Få en IP-adress från Kina – VPN med kinesiska servrar

Kinesiska webbplatser som är geobegränsade till Kina är inte tillgängliga utanför landet. Av den anledningen behöver alla som vill komma bakom Great Firewall of China (GFW) en IP-adress inom Kina. Svaret är en Virtual Private Network (VPN) -tjänst som gör det möjligt för vem som helst att "förfalska" sin plats inom Kina. Även om det finns vissa funktioner som en VPN för Kina måste ha för att kringgå den stora brandväggen. Med bästa VPN, vem som helst kan se kinesiska webbplatser som om de var i Kina.


Få en IP-adress från Kina

Få en Kina IP med följande VPN-tjänster

För kineser som arbetar utomlands eller på semester är en VPN perfekt. Genom att tillhandahålla en kinesisk IP-adress kan de få tillgång till alla kinesiska webbtjänster, till exempel bank eller Renren. För människor som vill köpa direkt från kinesiska tillverkare är en IP-adress från Kina också idealisk. Tänk dock på att Kina aktivt försöker slå ner VPN: er. Som sådan kan listan ändras och du bör alltid kontakta VPN innan du prenumererar (genom att kontakta kundservice).

Bästa VPN för en IP i Kina

Ta en titt på de bästa VPN-tjänsterna med Kina IP-adress nedan.

1. VPNArea

 • Prissättning

  Från $ 2.99
  / månad

 • Tillgänglig på


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • Mac OS

  • Linux
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea är ett helt fantastiskt alternativ för alla som behöver en kinesisk IP-adress. Detta VPN är inte bara ett utmärkt värde för pengarna, utan är också baserat i Bulgarien - långt ifrån alla invasiva jurisdiktioner. Denna noll-loggar-VPN är extremt pålitlig, har appar för alla plattformar och är fullt utrustad med ett dödläge, DNS-läckskydd och stealth-läge (för att kringgå Great Firewall of China).

VPNArea ger fantastiska hastigheter för streaming på webbplatser som Youku. Dessutom tillåter det peer-to-peer (P2P) med BitTorrent. Med servrar i både Kina-Quingdao och Kina-Shanghai är denna VPN perfekt för att få en kinesisk IP-adress. Varför inte prova det tack vare 14-dagars pengarna-tillbaka-garanti?

2. ProxySH

 • Prissättning

  Från $ 3.33
  / månad

 • Tillgänglig på


  • Windows

  • Mac OS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh är en VPN-baserad på Seychellerna. Det är idealiskt för prenumeranter som vill VPN till Kina tack vare sina snabba, Kina-baserade servrar. Proxy.sh är engagerad i användarnas sekretess och anonymitet, vilket är fantastiskt. Registrering är enkel och kräver bara en e-postadress. Också bra för dem som vill ha det extra skiktet av anonymitet är att det accepterar bitcoins. Kryptering är starkt OpenVPN.

En liten nackdel är att även om tjänsten är mycket säker kan den ibland vara lite långsammare än några av de andra leverantörerna vi har nämnt. Under testningen hoppade nedladdningshastigheterna lite runt. Men detta VPN är fortfarande mycket bra för jobbet att få en IP-adress från Kina jämfört med de allra flesta andra VPN: er. Denna mindre nackdel balanseras av den utmärkta säkerheten som Proxy.sh ger, och det är möjligt att uppgradera ett konto för att få bättre hastigheter. En utmärkt VPN att tunnela in i Kina.

3. HMA

 • Prissättning

  Från $ 3.99
  / månad

 • Tillgänglig på


  • Windows

  • Mac OS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • unblocks


  • Netflix

  • iPlayer

Det bästa sättet att få en IP-adress från Kina under 2018 är fortfarande den populära VPN-tjänsten, HMA. Detta trots att det har drabbats av mindre bakslag från tid till annan (inklusive när den förlorade alla tre servrarna tillfälligt förra året).

För bara $ 4,99 per månad (för ett årligt prenumeration) får användare tillgång till över 860 servrar i över 190 länder - inklusive Kina. HMA stod i mitten av en viss kontrovers för att behöva hjälpa myndigheterna (genom att lämna över data om en av dess abonnenter). Men det verkar som att det endast har varit ett mindre bakslag, och i stort sett är VPN gillade (särskilt för att få en kinesisk IP-adress).

Prenumeranter kan använda två samtidiga anslutningar. Hastigheterna är utmärkta på de kinesiska servrarna, och användarna har inga problem med att strömma i HD. Kryptering är industristandard, eftersom HMA erbjuder vårt rekommenderade protokoll, OpenVPN. Det erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, så att du kan prova tjänsten riskfri. På grund av dess utmärkta kinesiska servrar är HMA det bästa sättet att få en Kina IP under 2018.

4. EarthVPN

 • Prissättning

  Från $ 3.06
  / månad

 • Tillgänglig på


  • Windows

  • Mac OS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Det sista alternativet för att låtsas vara i Kina är EarthVPN. Det är en lågkostnads ​​VPN som har lysande servrar i Kina. Det är tillgängligt för alla populära plattformar, stryker aldrig bandbredd och har ett brett utbud av VPN-protokoll som erbjuds (inklusive vårt rekommenderade protokoll, OpenVPN).

EarthVPN är en noll loggar VPN, vilket är utmärkta nyheter för människor som vill ha en IP-adress från Kina och stark integritet. Dessutom, för bara $ 3,99 per månad, får användare fantastiska funktioner som Socket Secure (SOCKS) proxy-servrar och Secure Shell (SSH) tunneling.

Slutligen, liksom snabba och pålitliga servrar i Kina, har EarthVPN över 304 servrar i 32 länder för att avblockera innehåll över hela världen.

Välj ett VPN för att ladda ner

Så snart du har bestämt vilket VPN du föredrar, klicka genom till din valda VPN: s webbplats och prenumerera. Att betala för ditt VPN årligen kommer att spara mycket pengar, så om du behöver använda en kinesisk IP-adress regelbundet, välj ett årligt prenumeration.

När du har registrerat dig med VPN för Kina får du tillgång till att ladda ner VPN: s programvara (klient). Programvaran för anslutning till den kinesiska IP-adressen kommer att ladda ner mycket snabbt och är otroligt lätt att installera. Kom bara ihåg att välja den för plattformen som du använder.

VPN: n som vi rekommenderar alla tillåter mer än en samtidigt anslutning, så att du kan ansluta till kinesiska webbplatser på en smartphone, surfplatta och bärbar dator.

hidemyass-kina

Välj OpenVPN-krypteringsprotokoll

Här på ProPrivacy.com föredrar vi och rekommenderar OpenVPN-krypteringsprotokollet - välj det i dina valda VPN-inställningar. Bläddring i något geo-blockerat innehåll kan bryta mot upphovsrätten, men OpenVPN kommer att hålla dig säker.

Kom ihåg: om du har några problem kan din VPN-leverantör hjälpa dig att snabbt fixa eventuella problem. Kontakta dem helt enkelt eller kontakta oss här på ProPrivacy.com. Vi hjälper alltid gärna.

Anslut till en kinesisk IP-adressserver

Efter att ha installerat VPN-programvaran på din enhet (och valt OpenVPN) är det dags att ansluta till den kinesiska IP-adressen.

För att göra det, välj bara en server i Kina från VPN: s serverlista. Klicka på Anslut och vänta tills programvaran blir grön eller säg Connected. Så snart den ansluts är dina data helt krypterade och din IP-adress verkar komma från Kina. Resultatet är att du verkar vara precis som alla andra personer som använder internet från Kina.

Kina IP-adress: Överväganden

Att få en VPN som tillhandahåller en IP-adress från Kina innebär några viktiga överväganden. I den här guiden har vi noggrant uppmärksamt dessa faktorer för att se till att din Kina VPN-tunnel gör jobbet bra.

Inte varje VPN på marknaden fungerar bra - vissa är väldigt långsamma. Dessutom är många VPN varken pålitliga eller pålitliga. Det finns över 800 VPN-leverantörer, av vilka många har föråldrade krypterings- och sekretesspolicyer som är oerhört riskabla. Vissa säljer till och med kunddata till tredje part.

En VPN med dålig kvalitet är helt enkelt inte ett genomförbart alternativ. En VPN måste ge snabb, obegränsad åtkomst till en kinesisk IP-adress OCH effektiv säkerhet och integritet. Utan båda dessa är VPN en rip-off.

Vad gör en bra VPN för Kina?

När du använder en IP-adress i Kina för att få åtkomst till geobegränsat innehåll, måste du vara mycket säker. Tyvärr är det många VPN som erbjuder dåligt implementerad eller föråldrad kryptering. Dessutom ger många VPN inte den servicenivå du behöver för att vara säker.

När du väljer ett VPN med en IP-adress från Kina kräver abonnenter en server som framgångsrikt får dem via GFW. De Kina-baserade servrarna måste också bli snabba, annars kommer din internetanslutning att vara alltför långsam.

För att kunna njuta av en kinesisk IP-adress behöver konsumenterna ett VPN som ger ro i sinnet på grund av topp-of-the-range kryptering och sekretesspraxis. Av detta skäl bör en VPN för Kina inte ha några användarloggar, dela ingen information med tredje parter och tillhandahålla OpenVPN-kryptering (implementeras starkt). Alla VPN som vi har valt för den här guiden ger säker och privat åtkomst till kinesiska IP-adresser.

Använd någon kinesisk webbplats!

Med ett VPN-abonnemang blir internetfrihet normen. Prenumeranter kan privat och säkert komma åt innehåll överallt där deras VPN har en server. För att använda kinesiska webbplatser krävs en IP-adress från Kina. Alla VPN-tjänster som vi har rekommenderat tillhandahåller denna viktiga tjänst.

Alla de utmärkta VPN: er som vi har föreslagit har också VPN-servrar lokaliserade runt om i världen. Detta betyder att du kan använda ditt VPN-abonnemang för att ansluta till webbplatser i många andra länder också. Sekretess är alltid användbart, så du bör använda ett VPN för att kryptera dina data hela tiden. Du kan också få tillgång till utmärkt geobegränsat innehåll över hela världen. Om internetfrihet är vad du vill är ett VPN svaret.

VPN till Kina - en snabb varning

Under det senaste året har Kina aktivt tappat VPN: er. Inhemska VPN i Kina har drabbats värst. Även vissa internationella VPN: er som har slutpunktservrar i Kina (kinesiska IP-adresser) har förlorat sina servrar. Detta är en flytande och pågående viljeslag. De goda nyheterna är att (som du kan se av den här artikeln) finns det fortfarande några VPN som låter dig få en IP-adress i Kina. På grund av det pågående klimatet är det emellertid alltid värt att klicka till VPN för att fråga om de fortfarande har servrar i Kina. VPN: erna i denna lista kommer tillbaka till dig snabbt och åtminstone då får du ett definitivt svar om att få en kinesisk IP-adress.

Slutsats

I den här guiden har vi visat hur vem som helst enkelt kan få en kinesisk IP-adress. Den bästa VPN-tjänsten för att få en IP-adress i Kina är HMA. Eftersom människor gillar val har vi också rekommenderat fyra andra tjänster. Vi tittade noga på marknaden för att besluta om världens fem bästa VPN för att få en kinesisk IP-adress.

Alla dessa VPN: er kommer att blockera kinesiska webbplatser. Dessutom erbjuder de alla en provperiod av något slag, så att du kan testa VPN riskfritt för att vara säker på att det fungerar. Dessutom är alla VPN-er som vi har rekommenderat tillförlitliga tjänster som tillhandahåller några av de snabbaste anslutningshastigheterna på marknaden.

Sekretesspolicyn stod högt upp på vår lista med krav, och alla dessa VPN: er driver ett tätt fartyg när det gäller att ge utmärkt integritet för sina användare. Dessutom är kryptering av de allra bästa standarderna, så du kan vara säker på att hålla dig säker när du använder en IP-adress från Kina.

Allt har noggrant beaktats av vårt team här på ProPrivacy.com så att du kan välja ett VPN för Kina med förtroende. Som sådan lämnar vi dig att njuta av att välja ett VPN med en kinesisk IP-adress. Om du har några frågor, vänligen lämna ett meddelande nedan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me