ProtonVPN-kupong | Spara upp till 33%

Stig upp till 33% av ProtonVPN-paket.

ProtonVPN anses vara en av de bästa gratis privata privata nätverk där ute med sin schweiziska bas av verksamhet och ingen loggpolicy, men tjänsten kommer verkligen till liv när man köper in sina premiumabonnemang. Tack och lov har vi ett sätt att sänka kostnaderna och spara pengar när du använder vår ProtonVPN-kupong.

Tillsammans med gratisplanen finns det tre premiumnivåer att välja mellan: Basic-, Plus- och Visionary-planerna. Alla ger åtkomst till ProtonVPN: s höghastighetsserver i 44 olika länder, men det finns skillnader mellan var och en som vi rekommenderar att du får lära känna innan du fattar ditt beslut. På ett ögonblick erbjuder Plus-planen det bästa värdet för pengarna genom att tappa av sig samma begränsningar som Basic-nivån, inklusive Tor över VPN, 5 samtidiga anslutningar istället för 2 och möjligheten att få åtkomst till geoblockerat strömningsinnehåll. Om du inte vill använda ProtonMail (vår rekommenderade e-posttjänst), är det bäst att gå för Visionary-paketet.

ProPrivacy's kupong ser ut som respektabla 33% rakade av ProtonVPN: s nya 2-åriga prenumerationer, vilket ger Basic-planen ner till 3,29 USD per månad (faktureras till $ 79), Plus-planen ner till $ 6,63 per månad ($ 159 för de två åren) och Visionary-planen ner till $ 19,96 per månad ($ 479 för båda åren). Om detta är för långtgående åtagande för dig, kan du fortfarande spara 20% genom att betala årligen, släppa Grundplanen till 4 $ per månad ($ 48 per år), Plus-planen till $ 8 per månad (faktureras som $ 96 för året) och Visionary-paketet till 24 USD per månad (288 $ per år). Och naturligtvis kan du fortfarande välja de ordinarie månatliga planerna på $ 5, $ 10 respektive $ 30.

ProtonVPN
ProtonVPN
Rabattkupong

Upp till 33%
Av
Säkra din anslutning

Hur man använder kupongen

    1. Klicka på kupongen för att omdirigeras till webbplatsen.
    2. Välj den gröna knappen "Få ProtonVPN nu".
    3. Välj ditt paket genom att klicka på "Get" -knapparna under dina önskemål.
    4. Skapa eller logga in på ditt befintliga konto för att kassa, där kupongen automatiskt tillämpas.

Notera

I slutet av det första året återgår din plan till fullt pris och förnyas för ett efterföljande år. ProPrivacy ägnar sig åt att hålla reda på de bästa erbjudandena runt, så glöm inte att besöka webbplatsen för mer om de senaste rabatterna.

Varför ProtonVPN?

För att göra det enkelt har ProtonVPN applikationer som är klara för operativsystem som Windows, Mac, Android och iOS, med ett kommandoradsskript för Linux-användare via OpenVPN. Det går bra och väljer ProtonVPN: s gratis nivå eftersom företaget har ett bra fokus på integritet oavsett plan, men du skulle ge upp funktioner som är exklusiva för de betalda planerna, till exempel möjligheten att avblockera regionala begränsade strömningstjänster som Netflix, Amazon Prime och till och med YouTube.

ProtonVPNs premiumtjänst kan spärra Netflix, Amazon Prime och till och med YouTube.

ProtonVPN lägger tonvikt på att kommunicera med sina kunder genom att utfärda transparensrapporter och en garantikanarie för att varna användare för regeringens inblandning indirekt. Säkerheten är ganska snäv, hanteras av militär AES-256-kryptering, 4096-bitars RSA-nyckelutbyte och HMAC med SHA384 för verifiering av meddelanden.

Du kan betala för ProtonVPN via debet- och kreditkort, PayPal eller Bitcoin, men den verkliga dragningen är den kostnadsfria 7-dagars Plus-rättegången som erbjuds när du först öppnade ett gratis konto. Detta gör att du själv kan se hur bra tjänsten fungerar utan att behöva ange någon betalningsinformation i deras system. Om du ändrar dig kommer en ytterligare 30-dagars återbetalningsgaranti att återbetala dig utan tvekan.

agera nu

33% är en av de största rabatterna vi har sett från ProtonVPN och prissänkningar tenderar att komma få och långt mellan. Det är ganska lång vänta tills nästa Black Friday-affär, så varför inte se till att du är skyddad här och nu med en av de bästa erbjudandena som företaget har att erbjuda?

Oavsett vad du väljer att göra, glöm inte att din plan automatiskt blir fullt pris när den har gått sin gång. I det här fallet kommer ProPrivacy att vara med och informera dig om de bästa erbjudandena där, eftersom det är ett ständigt föränderligt landskap.

ProtonVPN
ProtonVPN
Rabattkupong

Upp till 33%
Av
Säkra din anslutning

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me