Bästa VPN för vadslagning

I takt med att onlinespel fortsätter att öka i popularitet vill fler och fler komma in på actionen. Problemet är att spel i många länder är olagligt och tillgången till onlinespelplatser är blockerad.


VPN-satsning

Många spelande onlinespelare lämnas ute i kylan om de finns i ett land som blockerar spelwebbplatser. Lyckligtvis finns det en enkel lösning på den här frågan. Med en VPN för vadslagning kan onlinespelare komma åt spelwebbplatser som annars är blockerade i deras område.

Ett VPN (virtuellt privat nätverk) kommer helt och hållet att kryptera din onlinekommunikation via en säker tunnel till internet via en fjärrserver. När du ansluter via ett VPN registrerar webbplatsen du går in på din plats som VPN-serverns plats och inte din faktiska fysiska plats. På så sätt kan du lura vadwebbplatsen att tro att du befinner dig på en plats som tillåter onlinespel. Inte bara det, utan eftersom din internettrafik är krypterad via VPN-tunneln kommer din aktivitet att döljas från din ISP (internetleverantör) och från alla andra enheter som försöker spåra dig online.

I den här artikeln kommer vi att beskriva orsakerna till att du behöver en spelande VPN, ge dig våra bästa val för de bästa VPN: er för onlinespel, och visa dig hur du kan blockera spelappar och webbplatser.

Bästa VPN för vadslagning

Kolla in tabellen nedan med en lista med våra experters val för de bästa VPN: n för vadslagning.

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Varför är dessa de bästa VPN: n för spel?

Dessa är de bästa VPN: n för spel online på grund av deras tillförlitlighet, hastighet, säkerhetsfunktioner, serverplatser och övergripande användarvänlighet. Var och en av VPN-leverantörerna som listas ovan kan hjälpa dig komma åt de spelwebbplatser du behöver och få dig att satsa på nolltid.

Här är några av de viktigaste funktionerna att tänka på när du väljer ett VPN för spel:

 • Sever platser i länder som tillåter onlinespel

 • Starka krypteringsprotokoll

 • Killswitch

 • DNS-läckskydd

 • Snabba anslutningshastigheter

 • Ingen loggning

Det kanske viktigaste att kontrollera när man överväger ett VPN för vadslagning är om de har serverplatser i länder som tillåter onlinespel. När allt kommer omkring, om du vill placera spel online, är det enda sättet du kan göra det om du kan ansluta dig genom ett land som tillåter onlinespel.

Anslutningshastighet är en annan viktig faktor för onlinespel. Onlinespel kan ofta vara extremt tidskritiskt, så om du sitter fast med en långsam anslutning via ditt VPN, kan du missa att placera den vinnande insatsen. Det är därför en VPN-leverantör som erbjuder snabba anslutningshastigheter är avgörande för att se till att dina satsningar blir placerade och snabba.

Vad är ett VPN?

En VPN är ett extremt användbart verktyg för integritetsskydd och för att blockera geografiskt begränsat innehåll. En VPN maskerar inte bara din IP-adress och får den att se ut som om du befinner dig på en annan plats, utan kommer också att kryptera all din internettrafik på ett sätt som gör det omöjligt för din ISP, regering eller hacker att spionera på din online-aktivitet. I grund och botten kan du surfa på internet privat med en VPN utan att riskera att någon snuffar på vad du gör online.

Satsning på webbplatser kan sedan blockera åtkomst till webbplatsen om webbplatsen upptäcker att en IP-adress kommer från en plats som inte är behörig att få åtkomst till innehållet. Men när du ansluter via en VPN-server kommer din IP-adress att ändras till fjärrservern, och webbplatsen antar att din anslutning kommer från VPN-serverns plats.

Se vår VPN-nybörjarguide om du är ny på VPN.

Vilka spelwebbplatser kan jag avblockera?

Ta en titt på vårt bord nedan och listar några av de mest populära spelwebbplatserna du kan avblockera med hjälp av ett VPN, och vilken specifik VPN vi rekommenderar för varje spelwebbplats.

Spelplats

Plats för webbplatsen

Rekommenderad VPN

LeoVegas

Sverige, Storbritannien, Europa

ExpressVPN

SkyBet

Storbritannien

ExpressVPN

Veikkaus

finland

NordVPN

William Hill

Storbritannien

uttrycka

Pari Mutuel Urbain

Frankrike

NordVPN

Paddy Power

Storbritannien, Irland

NordVPN

Bwin

Storbritannien, Europa

ExpressVPN

Betway

Storbritannien

ExpressVPN

Jackpotjoy

Storbritannien

ExpressVPN

888sport

Storbritannien, Europa

NordVPN

Eurobet

Italien

Cyberghost

Betvictor

Storbritannien

NordVPN

Sportingbet

Storbritannien

NordVPN

CoralBet

Storbritannien

IPVanish

Betsson

Sverige

NordVPN

Ladbrokes

Storbritannien

NordVPN

Dafabet

Asien

PrivateVPN

Vilka länder blockerar spelwebbplatser och appar?

Olika länder kommer att ha olika skäl för att blockera spelwebbplatser. En av de mest uppenbara orsakerna skulle vara de länder där spelande är olagligt till att börja med. Andra länder har strikta censurlagar på nätet som kan förbjuda åtkomst till alla webbplatser som regeringen anser omoraliska eller som kan uppfattas som att de arbetar mot nationella intressen eller religiösa övertygelser. Vissa andra länder kanske bara tillåter åtkomst till licensierade spelwebbplatser medan du blockerar resten.

Om du till exempel är belägen i ett land som Danmark, Ungern, Italien, Polen, Portugal eller Rumänien, kommer du att vara begränsad till bara en handfull myndighetsautoriserade spelwebbplatser och låsta från resten. I så fall måste du ansluta via ett VPN för att komma åt vadwebbplatser som är blockerade i landet.

Länder som Thailand, Kina, Sudan, Ryssland, Sydkorea och Förenade Arabemiraten är alla kända för internetcensur och massblockering av webbplatser. Censurerade webbplatser i dessa länder inkluderar spelwebbplatser, så förvänta dig att behöva en VPN för att komma åt spelwebbplatser om du är belägen i ett land med strikta lagar om censur på internet.

Spel är strängt förbjudet i många länder, inklusive Kuba, Indonesien, Vietnam och Uzbekistan, så du måste också ansluta via en VPN för att få tillgång till onlinespelwebbplatser från dessa länder också. Faktum är att ett VPN är särskilt viktigt att använda i länder som dessa eftersom den krypterade VPN-tunneln döljer all din onlineaktivitet och förhindrar att du får problem med myndigheterna för spel.

Hur man använder ett VPN för att avblockera spelappar

Var och en av våra val har dedikerade Android VPN- och iOS VPN-appar, vilket gör det enkelt för dig att komma åt dina favoritappar på nätet när du är på språng. Att låsa upp en mobilspelapp kan dock vara något annorlunda på din mobila enhet än på din stationära dator.

 1. Ladda ner din VPN-leverantörs mobilapp från sin webbplats till din mobila enhet.
 2. Om onlinespeltjänsten erbjuder en mobilapplikation måste du också ladda ner den till din enhet.
 3. När du har laddat ner lämpliga appar till din enhet, gå igång och starta din VPN-app och anslut till din önskade serverplats.
 4. När du väl har anslutit dig via VPN på din enhet kan du starta appen för vadslagningstjänster och börja placera spel.

Observera att det är viktigt att du ansluter dig via din VPN-app innan du startar appen för vadslagningstjänster för att ordentligt maskera din plats och dupa bettingappen så att du får åtkomst till dess tjänster.

Snabbtitt

Som vi har beskrivit i den här artikeln är det viktigt att använda ett VPN för alla som vill låsa upp hela kapaciteten för online-spelmöjligheter tillgängliga på internet. Enkelt uttryckt är att använda ett VPN det snabbaste, enklaste och säkraste sättet att komma åt alla dina favoritwebbplatser online. Med en VPN kan du vara praktiskt taget var som helst på jorden och avblockera praktiskt taget alla spelwebbplatser, samtidigt kryptera all din onlinekommunikation för att säkerställa att ingen kommer att kunna upptäcka vad du vill.

Det bästa med allt är att du inte ens behöver kamma igenom tusentals VPN-leverantörer där ute för att hitta det bästa för dina onlinespelbehov, eftersom vi har gjort allt arbete åt dig. Välj bara en av leverantörerna härifrån så placerar du spel inom några minuter!

 1. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 2. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 3. CyberGhost VPN

  - Långtids topprankad VPN, med bra pris och hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigaste VPN-enheterna där ute, men ändå en bra service

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me