringgå dessa problem helt och njuta av spel vart du än befinner dig!

Även om du kan ansluta till ett område utan problem kan ett WoW VPN fortfarande hjälpa. I vissa fall kan du använda en VPN är för att minska WoW-fördröjning och latens (kallas "ping" i spelet). Medan inte en lösning som fungerar i alla situationer, en VPN kan hjälpa dig att stabilisera din anslutning eller låta dig ansluta till olika servrar som kan prestera bättre.

Det är viktigt att inse att i de flesta fall kommer en VPN att bromsa din anslutning till en värld av Warcraft-världen. Genom att kryptera din trafik och dirigera din trafik via VPN-servern kan en liten hastighetsförlust förväntas. Det här är något du behöver testa dig själv och det är där VPN-pengarbackgarantier är praktiska.

En sista anledning till att använda ett WoW VPN är att skydda dig mot hackare och arga spelare. Hackare försöker ständigt få kontroll över World of Warcraft-konton och till och med hålla kreditkortsinformation. En VPN kan hålla dessa kryper i fjärran. I eSports-världen finns rapporter om spelare som använder DDoS-attacker för att krama sina motståndare vid avgörande ögonblick. Även om vi inte har hört talas om liknande attacker mot World of Warcraft-spelare, kommer en VPN att skydda dig mot sådana attacker om de någonsin riktas i din riktning.

Obs! Du kan läsa mer om DDoS-förebyggande för onlinespel här.

Hur man förbättrar hastigheten på min WoW VPN?

Om du letar efter maximal prestanda från en VPN för World of Warcraft, du kanske vill prova att ändra VPN: s standardprotokoll. För information om hur du gör detta, besök vår bästa guide för VPN för spel.

Den bästa VPN för WoW

De flesta WoW-spelare behöver inte ett VPN just nu. Men om din pingfrekvens för anslutningen är dålig, eller om din anslutning fortsätter att sjunka, kan ett WoW VPN kanske förbättra situationen för dig.

Om du bor någonstans är WoW-åtkomst helt blockerad, eller där ISP-bandbreddstrottling påverkar ditt spel: du bör definitivt prova en av våra 5 bästa VPN: n för World of Warcraft. De låter dig tyckas vara belägen i ett land som inte är blockerat så att du enkelt kan logga in i spelet. Alla val i listan är också utmärkta tjänster för allmänna ändamål, vilket ger dig alla fördelar med ett VPN samtidigt som du kan förbättra din spelupplevelse.

Utnyttja de kostnadsfria prövningarna och pengarna-tillbaka-garantier som erbjuds av dessa kvalitets-VPN: er för att se om ett WoW VPN är rätt för dig.

Om du vill ha mer information om hur du använder ett spel-VPN, ta en titt på vår VPN för spelguide.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

För mer information om hur du använder ett VPN med andra spel och plattformar, titta på guiderna nedan:

 • VPN för Xbox
 • VPN för PS4
 • VPN för PC
 • Snabbaste VPN för spel
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me