Hur man får en IP-adress från Japan

Om du letar efter ett sätt att få en japansk IP-adress är det bästa sättet att få en genom att använda en VPN. Genom att ansluta till en VPN-server i Japan ändras din IP-adress och all din internettrafik krypteras. Detta innebär att du kan få tillgång till japanska tjänster som inte är tillgängliga på din nuvarande plats och dina data hålls säkra. Vi listar stegen för hur du kan få en IP-adress från Japan nedan och rekommenderar det bästa Japan VPN tjänster.


Hur man får en IP-adress från Japan

 1. Prenumerera på ett VPN. För att få en IP-adress i Japan rekommenderar vi NordVPN
  Men i den här guiden hittar du fem topp-of-the-range VPN-tjänster att välja mellan.
 2. Ladda ner och installera programvaran från den valda leverantörens webbplats.
 3. Anslut till en server i Japan.
 4. Gå till den japanska webbplatsen eller onlinetjänsten du vill ha åtkomst till.
 5. Bli bekväm och njut av komplett privat åtkomst till japanska webbplatser och tjänster.

VPN: er med japanska servrar - få en IP-adress från Japan

Nedan listas våra rekommendationer för de bästa tjänsterna som ger dig en IP-adress från Japan. Klicka på leverantörens webbplats om du vill veta mer om någon av tjänsterna nedan. Alternativt, om du är en japansk bosatt och vill ta reda på mer information om hur du använder ett VPN i Japan, kolla vår Japan VPN-guide.

 1. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 2. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Skaffa en japansk IP-adress - Vad ska jag göra nästa

Valde en lämplig VPN och ladda ner programvaran

När du har bestämt vilket av de utmärkta VPN: erna du föredrar, klickar du bara igenom till deras webbplats, prenumererar och laddar ner VPN-programvaran.

Att betala varje månad för tjänsten kommer att kosta dig mer pengar på lång sikt. Med det i åtanke, om du har råd med (och sannolikt kommer att behöva din Japan IP-adress året runt), få ​​ett årligt prenumeration och utnyttja lojalitetsrabatten.

Tjänsterna i den här guiden låter dig installera programvaran på flera enheter (detta varierar för varje leverantör men är vanligtvis minst tre och högst fem). Det betyder att du kan installera den på din bärbara dator, smartphone och / eller iPad: vad du än behöver.

Använd OpenVPN-kryptering

Det finns många VPN-krypteringsalternativ tillgängliga på marknaden, men OpenVPN-kryptering är det säkraste. Vi rekommenderar starkt denna starka krypteringsform. Du kommer att kunna välja OpenVPN-kryptering i VPN-appen för Windows-maskiner och Android.

Om du är Mac- eller iOS-användare är OpenVPN inte inbyggd, därför måste du använda en separat programvara som Tunnelblick. Tunnelblick är en gratis programvara och gör att du kan använda OpenVPN på dina Apple-enheter. Om du vill ha mer information om detta, ta en titt på våra Mac VPN eller VPN för iPhone-artiklar.

Anslut till din valda japanska server

Välj bara en av de japanska serverplatserna från din VPN: s serverlista. Om du väljer en högre upp i listan ger du högre anslutningshastigheter. Valt den bästa servern du kan om du planerar att strömma i HD. Det är allt du behöver! Nu när du är ansluten har du en bra Japan IP-adress. För alla ändamål är du i Japan och har åtkomst till alla begränsade webbplatser med Japan.

Andra sätt att få en japansk IP-adress

Att använda en VPN är överlägset det bästa, mest privata och säkraste sättet att få en japansk IP-adress. Men det finns andra metoder också. Dessa listas nedan:

SmartDNS

SmartDNS används över hela världen av människor som vill strömma geo-blockerat innehåll. Nackdelen är att det inte ger kryptering alls. Utan några säkerhetsgarantier riskerar du allvarligt om du väljer att blockera upphovsrättsskyddat innehåll. Som sådan använder du SmartDNS ingen av de sinnesfrid eller säkerhetsfunktioner - eller skydd mot regeringen - som du får med en VPN.

Tor

Tor är ett alternativ som ger höga säkerhetsnivåer. Det är en gratis webbläsare som gör ett mycket liknande jobb som en VPN-tjänst. Om du använder den för att välja en utgångsnod i Japan kan du få åtkomst till geobegränsat innehåll på ett mycket säkert sätt. Tyvärr är problemet med Tor att anslutningshastigheter verkligen kan drabbas, vilket gör att det är skräp för strömmande HD-innehåll. Ändå ger det åtminstone säkerhet.

Ombud

Slutligen kan du använda en gratis proxyserver. Det finns många ombud och vissa är verkligen mycket billiga (om inte gratis). Nackdelen med gratis proxyservrar är att de är användningsbegränsade. Av det skälet kommer du sannolikt att uppleva tider när du når din anslutningsgräns när du är mitt i ditt favorit-tv-program. Sammantaget erbjuder proxyer långsamma hastigheter, mycket tveksamma sekretesspolicyer och en ökad sannolikhet för att tredje parter kommer åt dina data. Med detta i åtanke är fullmakter till stor del ett integritetsspel som vi verkligen föreslår att man undviker.

japan vpn

Varför rekommenderar vi VPN: er för japanska IP: er

VPN: er är det absolut bästa verktyget för att få en IP-adress från Japan. Visst, om du väljer ett nedre standard-VPN, får du inte riktigt mycket bättre integritet än med en proxy, och hastigheter kan vara lika hemska som på Tor.

Alla VPN: n i denna guide är dock i världsklass. De tillhandahåller de högsta nivåerna av personlig cybersäkerhet som finns tillgängliga idag och låter dig blockera webbplatser med enastående hastighet. Med Internetleverantörer och regeringar, såväl som annonsörer och företag, som alla är desperata efter att snäva på din webbtrafik, finns det ingen tvekan om att en VPN är en mycket rekommenderad sekretesslösning.

IP-adress för Japan: Överväganden

Även om det är enkelt att få en japansk IP-adress finns det några saker du bör tänka på. Dessa listas nedan:

 1. Sekretess och säkerhet

  Förutom att leta efter ett snabbt VPN bör du också leta efter ett VPN som har en pålitlig integritetspolicy.

  Många VPN: er har användarloggar. Dessa loggar kan användas för att avslöja vad du gör online. De bästa VPN: erna behåller inte användarloggar, och de allra bästa VPN: erna håller inga loggar överhuvudtaget (policy för noll loggar).

 2. kryptering

  Nästa, se till att du inte slösar dina pengar på en VPN-tjänst som har dålig kryptering. Många VPN erbjuder föråldrade, osäkra krypteringsformer som vi helt enkelt inte kan rekommendera. Att prenumerera på dessa tjänster skulle inte bara ge dig en falsk känsla av säkerhet utan kan också öka dina säkerhetsrisker. Det beror på att dåliga VPN-användare ibland säljer användardata till tredje part.

  I den här guiden har vi bara inkluderat VPN-klasser i världsklass som är kända för att vara pålitliga. Uptime är nära 100% med alla dessa VPN. Dessutom kommer deras japanska-lokaliserade VPN-servrar att du kan få en japansk IP-adress med snabba anslutningshastigheter. Det innebär att du inte behöver slösa bort din tid med att släppa efter och vänta på att strömmar ska buffras.

  VPN: n som vi har rekommenderat ger också de allra högsta krypteringsnivåerna som finns tillgängliga på VPN-marknaden idag. Specifikt OpenVPN-protokollet (vårt mest rekommenderade protokoll) och är överlägset den säkraste formen av VPN-kryptering som för närvarande finns.

 3. Vad är skillnaderna mellan VPN: er?

  1. När du förfalskar din IP-adress till Japan för att få åtkomst till geobegränsat innehåll måste du vara mycket säker. Tyvärr erbjuder många VPN inte nivån på den tjänst som krävs för att skydda dig (noll loggar eller ingen användarloggpolicy).
  2. När du väljer ett VPN för att få en japansk IP-adress, bör du välja ett val av servrar. Dessutom måste de japanska IP-servrarna vara oerhört snabba (för att njuta av HD-videoinnehåll).
  3. För att förbli privat och säker när du går till Japan måste din VPN ha kryptering av militär kvalitet. Dessutom måste VPN-leverantören hantera dina data på ett pålitligt och säkert sätt.

Navigera till alla webbplatser som bara är Japan du gillar!

Oavsett vilket VPN du har bestämt dig för kommer du att kunna få tillgång till endast innehåll från Japan.

Kom ihåg att ditt VPN inte bara uppfyller jobbet med att avblockera japanska onlinetjänster och prenumerationer. Det ger dig också tillgång till innehåll från hela världen! Dessutom erbjuder alla VPN i den här guiden en kostnadsfri prövning eller återbetalningsgaranti. Det beror på att de alla tillhandahåller avancerade VPN-tjänster som är prenumererade över hela världen och att de litar på att du kommer att njuta av och vill fortsätta använda.

IP-adress för Japan: Slutsats

I den här guiden har vi tillhandahållit en steg för steg-guide för att få en japansk IP-adress. För att få en IP-adress i Japan rekommenderar vi NordVPN
, eftersom det ger allt du behöver i det mest omfattande och pålitliga paketet. För att ge dig många alternativ har vi dock också inkluderat fyra andra utmärkta tjänster i den här guiden.

Dessa VPN har alla lysande servernätverk som gör att du kan ansluta med de allra bästa hastigheterna - perfekt för streaming i HD. Kryptering tillhandahålls via vårt rekommenderade protokoll (OpenVPN-militärklass) med alla fem VPN: er. Slutligen har alla VPN: n i den här guiden ett stort rykte och är välkända för att ge integritet och säkerhet för sina abonnenter.

Vi har tagit hänsyn till allt när vi sammanställt denna guide så att du med säkerhet kan välja en IP från Japan utan problem. Så fortsätt, du kommer att ha en japansk IP på nolltid.

Bästa VPN för att få en IP-adress från Japan: Sammanfattning

 1. NordVPN

  - Stort märke med mycket bra värde och ett budgetpris

 2. ExpressVPN

  - Den snabbaste VPN som vi testar, spärrar allt, med fantastisk service hela tiden

 3. IPVanish

 4. VyprVPN

 5. VPNArea

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me