35+ paras ilmainen apuohjelma tietokoneellesi

Koska markkinoilla on satoja ilmaisia ​​apuohjelmia, oikean valitseminen voi olla vaikeaa.

Onneksi sinulle, olemme tehneet tutkimuksen ja valinneet parhaat ilmaiset apuohjelmat yli 30 kategoriasta.

Näytän sinulle parhaat ilmaiset apuohjelmat yksinkertaisista palomuureista pakkaamalla apuohjelmat ja paljon muuta välillä.

Contents

Luettelo parhaista ilmaisista apuohjelmista

Selaa tätä luetteloa tai käytä alla olevaa hakemistoa hypätäksesi luokkaan, josta olet eniten kiinnostunut.

Suurin osa näistä ilmaisista apuohjelmista toimii kaikissa nykyaikaisissa käyttöjärjestelmissä, mukaan lukien Windows 10 ja Mac OSX.

Hyvä ilmainen VPN - TunnelBear

TunnelBear on varmasti paras ilmainen VPN. Käytettävissäsi on hyvä määrä dataa, heillä on palvelimia ympäri maailmaa ja heidän ympäristön tietoturva on paras.

Emme kuitenkaan puhu yksityiskohtiin, sillä jos haluat lisätietoja ilmaisista VPN-verkoista, sinun kannattaa tutustua hämmästyttävän parhaiden ilmaisten VPN-luetteloomme! Jos etsit VPN: ää Androidille tai VPN: ää iPhonelle, olet onnea! TunnelBear sisältää sovelluksia molemmille laitteille.

Paras ilmainen VPNS

 1. TunnelBear
 2. Piilota minut
 3. ZoogVPN

Paras ilmainen palomuuri - ZoneAlarm

Vaikka virustentorjunta- ja haittaohjelmat ovat mahtavia, on vielä parempi välttää ongelmat ensisijaisesti. Hakkerit ja robotit tulevat älykkäämmiksi, palomuurien merkitys kasvaa jatkuvasti. Asioiden Internetin kasvaessa siitä tulee entistä tärkeämpää, koska meidän on varmistettava, että kaikki laitteemme ovat suojattuja. Paras ilmainen palomuuri - ZoneAlarm

ZoneAlarm on paras ilmainen palomuuri ympärillä. Sen lisäksi, että se on kaukana estämättä toivomattomia yhteyksiä, se auttaa myös sinua tulemaan näkymättömäksi hakkereille. Tämän lisäksi he ovat luoneet ylimääräisiä kerroksia, jotka auttavat suojaamaan langatonta verkkoasi ja jopa käyttäessäsi WiFi julkisessa paikassa. Ne voivat tarjota sinulle jopa henkilöllisyyden suojauksen ja turvallisen varmuuskopiointiratkaisun kaiken kaikkeen. Tarvitseeko sanoa enempää?

Parhaat ilmaiset palomuurit

 1. ZoneAlarm
 2. Comodo
 3. OpenDNS

Paras ilmainen tietokoneiden puhdistaja - CCleaner

Olen kokeillut melko monia kaupallisia tuotteita, jotka on suunniteltu käyttämättömien, väliaikaisten ja tarpeettomien tiedostojen puhdistamiseen kiintolevyltä, mutta minun on sanottava, että ilmainen CCleaner-apuohjelma on paras ilmainen tietokoneiden ja tietokoneiden puhdistusaine..Paras ilmainen tietokoneiden puhdistaja - CCleaner

Asennus on nopeaa ja antaa sinun muuttaa useita asetuksia, jotta voit poistaa vähän tai paljon väliaikaisia ​​tiedostoja. Lisäksi, jos haluat nähdä, mitkä tiedostot vievät kiintolevytilaa, suosittelen SpaceSnifferin käyttöä.

Parhaat ilmaiset tietokoneiden puhdistimet

 1. CCleaner
 2. FileCleaner
 3. Wise Disk Cleaner

Paras ilmainen purkamisohjelma - 7ZIP

Kun katsoin viimeksi pakkaamista koskevia ohjelmia, tarkistin kuusi apuohjelmaa: QuickZip, ICEOWS, IZArc, TUGZip, ZipGenius ja 7-Zip. Tuote, joka vaikutti minua eniten, oli avoimen lähdekoodin ohjelma 7-Zip. Se oli ryhmän ainoa tuote, joka pystyi purkamaan ZIP-arkistoon upotetun moniosaisen RAR-levyn pakkauksesta, ja ainoa tuote, joka antoi merkityksellisen virheviestin, kun yritettiin purkaa 256 bittinen salattu WinZip-arkisto..

Se tukee 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM, DEB ja muutamia muita tiedostotyyppejä, mutta valitettavasti ei ole ISO-tukea. Kaiken kaikkiaan vankka ja ilmainen tiedostoarkisto ja ehdottomasti paras käytettävissä oleva ilmainen purkamisohjelma

Paras ilmainen purkaa ohjelmia

 1. 7Zip
 2. PeaZip
 3. WinRAR

Paras ilmainen kuvankäsittely - Microsoft ICE

Vaikka useimmissa kuvankäsittelyohjelmissa on nykyään kuvan ompeluominaisuuksia, tarvitset joskus erikoistunutta työkalua. Tai ehkä sinulla ei ole vielä toimittajaa, ja kun olet varma, että ompeleminen on ainoa asia, jonka aiot koskaan tehdä, sinun kannattaa oppia yksinkertainen ja laiha sovellus, joka riittää juuri käsillä olevaan työhön. Joka tapauksessa, jos etsit markkinoiden parasta kuvapistoa, Microsoft ICE on joka tapauksessa peittänyt sinut.Microsoft Image Composite Editor

Jos olet kiinnostunut täydellisestä kuvankäsittely- tai katselupaketista, vieritä alaspäin.

Parhaat ilmaiset ompelijat

 1. Microsoft ICE
 2. AutoStitch
 3. Hugin

Paras ilmainen kuvankäsittelyohjelma - GIMP

Digitaaliset ammattilaiset vannovat Photoshopin ja Adoben muun ohjelmiston avulla. Jos sinulla on Mac ja sinulla on rahaa, se on todellakin paras vaihtoehto, jonka voit valita. Valitettavasti useimmilla meistä ei ole varaa tähän ylellisyyteen.Ilmainen kuvankäsittelyohjelma - GIMP

Siksi on olemassa GIMP. GIMP on ilmainen ja avoimen lähdekoodin digitaalinen kuvaeditori, joka on vankka kilpailija premium-tarjouksille. Sen asettelu on samanlainen kuin Photoshop, ja koska avoimen lähdekoodin käyttöliittymässä on laaja valikoima ominaisuuksia, käyttäjien luomilla laajennuksilla, jotka on luotu jatkuvasti entistä enemmän toimintoja varten.

Parhaat ilmaiset kuvankäsittelyohjelmat

 1. Linkuttaa
 2. Paint.net
 3. Photo Pos Pro

Paras ilmainen kuvankatseluohjelma - XnView

Kaikissa käyttöjärjestelmissä on nyt oletuskuvakatseluohjelma. Valitettavasti nämä kaikki ovat rajoitettu tavalla tai muodossa. Monet meistä keskivertokäyttäjistä haluavat kuvankatseluohjelman, joka mahdollistaa nopeiden kuvien vaihtamisen ilman vaadittua tietoa Photoshopista.Paras ilmainen kuvankatseluohjelma

Sieltä XnView tulee. Se voi avata satoja kuvatyyppejä, viedä ne yli 70-muotoon, tehdä nopeita muokkauksia, erämuokkauksia ja paljon muuta. Jos haluat parhaan ilmaisen kuvankatseluohjelman, sinun ei tarvitse etsiä kauemmas.

Parhaat ilmaiset kuvankatselijat

 1. XnView
 2. IrfanView
 3. FastStone

Paras ilmainen kuvakkeen muokkausohjelma - ilmainen kuvakkeiden editori

Koska siellä on nyt niin paljon kuvankäsittelyohjelmia, kuvakkeen toimittajista on tulossa jonkin verran kaukaista menneisyyttä. Heillä on kuitenkin edelleen käyttö. Kuten heidän nimensä osoittaa, Free-Icon-Editor, on ehdottomasti luokkansa paras, siinä ei ole toivomattomia kelloja ja pilliä, ja tekee juuri sen, mitä sanotaan tinalla.

Parhaat ilmaiset kuvakkeen toimittajat:

 1. X-kuvakeeditori
 2. aaIco
 3. Icon Developer (30 päivän ilmainen kokeilu)

Paras selain - Chrome

Google Chrome hallitsee selainmarkkinoita, koska se on helppo käyttää, turvallinen, erittäin mukautuva ja yhteensopiva laitteiden välillä. Jälkimmäinen on ensiarvoisen tärkeää, koska mikään muu selain ei ole onnistuneesti toteuttanut tätä.Paras selain - Google Chrome

Haittapuoli on, että se vaatii paljon resursseja, joten jos sinulla on vanha tietokone, se ei ehkä ole paras. Jos yksityisyys on kuitenkin tärkeä sinulle (kuten meillekin), suosittelen käyttämään Firefoxia sen sijaan, koska se on avoin lähdekoodi.

Firefox pysyy vankkana toisena valintana, ja vaikka Microsoftin reuna on vielä suhteellisen uusi, se on jo saavuttanut seuraavan kultin helppoudensa ja kauneutensa vuoksi.

Parhaat selaimet:

 1. Kromi
 2. Firefox
 3. Microsoft Edge

Paras ilmainen virustorjuntaohjelma - Bitdefender

Paras ilmainen virustorjunta - Bitdefender

Kun uusia viruksia, haittaohjelmia ja vaarallisia koodeja ilmestyy joka päivä, on entistä tärkeämpää, että vankka virustorjuntaohjelmisto toimii paitsi tietokoneellasi myös mobiililaitteilla.

Bitdefender on tällä hetkellä paras ilmainen virustentorjuntaohjelma. Se on nopea, puhdas ja erittäin tehokas. Palkatun veljensä ohennettuna versiona se pitää tietokoneesi turvassa ympäri vuorokauden ja auttaa sinua välttämään ei-toivottuja matkoja tietokoneiden korjauspalveluun..

Jos sinulla on rahaa virustentorjuntaan, Bitdefenderin maksettu versio on myös markkinoiden paras, jota seuraa pian F-Secure ja Kaspersky.

Paras ilmainen virustorjuntaohjelma

 1. Bitdefender
 2. Avast
 3. AVG

Paras ilmainen haittaohjelmien poisto - Malwarebytes

Paras ilmainen haittaohjelmasuojaus - Malwarebytes

Jos virustentorjuntaohjelmasi ei ole saanut haittaohjelmia, mainosohjelmia tai muita vakoiluohjelmia, se voi olla vaikea poistaa. Vaikka monissa AV-työkaluissa on sisäänrakennettu haittaohjelmien poisto, olen havainnut niiden olevan vähemmän tehokkaita kuin erilliset ohjelmistot.

Malwarebytes on omistanut elämänsä ja sielunsa eroon haittaohjelmista. Vaikka sanoisin, että heidän vaatimuksensa AV-vanhentumisesta on yliarvioitu, heidän sileä alusta, monikerroksinen suojaus ja poisto tekevät fantastista työtä.

Lisäksi kentällä numero yksi operaattorilla on taipumus tunnistaa ja poistaa haittaohjelmia ennen kuin muut yritykset tekevät niin, että varmistetaan tietojesi ja ympärilläsi olevien henkilöiden eheys. Puhumattakaan tosiasiasta, joka on yhteensopiva useimpien laitteidesi kanssa, jota ei voida sanoa useimpien muiden ilmaisten haittaohjelmien poistotyökalujen osalta.

Jos etsit maksettuja vaihtoehtoja, niin Malwarebytes on voittaja myös Bitdefenderin ja AVG: n ollessa hieman jäljessä.

Parhaat ilmaiset haittaohjelmien poistot

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender ilmaiseksi
 3. Ad-Aware

Paras ilmainen selainsuojausapuohjelma - Bitdefender

Vaikka selaimet ovat entistä älykkäämpiä ja turvallisempia, tarvitsemme vain tylsän verkkosivun tai ladatun jako-ohjelmiston, jotta Chrome tai Internet Explorer voi käydä kaikkialla ja olla täynnä ponnahdusikkunoita.

Ei ole yllättävää, että koska se on erinomainen haittaohjelma ja virustorjuntatyökalu, paras vaihtoehto suojata selailutoimintojasi on Bitdefender. Se tarjoaa sinulle turvallisen selausympäristön ja myös liikennevalojärjestelmän verkkosivustoille, joten sinulla on selkeä ilmoitus siitä, onko sivusto turvallinen vai ei..

Suurin puolustus on kuitenkin selaimesi päivittäminen, käyttämällä vain luotettuja ja välttämättömiä laajennuksia ja varovaisuutta ja järkeä selaamalla. Lisäksi voit ryhtyä lisätoimiin suojataksesi web-selaamista.

Paras ilmainen selainsuojausapuohjelma

 1. Bitdefender
 2. Kaspersky
 3. McAfee Internet Security

Paras ilmainen troijalainen poistoaine - Malwarebytes

Troijalaiset eivät ole niin suuri ongelma kuin ennen. Niitä on kuitenkin edelleen, eikä niitä pidä unohtaa, koska ne voivat olla yksi ongelmallisimmista asioista, jotka voidaan poistaa tietokoneelta. Troijalaiset ovat haittaohjelmia, jotka asennetaan toisen ohjelmiston suojaan, joissain ironisissa tapauksissa virustorjuntaohjelmaksi, ja saastuttavat sitten tietokoneesi vielä haitallisemmalla sisällöllä..

Paras tapa välttää troijalaisia ​​on aina varmistaa, että voit luottaa lataamasi ohjelmistoon, varsinkin kun olet hankkinut sen P2P: n tai Torrentingin kautta. Onneksi sama työkalusarja, jota suosittelen haittaohjelmien poistamiseen, toimii myös troijalaisille.

Parhaat ilmaiset troijalaisten poistoaineet

 1. Malwarebytes
 2. Bitdefender ilmaiseksi
 3. Ad-Aware

Paras ilmainen Rootkit-skanneri / poistoaine - Avast aswMBR

Koska haittaohjelmien, virusten, troijalaisten ja muiden haitallisten ohjelmistojen havaitseminen on kehittynyt valitettavasti, samoin ovat haittaohjelmat ja niiden kehittäjät. Yksi suurimmista haasteista on rootkit.

Juurikomplektit ovat erityinen ohjelmistotyökalu, jota käytetään troijalaisten, virusten ja muiden haittaohjelmien piilottamiseen virustorjuntaskannerilta ja muilta tietoturvatuotteilta. Joten vaikka luet tätä ja luulet olevan turvassa, saatat olla väärässä.

Vaikka tartuntamahdollisuudet ovat vähäiset (varsinkin jos käytät jo hyvää suojaustasoa), viiden minuutin 100-prosenttinen varmistaminen on enemmän kuin aikaa. Avastin aswMBR on asiantuntevasti kehitetty ja käyttää lisävaiheita, kuten virtualisointitekniikkaa, yrittämään havaita vielä enemmän juurikomplektejä.

Parhaat ilmaiset Rootkit-poistoaineet

 1. Avast aswMBR
 2. Bitdefender Rootkit Remover
 3. Malwarebytes Anti-Rootkit Beta

Paras ilmainen tunkeutumisen estämisen ja havaitsemisen ohjelmisto - Snort

Joten nyt, kun tietokoneellasi on virustentorjunta- ja vakoiluohjelmien torjuntatuotteita, uskot olevanne turvassa. Vaikka nämä vähentävät dramaattisesti tartuntamahdollisuuksia, valitettavasti ne toimivat vasta, kun uhka on ovesta.Ilmainen tunkeutumisen estävä ohjelmisto - SNORT

Tunkeutumisen havaitsemisohjelmisto (IDS) toimii tarkkailemalla verkkotoimintaasi reaaliajassa ja sammuttamalla se, jos se havaitsee uhan. Vaikka nämä ovat elintärkeitä yrityksille, se on pienempi asia asunnonomistajille, mutta sanonnan mukaan "jokainen pieni auttaa".

Snort on paras ilmainen vaihtoehto siellä. Sillä on suuri käyttäjien yhteisö, joka auttaa sinua ulos, ja sen asentaminen ja käyttäminen on suhteellisen helppoa. Valitettavasti sillä ei ole graafista käyttöliittymää, joten jos sinulla ei ole teknistä kokemusta, se saattaa aiheuttaa ongelmia. Vaikka olen luetellut kaksi muuta vaihtoehtoa alla, jos etsit helppokäyttöistä ja turvallista tunkeutumisen havaitsemisohjelmistoa, suosittelen Webroot Internet Security Plus -palvelun maksetun version hankkimista..

Paras ilmainen tunkeutumisen havaitseminen

 1. tuhahtaa
 2. suricata
 3. OpenWIPS-ng

Paras ilmainen anonyymi surffauspalvelu - Tor

Nimettömän selaamisen haluamiseen on paljon syitä yksinkertaisesta itsensä säilyttämisestä hallitusten ja hakkereiden välttämiseen. Aloittelijoille tarkoitetulla VPN-verkkotunnuksellamme ja Ultimate Privacy Guide -oppaissamme on kattava tieto siitä, miksi nimettömä surffailu on niin tärkeää kaikille.

Tor tarjoaa edelleen parhaan vaihtoehdon ilmaiseksi anonyymissä surffausvaihtoehdoissa. Reitittämällä yhteytesi useiden kerrosten (siis sipulilogon) läpi, on erittäin vaikeaa selvittää, mistä tiedot ovat peräisin. Valitettavasti haittapuoli on se, että se on erittäin hidas ja suojaa vain verkkoselaamista. Jos olet tosissasi nimettömän selaamisen suhteen, suosittelen tutustumaan parhaaseen VPN-luetteloomme. Mikään palvelu ei anna sinulle todellista nimettömyyttä (varsinkin jos käytät jotain sosiaalista verkostoa tai Googlea), VPN: t ja nimettömät surffaukset menevät pitkälle.

Parhaat ilmaiset nimettömät surffauspalvelut

 1. Tor
 2. VPNGate
 3. CyberGhost

Paras ilmainen ohjelmistopaketti -Ubuntu

Jos voit ajatella sovellusohjelmistoja, siitä on enemmän kuin todennäköistä ilmainen versio. Monet näistä ilmaistuista korvaavat kaupalliset kollegansa. Vaikka he voivat mennä pitkälle saman kokemuksen luomiseen, on tärkeää muistaa, että he eivät ehkä ole parhaita.Vapaa ohjelmistopaketti - Ubuntu

Esimerkiksi, MSO: n sijaan on OpenOffice, Photoshopin sijaan GIMP, Windows Media Playerin sijaan VLC ja luettelo jatkuu.

Ubuntu on yksi suosituimmista Linux-versioista, joka sisältää monia näistä ohjelmistoista ja auttaa pitkälti luomaan ilmaisen ohjelmistopaketin, joka on riippumaton suurista yhteistyöistä. Suosittelen myös tarkastelemaan Software Freedom Day -projektia, jonka tavoitteena on kouluttaa maailmaa FOSSista ja sen merkitys.

Paras ilmainen tiedostohallintaohjelma - FreeCommander

Windows Explorer on hieno yksinkertaisiin tiedostojenhallintatoimintoihin, mutta kun sinulla on vakava työtä, tarvitset kaksiruudun tiedostonhallinnan. Vaikka siellä on paljon mahdollisuuksia, olen huomannut, että FreeCommander on paras. Se on helppo käyttää, intuitiivinen, siinä on hyvä valikoima ominaisuuksia ja mikä tärkeintä, se on ajan tasalla ja virheetöntä.

Parhaat ilmaiset tiedostonhallinnat

 1. FreeCommander
 2. TotalCommander
 3. Monikomentaja

Paras ilmainen sähköpostiohjelma - eM Client

Jos olet kuin me, sinulla on todennäköisesti ainakin viisi erilaista sähköpostitiliä, ei välttämättä saman sähköpostipalveluntarjoajan kanssa. Vielä pahempaa, sinulla voi olla POP- ja IMAP-tyyppisiä. Kummassakin tapauksessa sähköpostien, kokousten ja yhteystietojen seuraaminen voi tulla uuvuttavaa.Paras ilmainen sähköpostiohjelma - eM Client

Onneksi eM Client on täällä auttamassa sinua. Toisin kuin useimmat muut käytettävissä olevat vaihtoehdot, se on suunniteltu kauniisti, helppokäyttöiseksi, siinä on integroitu chatti ja paljon muuta. Luonnollisesti se integroituu myös valtavaan valikoimaan sähköpostia

Parhaat ilmaiset sähköpostiasiakkaat

 1. Em Asiakas
 2. Mozilla Thunderbird
 3. Mailbird Free

Paras ilmainen leikepöydän vaihtoapuohjelma - PhraseExpress

Windowsin tavallisella leikepöydällä on rajoituksia. Yksi esine kerrallaan eikä mitään retentiota kirjautumisen jälkeen. Leikepöydän vaihtoapuohjelmat tarjoavat mahdollisuuden pitää useita kohteita ja tallentaa niitä tulevaa käyttöä varten, jopa kirjautumisen jälkeen. Saatavana on monia ilmaisia ​​leikepöydän korvausapuohjelmia, kuten PhraseExpress.

PhraseExpress on saatavana useilla alustoilla, ja siinä on turvallinen pilvisynkronointi, jonka avulla voit seurata monien muiden laitteiden kopioimia kohteita. Vaikka heillä on turvallinen salaus, on tärkeätä pitää mielessä, että kaikki leikepöydän korvaavat apuohjelmat aiheuttavat turvallisuusongelman, koska jos joku pääsee siihen, he saattavat pystyä varastamaan salasanasi.

Parhaat ilmaiset leikepöydän apuohjelmat

 1. PhraseExpress
 2. ArsClip
 3. 1Clipboard

Paras ilmainen HTML-editori - CoffeeCup

Ilmainen HTML-editori - CoffeeCup

Vaikka verkkosivuston luominen on entistä helpompaa, työkaluilla, kuten WordPress, Squarespace ja monilla muilla WYSIWYG-toimittajilla, HTML: n oppiminen ja oman verkkosivustosi koodaaminen voivat silti olla haaste..

Valitettavasti monilla aloittelijoilla ja harrasteilla ei ole varaa rajattoman HTML-editorin kustannuksiin. Onneksi siellä on paljon hyviä vaihtoehtoja, joiden kanssa CoffeeCup on epäilemättä yksi parhaista.

Sen mukana on ladattu paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, siinä on hyödyllisiä oppaita ja se on saatavana sekä Windowsille että Macille. Tämän lisäksi heillä on myös hienoja oppaita ja foorumeita, jotka auttavat sinua.

Parhaat ilmaiset HTML-editoijat

 1. Kahvikuppi
 2. ylevä
 3. Muistilehtiö++

Paras ilmainen roskapostisuodatin - SPAMFighter

Tätä luokkaa voidaan pitää lähes vanhentuneena, koska useimmissa sähköpostipalveluntarjoajissa on nyt sisäänrakennettu roskapostisuodatus. Ne eivät kuitenkaan aina ole tarkimpia. Jos lataat sähköpostisi työpöydällä olevaan sähköpostiohjelmaan, roskapostisuodatin voi tulla sisään kätevä.

SPAMfighter on tämän kategorian paras. Se on helppo käyttää, tukee useimpia sähköpostilaatikoita ja useimpia sähköpostiohjelmia. Valitettavasti se ei tue Windows 8: ta tai uudempaa virallisesti (vaikka se toimiikin siinä), joten jos tämä on käyttöjärjestelmäsi, tutustu muihin alla oleviin vaihtoehtoihin.

Parhaat ilmaiset roskapostisuodattimet

 1. SPAMfighter
 2. Cloudmark
 3. CleanMail Home

Paras ilmainen ponnahdusikkunoiden estäjä - Adblock

Ponnahdusikkunoiden tarve on vähentynyt viime kuukausina, koska monissa selaimissa, kuten Firefoxissa, tämä toiminto on nyt sisäänrakennettu. Omistetut ponnahdusikkunat ja AdBlockerit tekevät kuitenkin paljon tehokkaamman työn - AdBlock on paras kaikista pyöreimmistä..

Selaimessa on kuitenkin paljon muita seuranta- ja tietosuojakysymyksiä. Olemme aiemmin luoneet artikkeleita Chromen ja Firefoxin parhaista plugineista, joten jos haluat lisätietoja digitaalisen jalanjäljen lopettamisesta, suosittelen näiden lukemista.

Parhaat ilmaiset ponnahdusikkunoiden estäjät

 1. AdBlockin
 2. AdblockPlus
 3. Yksityisyyspiiri

Paras ilmainen työpöytähaku - Lookeen

Vaikka sekä Windowsin että Macin oletushakualgoritmit ovat parantuneet vuosien varrella, minusta henkilökohtaisesti tuntuu siltä, ​​että ne voivat olla hitaita. Kun yrität löytää tiedostoa tai sähköpostia, viimeinen tekemäsi asia on istua siellä odottamassa tulosten lataamista. Puhumattakaan siitä, että tulokset ladataan useimmiten käsittämättömässä muodossa.Ilmainen työpöytähaku - Lookeen

Lookeen auttaa tämän ratkaisemisessa integroitumalla alustaasi, etsimällä nopeammin ja näyttämällä tulokset helposti katseltavassa muodossa. Se tarjoaa sinulle myös esikatselun tiedostosta, jotta voit määrittää, onko se mitä etsit. Yksinkertaisesti sanottuna, Lookeen on paras työpöydän hakutyökalu.

Parhaat ilmaiset työpöytähakutyökalut

 1. Lookeen
 2. Copernic
 3. Listary

Paras ilmainen valokuvien järjestäjä - Google Photos

Google Photos, kerran Picasa, on uusi Google-tarjous, joka auttaa pitämään kuvat synkronoituna. Vaikka olen samaa mieltä siitä, että Photos on hienoa, jos sinulla on Mac, jos kaikki laitteet eivät ole Apple, se voi aiheuttaa pienen ongelman. Kuten Google Chromessa, myös Google Photos on Google: n omistama, joten se voi häiritä yksityisyyttäsi, joten sinun kannattaa harkita XnView: ta sen sijaan, jos tämä on sinulle tärkeää.

Google Photos on saatavana kaikille käyttöjärjestelmille, ja sen avulla voit hallita ja varmuuskopioida valokuvia helposti samaan aikaan.

Parhaat ilmaiset valokuvien järjestäjät

 1. Google-kuvat
 2. XnView
 3. Phototheca

Paras ilmainen muistikirjan vaihto - muistikirja++

Siellä on paljon tekstieditoria ja Notepad-korvauksia. Jotkut näistä pyrkivät olemaan ohjelmointitoimittajat, kun taas toiset yrittävät olla tekstinkäsittelyohjelmia. Rakastan Notepad ++: sta sitä, että toisin kuin muut, siinä keskitytään yksinkertaisesti olemaan parempi tekstimuotoilija ja tässä tehtävässä se onnistuu loistavasti. Siinä on Notepad-tyyppinen käyttöliittymä yhdistettynä välilehden asiakirjaikkunoihin ja kyky avata niin monta asiakirjaa kuin haluat ilman tiedostokoon rajoituksia.Ilmainen muistikirjan vaihto - Notepad ++

Lisäksi siinä on laajennuksia, jotka auttavat sinua tarkastelemaan tekstiä helpommin, kuten ohjelmointikieliä varten. Jos suljet ikkunan, se tallentaa kaikki tallentamattomat tekstitiedostot tulevaa käyttöä varten..

Paras ilmainen Notepad-vaihto

 1. Muistilehtiö++
 2. Elfima Muistio
 3. PSPad

Paras ilmainen pikanäppäimistö - AutoHotkey

Pikanäppäimet ja pikanäppäimet ovat erinomainen tapa nopeuttaa työskentelyäsi. Olemme kaikki tietoisia luokkien Ctrl + C, Ctrl + V kohteiden kopioinnista ja liittämisestä, ja monia muitakin on rakennettu sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmiin..Ilmainen pikanäppäimistö - AutoHotkey

AutoHotkey-näppäimellä voit lisätä vielä enemmän pikanäppäimiä. Et vain pysty suorittamaan yksinkertaisia ​​ennalta määritettyjä tehtäviä, mutta voit myös luoda koodin suorittaaksesi monimutkaisempia tehtäviä yhdellä napin painalluksella!

Paras ilmainen pikanäppäimistö

 1. AutoHotkey
 2. Pikanäppäin -apuohjelma
 3. Qliner

Paras ilmainen rekisterin puhdistaja - CCleaner

Usein rekisterisi voi olla täynnä turvotusta ja ei-toivottuja merkintöjä. Vaikka se ei yleensä aiheuta sinulle mitään haittaa, on hyvä tapa puhdistaa se aina niin usein, koska se voi nopeuttaa tietokoneesi käyttöä ja poistaa ei-toivotut tiedostot.

Piriformin CCleaner on paras työkalu, jota olen käyttänyt. Sillä on kannettava versio, joka ei edes vaadi asennusta. Se on helppo käyttää ja puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti rekisterit ja jopa väliaikaiset tiedostosi - sekä Windowsissa että Macissa.

Paras ilmainen rekisteri puhdistusaineet

 1. CCleaner
 2. RegSeeker
 3. Wise Registry Cleaner

Paras ilmainen BitTorrent-asiakas - qBitTorrent

Ilmainen Bittorrent-asiakas - qBitTorrent

On hämmästyttävää, kuinka nopeasti BitTorrentista on tullut yksi tärkeimmistä latausmuodoista. Myös syystä: se on nopea, tasapuolinen ja tehokas. Jos et ole vielä asentanut BitTorrent-asiakasohjelmaa tietokoneellesi, sinun pitäisi olla, koska käytettävissä on hienoja ilmaisia ​​bittorent-asiakkaita.

qBitTorrent on nopea ja resurssitehokas BitTorrent-asiakas, joka yrittää tarjota täydet uTorrent- tai Vuze-toiminnot virtaviivaisessa avoimen lähdekoodin paketissa. Se ei ole aivan yhtä täysin esillä kuin muut, mutta qBitTorrent sisältää torrentin priorisoinnin, torrentin kyselyn, valikoivan sisällön lataamisen, torrentin luomisen, etäkäytön, RSS-tilauksen, mediasoittimen ja sisäänrakennetun torrent-haun. Ehkä tärkeintä, tällä vapaaehtoisten kehittämällä ohjelmistolla ei ole mainoksia, eikä siinä yritetä niputtaa crapware-ohjelmistoa asennukseen. Tutustu parhaisiin torrent-torjuntaan tarkoitettuihin VPN-verkkoihin tutustumalla parhaaseen Torrent-sivustojen VPN-oppaaseemme.

Parhaat ilmaiset BitTorrent-asiakkaat

 1. qBitTorrent
 2. lähetys
 3. Vuze

Paras ilmainen FTP-asiakas - FileZilla

Se ei ehkä näytä paljon, mutta FileZilla on paras ilmainen FTP-asiakasohjelma. Se on monilevyinen yhteensopiva ja erittäin muokattavissa tarpeitasi vastaavaksi. Lisäksi siinä on kaikki mitä voi odottaa korkealaatuiselta FTP-asiakkaalta, mukaan lukien salaus ja erittäin joustava tiedostojen siirto.

Parhaat ilmaiset FTP-asiakkaat

 1. FileZilla
 2. FireFTP
 3. Cyberduck

Paras ilmainen kirjanmerkkien hallinta Chrome - SuperSorter

Jos olet kuin minä, tallennat sen kirjanmerkkeihisi joka kerta, kun näet jotain hyödyllistä. Vaikka saatat palata joihinkin näistä tulevaisuudessa, monista näistä tulee hyödytöntä. Sieltä SuperSorter tulee. Se lajittelee kirjanmerkit automaattisesti, poistaa jäljennökset ja auttaa poistamaan kaikki ei-toivotut linkit. Tällä tavalla kirjanmerkkikansiosi sisältää vain sinulle tärkeät linkit.

Paras ilmainen kirjanmerkkien hallinta

 1. SuperSorter
 2. Kirjanmerkkien hallinta ja katseluohjelma
 3. Nopea kirjanmerkkiskanneri

Paras ilmainen jäljitysväline - Monitis Visual Trace

Visual Trace Route näyttää graafisesti Internet-reitin tiedot. Voit käyttää sitä teknisiin tehtäviin, kuten hitaiden yhteyksien diagnosointiin tai yleiseen torjuntaan, kuten verkkosivuston sijainnin ja omistajan määrittämiseen tai roskapostittajien jäljittämiseen..

Parhaat ilmaiset jäljitysvälineet

 1. Monitis Visual Trace Route -työkalu
 2. Avaa Visual Traceroute
 3. VisualRoute

Paras ilmainen näytönkaappausohjelma - PicPick

Oletko koskaan halunnut lähettää huomautuksen sisältävä kuvakaappaus nopeasti ystävälle tai kollegalle? Tiedän, että minulla on. Se voi olla kipu **.Ilmainen näytönkaappausohjelma - PicPick

PicPickin avulla voit nopeasti ottaa kuvakaappauksen näytöstä, muokata ja merkitä sitä ja lähettää sen ystävillesi, sosiaalisiin verkostoihin tai ajaa tarvitsematta avata monentyyppisiä ohjelmistoja. Se on nopea ja helppo käyttää ja erittäin muokattavissa.

Paras ilmainen näytönkaappausohjelma

 1. PicPick
 2. Jing
 3. Greenshot

Paras ilmainen lataustenhallinta - Ninja Download Manager

Ninja Download Manager on suhteellisen uusi latausten hallintatyökalujen parissa. Siitä on kuitenkin nopeasti tullut yksi tärkeimmistä. Se on erityisen täydellinen multimedian ystäville, koska se voi auttaa lataamaan videoita ja musiikkia nopeammin jakamalla ne pienemmiksi palasiksi.Ilmainen latausten hallinta - NinjaDownloadManager

Siinä on myös sisäänrakennettu YouTube ja Vimeo -lataus, joten sinun ei tarvitse olla toista työkalua juuri sitä varten. Voit täydentää sen peräkkäisellä asetuksellasi voidaksesi toistaa tiedoston, kun se vielä latautuu.

Parhaat ilmaiset latauspäälliköt

 1. Ninja Download Manager
 2. Ilmainen lataushallinta
 3. Internetin latausavustaja

Paras ilmainen resurssimonitori - sademittari

On olemassa monia työkaluja, kuten CPU-Z ja GPU-Z, jotka voivat auttaa seuraamaan laitteemme resurssien käyttöä. Valitettavasti monet näistä ovat resursseja vaativia eivätkä näytä tietoja taustalla.Ilmainen Resurssien Monitor - Sademittari

Siellä Rainmeter tulee sisään. Sen avulla voit sijoittaa työpöydällesi laitteita, jotka tarkkailevat kaikkea lämpötiloista kiintolevyyn ja tilan vaihtamiseen. Tämän lisäksi on satoja muita gadgeteja, joita voit ladata ja integroida, ja luoda kaiken kaikkiaan taustan, joka antaa sinulle kaiken mitä voisit koskaan haaveilla..

Parhaat ilmaiset resurssimonitorit

 1. Rainmeter
 2. Tehtäväpalkkimittarit
 3. TinyResMeter

Paras ilmainen turvallinen poistotyökalu - pyyhekumi

Eraser on ilmainen, GNU-lisenssiohjelma, joka poistaa turvallisesti tiedostoja, kansioita tai jopa kokonaisia ​​levyjä mistä tahansa Windows- tai DOS-tietokoneesta. Pyyhekumi korvaa data-alueen valittavissa olevilla satunnaisilla datamalleilla ja pyyhkii myös sivutiedoston, Internet-välimuistin, väliaikaisten tiedostojen, Internet-evästeiden, käyttämättömän levytilan ja joissain muissa paikoissa olevat tiedot, joissa tiedot voivat salaa piilottaa. Se käsittelee myös FAT16-, FAT32- ja NTFS-osioita. Erittäin turvallisten tiedostojen poistaminen on aina haastavaa ja aikaa vievää tehtävää, eikä se voi koskaan tarjota ehdottoman 100-prosenttista turvallisuutta. Pyyhekumi tekee työstä kuitenkin helpon, ja sen turvataso ylittää kaikki mahdolliset vaatimukset.

Paras ilmainen suojattu poisto -apuohjelma

 1. Pyyhekumi
 2. Suojattu pyyhekumi
 3. CCleaner

Paras ilmainen rekisterieditori - Resplendence Registry Manager

Olen käyttänyt Resplendence Registry Editor -version täydellistä versiota vuosien ajan, eikä minulla ole koskaan ollut syytä etsiä vaihtoehtoa. Aluksi se toimii täysin luotettavasti - olennainen ominaisuus kaikille rekisterieditorille. Lisäksi käyttöliittymä on yksinkertainen, toiminnallisuus erinomainen ja mikä tärkeintä, sillä on nopea haku. Jos olet joskus tarvinnut jotain parempaa kuin Windowsin mukana toimitettu oletus RegEdit, sinun ei tarvitse etsiä kauemmas.

Parhaat ilmaiset rekisterieditorit

 1. resplendence
 2. Regmagik
 3. RegEditin

Paras verkon inventointiohjelmisto - Spiceworks Inventory

Spiceworks on täysin ilmainen ohjelmisto, joka auttaa sinua seuraamaan tietokonettasi ja verkkoasi.Verkkoinventaario-ohjelmisto - Spiceworks

Se seuraa kaikkia laitteitasi, muutoksia ja mitä tapahtuu ja missä.

Vaikka työkalu on hyödyllinen kotona, jos työskentelet toimistossa, tämä työkalu on välttämätön.

Parhaat ilmaiset verkkoinventaario-ohjelmistot

 1. SpiceWorks-inventaario
 2. ManageEngine
 3. Open-Audit

Paras ilmainen joukkojen uudelleennimeäminen -apuohjelma

Oletko koskaan halunnut nimetä kokonaisen joukon tiedostoja kerralla? Tiedän, että minulla on. Advanced Renamer tekee juuri sen. Se on nopea, kevyt ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka avulla voit nimetä kaikki tiedostot uudelleen annettujen sääntöjen perusteella.

Paras ilmainen joukkojen uudelleennimeäminen

 1. Advanced Renamer
 2. Bulk Renamer
 3. PFrank

johtopäätös

Toivottavasti nautit tämän artikkelin lukemisesta ja huomasit joitain näistä apuohjelmista.

Onko olemassa apuohjelma, jonka haluat nähdä, jota emme ole maininneet? Jätä kommentti alle ja lisäämme sen luetteloon.

Jos olet nauttinut tämän luettelon lukemisesta, varmista, että kirjaudut uutiskirjeemme tai jaa se ystävien kanssa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me