Den bästa VPN för RTÉ Player 2020 – Stream RTE Outside of Ireland Live

RTÉ är Irlands mest populära TV-sändare, men den är endast tillgänglig på Irland. Om du vill streama RTÉ-spelare från USA, Storbritannien eller någon annanstans i världen kommer du att behöva en VPN för RTÉ. Otroligt har vi bara kunnat hitta en VPN-leverantör som kan uppnå detta! Alla andra VPN: er har blockerats av RTÉ. Fortsätt läsa för att hitta bästa VPN för RTÉ om du inte vill bli besviken.


Streaming RTÉ Player är lätt (och gratis) så länge du kan låtsas vara i Irland med hjälp av ett VPN. Problemet är att leverantörerna har mycket få servrar i Irland, vilket gör det ganska enkelt för RTÉ att identifiera och blockera VPN: er.

ZoogVPN är endast VPN som för närvarande arbetar med RTÉ

Lyssna inte på webbplatser som säger att andra större leverantörer avlägsnar RTÉ. Vi har testat alla leverantörer på marknaden och det är den enda med en bekräftad lösning!

Bästa VPN för RTÉ

VPN-leverantören nedan är för närvarande världens bästa (och enda) VPN för att avblockera RTÉ utanför Irland.

1. ZoogVPN

ZoogVPN är den enda tjänsten som kan avblockera RTÉ - så om du behöver RTÉ hålla sig till Zoog!

 • Prissättning

  Från $ 1.75
  / månad

 • Tillgänglig på


  • Windows

  • Mac OS

  • Android

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN är en leverantör baserad i Grekland som är idealisk för att blockera RTÉ. På grund av RTÉ: s massiva ansträngningar för att blockera VPN under det senaste året - är ZoogVPN nu världens enda VPN som framgångsrikt blockerar RTÉ.

ZoogVPN har IP-adresser i Irland som framgångsrikt avblockerar visningar på RTÉ-spelaren. Och eftersom Zoog ger utmärkta anslutningshastigheter är det en tjänst du kan lita på för strömmande i HD utan att oroa dig för buffring.

ZoogVPN är inte dyrt och har appar för alla plattformar, vilket innebär att du kan komma åt RTÉ på någon av dina enheter. Zoog tillåter också användare att avblockera innehåll i 25 länder på upp till fem enheter samtidigt.

Med ZoogVPN är kryptering stark, och dess noll-loggar policy gör att den är utmärkt för att få datasekretess och säkerhet. Dessutom kan du testa detta VPN i sju dagar med pengarna tillbaka-garanti - så att du kan vara säker på att det fungerar med RTÉ.

Få världens bästa bästa VPN för RTÉ nu genom att klicka på länken i den här artikeln!

Vi kommer att hålla denna artikel uppdaterad, och om en annan VPN lyckas återfå åtkomst till RTÉ - lägger vi till den direkt.

Vad kan du se på RTÉ?

Efterfrågan på RTÉ online växer stadigt varje år, och irländska internetanvändare konsumerar fler och fler strömmar online snarare än på TV. Den mest populära RTÉ-showen som ses på nätet är tvålopera Fair City.

Alla som bor utanför Irland som vill titta på den populära irländska tvålopera kan göra det med en VPN. Andra populära shower som kan avblockeras med en VPN inkluderar RTÉ News och The Late Late Show.

Avblockera GAA Gaelic Games och Sports på RTÉ Live

Kan du inte komma hem till GAA-kvartfinalen i helgen? Inga bekymmer, du kan fånga all action på lördag från Mayo och Donegal på MacHale Park samt Kerry Meath-kollisionen vid Páirc Tailteann, och sedan igen på söndag när Cork välkomnar Roscommon till Páirc Uí Rinn och Dublin reser upp för att möta Tyrone kl. Healy Park. Vart du än är kan du streama RTÉ utomlands i sommar och titta på All-Ireland Senior Championship. Sláinte!

RTÉ sänder också internationell golf, friidrott, hästkapplöpning, boxning, showhoppning och många andra idrotttävlingar. RTÉ visar till och med några sportevenemang gratis som är betal-per-view någon annanstans. Det betyder att om du blockerar RTÉ kan du spara pengar!

Varför är RTÉ blockerad där jag bor?

RTÉ blockerar sin spelare utanför Irland av upphovsrättsliga skäl. Alla onlinevideotjänster gör detta eftersom de har avtal med upphovsrättsinnehavare som de måste följa.

När RTÉ köper innehåll för sina kanaler betalar det mindre än många större länder. Detta beror på att det bara drar ihop dessa utställningar för en liten befolkning.

Om RTÉ-spelaren är tillgänglig utanför Irland bryter företaget sina kontrakt och kan utsättas för juridiska konsekvenser. Det är därför RTÉ arbetar oavbrutet för att geo-begränsa innehåll - och blockera VPN: er.

Se RTE-spelare utomlands

Tyvärr gör det ingen skillnad om du föddes i Irland. Även om du åker på semester, måste RTÉ-utställningar officiellt blockeras så snart du går utanför landet.

RTÉ kan enkelt genomdriva dessa block genom att övervaka användarens IP-adresser. Om RTÉ-webbplatsen märker en IP-adress från utlandet - den blockerar åtkomst till shower och serverar ett meddelande om begränsning.

Tack och lov finns det en lösning. Med hjälp av en VPN för RTÉ kan du få en irländsk IP-adress och låtsas vara i Irland - även om du bor utomlands eller är på semester tillfälligt. Använda VPN-trick RTÉ för att tro att du är i Irland - så att du kan strömma RTÉ utan problem.

Hur viktigt är hastigheterna när du streamer RTÉ

För att använda ett VPN måste du först ladda ner programvara till din dator, smartphone eller surfplatta. Denna programvara låter dig ansluta till en VPN-server i Irland för att dölja din riktiga IP-adress. En VPN tillhandahåller också kryptering så att din Internetleverantör inte har registrerat dig om att du blockerar RTÉ.

För att streama RTÉ måste din VPN ha servrar i Irland som framgångsrikt spärrar RTÉ-spelaren. Dessutom måste dessa servrar ge snabba anslutningshastigheter. Ett VPN måste vara snabbt eller så kan du inte njuta av strömmande program.

Alla VPN som vi har rekommenderat är kända för att avblockera RTÉ och ger tillräckligt snabba hastigheter för strömning utan avbrott.

Titta på RTÉ Player i USA

New York är känt för att i Queens är hälften av dess invånare av irländsk härkomst. Många platser runt om i USA, till exempel Boston, har också stora irländska befolkningar - med cirka 12% av den amerikanska befolkningen tros vara av irländsk härkomst. Det betyder att det bor 35,5 miljoner irländare i Amerika som kanske vill titta på RTÉ med en VPN.

Med tanke på att det bara bor 6,4 miljoner människor i Irland totalt; det verkar uppenbart varför en VPN för RTÉ är extremt eftertraktad i USA!

Bästa VPN för RTÉ: Slutsats

RTÉ Player är extremt begränsad om du bor utanför Irland; med mycket få shower tillgängliga att strömma. Men med en VPN kan du helt enkelt kringgå dessa begränsningar för att titta på den fullständiga irländska versionen av spelaren.

RTÉ är gratis och det visar enorma mängder innehåll inklusive internationella TV-program. Således kan du med en RTÉ VPN faktiskt se mycket innehåll du vanligtvis måste betala för.

År 2020 arbetar bara en VPN-leverantör med RTÉ. Så om du vill strömma RTÉ från utanför Irland - ZoogVPN är den perfekta tjänsten för dig.

ZoogVPN
är den enda VPN-leverantören som faktiskt blockerar RTÉ-spelaren 2020!

Bildkredit: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me