Hur man tittar på den indiska Premier League 2020 live – Stream IPL Cricket Free med en VPN

Om du är ett cricket-fan som vill titta på så många spel som möjligt, behöver du ett Virtual Private Network (VPN). En VPN för cricket låter dig spärra geobegränsade cricketströmmar från hela världen. Med en VPN kan du inte bara blockera IPL-cricket, utan också brittiska, sydafrikanska, australiensiska och många andra krickande nationers tv-matcher.


strömma IPL gratis

Hur man tittar på IPL Cricket Online?

Strömma IPL Cricket via Hotstar

Rekommenderad metod

Hotstar har exklusiva rättigheter att visa IPL-cricket i Indien. Hotstar är tillgängligt utan prenumeration så fort du kommer till webbplatsen som är ansluten till en indisk server. Så om du tittar på cricket gratis med indisk kommentar är ok med dig så är detta ett fantastiskt alternativ! För mer information om hur du använder ett VPN för Indien, kolla in vår VPN-guide för Indien.

Hur man installerar en VPN för indisk Premier League Cricket

När du väl har bestämt dig för ett VPN är det mycket enkelt att ställa in den för att titta på Indian Premier League Cricket. Följ bara dessa enkla steg:

 1. Välj ett VPN för IPL-cricket. För att avblockera cricket rekommenderar vi ExpressVPN
  eftersom det är säkert, snabbt och har utmärkta indiska, brittiska och amerikanska servrar (plus servrar i 94 länder för att titta på cricket).
 2. Välj en indisk VPN-server och klicka på Anslut.
 3. Navigera till Hotstar.
 4. Det är allt! Din VPN-lösning är konfigurerad och du är redo att titta på cricket online.

Men om du har bråttom att börja titta på IPL-cricket så snabbt som möjligt rekommenderar vi ExpressVPN
- för det är den överlägset bästa övergripande VPN: n för att blockera cricketströmmar från hela världen. Om du vill ha det bästa, få Express!

Besök ExpressVPN »

Titta på IPL med Sky Sports

Brittiskt alternativ

Det finns några platser som du kan se cricket online. För många är den bästa metoden att få ett prenumeration på Storbritanniens Sky Sports för att titta på Sky Sports Cricket-kanalen.

Sky Sports har exklusiva rättigheter att sända IPL-cricket i Storbritannien. För alla som bor utanför Storbritannien - eller alla brittiska invånare som råkar vara ute i landet som reser eller är på semester - är en VPN ett enkelt sätt att få tillgång till Sky Sports Cricket online.

En Sky Sports-prenumeration kostar £ 38 ($ 53.29). (Det är £ 20 för den grundläggande Sky-underhållningsplanen plus £ 18 för tilläggsplanen för sportsport.)

Ett annat enkelt sätt att titta på Sky Sports är på Now TV. Nu låter TV människor se Sky Sports online. Nu kan TV köpas dagligen (£ 7,99), varje vecka (14,99) eller per månadskort (£ 33,99). Nu erbjuder TV också en specialaffär på 40% rabatt för de första två månaderna för tillfället.

Strömma IPL med Willow TV Channel

Amerikanskt alternativ

Ett annat alternativ för att titta på Cricket är den amerikanska och Kanada tjänsten Willow TV.

Denna kanal är tillägnad att visa cricket-matcher från hela världen, inklusive matcher som spelas av International Cricket Council (ICC), Board of Control for Cricket in India (BCCI), The Cricket Australia, Cricket South Africa, West Indies Cricket Board , Sri Lanka Cricket, Bangladesh Cricket Board, Pakistan Cricket Board och Zimbabwe Cricket. Om du letar efter en australisk VPN för att titta på cricket, ta en titt på vår bästa guide för VPN för Australien.

Titta på IPL på Willow Sports

Ett prenumeration på Willow TV kan göras direkt på sin webbplats. Anslut bara till en VPN-server i USA, navigera till webbplatsen och prenumerera för $ 9,99 per månad.

Willow TV finns också på den amerikanska prenumerationstjänsten Sling TV.

Alternativa alternativ för Streaming IPL Cricket

Här är några andra alternativ för att titta på IPL cricket online. Båda kanalerna har premiumbetalda prenumerationsplaner för att titta på IPL cricket online.

 • SuperSport (Sydafrika)
 • OSN Play (Mellanöstern)

Hur man installerar en VPN för indisk Premier League Cricket

När du väl har bestämt dig för ett VPN är det mycket enkelt att ställa in den för att titta på Indian Premier League Cricket. Följ bara dessa enkla steg:

 1. Välj ett VPN för IPL-cricket. För att avblockera cricket rekommenderar vi ExpressVPN
  eftersom det är säkert, snabbt och har utmärkta indiska, brittiska och amerikanska servrar (plus servrar i 94 länder för att titta på cricket).
 2. Klicka genom till webbplatsen och prenumerera på din favorit IPL cricket VPN. Om du vill ha några fler val, kolla in våra bästa VPN: er för streamingartikel.
 3. Ladda ner och installera VPN-programvaran. Kom ihåg att få rätt version för dina enheter.
 4. Kör programvaran och välj önskade inställningar (OpenVPN-kryptering rekommenderas).
 5. Välj en VPN-server där du behöver den och klicka på Anslut.
 6. Navigera till Sky Sports Cricket, NowTV, Hotstar, WillowTV - eller någon annan tjänst som strömmar IPL-cricket online - och prenumerera.
 7. Det är allt! Din VPN-lösning är konfigurerad och du är redo att titta på cricket online.

Vanliga frågor om stream IPL Cricket

Hur fungerar en VPN för Cricket

Många cricketströmmar är inte tillgängliga utanför det land där matcherna äger rum. Detta beror på upphovsrätts- och licensbegränsningar. För cricketfans som vill titta på dessa strömmar är ett meddelande om begränsning vanligtvis slutet av linjen. Det är om de inte använder ett VPN!

Att använda en VPN kan vem som helst, var som helst, låtsas vara i ett annat land. Detta gör att de får åtkomst till geobegränsade strömmar av cricket-matcher och ligor som vanligtvis skulle vara otillgängliga. Detta inkluderar avblockering av indiska Premier League Cricket-matcher hela säsongen.

Stream IPL Cricket med en VPN

IPL Cricket Fixtures

De kommande fem fixturerna för IPL-ligan 2020 är som följer (alla gånger BST):

 • 23 april - Delhi Daredevils mot Kings XI Punjab, 15.30
 • 24 april - Mumbai indianer mot Sunrisers Hyderabad, 15.30
 • 25 april - Royal Challengers Bangalore vs Chennai Super Kings, 15.30
 • 26 april - Sunrisers Hyderabad mot Kings XI Punjab, 15.30
 • 27 april - Delhi Daredevils vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • 28 april - Chennai Super Kings vs Mumbai indianer, 15.30
 • 29 april - Rajasthan Royals mot Sunrisers Hyderabad, 11.30
 • 29 april - Royal Challengers Bangalore vs Kolkata Knight Riders, 15.30
 • 30 april - Chennai Super Kings vs Delhi Daredevils, 15.30

IPL-säsongen 2020 hittills

På söndagen gjorde Suresh Raina ytterligare 50 körningar i sin match mot Sunrisers Hyderabad. Det tar hans totala poäng i IPL till 4658 löper från 165 matcher (i genomsnitt 34,25). Detta sätter honom framför Virat Kohli igen - som också aktivt kämpar för rekordet. Matchen i sig var en nagelbitter, med Chennai Super Kings som bara vann matchen med fyra körningar!

Hittills har säsongen haft en dålig start för Delhi Daredevils, som sitter i sista position. Detta är en enorm överraskning eftersom de flesta människor före säsongen hade Daredevilsna fastade för att göra det mycket bra. Så vad har gått fel? Pundits lägger ner det till alla möjliga saker inklusive koncentrationsavbrott, brist på lagstöd och dåligt spel i allmänhet.

Men det kan också ha något att göra med det faktum att Daredevils har ännu inte spelat ett spel på hemmaflasken: varje spel hittills har varit borta. I Indien spelar hemifrån en större skillnad än på de flesta andra platser, eftersom markernas och tonhöjdens dimensioner varierar mycket från plats till plats. Det är därför som vinnande IPL-team vanligtvis har fantastiska rekord på sin egen gräsmatta.

Högre upp på tabellen är Rainas team Chennai Super Kings och Kings XI Punjab ute med åtta poäng. Båda dessa lag har vunnit fyra matcher och tappat en. I tredje och fjärde är Kolkata och Hyderabad - med sex poäng vardera.

Men för att vara rättvis har Hyderabad spelat en match mindre än Knight Riders: så de kunde lätt gå upp till tredje om de slog Mumbai-indierna på tisdag. Det borde vara lätt att uppnå med tanke på att Mumbai-indierna är en från botten i ligan.

Titta på IPL Cricket Online - Slutsats

Oavsett om du bestämmer dig för att titta på IPL-cricket gratis på Hotstar - eller genom att betala för Storbritanniens Sky Sports Cricket eller den amerikanska Willow TV-tjänsten - är en VPN för cricket den perfekta lösningen. Med en VPN kan du låtsas vara i ett annat land för att titta på så mycket live cricket som du vill!

För att strömma cricket rekommenderar vi valfri VPN i våra 5 bästa VPN för streaming artikel. Dessa VPN: er alla fantastiska servrar överallt som du behöver dem för att titta på cricket. Men om du vill ha det bästa VPN för cricket rekommenderar vi ExpressVPN
eftersom den har allt du behöver för att titta på IPL och andra cricketströmmar i HD utan att buffra.

Besök ExpressVPN »

Titelbild kredit: Vivo IPL cricket logo

Bildpoäng: Vasyl Shulga / Shutterstock.com, wavebreakmedia / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me