5 bästa VPN-tjänster för överföring – Säkra din överföring

Transmission är en stor torrentklient som är tillgänglig för alla operativsystem, men är främst gynnad av Mac- och Linux-användare. Som med alla Torrent-klienter kan det vara faror, ett sätt att bekämpa dessa problem är att använda en VPN för överföring. VPN-tjänster ser till att din aktivitet hålls privat och gör att du kan avblockera webbplatser som för närvarande är blockerade på din plats. Fortsätt läsa för de fem bästa Transmission VPN och några topptips för att hålla dig säker när du strömmar på Transmission.

De bästa VPN-tjänsterna för överföring

Titta på listan över de fem bästa VPN-tjänsterna för överföring nedan. Om du vill veta mer om VPN-tjänsterna nedan klickar du på länkarna eller tittar på våra detaljerade VPN-recensioner för en djupgående titt på varje aspekt av deras tjänst.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 3. IPVanish

  - Snabba anslutningar | Spännande tillåtet | Servrar i 60 länder

 4. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Vad är överföring?

Transmission är en BitTorrent-klient.

Det började endast för Mac och Linux och därifrån har det byggt upp ett formidabelt rykte. Windows-användare kan nu också komma in på lagen. Överföringen är 100% gratis och är tillgänglig för Windows, Mac OS X / Mac OS, Linux (många distros), FreeBSD, Gentoo och mer.

Även om en behörig BitTorrent-klient är Transmission, är det vackra användargränssnittet, komplett med Growl-aviseringar för Mac-användare. Det är också lätt, helt gratis och öppen källkod. Yay för överföring!

Överföringen har webbfrässtöd, BitTorrent-protokollkryptering, titta på kataloger, spårningsredigering, globala och per-torrent hastighetsgränser och mer. Det stöder också valfria tillägg som kan utöka dess funktioner. Dessa inkluderar RSS-prenumerationsverktyg och ett XMBC / Kodi-plugin.

Som alltid när du laddar ner peer-to-peer (P2P) är det viktigt att skydda dig själv med ett virtuellt privat nätverk (VPN) när du använder sändning. För en detaljerad titt på varför det är så vänligen kolla in vår artikel på sidan Bästa VPN för Torrenting.

Här är de rekommenderade Transmission VPN-tjänsterna mer i detalj.

Sändning VPN: Överväganden

En VPN skyddar dig från straffåtgärder från din Internetleverantör (ISP) och innehavare av upphovsrätt när du laddar ner via sändning.

Det kan göra detta eftersom:

 1. VPN-anslutningen mellan din PC och VPN-servern är krypterad. Det betyder att din Internetleverantör inte kan se vad du gör på internet.
 2. Du kommer åt Internet via VPN-servern, så din IP-adress verkar vara VPN-servern. Alla andra som delar samma fil med en BitTorrent-klient kommer att se IP-adressen till VPN-servern, inte din riktiga IP-adress.

Att använda ett VPN är också användbart för att komma åt torrentwebbplatser som din Internetleverantör har blockerat när din regering eller innehavare av upphovsrättsinnehavare begär det.

Observera att inte alla VPN-leverantörer tillåter strömning på sin tjänst. Även om de kanske inte aktivt hindrar dig från att göra det, kommer de att avbryta din tjänst eller till och med överlämna dina uppgifter om de får ett klagomål från upphovsrättsinnehavare.

Det är därför viktigt att alltid använda ett VPN för överföring som tillåter nedladdning av P2P-torrent. Dessa tjänster lovar att skydda dig, och de kommer att göra det.

Kill Switch

Till skillnad från Vuze och qBittorrent är det inte möjligt att binda sändning till ditt VPN-gränssnitt. Det är desto viktigare att använda en kill-switch.

En kill switch förhindrar dig från att få åtkomst till internet när du inte är ansluten till en VPN-tjänst. Det betyder att du inte kommer tillbaka till din dator efter att ha lämnat den utan tillsyn, bara för att upptäcka att VPN-anslutningen har gått ner och att du har laddat ner olagliga torrenter i timmar för hela världen att se!

Många VPN-leverantörer har en kill switch av något slag inbyggd i deras programvara.

Det kallas ibland något otydligt som "nätverkslås" eller "säker IP". Alternativt kan du använda en tredjepartslösning som VPNetMon, VPN Check eller VPN Watcher. Du kan också bygga dina egna med hjälp av brandväggsregler.

Observera att brandväggsbaserade lösningar är överlägsna de som upptäcker om din VPN-anslutning har tappats innan du kopplar bort ditt internet, eftersom en brandväggslösning bör blockera all internettrafik utanför VPN. Alla kill switch-lösningar är dock bättre än ingen!

NAT-brandvägg och port vidarebefordran

Överföring stöder NAT-PMP Mapping Protocol (NAT-PMP) och Universal Plug and Play (UPnP) portkartläggning. Denna teknik hjälper till att övervinna problem relaterade till NAT-brandväggar genom att automatiskt konfigurera dina port vidarebefordringsinställningar.

NAT-brandvägg

Många VPN-tjänster använder en NAT-brandvägg för att förhindra inkommande anslutningar från internet. Det är i allmänhet bra, eftersom det skyddar dig mot attacker. För P2P kan det dock orsaka problem eftersom det förhindrar alla oönskade inkommande anslutningar.

Moderna BitTorrent-klienter är mycket smarta. De kan övervinna många NAT-problem genom att inleda förbindelser med torrenter och andra spårare. När en annan BitTorrent-användare vill ladda ner en fil (eller filbit) som du har, kommer deras programvara att varna din BitTorrent-klient till faktumet, och din BitTorrent-klient kommer att initiera anslutningen och därmed kringgå NAT-brandväggen.

När båda parter står bakom en NAT-brandvägg är detta emellertid inte möjligt, eftersom ingen av parterna kan initiera en anslutning!

Det gör P2P-processen mycket mindre effektiv för alla användare. Om de enda personer som innehar filen / filstyckena du vill ha också är bakom en NAT-brandvägg, då tuff ost. Eftersom fler använder VPN: er för att skydda sig själva medan de laddas ner, kommer problemet troligen att bli värre.

Vidarebefordran av hamnar

Lösningen är port vidarebefordran, där VPN-leverantören öppnar en port genom sin NAT-brandvägg för att tillåta P2P-trafik igenom. Att använda en leverantör med den här funktionen (som vanligtvis måste aktiveras manuellt) förbättrar din P2P-prestanda och är bra P2P-praxis i allmänhet.

Vissa BitTorrent-klienter kräver att du anger en öppen port för att lyssna på inkommande anslutningar. Andra, som överföring, gör jobbet enklare genom att använda automatiseringstekniker som NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) och >UPnP-portkartläggning.

Det bör emellertid noteras att frågor som rör spedition av hamnar till stor del är teoretiska. Jag har laddat ner torrenter i höga hastigheter i flera år med en VPN-anslutning och har aldrig behövt använda port vidarebefordran.

Eftersom port vidarebefordran inte är något som de flesta torrentrar behöver oroa sig för, anses denna funktion inte vara tillräckligt viktig för att påverka beställningen av vår lista ovan. Jag har dock noterat port vidarebefordran som en funktion där det erbjuds.

Hur man använder sändning med VPN

De av er som har använt andra BitTorrent-klienter kan hoppa in i sändningen direkt. Om du aldrig har laddat ner med BitTorrent-protokollet förut, är här en snabb sammanfattning av hur du använder överföringar med ett VPN:

 1. Ladda ner och installera sändning. Det är 100% gratis!
 2. Se till att du har ett VPN-program (detta är valfritt men rekommenderas starkt). Det kommer att kringgå censur av torrentwebbplatser, dölja din IP från andra du fildelar med och dölja dina nedladdningar från din ISP.
 3. Besök en BitTorrent-webbplats. På dessa webbplatser finns länkar till torrentfiler. Du kan söka efter innehåll som intresserar dig eller söka efter något specifikt. Många webbplatser innehåller användarrecensioner av torrenter, vilket kan hjälpa dig att välja bra. Om din internetleverantör blockerar torrentwebbplatser är ett VPN också praktiskt för att avblockera dem.
 4. När du hittat det innehåll du vill klicka på torrentlänken eller magnetlänken. Undvik länkar av "Direktnedladdning", eftersom dessa nästan alltid ansluter till kommersiella tjänster. Torrenten öppnas i din BitTorrent-klient och börjar ladda ner.
 5. När nedladdningen är 100% klar, njut! Överföringen inkluderar inte en inbyggd mediaspelare, men VLC är gratis, open source och tillgänglig på nästan alla plattformar. Det spelar allt du kastar på det.
 6. Seed torrent (valfritt, men anses artigt, eftersom torrenting förlitar sig på användare som sådd för att arbeta). Låt bara Transmission köras med torrenten fortfarande aktiv. Det gör att andra användare kan ladda ner torrent från din kopia och därför är torrenting också känt som fildelning.

Hur du tar reda på ditt fröförhållande i överföringen

Följ stegen nedan för att hitta vad ditt utsädesförhållande är i överföring.

 1. högerklicka på en torrent i huvudfönstret
 2. klicka på Egenskaper
 3. klicka på Information
 4. lossas

Korrekt netikett kräver att du laddar upp till minst 100% (1: 1 utsädesförhållande). Det betyder att du har laddat upp minst lika mycket av filen som du har laddat ner.

För att ta reda på ditt utsädesförhållande vid överföring, -> -> Information -> . Korrekt netikett kräver att du laddar upp till minst 100% (1: 1 utsädesförhållande). Det betyder att du har laddat upp minst lika mycket av filen som du har laddat ner.

Konfigurera VPN för överföring

Om du vill använda ett VPN med sändning måste du ha den igång samtidigt som sändningen. Användning av en kill-switch säkerställer att överföringen inte laddar ner något förutom när VPN är ansluten.

Om du vill kontrollera att din VPN skyddar dina torrenting-sessioner, besök IPleak.net och aktivera Torrent Address Detection. Den laddar ner en falsk fil till din dator via en magnetlänk, som sedan öppnas med överföring och kan spåras av webbplatsen.

Om allt fungerar korrekt bör du varken se din egen IP-adress eller någon IP-adress som tillhör din Internet-leverantör (ISP).

Sändningsproxy

Som standard tillåter inte sändning proxyinställning (SOCKS5 eller annat). Det var tillgängligt i äldre versioner, men på nyare versioner måste du göra det på en rondell. För att ställa in sändning för att använda en proxy, läs mer på den här länken.

Bästa VPN: er för överföring: Slutsats

Transmission är en stor BitTorrent-klient.

Den perfekta partner till alla bra BitTorrent-klienter är en bra VPN-tjänst som kommer att hålla dig säker vid nedladdning, så se till att du får en Transmission VPN idag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me