Bästa VPN för Frankrike 2020 – Håll dig säker online med en fransk VPN

För de som bor i Frankrike som vill undvika censur och övervakning är en VPN ett enkelt svar. Genom att registrera sig för en tjänst kan de skydda sin online-aktivitet. VPN-användare får också andra förmåner, till exempel tillgång till geografiskt begränsat innehåll och webbplatser.


Bästa VPN för Frankrike - Jämförelse

Nedan har vi listat de fem bästa VPN: erna för Frankrike. Alla dessa tjänster har utmärkta säkerhetsfunktioner, höghastighets VPN-servrar i Frankrike och runt om i världen och kan avmarkera webbplatser som för närvarande är blockerade på din plats. Om du vill ha mer information om någon av tjänsterna nedan klickar du till leverantörens webbplats eller kolla in våra detaljerade VPN-recensioner.

 1. CyberGhost VPN

  - är en lättanvänd tjänst med en rad fantastiska funktioner - 452 VPN-servrar i Frankrike

 2. ExpressVPN

  - är en snabb tjänst och den är extremt säker - har 3 servrar i Frankrike

 3. NordVPN

  - har några fantastiska funktioner som ingår i tjänsten som dedikerade IP och Tor över VPN - 199 VPN-servrar i Frankrike

 4. PrivateVPN

  - är en billig VPN-tjänst som har ett starkt fokus på integritet - 2 franska VPN-servrar

 5. IPVanish

  - är en höghastighets VPN-tjänst som äger nästan alla sina servrar - 4 VPN-servrar i Frankrike

Överväganden för VPN i Frankrike

Det finns flera saker du kan tänka på när du väljer ett VPN för Frankrike. Vi har listat upp några saker som kan påverka din integritet i Frankrike.

Kontroversiella rättsakter och lagar mot integritetsskydd

I december 2014 antog den franska regeringen tyst en övervakningslag som tillät insamling av information och dokument som behandlats av elektroniska kommunikationsnätverk eller tjänster, listan över uppringda nummer och uppringare samt varaktighet och tidpunkt för kommunikation.

Även om lagförslaget var oerhört kontroversiellt, förstärktes det av en annan, mer påträngande övervakningsförslag under 2015. Human Rights Watch påpekade de mest problematiska områdena i propositionen som:

Expansiva befogenheter för premiärministern att godkänna övervakning för ändamål långt utöver de som erkänns i internationell mänskliga rättigheter brist på meningsfullt rättsligt tillsyn; krav på att privata tjänsteleverantörer övervakar och analyserar användardata och rapporterar misstänkta mönster; förlängda lagringsperioder för vissa fångade data; och liten offentlig öppenhet.

""Även om målet med lagförslaget är att placera Frankrikes övervakningspraxis under rättsstatsprincipen, använder den faktiskt lagen för att klädda en naken utvidgning av övervakningsbefogenheter. Frankrike kan göra mycket bättre än detta, särskilt om det vill distansera sig från USA: s och Storbritanniens överträffande och hemliga massövervakningspraxis som har lockat så många juridiska utmaningar."

Human Rights Watch: s allmänna råd, Dinah PoKempner lade till

2015/2016 Terrorattacker

2015 och 2016 var mörka år för Frankrike. I början av 2015 skedde skott av Charlie Hebdo, då två medlemmar av terroristgruppen Al-Qaida tvingade sig in på kontoret för den satiriska veckotidningen. Den 7 januari dödade de fem anställda och lämnade 11 sårade.

Charlie Hebdo

Denna tragedi följdes av Paris-attackerna den 13 november 2015, samordnade av ISIL. De involverade självmordsbombningar och massförskjutningar på kaféer, restauranger och Bataclan-teatern. Attackerna krävde 130 liv och lämnade 368 personer allvarligt skadade. Det var den dödligaste attacken mot Frankrike sedan andra världskriget. Följaktligen är landet i en långvarig nödsituation.

2016 såg tyvärr dess andel av tragedin också. På kvällen den 14 juli körde en lastbil medvetet genom folkmassor som firade Bastille-dagen i Nice. Som ett resultat dödades 86 personer och 434 skadades. ISIL påstod sig också ansvaret för denna attack, följaktligen utvidgningen av landets nödsituation till 26 januari 2017. Frankrike ökade också luftattacker mot ISIL i Syrien och Irak.

PS Biometrics Database

Den 30 oktober 2016 skapades en hemlig databas som innehåller de biometriska detaljerna för 60 miljoner franska medborgare. Den enorma databasen skapades av Frankrikes socialistparti som svar på den nuvarande nödsituationen, och dubbade den nödvändiga för nationell säkerhet. Kallad "Säkra elektroniska titlar" (TES), den innehåller de personliga och biometriska detaljerna för nästan alla i Frankrike. Detta inkluderar ett foto av ansiktet, fingeravtryck, ögonfärg, vikt, geografiska adresser och IP-adresser.

Databasen bryter mot gränserna för användning av biometriska data, vilket gör det olagligt. Det har också andra allvarliga konsekvenser, som att användas för massövervakning eller vara sårbara för hackare och andra cyberhot.

Franska VPN: Slutsats

Den franska regeringen använder hotet om terrorattacker för att rättfärdiga befintliga lagar om massövervakning, såväl som nya. Värre än är att det skapar olagliga (och sårbara) databaser över medborgarnas information. Medan regeringen säger att det är avgörande för den nationella säkerheten, är det tråkigt och häpnadsväckande att se ett sådant pro-libertariskt land falla byte mot mentaliteten som har så många länder som strippar sina medborgare av sina grundläggande rättigheter i säkerhetens namn genom övervakning.

Med regeringsövervakning på en högsta gång, skulle franska invånare som värderar sin integritet online vara klokt att registrera sig hos en pålitlig VPN-leverantör. Prenumerera på någon av de leverantörer som nämns ovan kommer att se till att du kan göra dina online-aktiviteter utan att behöva oroa dig för vem som tittar.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me