15+ digitaalista nomadia parhaasta tekniikasta, laitteista ja sijainneista

Digitaaliseksi nomadiksi tuleminen on monien globalisaation aikakaudella kasvaneiden ihmisten elämäntavoite.

Mutta se voi olla hankala logistisesti.

Kun lämmin kokonaispiste toimistossa, joka on täynnä erikoistuneita ihmisiä, katoaa ympäriinsä, työn tekemisen perusedellytyksistä voi tulla haaste.

Vakaan Internet-yhteyden löytäminen, työn ja kulujen, valuutanvaihtokurssien, lentojen suunnittelun, majoituksen ja niin edelleen pitäminen - asiat, joista useimpien ihmisten on ajateltava vain lomalle mennessä, tulee päivittäisiä askareita. Ja kuinka hyvin suoritat niitä, vaikuttaa suoraan ammatilliseen menestymiseen, mukavuustunteeseen ja viime kädessä siihen, pystytkö saamaan digitaalisen nomadin elämäntavan toimimaan.

Älä kuitenkaan ole huolissasi siitä, suunnitteletko vaihtamista vai digitaalista nomadia, joka haluaa pelata peliäsi..

Olemme pyytäneet 15 digitaalista veteraani-nomadia jakamaan liikesalaisuutensa parhaasta tekniikasta, laitteista ja sijainneista saadakseen töitä nomadina.

Kohokohdat Digital Nomad -haastatteluista

15 haastattelua on paljon sulavaa, joten tarkista tämä yhteenveto kunkin kysymyksen yleisimmistä vastauksista saadaksesi nopeita johtopäätöksiä.

Mitkä sovellukset ovat mielestäsi hyödyllisimpiä työskennellessäsi digitaalisena nomadina?

Tässä kategoriassa oli paljon erilaisia, mikä oli odotettavissa. Mutta yksi yhteinen kysymys kaikkien kysyttyjen nomadien ja todennäköisesti kaikenlaisten matkustajien välillä on kuvien ottaminen ja lataaminen Internetiin. Ja tietysti ratkaiseva askel välillä: editointi. Tässä kategoriassa on selvä voittaja. Kuten Dave Dean sanoi: "jos jaat valokuvia verkossa mobiililaitteesta etkä käytä Snapseed muokata niitä ensin, sinun pitäisi olla."

Toinen yleinen ongelma pyytämillemme nomadeille oli tekstin luominen ja järjestäminen. Tätä varten kaksi yleisimmin käytettyä työkalua näyttää olevan Grammarly ja Scrivener. Edellisellä on selainlaajennus, joka huomauttaa virheet automaattisesti kirjoittaessasi, kun taas jälkimmäinen sopii erinomaisesti joko pitkien tekstien, kuten romaanin, tai suurten määrien lyhyiden muistiinpanojen järjestämiseen. asana meni hyvin myös ajanhallintaan.

Mitkä ovat arvokkaat matka-gadgetisi?

Pakkauskuutiot vaikuttavat korvaamattomalta useimmille paimentolaisille ja luultavasti syystä. Enemmän asioita ja pienemmän reppun kantaminen ovat kiistattomia etuja. Kuitenkin, mikä tekee kuutioiden pakkaamisesta vaivatonta, on se, että jos onnistut ottamaan pienemmän reppun vain yhdellä lennolla, olet todennäköisesti jo säästänyt kuution hinnan matkalaukkumaksuihin..

Älypuhelimet, kannettavat tietokoneet ja niiden erilaiset lisävarusteet ovat myös erittäin suosittuja. Näiden laitteiden päämäärä on monipuolisuus ja siirrettävyys, jotka ovat ilmeisiä etuja tiellä, ja ulkoiset akut, virtalähteet, reitittimet ja melua vaimentavat kuulokkeet tekevät niistä vielä luotettavampia..

E-lukijat ovat myös mahtavia. Monet ihmiset romanisoivat oikeiden kirjojen hajua ja ripausta, mutta vakavat lukijat mieluummin käyttävät tuhansia kirjoja kannettavan tietokoneen matkatavaratarpeiden mukaan.

Mikä on paras kohde digitaalisille nomdoille, joissa olet koskaan käynyt?

Tässä on kiistaton voittaja Thaimaa. Maa on ollut Kaakkois-Aasian kaikenlaisen matkailun eturintamassa vuosikymmenien ajan, ja näyttää siltä, ​​että sen tuhoamisen tai liian valtavirtaistamisen sijaan siitä on tullut kohtuuhintainen paratiisi monille matkailijoille. Digitaaliset paimentolaiset tai ihmiset, jotka haluavat elää ja työskennellä lämpimässä ilmastossa, ovat täällä erityisen yleisiä, joita vetävät trooppisten rantojen pyhä kolminaisuus, halpa majoitus ja nopea internet.

Bali on myös erittäin suosittu suhteellisen edullinen trooppinen paratiisi. Viimeinkin matkustajille, jotka etsivät perinteisempiä länsimaisia ​​suurkaupunkeja edulliseen hintaan, vilkkaaseen kulttuuriin ja yöelämään sekä yhdistävät ihmiset ympäri maailmaa., Berliini on paikka mennä.

Dave Dean liian monesta sovittimesta

Dave kannettava tietokone Belize 1 1024X518

Dave Dean on matkailijoiden teknologia-sivuston Too Many Adapters -päällikkö. Tien yli kuusi vuotta, hän kirjoittaa matkustamisesta ja tekniikasta mistä tahansa puolikkaan kunnollisen internetyhteyden ja upean näkymän avulla.

teknologia

On vaikeaa rajata sitä vain kolmeen hyvään sovellukseen nomadikirjailijoille ja bloggaajille, mutta minun olisi todennäköisesti sisällytettävä seuraavat sovellukset, joita käytän koko ajan:

 • Nopeustesti: mikään ei pilaa työpäivää kuten hullu Wi-Fi, joten tarkistan nopeudet aina Speedtestillä ennen sitoutumista kahvilaan tai hotellin sisäänkäynnin huoneeseen.
 • LastPass: on käytännössä mahdotonta keksiä ja muistaa ainutlaatuisia, vahvoja salasanoja jokaiselle käyttämälleni sivustolle ja verkkopalvelulle, joten luopin yrittämisestä ja aloin käyttää tätä salasananhallintaa. Annoin sen luoda erittäin vahvoja, satunnaisia ​​16+ -merkkisiä salasanoja kaikelle, ja minun on vain muistettava sovelluksen yksi pääsalasana. Se täyttää kirjautumisnäytön melkein minkä tahansa sivuston tai sovelluksen automaattisesti, liittää Chromen ja muiden selainten yhteyteen ja synkronoi tietokoneiden ja mobiililaitteiden välillä.
 • Snapseed: Jos jaat valokuvia verkossa mobiililaitteesta etkä käytä Snapseedia niiden ensin muokkaamiseen, sinun pitäisi olla. Se on tehokas, mutta erittäin helppokäyttöinen ja vie vain muutaman sekunnin, jotta melkein kaikki valokuvat näyttävät huomattavasti paremmilta - ilman esimerkiksi keinotekoista ilmettä, jonka saat esimerkiksi valmiiksi pakattujen suodattimien avulla. Instagram. Tartu siihen App- tai Play-kaupoista.

vempaimia

 • Hootoo-matkareititin: tämä pieni vempain on niin hyödyllinen. Käytän sitä lähinnä Wi-Fi-signaalin lisäämiseen, kun olen liian kaukana lähimmästä reitittimestä (ts. Melkein jokaisessa hotellihuoneessa, jossa ikinä olen), ja kannettavana akuna pitääkseni puhelimen virran pitkillä matkapäivillä. Se tekee enemmän kuin mitä - voit käyttää sitä tiedostojen lähettämiseen USB-asemaan ja USB-asemalta tai suoratoistaa videota USB-asemasta laitteillesi - ja se maksaa alle 50 dollaria Amazonissa. Täydellinen kauppa.
 • Olixar 4-USB-matkasovitin: Tämän pienen lisävarusteen avulla voin ladata jopa neljä USB-laitetta yhdestä pistorasiasta, ja mukana tulee kiinnitettäviä pistokesovittimia, jotka toimivat ~ 150 maassa ympäri maailmaa. Jos matkustan ilman kannettavaa tietokonetta tietyllä matkalla, tämä on nyt ainoa laturi, joka minun on otettava.
 • Shure SE 215 melua eristävät kuulokkeet: Olen menettänyt ja korvannut nämä kuulokkeet nyt useita kertoja, koska en todellakaan pidä matkoista ilman niitä. Heillä on upea ääni, leikata suurin osa ulkopuolisesta melusta ilman akun aktiivisen melunpoiston vaatimuksia ja käsitellä mitä tahansa väärinkäytöksiä, joita heitän heihin. Toivon vain, että en jätä heitä lentokoneiden taakse!

Toimipaikat

Tarpeeni digitaalisesta nomadikohteesta muuttuvat ajan myötä, joten en voi antaa sinulle yhtä parasta paikkaa - en ole koskaan löytänyt yhtä paikkaa, jossa olisi kaikki mitä tarvitsen. Yhteisöllisyyden, kohtuuhintaisen elämän ja hyvän ruuan vuoksi päälen yleensä Chiang Mai tai Saigon, tai jonnekin Playa del Carmen Meksikossa. Jos olen jonkin verran länsimaisen elämän mukavuuksia viettämättä kokonaista omaisuutta, Lissabon on loistava paikka yhdessä muiden Portugalin ja Espanjan kaupunkien kanssa Porto, Granada, Madrid, ja muut. Olen kuitenkin melko joustava ja huomannut, että niin kauan kuin Internet ja virta ovat luotettavia, voin saada useimmat maailman paikat toimimaan minulle, ainakin hetkeksi!

Erin koskaan loppumatkasta

Simon ja Erin, joka ei koskaan lopeta matkaa

Erin McNeaney ja Simon Fairbairn ovat digitaalinen nomadipaari, joka myi kaiken omistamansa ja lähti Iso-Britanniasta vuonna 2010 matkustaakseen maailmaan ikuisesti. He kirjoittavat hitaista matkoistaan ​​ympäri maailmaa, syömästään herkullisista kasvisruoista ja Nadi Ending Voyagen nomadien elämän ylä- ja alamäistä. He ovat iOS-sovelluksen Trail Wallet, joka auttaa matkustajia pysymään budjetissa, ja kirjan The Carry-On Traveler, joka opettaa sinua pakkaamaan valoa mihin tahansa matkaan.

teknologia

 • Käytän Kieliopposelaimen laajennus tarkistaakseni oikeinkirjoitukseni ja kielioppini WordPress-blogin viesteissä ja kaikessa, mitä kirjoitan verkossa.
 • Scrivener on hämmästyttävä kirjojen kirjoittamisessa ja muissa suurissa kirjoitusprojekteissa. Sen avulla voit tallentaa muistiinpanoja, ääriviivat, tutkimuksen ja varsinaisen luonnoksen yhteen paikkaan ja järjestää sen helposti. Voit viedä lopputyön monissa muodoissa, mukaan lukien .mobi, julkaistavaksi Amazonissa.

vempaimia

 • Kindle Paperwhite: Luin paljon ja pystyin tallentamaan tuhansia kirjoja paperitavaraa pienemmälle laitteelle oli mullistava minulle.
 • Pakkauskuutiot: Niiden ansiosta voimme järjestää vaatteemme ja säästää tilaa matkalaukkuissamme. Ne ovat yksi syy siihen, että pystymme matkustamaan täysipäiväisesti vain yhdellä kannettavan kokoisella reppulla. Olemme kirjoittaneet lisätietoja siitä, kuinka pakkauskuutioita käytetään täällä.
 • iPhone 7: En tiedä miten olemme koskaan matkustaneet ilman puhelinta (olemme toimineet muutaman ensimmäisen vuoden ajan digitaalisina paimentolaisina). Käytämme sitä reittiohjeisiin, esimerkiksi WiFi-yhteyspisteeksi, kameraksi, muistikirjaksi ja niin edelleen.

Sijainti

 • Ubud, Bali: Ubud on meidän suosikki digitaalinen nomadikohde. Se on edullinen (vuokrasimme kahden makuuhuoneen talon, jolla on oma uima-allas), sitä ympäröivät kauniit riisipellot, siellä on uskomattomia ruokia (erityisesti kasvissyöjille), paljon joogatunteja ja langaton internetyhteys on hyvä, jos vuokraat jonnekin kuituoptiikalla.
 • Kapkaupunki, Etelä-Afrikka: Se ei ole niin halpaa kuin Kaakkois-Aasia, mutta se on paljon edullisempi kuin Eurooppa tai Yhdysvallat samanlaisesta elämänlaadusta. Maisemat ovat upeat, upealla paikalla vuorten ja meren välissä. Alueella on niin paljon tekemistä, mukaan lukien rannat, retket, ruokamarkkinat, piknikit, viinitilat, rannikkoajelut, pingviinien näkeminen, surffaus ja uskomattomat ravintolat. Haittapuolia ovat suhteellisen kalliit majoitukset (Airbnb oli ainoa todellinen vaihtoehto) ja melko hidas WiFi (se on kuitenkin parantumassa).
 • Koh Lanta, Thaimaa: Yksi parhaimmista työpaikoista rannan vieressä. Se on kaunis saari, joka ei ole liian kehittynyt, mutta jossa on kaikki tarvitsemasi tilat mukaan lukien yhteistyötila.

Gary kaikesta kaikkialta

Gary Arndt kaikesta kaikkialta

Gary Arndt on palkittu bloggaaja ja matkakuvaaja, joka on matkustanut ympäri maailmaa vuodesta 2007. Hänen matkansa ovat kuljettaneet hänet 190 maahan ja alueelle Traveler’s Century Clubissa ja 120 YK-maassa. Hän on vieraillut myös yli 335 UNESCO: n maailmanperintökohteessa ja kaikissa 50 Yhdysvaltain osavaltiossa.

Hänen blogiaan Kaikkialla kaikkialla pidetään yleisesti yhtenä suosituimmista matkablogista maailmassa. Vuonna 2010 Time Magazine nimitti sen yhdeksi 25 suosituimmasta blogista Internetissä ja se sai kultamitalin matkablogin kategoriassa Pohjois-Amerikan matkatoimittajayhdistyksen (NATJA) palkinnoissa. Hän on yksi tämän vuosikymmenen palkituimmista matkakuvaajista. Hänet nimitettiin vuoden 2014 SATW-matkakuvaajaksi sekä vuoden 2013 ja 2015 NATJA-matkakuvaajaksi. Hän on ainoa matkavalokuvaaja, jonka molemmat organisaatiot ovat nimittäneet vuoden kuvaajaksi. Hän on myös 3-kertainen Lowell Thomas -palkinnon voittaja matkakuvien kuvauksessa ja 2x Northern Lights -palkinnon voittaja valokuvauksessa.

teknologia

 • Adobe Lightroom valokuvien muokkaamiseen
 • Google Chrome
 • Microsoft Word

Rehellisesti sanottuna käytän paljon web-sovelluksia, joten käyttämäni sovellusten määrä vähenee koko ajan.

vempaimia

 • Minun iPhone on tärkein laite, jonka kanssa matkustan. Aloitin matkustamisen vuonna 2007 ennen iPhonen julkaisua, ja se on muuttanut mullistaakseen sitä, kuinka matkustan.
 • Kamerani (Sony a7rii)
 • Minun kannettava tietokoneeni (MacBook Pro 15")

Toimipaikat

 • On hyvä syy miksi Thaimaa on tullut suosituksi. Se on halpaa, infrastruktuuri on hyvä ja sää on hyvä. Minusta huolimatta se on myös kuollut.
 • Berliini on myös loistava kaupunki digitaalisille paimentolaisille Buenos Aires, ja monet pienemmät kaupungit Yhdysvalloissa.
 • Kun Internet muuttuu nopeammaksi ympäri maailmaa, työpaikkojen määrä todella avautuu. Mene ja työskentele esimerkiksi Samoa ei ole enää poissuljettu.

Erik teoksesta Notes from the Road

Erik Gauger toteaa tieltä

Erik Gauger asuu Portlandissa. Hänen bloginsa toteaafromtheroad.com-sivustolle luodaan suurikokoinen 4x5-kamera, käsinmaalatut luonnokset, vesivärikartat ja matkamuistiinpanot..

teknologia

Pidän tietoisesti kirjoittamiseni aikana täysin orgaanisesti. Tiellä ollessani kirjoitan yksinomaan lehdissä. Minusta on erittäin tärkeätä jotain. Kotona elämässämme olemme näytöiden edessä koko ajan. Matkailu vie meidät pois siitä.

Käytän silti sovelluksia matkoillani, ja etenkin kolme, jotka muodostavat suuren osan matkan työnkulusta.

 • Ensimmäinen on Maailman sumu. Fog of World on karttasovellus, joka tyhjentää sumun, kun kävelet tai ajat alueiden läpi. Se tekee hienoa työtä dokumentoimalla missä olet ollut, ja voit käyttää sitä aktiivisesti matkoilla saadaksesi käsityksen käsittämistäsi kaupunkialueista, mutta se on myös hieno historiallinen ennätys.
 • Toinen on eBird sovellus. Tämä on sovellus, jonka avulla voit tallentaa näkemäsi lintulajit minne tahansa. Tiedot ladataan eBirdiin, missä ornitologit käyttävät havaintoja tiedon tutkimukseen. Pidän jatkuvasti eBird-tietueita matkoillani, ja se on yksi suurimmista iloistani matkoillani.
 • Viimeiseksi käytän sovellusta nimeltä FlashCards, jonka avulla voin tehdä muokattavia tietokilpailuja itselleni. Teen flash-kortteja esimerkiksi kaikista alueen perhoslajeista. Kun olen lentokoneessa tai bussissa, voin avata sovelluksen, ja se antaa minulle kuvan perhosesta ja viisi monivalintavastausta. Tämä todella auttaa vahvistamaan henkilöllisyystaitojasi uudelle alueelle.

vempaimia

Matkalla kopioin paljon reppumatkailijoiden painonsäästötekniikoita, mikä tarkoittaa, että pidän kaiken varalta minimissä. Tässä lähestymistavassa kaiken, mitä kuljet mukanasi, on oltava johdonmukaista, luotettavaa ja korjattavaa tiellä.

 • Mijello Fusion vedenpitävä vesiväripaletti: Olen käyttänyt samaa vedenpitävää akvarellipaletti vuosia. Se on riittävän suuri pitämään vankka maalisarja, ja kun sulken sen, mikään märkä maali ei pääse ulos. Pidän tätä valokuvausreppuissani ja voin vetää sen ulos missä tahansa kahvilassa ja aloittaa vain luonnostelun.
 • Patagonia Quandary -housut: Patagonia on loistava pari nopeasti kuivuvia housuja, jotka palvelevat niin monia erilaisia ​​toimintoja matkalla. Voit päästä eroon menemällä päivällisille niissä, mutta vaeltamaan myös heihin. Jos sinulla on todella hyvät monitoimihousut, sinun on pakattava vähemmän.
 • Hefty pakastimen liukusäkit: Nämä pakastinlaukut toimivat paremmin välineiden järjestämisessä kuin kaikki kaupalliset järjestäjätuotteet. Käytän niitä uskonnollisesti pienten tarvikkeiden ja kylpytuotteiden järjestämiseen. Pidän myös "wocketeina" kutsuttavia tuotteita auton takana. Pidän noin kymmenen näistä Jeepin takaosassa, jotta jokaisella, joka etsii tai vaelltaa minun kanssani, voisi olla pieni selviytymispakkaus päiväksi. Se on pohjimmiltaan pieni pakastinpussi, jossa on ravintobaari, paketti oliiveja, paketti aurinkovoidetta, paketti lautasliinoja ja paketti kosteuspyyhkeitä. Ihmiset unohtavat asiat aina matkoillaan. Olen huomannut, että jollain ei ole yhtä asiaa, ihmiset voivat tuntea olonsa epämukavaksi tai haluta kääntyä aikaisin. Kun annan heille raketin, heillä on hyvä mennä.

Toimipaikat

Internet on täynnä ihmisiä, jotka etsivät neuvoja kaikkien aikojen parhaista paikoista, mutta minulla ei ole koskaan ollut tätä ajatusta itsestäni, ja suosittelen matkustamista yleisesti ottaen. Haluan ajatella, että missä tahansa parasta voi olla, se on enemmän mielialasta ja näkymistä. Jos olet hyvällä tuulella, olet järjestäytynyt, motivoitunut ja innostunut olemaan siellä, se on paras paikka. Jotkut paikat saattavat olla mukavammat, mutta mielestäni matkustajana on tärkeää oppia olemaan mukava missä tahansa. Siellä on järkeä, että tietyt paikat ovat kuumia tai tulossa, ja näiden paikkojen ympärillä on paljon surinaa ja kaikki käyvät siellä muutaman vuoden ajan. Haluaisin todella välttää niitä paikkoja, vaan katsoa sen sijaan karttaa ja sanoa, minne haluan mennä?

Dan Uncornered Marketista

Dan ja Audrey, Uncornered Market

Daniel Noll ja Audrey Scott ovat aviomiehen ja vaimon tarinankerros, joka palkitun matkablogin Uncornered Market takana. Yli 10 vuotta ja 90 maata myöhemmin, he ovat edelleen menossa ... ja ovat edelleen naimisissa.

teknologia

 • Tasku (artikkeleiden tallentaminen luettavaksi myöhemmin)
 • Evernote
 • asana

vempaimia

 • Silikonikorvatulpat: uni on välttämätöntä, melusta pääseminen on välttämätöntä
 • Pakkauskuutiot: organisaatio on avain
 • iPhonen akku / kotelo Tämä: kaikki vedetään minun tyköni. Hieman iso, mutta täysin sen arvoinen, varsinkin jos iPhoneografia on sinun juttusi

Toimipaikat

Mennään Thaimaa - Bangkok / Chiang Mai: nopea internet, edullinen majoitus, upea (& halpa) ruoka. Tai ehkä Oaxaca, Meksiko samanlaisista syistä, mukaan lukien uskomattomia ruokia.

Nora Dunn Professional Hobosta

Nora Dunn Professional -harha

Nora Dunn oli digitaalinen nomadi, ennen kuin se oli edes asia; saatat jopa kutsua häntä ”pioneeriksi”" teollisuudessa tai matkablogien "isoäiti"!

Hän myi kaiken omistamansa (mukaan lukien kiireisen rahoitussuunnittelukäytännön) Kanadassa vuonna 2006 ja on siitä lähtien asunut ympäri maailmaa. Hän kirjoittaa suositun matkasivuston Professional Hobo, joka opettaa ihmisiä matkustamaan kokopäiväisesti taloudellisesti kestävällä tavalla. Hänen kirjoihinsa kuuluu teoksia kuten Kuinka saada ilmaista majoitusta ympäri maailmaa ja Työskentely tiellä: Epätavallinen opas kokonaisuuteen -Aikavapaus.

teknologia

En ole missään läheisyydessä niin tekniikan taitava kuin muut bloggaajat ja digitaaliset paimentolaiset, olen varma. Suosituimmat sovellukseni ovat enemmän matkailuun liittyviä kuin bloggaaminen / kirjoittaminen. He ovat:

 • Trail Wallet: kustannusten seuraamiseksi helposti useiden valuuttojen välillä
 • XE-valuutta: paikkojen / valuuttojen vaihtaminen usein voi olla karhu seurata
 • CityKartat: online- tai offline-karttasovellus, joka käyttää puhelimesi GPS: ää (datan / wifi: n sijaan) sijaintisi seuraamiseen - kätevä varmistaa, että taksinkuljettajat eivät vie sinut kaukana lentokentältä tai ettet kävele väärässä suunta

vempaimia

Sen lisäksi, että kannettava tietokone, joka on mielestäni itsestään selvää:

 • Hoboroll. Olen valtava luovien pakkaustyökalujen fani ja käytän Hoborollia joka päivä. Se on segmentoitu laukku, jolla voidaan organisoida tonnia tavaroita, jotka sitten sulkeutuvat ja puristuvat. Katso digitaalisten paimentolajien lopullinen pakkausluettelo.
 • älypuhelin. Se ei ole vain puhelin; se on myös kamera, videonauhuri, kartta, tutkimusväline, kunto-seuranta, kustannus-seuranta ja paljon muuta. Katso mitä muuta elektroniikkaa suosittelen täältä.
 • ajovalaisin. Vaikka en tarvitse sitä koko ajan, kun teen siitä korvaamatonta kaikkea erämaassa retkeilystä iltaan / iltaan, keskiyön patikointiin kylpyhuoneeseen paikoissa, joihin en tunne

Toimipaikat

Olen ollut yksinäinen susi suurimman osan 11 vuodesta digitaalisena nomadina, mieluummin elää puolimaaseudulla ja saada ilmaista majoitusta talon istunnon, vapaaehtoistyön jne. Kanssa asumalla "paikallisemmalla" tavalla. Viime vuoden aikana olen kuitenkin löytänyt itseni erityisesti parista digitaalisesta paimentopaikasta Ubud (Bali) ja Chiang Mai (Thaimaa). Näistä kahdesta sanoisin, että Chiang Mai on paremmin perustunut infrastruktuurin / Internetin / nomadiyhteisön suhteen, mutta Ubud saa palkinnon pääsystä kauniiseen luontoon. Molemmilla on ihanat paikalliset kulttuurit, keittiöt ja halvat elinkustannukset; Chiang Mai tarjoaa sinulle vielä muutaman lisää mukavuuksia.

Agness ja Cez Etrampingista

Agness Cez Etramping

Olemme Agness ja Cez, kaksi parasta ystävää, jotka päättivät jättää 9-5-vuotiaidemme taakse ja aloittaa elämän digitaalisina paimentolaisina. Olemme matkustaneet ympäri maailmaa ja teemme niin edelleen, kunnes emme voi liikkua tai he sanovat, että emme voi. Silloinkin yritämme todennäköisesti selvittää minne voimme mennä. Siirry eTrampingiin nähdäksesi mitä olemme tekemisissä ja miten voit tehdä sen itse.

teknologia

 • Grammarly: Tärkein sovellus digitaalisen nomadin mukavuudelle on kielioppi. Todennäköisesti siksi, että olemme pari kirjailijaa ja ylläpidämme blogia. Me kaikki teemme kielioppivirheitä. Ei ole väliä kuinka paljon työtä panet, aina löytyy jotain mitä kaipaat tai jota et ota vastaan ​​tai jota et ehkä edes tiedä. Grammarly korjaa sen ilmoittamalla meille, missä virheet ovat ja kuinka korjata ne. Se on kuin Microsoft Officen oikeinkirjoituksen tarkistus, paitsi että se tekee myös kieliopin. Se ei ole aina oikein, joten sinun on seurattava, mitä muutat. Lisäksi sisällön läpi lukema ohuke lukema on edelleen hyvä idea, mutta Grammarly tekee ehdottomasti prosessin paljon helpommaksi..
 • pepo: Pepo on sovellus, joka mahdollistaa yhteydenpidon matkailijoihin ja omien alojensa asiantuntijoihin. Kyse on asiantuntijoiden neuvoista, ja sellaisenaan se on korvaamaton henkilölle, joka haluaa ansaita elantonsa verkossa. Se on paikka, jossa voi todella olla yhteydessä ihmisiin, jotka ovat jo toteuttaneet unelmansa elää digitaalisen nomadin elämäntyyliä, ja voivat vastata kaikkiin kysymyksiin.
 • paras VPN: Olemme asuneet Kiinassa (molemmat) ja tiedämme pelätyn tunteen yrittäessään tarkistaa sähköpostisi Gmailin kautta vain huomatakseen, että Kiinan suuri palomuuri estää sinua tekemästä niin. Tarvitsemme niin monia muita verkkopalveluita, joita emme olisi voineet käyttää ilman VPN: tä. Itse asiassa on jopa huhuja, että Skype on matkalla estämiseen. Se on kuin yksi tärkeimmistä palveluista digitaalisille paimentolaisille, jotka haluavat ottaa yhteyttä ystäviin ja perheeseen kotona. On ilmaisia ​​VPN-verkkoja, mutta maksetut ovat aina parempia - varsinkin jos haluat käyttää myös suuremman kaistanleveyden palveluita, kuten YouTube ja Netflix. Hyvä VPN on pelastaja.

vempaimia

 • Strutsi tyyny: Kun olet lentänyt niin paljon kuin meillä, lentämisestä tulee jotain mitä yleensä pelkäät, eikä mielenkiintoisesta kokemuksesta, joka on miljoona mailia maan päällä, joka matkustaa miljoonan mailin päässä sekunnissa. Se on epämiellyttävää, ja kaukoliikenteen nukkuminen voi olla vaivaa. Jokainen on ainakin kokeillut tyypillistä matkakaulatyynyä. Ongelmana on, että ne ovat roskaa. Kaulasi päätyy nojaamaan liikaa, se alkaa satuttaa, ja lopulta annat vain luopua ajatuksesta nukkumisesta kokonaan (ellet ole liian väsynyt). Strutsi tyyny lopettaa tämän ja sillä on jopa viileä nimi.
 • Matka-adapteri: Digitaalisen nomadin mukavuus ei parane tästä paremmin. Tämä johtuu siitä, että kun sinulla on taipumus mennä koko paikkaan digitaalisena nomadina, sinulla on taipumus myös tuoda sähkölaitteesi mukanasi. Travel Adapterit tarkoittavat, että voit kytkeä ne mihin tahansa. Hyvä matkasovitin on yhtä tärkeä digitaaliselle nomadille kuin ruuvimeisseli rakentajalle. Meillä on tapana havaita, että hyvä matkasovitin on pieni, kevyt eikä se aiheuta ärsyttävää sumisevaa ääntä. Monet halvemmat mallit sumisevat, kun käytät niitä. Tämä tekee nukkumisen lataamasi puhelimen vieressä kuin olisit huoneessa, joka on täynnä hyttysiä. Tämä on ehdottomasti jotain, johon sinun pitäisi investoida eikä kuluttaa budjettia.
 • E-Reader: tunnet todennäköisesti nimen Kindle, eikö niin? Amazonin behemottin suosituin tuote. No, sen ei tarvitse olla Kindle, mutta jonkinlainen E-Reader on yleensä hyvä hankinta. Sen lisäksi, että pystyt lukemaan odottaessasi paikoissa (ehkä rautatieasemalla tai lentokentällä?), Voit myös ladata osan työsi tiedoista siihen ja lukea projektin läpi ilman silmien rasitusta. Ne ovat täydellisiä, jos olet matkalla pitkälle ja tarvitset jotain kiinnostuneesi pitämiseksi. Esimerkiksi yksi Cezin ensimmäisistä junamatkoista Kiinassa oli 21 tunnin pysyvä lippu. Heillä ei vain ollut paikkoja jäljellä. No, e-lukija olisi sopinut täydellisesti tapa saada se matka menemään vain vähän nopeammin. Tai ainakin näyttää siltä.

Toimipaikat

Tällä hetkellä yksi suosikki elämispaikkamme digitaalisina paimentolaisina oli Kiina. Se on halpa, kätevä (suhteellisen) ja saat hyvän pääsyn Internetiin - kunhan sinulla on VPN. Kiinalla on joitain ongelmia, mutta kaiken kaikkiaan se on todennäköisesti yksi helpoimmista asumis- ja liikkumispaikoista, kunhan sinulla on viisumi. Tämä on luultavasti vaikein asia saada, jos olet "puhdas" digitaalinen nomadi, joka työskentelee freelance-palveluksessa online-asiakkaille.

Opettelimme siellä jonkin aikaa englantia, ja tämä peitti meidät Visa-rintamalla. Sinä
voi yleensä työskennellä “osa-aikaisesti” opettajana, mikä kattaa viisumitarpeesi ja antaa sinulle tarpeeksi vapaata aikaa jatkaa muiden hankkeiden toteuttamista. Lisäksi Kiinasta on huolimatta usein ilmoitetusta pilaantumisesta - millaisia ​​mielestämme - joitain maailman kauneimmista nähtävyyksistä ja luonnonkauniista alueista. Lisäksi maa on viime vuosina investoinut valtavasti rahaa infrastruktuuriin, mikä tarkoittaa, että matkustaminen on entistä helpompaa.

Jos olet valmis asumaan jonnekin vähän kalliimpana sitten Taiwan on myös hieno veto. Aivan mantereen vieressä saat silti paljon Kiinan eduista, joista on vähennetty viisumivaikeudet. On myös suhteellisen helppoa hypätä vain Etelä-Koreaan tai Japaniin.

Stefan ja Seb Nomadicboysista

Stephan ja Seb Nomadic Boys

Nomadic Boys ovat homopari Stefan (kreikkalainen) ja Sebastien (ranskalainen), jotka tapasivat Lontoossa vuonna 2009. He lopettavat elämänsä ja työpaikkansa vuonna 2014 ja ovat matkustaneet siitä lähtien työskennellessään kokopäiväisesti digitaalisena nomadina homoseksuaalipäivänsä blogissa - Nomadic Boys.

teknologia

 • XE-valuutta: kun pankkitilisi sijaitsee Isossa-Britanniassa ja sinulla on asiakkaita, jotka käyttävät Kanadan / Yhdysvaltain dollareita tai euroja, tarvitset sovelluksen, joka auttaa sinua kaikkia puhumaan samaa kieltä. XE on niin tärkeä, kun lähetät sähköpostiviestejä tarjouspyyntöjen perusteella ja laskuja nostettaessa.
 • Skyscanner: tämä on meidän go-to-sovelluksemme, joka aloittaa tutkimuksemme tarkistaa ja vertailla kaikkia suunnittelumme lentovaihtoehtoja. Pidämme siitä, koska se sisältää kaikki budjetti / halpa / paikalliset lentoyhtiöt, joista et muuten tiedä.
 • Instagram: Instagramista on tullut paljon muutakin kuin vain sosiaalisen median kanava. Nyt jokainen asiakas ja brändi on pakkomielle siitä ja on se sosiaalisen median tavoitteensa ykkönen. Siellä myös monet yritykset löytävät meidät, joten on niin tärkeää sijoittaa oikea määrä aikaa Instagram-galleriaan. Se on melko paljon tullut meidän "salkku" vaikuttajina.

vempaimia

 • Läppäreissä / älypuhelimet: Sebille se on mikä tahansa muu kuin Apple. Hänen mielestään Apple on paholainen ja pitää tärkeänä saada uusin Samsung-älypuhelin. Stefan on kuitenkin Applen orja ja on ylpeä siitä, että hänellä on MacBook Air ja uusin iPhone.
 • kamerat: Sebillä on Sony 6500 videoille. Stefan käyttää iPhoneaan sosiaalisen median valokuviin sekä Panasonic TZ100: ta.
 • Pakkauskuutiot: niistä on tullut niin tärkeitä pakkaamisessa. Se on hieno tapa järjestää tavarasi laukkuun ja varmistaa, että kaikki on hyvin sijoitettuna, mitään unohdettua ja helposti tavoitettavissa. Voit ostaa sarjan halvalla Amazonista ja suosittelemme niitä ehdottomasti.

Sijainti

Thaimaa! Eniten rakkautta Chiang Mai, jonka kanssa olemme yhtä mieltä. Homo-digitaalisten paimentolaisten kohdalla Bangkok on kuitenkin paljon parempi. Siellä on erittäin halpaa asua, hämmästyttävä internet, erinomainen liikenteen solmukohta Aasiassa ja yksi Aasian parhaimmista homo-kohtauksista. Palaamme sydämenlyöntiin (ja harkitsemme sitä varmasti!)

Charli Wanderlustersista

Charli Wanderlustersista

Charli Moore on seikkailunharrastaja, joka on ollut sijainnista riippumaton vuodesta 2011. Vapaaehtoinen kirjoittaja ja matkablogin Wanderlusters toimittaja, hänellä on intohimo adrenaliinipitoisuuksille ja rapealle maapähkinävoille. Seuraa häntä Instagram syöttääksesi vaelluksesi.

teknologia

 • asana. Freelancerina vaihdan jatkuvasti projektien välillä ja yritän usein seurata tehtäväluetteloitasi, joten käytän sovellusta nimeltä asana auttaa minua pysymään määräaikojeni yläpuolella. Pohjimmiltaan se on auttanut minua organisoimaan työnkulkuani ja auttoi tuottavuutta. En voinut elää ilman sitä.
 • CloudFlare. En myöskään voinut elää ilman CloudFlare. Lyhyesti sanottuna, se pitää blogini turvassa ja latautuu mahdollisimman nopeasti; jotain, joka jokainen bloggaaja tietää, on elintärkeää, jos haluat sijoittua hyvin ja pitää lukijasi sivustollasi.
 • TrustedHouseSitters. Epäilemättä lopullinen valintani on se, joka mielestäni antaa minulle suurimman arvon, jäsenyyteni maailman suurimpaan talon- ja lemmikkieläinten istuntoalukseen TrustedHousesitters. Olen 30-vuotias ja on kulunut jonkin aikaa siitä, kun nautin todella majoituksesta edullisissa majoituksissa. Löydän TrustedHousesitters -mahdollisuudet asua vuokrattavana maissa ympäri maailmaa. Lue lisätietoja talomme ulkomailla istumista koskevasta oppaastani.

vempaimia

Tämä kuulostaa uskomattoman tylsältä, mutta ensimmäinen on nukkumismaskini. Kun aloin matkustaa, minusta oli haastavaa nukkua lennoilla ja piti rentoutua uudestaan ​​sängyssä ollessani. Sitten ostin nukkua naamio ja koulutin itseni yhdistämään naamarin käytön nukkumiseen. Voin nyt nukkua missä tahansa, milloin tahansa. Se on hengenpelastaja.

Bloggaajana olen kirjailija ja valokuvaaja ja minulla on jatkuvasti kamerani käden ulottuvilla vain siltä varalta, että huomaan täydellisen kuvan. Minun Hämähäkkikamera-kotelo sallii minun pitää kamerani kiinni reppujen tai reppujen hihnassa, jotta voin pysyä hands-free-tilassa matkan aikana ja saada kamerani ulos ja valmis ottamaan kuvan.

Hyvä pari melua vaimentavat kuulokkeet on jotain, josta en ehdottomasti voi elää ilman. Mahdollisuus kytkeä itseäni tai upottaa erityisen ärsyttävä melu voi tehdä eron lennon nauttimisen ja minuutin läpi kamppailemisen välillä, jos ilma-aika.

Toimipaikat

Koska oleskelen vuokraa ilmaiseksi matkustellessani talossa ja lemmikkieläinten istunnolla, olen onnistunut pysymään useissa muissa kohteissa, joista useimmat digitaaliset paimentolaiset voivat vain uneksia. Sellaisena minulla on erilainen käsitys siitä, mikä tekee loistavasta työympäristöstä. Yhteistyötilat ovat varmasti hienoja, mutta mielestäni rohkaisee irrottautumaan ja sijoittamaan jonkin aikaa itselleni, mikä todella auttaa minimoimaan tuottavuuteni. Minulle paikoissa kuten St Kitts & Nevis, Molokai Havaiji, ja Uuden-Seelannin Coromandel-niemimaa ovat ihanteellisia.

John Michael Eubank

John Michael Eubank

Tällä hetkellä Buenos Airesissa, Argentiinassa, työskentelen etäyhteydessä johtavana verkkoinsinöörinä Secom, Inc: lle - teleyritykselle Kaakkois-Coloradossa, Yhdysvalloissa. Päätin perustaa blogin henkilökohtaisesta kehityksestä, yhteisöelämästä ja matkoista kirjoittamalla kerran viikossa maanantaisin etävuoden matkan aikana. 12 kaupunkia ympäri maailmaa + 1 kuukausi jokaisessa kaupungissa = 1 vuosi mahtavaa näkökulmaa.

teknologia

 • Keskikokoinen: blogini on täällä. Se on tyylikäs kirjoitusliittymä, joka poistuu tieltäsi. Täysin ilmainen. Suuri kirjoitusyhteisö. Saan paljon motivaatiota muilta kirjoittajilta, jotka julkaisevat mediassa, kuten Benjamin Hardy, Ryan Holiday ja kaikilta, jotka kirjoittavat The Mission.
 • Google-kuvat: Jokainen ottamani valokuva yhdistetään automaattisesti tähän. Kun tarvitsen inspiraatiota siitä, mitä kirjoittaa, aion yksinkertaisesti avata viimeisimmät valokuvani.
 • Metsä: Tämä on sovellus, joka lukitsee puhelimeni tiettyyn ajanjaksoon. Digitaalisena nomadina minun on tasapainotettava tarpeitasi pysyä yhteydessä ystäviin ja perheenjäseniin tarpeessa työskennellä häiritsemättä. Olen varautunut 30 minuutista tuntiin kirjoittamiseen, asettanut ajastimen Forestiin, ja minulla on henkinen vapaus tietää puhelinni, et voi häiritä minua, ennen kuin olen kirjoittanut.

vempaimia

 • Analoginen matkalaukku. Minulla oli digitaalinen mittakaava, mutta se lakkaa toimimasta. Sen avulla saan parhaan mahdollisen hyödyllisyyden käytettävissä olevasta matkalaukustani joutumatta maksamaan kohtuuttomia ylimääräisiä palkkioita lentoyhtiöille.
 • PowerCube laajennettu - Allocacocin valmistama, Amazonista löydetty: täydellinen 5-pistorasiainen jatkojohto, joka käsittelee valtavia tahmeita virtatiloja helposti. Henkilönsäästäjä lentokentillä. Saatavana useissa kansainvälisissä plug-tyyleissä, ei vain Pohjois-Amerikassa.
 • Google Chromecast. Aina mukava, kun pystyn heittämään diakannen yritysnäytölle tai elokuvaa elokuvateatteria varten - ja käytän sitä joka aamu musiikin suoratoistoon televisioon..

Toimipaikat

Chiang Mai, Thaimaa on turvapaikka digitaalisille paimentolaisille. Thai-ruoka on halpaa ja herkullista, vuokra on noin puolet Yhdysvaltain vastaavasta arvosta. Voit käydä missä tahansa joukossa lähellä olevia kauniita puistoja ja temppeleitä. Halpalennon päässä on miljoona ihanaa saarta ja rantaa. Rakastin vaeltelua edestakaisin turistivamman vanhan kaupungin alueen ja runsaiden kahviloiden ja työtilojen välillä Nimmanin alue. Pohjimmiltaan loistava paikka tavata muita paimentolaisia ​​ja ulkomaalaisia ​​sekä keskustella, tehdä yhteistyötä ja luoda.

Laurence Norah Universumin löytämisestä

Laurence ja Jessica Norah etsimästä universumia

Laurence Norah on entinen tietotekniikan kehittäjä ja hän on suorittanut tietotekniikan tutkinnon & bloggaaja, joka ylläpitää kahta blogia vaimonsa Jessican kanssa: valokuvaus & seikkailu keskittyi Universumin löytämiseen & pariskunnille ylellisyyteen keskittyviä riippumattomia matkakissia. Hän on seurattuin matkablogi facebookissa, yli miljoonalla seuraajalla. Hän johtaa myös online-valokuvauskurssia.

teknologia

Huomaan käyttäväni Dropbox, Snapseed ja Google Kartat eniten. Dropbox antaa minulle mahdollisuuden saada asiakirjat mistä tahansa laitteesta, pidä ne kaikki turvallisesti varmuuskopioina ja antaa minun jakaa ne blogging-kumppanini (ja vaimonsa!) Jessican kanssa. Snapseed on korvaamaton nopeaan kuvankäsittelyyn tien päällä. Google Maps, hyvin, eksisin ilman sitä.

vempaimia

Matkan aina a sähköjohto, monikäyttötyökalu, ja ilmastointiteippi. Ei tarkalleen huipputekniikan tavaroita, mutta huomaan aina, että tarvitsen enemmän pistorasioita kuin mitä on saatavana, ja pystyn asettamaan asiat takaisin tielle joko monitoimityökaluni tai kanavateipilläni on tullut käteväksi useaan otteeseen.

Toimipaikat

Paras kohde on luultavasti Thaimaa. Ruoka on hienoa, ihmiset ovat ystävällisiä, elinkustannukset ovat kohtuulliset ja nopeaan Internetiin pääsee helposti.

Michael Turtle / Time Travel Turtle

Michael Turtle / Time Travel Turtle

Michael Turtle työskenteli kymmenen vuotta television ja radion reportterina Australiassa ennen kuin päätti päästä eroon kaikesta omaisuudestaan ​​ja matkustaa maailmaan loputtomiin. Hän perusti bloginsa Time Travel Turtle, kertoakseen tapaamiensa ihmisten tarinoita, löytämiä paikkoja ja kokeneita kulttuureja. Hän on matkustanut ja kirjoittanut yli kuusi vuotta eikä aio lopettaa!

teknologia

Mielestäni ”bloggaamisen” käsite on muuttunut paljon ajassa, jonka olen tehnyt sitä, ja nyt on erittäin tärkeää tehdä enemmän kuin vain kirjoittaa. Valokuvaus on tietenkin välttämätöntä, mutta video ja ääni ovat myös todella hyödyllisiä. Tästä syystä eniten käyttämäni sovellus on Adobe Lightroom - ja käytän myös Photoshop, ensi-ilta ja esiintymiskoe melko paljon multimediasisällön luomiseen. Käytän varsinaisessa kirjoituksessani Scrivener tapa järjestää kaikki erilaiset blogini ja ajatukseni. Ja käytän Google-sähköpostisovellusta Saapuneet pitää kaiken kirjeenvaihdon järjestäytyneenä ja jättää muistutuksia itselleni.

vempaimia

Minun laitteeni numero yksi - en voinut elää ilman sitä - on virtalähde Minulla on sellainen, että se käyttää kaikenlaista pistoketta, menee mihin tahansa pistorasiaan ja siinä on myös kaksi USB-laturia. Se on täydellinen varmistaa, että kaikki varusteeni ovat aina ladattuja. Minulla on myös joukko Bluetooth-kuulokkeet jotka ovat melko halpoja (ja näyttävät hieman tylsiltä), mutta ne on suunniteltu liikuntaan, joten ne ovat upeita kaikenlaisiin tilanteisiin, kuten patikointiin, juoksuun, nukkumiseen tai työskentelyyn. Ja minulla on myös pieni reppu joka taittuu korttikotelon kokoon, jonka voin vetää ulos ja käyttää päiväreppuna, jos haluan vain kantaa vesipulloa tai hyppääjää kanssani - ja säästää minua purkaamasta kaiken muun suuremmasta tavallisesta päiväpakistani.

Toimipaikat

Vietän suurimman osan ajastaan ​​Aasiassa tai Euroopassa näinä päivinä. Aasiassa pidän todella bangkok työpaikkana. Se on erittäin hyvin kytketty matkoihin, mutta sillä on myös edullinen majoitus, hyvät osakekonttorit ja uskomattomia ruokia. Se auttaa myös sitä, että digitaaliset nomadit kulkevat aina läpi, joten siellä on elinvoimainen yhteisö. Kun kyse on Euroopasta, siellä on ehdottomasti paljon mahdollisuuksia Lontoo verkostoitumista ja inspiraatiota varten ja käyn siellä melko säännöllisesti - mutta se ei tietenkään ole halpaa. Halvempaan ja rentouttavampiin kaupunkeihin olen nauttinut viettämäni aika Tallinna ja Berliini.

Linda Martin, Indie Travel Podcastista

Linda Martin on uusi Seelantilainen ja kokopäiväinen matkailija, joka on matkustanut ympäri maailmaa aviomiehensä Craigin kanssa helmikuusta 2006 lähtien. Vuoden 2006 lopulla he aloittivat Indie Travel Podcastin jakaakseen vinkkejä ja tarinoita itsenäisestä matkasta; he johtavat myös verkkosivustokehitys- ja hosting-yritystä Performance Foundrya.

teknologia

Henkilökohtaisesti pidän asiat melko yksinkertaisina - jos kirjoitan puhelimelleni, niin yleensä oletus muistiinpanot -sovellus! posti ja Safari ovat kaksi muuta sovellusta, joita käytän eniten bloggaamiseen. Löydän kannettavan tietokoneeni Scrivener todella hyödyllinen muistiinpanojen järjestämisessä, ja ajoitan viestit suoraan WordPressiin sovelluksen läpi käymisen sijaan. Aikahallintajärjestelmä on myös melko tärkeä - käytämme Wrike.

vempaimia

En tiedä mitä tekisin ilman omaani syttyä - se on minun vapaa-ajan laite. Työstä minun Roost kannettavan tietokoneen jalusta pitää asennon terveenä työskennellessäni. Ja podcastimme, Zoom H2 -tallennin auttaa meitä nauhoittamaan tien päällä.

Toimipaikat

Kolumbia oli yksi suosikki maistani, jossa kävin käymässä digitaalisena nomadina. Löysimme molemmista erinomaiset työpaikat Bogota ja Medellín - vaikka minun on sanottava, sää oli Medellínissä paljon parempi! Ruoka ja majoitus olivat kohtuuhintaisia, ja ihmiset olivat erittäin ystävällisiä molemmissa kaupungeissa.

Chase Guttman

Chase Guttman

Kolme kertaa vastaanottaja ja ensimmäinen amerikkalainen, joka voitti vuoden nuoren valokuvavalokuvaajan, arvostetun kansainvälisen kilpailun, jonka museoiden kuraattorit ja aikakauslehtien toimittajat arvioivat. Guttman nimitettiin Instagramin nouseva tähti Condé Nast Travelerin maailman parhaaksi matkakuvaajaksi ja voitti vuoden 2017 Walter Cronkite -palkinto erinomaisesta tarinankerronnasta ja tutkimisesta - elinikäisen saavutuksen tason kunnia. Hänen äskettäinen teoksensa, Drone Photography -oppaan käsikirja, oli yksi ensimmäisistä aiheesta kirjoitettuja aiheita ja sai kriittistä suosiota mm. Travel + Leisure, The Telegraph, Business Insider, The Daily Mail ja New York Post..

teknologia

Roadtrippers auttamaan kaikkien hienojen hiihtoseikkailuideni suunnittelussa, Sky-opas rohkaisemani minua nauttimaan yötaivaasta ja Kaunis Planet HD innostavalle vaellukselle ja kulttuurien rakkaudelle ympäri maailmaa.

vempaimia

Kolme arvokkainta gadgetini tiellä ovat minun kamera, minun lennokki, ja minun tietokone.

Toimipaikat

San Francisco on yksi suosikkikaupungeistani maailmassa, koska se on silmänpitävän matkan päässä mantereen kauneimmista näkymistä.

Miguel Travelsaurosta

Miguel Travelsauro

Hei, olen Miguel, seikkailumatkailija ja vaellus rakastaja. Olen matkustanut maailmaa viimeiset viisi vuotta, yrittäen aina tutkia ja vaeltaa joitain syrjäisimpiä alueita. Seuraa minua blogissani Travelsauro ja nauti jännittävistä seikkailuista paikoissa, kuten Papua, Timor, Himalaja, Afrikka ja Karibia!

teknologia

En käytä monia sovelluksia itse. Katson kuitenkin, että myöhemmin, kielioppi ja Google Analytics ovat erittäin hyödyllisiä. käytän Myöhemmin for Instagram. Se tekee viestien ajoittamisen ja julkaisemisen sekä tunnisteiden asettamisen erittäin helpoksi. Kielioppi on hyvä tarkistamaan englanninkielisiä tekstini. En ole anglo-puhuja, joten tämä on ehdottomasti pakollinen minulle. Google Analytics on tärkeä sovellus liikenteen tarkistamiseen, eriteltynä maan, kielen, iän, artikkeleiden jne. Mukaan.

vempaimia

Minun kannettava tietokoneeni on varmasti ensimmäinen. Muuten kaiken työn seuraaminen olisi vaikeaa. Toinen paikka menee minun DSLR-kamera. Rakastan valokuvausta, joten pidän erittäin tärkeänä sitä, kuinka viesteini näyttävät. Kirjoitan pääasiassa retkeilystä, joten kaiken käytännön tiedon lisäksi haluan näyttää ihmisille, miltä polut näyttävät, näkymät vuoristojen yläosista, laaksoista jne..

Toinen korvaamaton laite on retkeilykenkäni. Ensimmäinen kysymys, kun saan jonnekin, on ”Mikä on korkein vuori täällä?” Kiipein siihen ja kirjoitan artikkelin kokemuksesta!

Toimipaikat

Yritän aina matkustaa lyötyä polkua, joten en ole koskaan pysynyt liian kauan suosituissa nomadikohteissa, kuten Chiang Mai tai Bali. Minun suosikkipaikkani digitaalisille paimentolaisille olisi San Pedro de la Laguna Guatemalassa. Paikka on yksinkertaisesti mahtava. Se on pieni kaupunki tulivuorten ympäröimä jättiläinen järvi. Voit nauttia vaikuttavista auringonlaskuista ja auringonlaskuista. Luonnollisen kauneuden lisäksi se on edullinen paikka, ja vaikka Internet-yhteys ei olekaan hieno, se on hyväksyttävä niin kauan kuin sinun ei tarvitse tehdä paljon latauksia. Siellä on pieni matkustajien, seikkailijoiden ja muiden digitaalisten paimentolaisten yhteisö, joten on todella helppoa saada ystäviä, viettää aikaa jne..

Jeremy Scott Foster, matka Freak

Jeremy Scott Foster, matka Freak

Jeremy Scott Foster on matkakirjailija, valokuvaaja ja ammattimainen seikkailija. Hän on matkustanut maailmaa 7 vuotta, kysynyt kovia kysymyksiä ja oppinut prosessissa sekä maailmaa että itseään.

Hänen seikkailumatkansa, matkaFREAK, on ​​vienyt hänet yli 35 maahan kuudella mantereella - hän on matkalla Jäätikköä Uudessa-Seelannissa, juhlittu auringonnousuun asti Montenegron rannoilla, opettanut englantia Kiinassa, valloittanut maailman korkeimman benji-hypyn, kulkenut Eurooppaa junalla ja kiipesi Gizan suurten pyramidien sisälle.

teknologia

Kolme sovellusta, jotka ovat tällä hetkellä elintärkeitä yritykselleni, ovat asana joukkueyhteistyöhön, Google Docs sisältöyhteistyöhön ja Wave Apps laskutusasiakkaille. Liiketoiminta kehittyy kuitenkin jatkuvasti, joten ne voivat muuttaa joka sekuntia!

vempaimia

En tietenkään voi matkustaa minnekään ilman älypuhelinta. Käytän Google Pixel 2 XL -sovellusta (kamera on huomattava), ja T-Mobilen kanssa pysyn yhteydessä yli 140 maassa ympäri maailmaa. Valokuvien muokkaamiseen Wacom Intuos on korvaamaton osa työnkulkuani. Viimeiseksi, en koskaan matkusta ilman musiikkia, ja Jaybird X3: t ovat ehdottomasti suosikkini.

Toimipaikat

Niitä on niin monia ympäri maailmaa -Bukarest, Chiang Mai, Playa del Carmen...mutta minä ajattelen Medellin, Kolumbia on selvästi paras. Siellä on vilkas kohtaus digitaalisista paimentolaisista, uskomattomia ruokia ja mikä tärkeintä, joitakin maailman parhaimmista kahvista!

Digital Nomad Tech, gadgetit ja sijainnit

Jokaisella matkustajalla on erilaisia ​​tarpeita ja mieltymyksiä, ja jokainen matka vaatii erilaisia ​​varusteita ja houkuttelee erilaisia ​​ihmisiä. Mutta numeroissa on viisautta, joten jos haluat viettää jonkin aikaa nomadina tai ottaa töitä vaativan loman ja olet silti epävarma yksityiskohdista, lataa vain Snapseed, napata joitain pakkauskuutioita ja siirry Thaimaahan. Voi, älä unohda tuoda VPN: tä!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me