5 parasta BitTorrent-asiakasta vuonna 2020 – Suosituimmat torrentin lataajat

BitTorrent-protokolla on erittäin tehokas tapa jakaa ja ”ladata” sisältöä. Online-suoratoistopalvelut, kuten Kodi-sovelluksen tai suoratoisto-verkkosivustojen kautta tarjottavat, tarttuvat kaikkiin otsikoihin nykyään, mutta perinteiset torrentit ovat edelleen erittäin suosittuja. Käyttämällä VPN: ää voit pysyä turvassa sivustoilla, saadaksesi lisätietoja torrentisivustojen parhaan VPN: n oppaasta.

Torrentiksi tarvitset BitTorrent-asiakasohjelman. Tämä on ohjelmisto, jonka avulla voit jakaa tietokoneellasi olevia tiedostoja muiden BitTorrent-käyttäjien kanssa "ladata" sisältöä. Upea uutinen on, että siellä on paljon hyviä BitTorrent-asiakkaita.

Varoitus: Torrenting itsessään on teknisesti laillista, jos sinulla on sisällön omistajien lupa. Jos sinulla ei ole lupaa, suositellaan, ettet torrent BitTorrent-protokollan toimintatavan vuoksi, tekijänoikeuksien haltijoiden on helppo löytää kaikkien heidän immateriaalioikeuksiaan lataavien IP-osoitteet. He voivat sitten ilmoittaa palveluntarjoajallesi tai ryhtyä oikeustoimiin sinua vastaan.

Siksi on tärkeää suojata itsesi VPN: llä, kun lataat alla olevista verkkosivustoista. VPN piilottaa todellisen IP: n ja salaa liikenteen, jotta Internet-palveluntarjoajasi ei näe tekemiäsi. On myös hyvä idea käyttää tap-kytkintä suojaamaan sinua, jos VPN katkeaa latauksen aikana. Katso tarkempi artikkeli parhaista käytettävistä VPN-osoitteista.

Mutta takaisin käsiteltävänä olevaan aiheeseen, mikä on paras asiakas?

Mikä on paras?

Toimittajan valinta

Voittaja

qBitTorrent

Qbittorrent Mac

PLUSSAT

 • Avoin lähdekoodi
 • kevyt
 • Tehokas
 • Voi sitoutua VPN: ään
 • Täysin esitelty

HAITTOJA

 • En voi ajatella mitään

Pitkäaikaisena Vuze-fanaattorina se vei jotain tähän kevyt avoimen lähdekoodin BitTorrent-asiakasohjelma Vuzen tilalle työpöydälläni. Yksi syy siihen, että olen pysynyt Vuzen kanssa niin kauan, on kyky sitoa torrent-asiakas VPN-käyttöliittymään.

Vaikka se ei ole ehdottoman välttämätöntä, jos VPN-ohjelmistossasi on kill-kytkin, olen aina arvostanut tätä ylimääräistä suojaustasoa. Se estää asiakasta lataamasta torrenteja, kun VPN ei ole aktiivinen.

qBitTorrent ei tue vain tätä ominaisuutta, vaan se on huomattavasti helpompi toteuttaa. Tämä oli suuri tekijä muutoksen tekemisessä, samoin kuin qBitTorrentin vähäinen tai vähäinen 100 Mt: n asennuskoko (tarkka koko käyttöjärjestelmästä riippuen). QBitTorrent-sovelluksessa ei ole paisutusta!

Siitä huolimatta qBitTorrent sisältää melkein kaiken, mitä useimmat torrenterit tarvitsevat. Tähän sisältyy BitTorrent-protokollan salaus, torrentin priorisointi, torrentin kysely, valikoiva sisällön lataus, torrentin luominen, etäkäyttö ja RSS-tilaukset. Voit etsiä torrentteja asiakkaan sisällä, ja sisäänrakennettu mediasoitin on kätevä.

qBitTorrent on 100% ilmainen ja mainokseton. Se on saatavana Windowsille, MacOS: lle ja Linuxille. Tarkempia tietoja tästä erinomaisesta ohjelmistosta, mukaan lukien ohjeet qBittorrentin sitomiseen VPN-käyttöliittymään, tarkista qBittorrent 5 parasta VPN: ää.

2. sija

lähetys

Siirtoasiakas

PLUSSAT

 • Avoin lähdekoodi
 • kevyt
 • Tonnia ominaisuuksia
 • Nätti
 • Saatavana natiivina monissa hämärissä käyttöjärjestelmissä

HAITTOJA

 • Ei paljon (haavoittuvuus tulee korjata siihen aikaan, kun suurin osa teistä lukee tämän)

Lähetys aloitti elämän Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmänä vain BitTorrent-asiakasohjelmana, missä se loi valtavan maineen. Windows-käyttäjät voivat nyt myös päästä tekoon. Vaikka erittäin kykevä BitTorrent-asiakas, Transmission tärkein vetäjä on sen kaunis käyttöliittymä, täydellinen Growl-ilmoituksilla Mac-käyttäjille.

Mutta kyse ei ole kaikesta näyttävältä kauniilta. Lähetyksessä on verkkosivujen tuki, BitTorrent-protokollan salaus, katseluhakemistot, seurannan editointi, globaalit ja torrentin nopeusrajoitukset ja paljon muuta. Se tukee myös valinnaisia ​​lisäosia, jotka voivat laajentaa sen ominaisuusjoukkoa. Niihin kuuluvat RSS-tilaustyökalut ja Kodi-laajennus.

Lähetykset ovat viime aikoina saaneet otsikoita haavoittuvuuden ansiosta, jota hakkerit voivat hyödyntää. Keskustelen tästä hieman myöhemmin artikkelissa, mutta korjaustiedosto on saatavilla, ja ongelma on joka tapauksessa erittäin helppo korjata. Siksi olen päättänyt, ettemme anna tämän ongelman vaikuttaa voimansiirron sijoitukseen tässä 5 parhaassa oppaassa.

Siirto on 100% ilmaista ja avointa lähdekoodia. Se on saatavana Windowsille, Mac OSX / MacOS, Linux (monet distros), FreeBSD, Gentoo ja muut.

3. sija

Vuze

Vuze-asiakas

PLUSSAT

 • Naurettavan täysin varusteltu
 • Voi sitoa lataukset VPN: ään
 • Paljon laajennuksia käytettävissä toimintojen lisäämiseksi
 • Sisäänrakennettu videosoitin
 • Upeita Android-sovelluksia

HAITTOJA

 • Hieman tilaa vievä ja resursseja raskas
 • mainoksia
 • Kokeile asentaa crapware
 • Vain osittain avoin lähdekoodi
 • Rajapinta voisi olla kauniimpi ja intuitiivisempi

Vuze on BitTorrent-asiakkaiden isoäiti. Se ei ole enää avoimen lähdekoodin muoto, ja se loukkaantuu jonkin verran lukuisten ominaisuuksiensa painoon. Se on toisin sanoen polaarinen vastakohta kevyille asiakkaille, kuten qBitTorrent.

Mutta kuka sanoi, että ominaisuuksien vuorovaikutus on välttämättä huono asia? Suurin osa torrentereista ei koskaan käytä kaikkia käytettävissä olevia työkaluja, mutta Torrentiin liittyviä asioita, joita Vuze ei voi tehdä, ei ole melkein mitään. Tähän sisältyy mahdollisuus sitoa Vuze VPN-sovittimeesi, mutta myös ladata enemmän funky-juttuja, kuten sisällön etsiminen automatisoitujen tilaamisten kautta, integroidun mediasoittimen käyttö, etähallinta ja paljon muuta.

Voit muuntaa tiedostoja useisiin muotoihin Vuzen vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymällä ja analysoidaksesi latauksiasi käyttämällä runsaasti tilastoja ja visualisointeja. Vuze on energian käyttäjän unelma.

Haittapuoli on se, että Vuze on resursseja raskas ja melko ruma (varsinkin verrattuna siirtoon!) Sen turmeltunut käyttöliittymä näyttää myös ikänsä. Tätä tilannetta ei paranna mainosten sisällyttäminen ilmaiseen versioon tai se, että sinun on oltava varovainen asennuksen aikana, jos et halua asentaa myös kuormia crapware-ohjelmia.

Vuze on pääasiassa ilmainen, mutta premium-versio on saatavana myös hintaan 29,90 dollaria vuodessa. Vuze Plus -tilaus poistaa mainokset ja tarjoaa sisäänrakennetun virustorjuntaohjelman, DVD-polttimen ja "Pelaa nyt" tuki. Se on tosin aika funky!

Tämä tuo minut myös siihen kohtaan, että avoimesta lähdekoodistaan ​​huolimatta Vuze on nyt suljetun lähdekoodin oma ohjelmisto. On syytä huomata, että raportit Vuzen kuolemasta näyttävät olevan liian ennenaikaisia. Vuze 5.7.6.0 julkaistiin lokakuussa 2017 ja on täysin toimiva.

Toisin kuin työpöytäasiakas, erinomainen Android-sovellus on kevyt ja mainokseton. Pro-versio on nyt saatavana sovelluksen sisäisellä ostolla (noin 4 dollaria), mutta en ole kyennyt selvittämään, mitä ominaisuuksia tämä lisää (ja olen liian ihokarvainen, jotta voin selvittää tarvittavat rahat selvittääkseen!).

Vuze Remote on kätevä sovellus Androidille, jonka avulla voit etähallita työpöydän torrent-latauksia.

Vuze on saatavana Windowsille, Mac OSX / MacOS, Linux ja Android.

4. sija

Popcorn-aika

Popcorn-aika tammikuu 2018

PLUSSAT

 • Korkealaatuisen BitTorrent-sisällön suoratoisto!
 • Avoin lähdekoodi
 • Erittäin älykäs käyttöliittymä
 • Chromecast, Airplay ja DLNA-tuki
 • Saatavana melkein jokaisella alustalla

HAITTOJA

 • Vain videosisällölle

Kaikki muut luettelon ohjelmat ovat BitTorrent-asiakkaita. Lataat .torrent-tiedoston tai napsautat magneettilinkkiä, ja sisältö latautuu tietokoneellesi, jossa se tallennetaan paikallisesti.

Popcorn-aika on erilainen; Se on avoimen lähdekoodin sovellus, joka käyttää BitTorrent-tekniikkaa korkealaatuisen videosisällön virtaamiseksi kaikille tärkeimmille alustoille. Tämä tarkoittaa, että toisin kuin perinteisten BitTorrent-asiakkaiden kanssa, voit katsella elokuvaa tai esitystä odottamatta latauksen valmistumista. Saatat ajatella "on popcorn-aika turvallinen?", se voi olla vaarallinen tietokoneellesi, mutta VPN: n käyttö voi pitää koneesi turvassa.

Se on huomattava sillä, että sillä on erittäin liukas ja intuitiivinen käyttöliittymä sekä pääsy valtavaan päivitetyn sisällön kirjastoon.

Vaikka pääasiassa streaming-alusta, sisältöä voidaan ladata myös paikallisesti (ja osa sisällöstä on aina välimuistissa). Popcorn Time -sovelluksesta on saatavana erilaisia ​​versioita (haarukat), mutta suosittelen vain, että käytettäisiin yhtä parhaan Popcorn Time -oppaan VPN-suosituksessa suositelluista haaruista..

Erityiset ominaisuudet vaihtelevat vähän riippuen siitä, mitä haarukkaa käytät, mutta höyryttäminen suurella näytöllä olevaan televisioon Chromecastin, Airplay ja DLNA: n kautta on melko vakio.

Popcorn Time on ilmainen, ja kunnioitettavat versiot eivät sisällä mainoksia ja muita crapware-tuotteita. Se on saatavana Windowsille, Mac OSX / MacOS, Linux ja Android. PopcornTime.to -palvelussa on jopa iOS VPN -sovellus, joka voidaan asentaa ilman, että laite purkautuu.

5. sija

Hukuttaa

Suuri asiakas

PLUSSAT

 • Avoin lähdekoodi
 • kevyt
 • Paljon ominaisuuksia
 • Laajennettavissa laajennusten kautta (sis. RSS)

HAITTOJA

 • Vähemmän esillä kuin jotkut muut asiakkaat

Kuten qBitTorrent, myös Deluge on melko perinteinen, mutta kevyt ja avoimen lähdekoodin BitTorrent-asiakas. Sen ominaisuusluettelo ei ole valtava, mutta sen pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi tyydyttääkseen useimmat käyttäjät. Ominaisuuksiin kuuluu etähallinta ja tuki magneettilinkille.

Toimintoa voidaan edelleen laajentaa valikoimalla sekä sisäisiä että kolmansien osapuolien laajennuksia. Kohokohtia ovat RSS-tuen plugins, Growl-ilmoitukset, suoratoisto lataamisen aikana ja paljon muuta.

Deluge on täysin FOSS, ilman mainoksia tai crapware-ohjelmia. Se on saatavana Windowsille, OSX, Linux (eri distros) ja FreeBSD.

Asiakaskysymykset

Mikä on BitTorrent?

BitTorrent on suosittu vertaisverkkojen (P2P) tiedostojenjakoprotokolla. Sen sijaan, että niitä tallennettaisiin keskitetylle palvelimelle, josta lataat, torrentit tiedostot jaetaan monien muiden BitTorrent-käyttäjien kesken. Suositut tiedostot voidaan helposti jakaa satojen käyttäjien kesken tällä tavoin.

Kun "lataat" (mikä on väärin, kun kyse on torrentista) tiedoston käyttämällä BitTorrent-protokollaa, tosiasiallisesti jaat pieniä kappaleita siitä kaikille muille, jotka lataavat saman tiedoston..

Tiedosto ladataan, kun kaikki tiedoston kokoamiseen tarvittavat kappaleet ovat käytettävissä. Tiedoston ”siemennys” (jatka jakamista) pidetään jonkin aikaa sen lataamisen jälkeen, jotta muut voivat auttaa saavuttamaan 100-prosenttisen valmiuden.

Miksi käyttää asiakasohjelmaa??

Vaikka BitTorrent-käyttö on edelleen erittäin suosittua, se on vähentynyt jonkin verran viime vuosina. Tämä johtuu osittain palveluntarjoajien, kuten Netflix ja Amazon Prime, tarjoamista monista laillisista suoratoistovaihtoehdoista. Laittomien vaihtoehtojen, kuten Kodi ja streaming-verkkosivustojen suosio on myös yksi tekijä. Löydä parhaat vinkit ja paras streaming-VPN-verkko alla olevista oppaista:

 • VPN amazon prime
 • VPN Netflix
 • VPN Kodi
 • iPlayer VPN

Perinteisempi latausmenetelmä käyttämällä BitTorrent-asiakasohjelmaa tarjoaa kuitenkin edelleen joitain merkittäviä etuja:

 • BitTorrent-sisältö ladataan paikallisesti, joten se on saatavana ikuisesti ja sitä voidaan helposti siirtää fyysisesti laitteiden välillä.
 • Kirjaimellisesti kaikenlainen digitaalinen sisältö voidaan ladata - ei vain videosisältöä. Tämä sisältää ohjelmistot, kuvat, e-kirjan, pelit ja… sinä nimit sen!
 • Mutta kun kyse on videosisällöstä, laatu on usein huomattavasti korkeampi kuin suoratoistosisältö. Tämä johtuu siitä, että tiedostojen kokoa ei tarvitse pitää alhaalla puskurointiongelmien välttämiseksi, koska sisältöä toistetaan paikallisesti.
 • BitTorrent on erittäin tehokas ja resursseja säästävä tapa jakaa ja mainostaa omaa sisältöäsi muiden kanssa.

Linux-torrentit

Monet Linux-distrot löytävät torrent-linkit parhaiten tapaa levittää ohjelmistojaan ilman, että niitä tarvitsee isännöidä kalliille palvelimille.

Käytä VPN: ää torrentissa

BitTorrent-sisältö jaetaan useiden kotitietokoneiden kesken. Tämä ei ole hyvä yksityisyydelle, koska tiedostojen jakaminen joukon muiden satunnaisten ”lataajien” kanssa Internetissä on tuskin yksityistä.

Oikealla ohjelmistolla (joka sisältää monia suosittuja BitTorrent-asiakkaita) on erittäin helppo nähdä kaikkien muiden henkilöiden, jotka jakavat (“lataavat”) samaa tiedostoa, yksilölliset Internet Protocol (IP) -osoitteet..

Vertaisluettelo

Kuten yllä olevassa Vuze-versiossa osoitettiin, näen kaikkien muiden henkilöiden IP-osoitteet, jotka lataavat samat tiedostot kuin minä.

VPN suojaa sinua

VPN suojaa sinua lataamisen aikana, koska:

 • VPN piilottaa IP-osoitteesi tiedot muilta lataajilta.
 • VPN salaa kaiken Internet-liikenteen tietokoneesi ja VPN-palvelimen välillä.
 • Yllä oleva tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei näe mitä olet ladannut.

Vakailla kirjauskäytännöillä varustetuilla VPN: eillä ei ole mitään luovutusta viranomaisille riippumatta siitä, mihin paineeseen he voivat joutua. VPN estää myös verkkosivustojen eston, jos niitä sensuroidaan jostakin syystä.

Joten niin kauan kuin P2P on sallittu, VPN suojaa yksityisyyttäsi lataamisen aikana erittäin tehokkaasti.

Tarkempia tietoja VPN: ien toiminnasta saat tutustumalla aloittelijoille tarkoitettuihin VPN: eihin - mitä sinun on tiedettävä. Katso tarkempi ohje VPN: n käytöstä torrentin aikana, katso Paras VPN Torrenting-oppaasta.

BitTorrent-protokollan salaus

Jotkut BitTorrent-asiakkaat tukevat BitTorrent-protokollan salausta. Näitä ovat siirto, qBitTorrent ja Vuze. Se on ominaisuus, joka on suunniteltu piilottamaan tosiasia, että vietät Internet-palveluntarjoajaltasi (ISP).

Myös VPN: t tekevät tämän samoin kuin piilottavat todellisen IP-osoitteesi muilta torrentin käyttäjiltä ja kaikilta muilta, jotka seuraavat Internetissä. Lisäksi:

"BitTorrent-protokollan salauksen analyysi on osoittanut, että TCP-istunnon 100 ensimmäisen paketin pakettikokojen ja pakettisuuntien tilastollisia mittauksia voidaan käyttää hävitetyn protokollan tunnistamiseen yli 96% tarkkuudella."

Tämä tarkoittaa, että jopa kaikkein perinpohjaisemmalla syväpaketintarkastustekniikalla (DPI) voidaan määrittää, että käytät BitTorrent-ohjelmaa. Nyt on totta, että DPI voi myös helposti tunnistaa VPN: n käytön (ellei häivytä), mutta vaikka VPN: n käyttöön on monia perusteltuja syitä, BitTorrent-protokollan salaus on vain yksi syy…

BitTorrent-protokollasalauksen käyttäminen on siksi todennäköisesti parempi kuin minkään lainkaan käyttäminen, mutta VPN: n käyttö tarjoaa paljon paremman suojauksen lataamisen aikana.

Kuinka voin käyttää BitTorrent-asiakasohjelmaa?

Yksi syy online-suoratoistopalvelujen suosiolle (mukaan lukien Kodi-laatikoiden avulla) on käsitys, että torrenting on geeky harrastus, joka vaatii teknistä osaamista. Todellisuudessa torrenting on kuitenkin erittäin helppoa.

 1. Lataa ja asenna BitTorrent-asiakas yllä olevasta luettelosta.
 2. (Valinnainen, mutta erittäin suositeltava) Varmista, että VPN on käynnissä. Tämä ohittaa torrent-sivustojen sensuurin, piilottaa IP-osoitteesi muilta, joille jaat tiedostoja, ja piilottaa latauksesi Internet-palveluntarjoajalta. Katso suositeltujen palvelujen luettelo Torrentin VPN for Torrent -oppaasta.
 3. Käy BitTorrent-verkkosivustolla. Nämä sivustot isännöivät linkkejä torrent-tiedostoihin. Voit selata sinua kiinnostavaa sisältöä tai etsiä jotain erityistä. Monilla verkkosivustoilla on käyttäjän arvostelu torrentista, joka voi auttaa sinua valitsemaan hyviä torrenteja.
 4. Kun olet löytänyt haluamasi sisällön, napsauta vain torrent-linkkiä tai magnetilinkkiä. Torrentti avautuu BitTorrent-asiakasohjelmassa ja alkaa lataaminen.
 5. Kun lataus on valmis 100%, nauti! Joissakin BitTorrent-asiakkaissa on sisäänrakennetut mediasoittimet, mutta VLC toistaa melkein minkä tahansa mediatiedoston, jonka voit heittää siihen.

kylvö

BitTorrent on hajautettu tiedostojenjakoalusta. Jotta se toimisi, käyttäjät jakavat tiedostoja muiden käyttäjien kanssa. Näin tapahtuu, kun lataat tiedoston, mutta pidetään hyvänä muodona jättää BitTorrent-asiakasohjelma auki sen jälkeen, kun olet ladannut tiedoston muiden käyttäjien eduksi..

Tätä kutsutaan kylvöksi, ja sitä pidetään hyvänä etikettinä siemeneksi suhteessa vähintään 1: 1 (ts. Lataa muille käyttäjille sama määrä dataa, jonka olet ladannut.) Useimmat BitTorrent-asiakkaat näyttävät ladattujen tiedostojen siemensuhteen..

Muu tavara

Totta puhuen, sinun ei tarvitse koskaan tietää paljon enemmän torrentista kuin yllä annetut tiedot. Jos haluat kuitenkin tutkia aihetta tarkemmin, tämä sanasto on hyvä johdatus käytettyyn žargoniin.

Erityisesti elokuvan torrentteihin on liitetty runsaasti ammattikieltä. Jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä lataamastasi sisällöstä, on hyödyllistä perehtyä siihen.

Yksi asia, jota on tarkkailtava julkisilla torrentisivustoilla, on sponsoroidut linkit. Ne näytetään usein näkyvästi, ja ne on usein tarkoituksella suunniteltu sekoittamaan. Ne osoittavat tyypillisesti joko kaupalliset suorat lataussivustot tai Usenet-palvelut. Etsi linkki, joka sanoo nimenomaan ”Torrent” tai “Magnet Link”.

uTorrent

uTorrent (ja sen lähes identtinen sisar virallinen BitTorrent-asiakas) on edelleen suosituin BitTorrent-asiakas maailmassa. Siksi on perusteltua kysyä, miksi en ole sisällyttänyt sitä tähän 5 parhaan listan joukkoon.

uTorrent on suljettu lähde ja tukee itseään mainoksilla. Nämä mainokset voidaan poistaa käytöstä, jos tutkit tarpeeksi syvälle ohjelmiston asetuksia, mutta tämä on silti erittäin ärsyttävää. Oma henkilökohtainen näkemys (ja hei, tämä lista on henkilökohtainen valinta) tarkoittaa, että uTorrentilla on kaikki Vuzen haitat, mutta ei niin monta hyödyllistä ominaisuutta.

Joten, jos haluat jonkin verran hankalaa suljetun lähdekoodin mainoksilla tuettua BitTorrent-asiakasohjelmaa, joka kuitenkin kompensoi tämän tarjoamalla runsaasti ominaisuuksia, käytä Vuzea. Muita mielipiteitä on saatavana.

Lähetyksen haavoittuvuus

Turvallisuustutkija on löytänyt virheen siirtoissa, jonka avulla hakkerit voivat suorittaa haittaohjelmia kohteiden tietokoneilla. Teoriassa tämä voisi antaa heille mahdollisuuden tarttua tartunnan saaneeseen järjestelmään kokonaan.

Virhe hyödyntää Transmissionsin etäverkkoyhteysominaisuuden heikkoa tietoturvaa. Huomaa, että tämä on todiste käsitehyökkäyksestä, eikä ole todisteita sen hyödyntämisestä luonnossa. Paikkaus on jo saatavana, ja Transmission on ilmoittanut, että pian on saatavilla päivitys, joka sisältää sen.

Mac-lähetyskorjaus

Vaihtoehtoisesti virhe on tarpeeksi helppo korjata itsellesi. Jos et käytä verkon etäkäyttöominaisuutta, sammuta se vain! Siirry kohtaan Asetukset -> Etäasetus ja poista valinta kohdasta Enable remote access. Jos käytät etäkäyttöominaisuutta, vaihda oletussalasana jotain suojattua. Helppo!

Huomaa, että puutteen löytänyt tietoturvatutkija on vihjannut, että myös muut BitTorrents-asiakkaat voivat olla haavoittuvia. Siksi on todennäköisesti hyvä idea tarkistaa samanlaiset asetukset missä tahansa käyttämässäsi asiakkaassa.

johtopäätös

Mikäli jotain, uudet BitTorrent-asiakkaat palvelevat kiusallista väkijoukkoa! Itse asiassa tämä viiden parhaan listan joukko tuskin edes naarmuta niiden monien pintaa, jotka ovat saatavilla. Se tosiasia, että suurin osa heistä on ilmaisia ​​ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja (FOSS), lämmittää sydämeni simpukoita!

Koska käytettävissä on niin paljon vaihtoehtoja, olen varma, että monilla teistä on suosikki, jota ei ole lueteltu tässä. Jos on, kirjoita sisään kertoaksesi minulle ja muille lukijoille, miksi se on mielestäsi niin mahtavaa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me