50 parasta Kodi-lisäosaa 2020 – Kodi-lisäosien asentaminen

Kodi-mediasoitin voi indeksoida kaikki tietokoneellasi olevat viihdetiedostot luomalla keskuskirjaston, joka antaa sinulle yhden sovelluksen käyttää kaikkia videoitasi ja musiikkiasi. Mahdollisuus kanavoida suoratoistovideoita Internetin kautta Kodiin laajentaa viihdemahdollisuuksiasi entisestään.

Lisäosat antavat sinulle pääsyn kaikkeen tähän ylimääräiseen viihdeeseen. Jos olet tilannut premium-viihdepalvelun, kuten NowTV, Netflix tai HBO Now, voit yhdistää nämä tilit Kodi-soittimeesi ja käyttää niitä siellä. Jokaisessa tapauksessa tarvitset erityisen lisäosan saadaksesi tilaajapalvelusi pelaamaan Kodin kautta.

Tutustu Paras Netflix VPN -oppaaseemme.

Ole varovainen, kun etsit Kodi-lisäosia, koska kaikki eivät pelaa sääntöjen mukaan. Mediayritykset ja hallitukset kuumenevat Kodista tällä hetkellä kauluksen alla, koska lisäosat tarjoavat tekijänoikeuksien alaista materiaalia ilmaiseksi saatavana ilman näiden videoiden omistajien lupaa.

Voit siis lukea, että Kodi on laiton. Näin ei kuitenkaan ole. Laittomuus johtuu joistakin lisäosista.

ProPrivacy.com ei myönnä tekijänoikeusloukkauksia. Vaikka tiedämme, että VPN-verkkoja voidaan käyttää huijaamaan sijaintiasi toiseen maahan ja siten ylittämään maantieteelliset rajoitukset, niiden ensisijainen tarkoitus on tarjota sinulle online-suojaus ja yksityisyys. Ensinnäkin, siksi suosittelemme VPN: n käyttöä Kodissa.

Lue luettelo parhaista Kodi-lisäosista joulukuussa 2017. Jos et ole koskaan asentanut lisäosaa aiemmin, voit lukea tehtävän ohjeet tämän katsauksen alapuolella..

Contents

Parhaat Kodi-lisäosat Yhdysvaltain televisioon

1. USTVNow

USTVNow on tilauspalvelu, joka kanavoi useita amerikkalaisia ​​televisiokanavia. Näitä ovat CBS, NBC, Fox News ja ESPN. Jos sinulla on jo USTVNow-tilauksesi, sinun on kirjauduttava sisään vain, kun käynnistät lisäosan. Jos sinulla ei ole tilausta, voit kirjautua sisään Kodi-lisäosasta. Yhtiö tarjoaa ilmaisen kokeilujakson.

Stream Super Bowl 53 CBS: llä VPN: llä!

2. Elokuvateatteri

Kuten nimensä osoittaa, Film Emporium on loistava lähde elokuville. Tämä lisäosa sisältää kuitenkin myös paljon suoratoistoja, mukaan lukien Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian valtavirran televisiokanavat. Löydät tämän lisäosan Dandy Media -varastosta.

3. SmoothStreams

SmoothStreams tarjoaa yli 50 kanavaa, mukaan lukien Yhdysvaltojen tärkeimmät urheilun suoratoistopalvelut. Urheilutapahtumien, kuten NFL-, NBA- ja MLB-pelien, suorassa lähetyksessä pääset myös erikoistuneisiin yleisradioyhtiöihin ja kaikkiin tärkeimpiin Yhdysvaltojen televisioverkkoihin..

Parhaat Kodi-lisäosat brittiläiselle TV: lle

4. iPlayer

BBC on kuuluisa ympäri maailmaa laadukkaasta ohjelmoinnistaan. Voit katsella kaikkia BBC-kanavia Internetin kautta selaimesi kautta avaamalla BBC iPlayerin. Tämä lisäosa saa iPlayerin Kodiin. Kodi iPlayer antaa sinulle pääsyn kirjastoon, joka sisältää tilattavia videoita ja laatikkosarjoja, sekä BBC-kanavien suoratoistoja..

5. UK turkkilaiset

Tämä lisäosa antaa sinulle pääsyn yhden teknikon omaan soittolistaan. Kyseinen nero asuu Isossa-Britanniassa, mutta on turkkilaista uutta, joten hänen videokokoelmansa ovat pääosin hankkineet näistä kahdesta maasta. Videokirjastot on luokiteltu niin hyvin, että tästä lisäosasta on tullut hitti yleisölle. Hanki tämä lisäosa Cerebro TV -varastosta.

Parhaat Kodi-lisäosat maailman TV: hen

6. Maverick TV

Tämän lisäosan avulla saat suoraa televisioasemien ja videoiden suoratoistopalveluita ympäri maailmaa. Näiden suoratoistojen lisäksi järjestelmässä on laaja videokirjasto, joka sisältää elokuvia, dokumentteja ja kuntovideoita. Tämän palvelun arkisto on saatavana Maverick TV -sivustolla.

7. StreamHub

StreamHubiin sisältyy Mobdro, joka antaa pääsyn live-TV-streamiin ympäri maailmaa. Nämä kanavat sisältävät sekä ilmaisia ​​että premium-tv-palveluita, kuten urheilu franchising-kanavat ja HBO. Tällä järjestelmällä on oma arkisto, jota kutsutaan myös StreamHubiksi.

8. Ultra IPTV

Ultra IPTV sisältää Internet-suoratoistopalvelut ympäri maailmaa. Kanavakirjasto sisältää erikoispalveluita, kuten urheilutapahtumien suoratoisto ja uutiskanavat. Sivustolla on myös paljon elokuvakanavia ja ohjelmia monilla eri kielillä, joten jos olet kaukana kotoa, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää viihde omalla kielelläsi tämän lisäosan avulla. Voit saada Ultra IPTV: n Cazlo-arkistosta.

9. SkyNet

SkyNet on toinen laaja kirjasto, joka tarjoaa pääsyn televisiokanavien suoratoistoihin ympäri maailmaa. Tämä lisäosa sisältää myös pääsyn tilattaviin viihdevideoihin, jotka sisältävät elokuvia, esityksiä ja dokumentteja. SkyNet-lisäosa on saatavana Maverick TV -varastosta.

10. cCloud TV

cCloud TV tarjoaa viihdekirjastoa. Liittyvää lisäosaa, joka on pakattu samaan arkistoon, kutsutaan cCloud Live TV. Se tarjoaa sinulle pääsyn TV-asemien suoratoistoihin ympäri maailmaa. Saat tämän lisäosan Cazwall-arkistosta.

11. Ultimate IPTV

Tämä IPTV-kanavien kokoelma antaa sinulle pääsyn viihdettä ympäri maailmaa. Näihin kanaviin kuuluu sekä ilmainen että ilmainen televisioasema monilla kielillä. Vaikka tämä lisäosa voi viedä sinut näille merentakaisille kanaville, se ei saa sinut kiertämään heidän alueellisia rajoituksiaan. Voit asentaa tämän lisäosan Super-arkistosta.

Parhaat Kodi-lisäosat elokuviin

12. ROP vapautettu

BOB Unleashed, joka tunnetaan myös nimellä BOB Unrestricted, antaa pääsyn pitkään streaming-palveluiden luetteloon, mutta monet niistä vaativat tilauksen, jota BOB ei voi kiertää. Sinun on siis kirjauduttava premium-kanaviin saadaksesi kaiken irti tästä lisäosasta. BOB Unleashed on saatavilla Noobs and Nerds -varastossa.

13. Specto

Specto on Exoduksen haarukka, josta voit lukea alla. Elokuvatietokanta on suuri nähtävyys, ja siellä on myös videoita Sky TV -kanavista, tosin ei kyseisten asemien suoraa syötettä. Lisäosa etsii Internetistä vaihtoehtoisia lähteitä jokaiselle luetellulle videolle. Kun valitset yhden, valikko antaa sinulle luettelon vaihtoehdoista, joita voit valita katselemaan.

14. Turvallisuuselokuvat

Safehouse Movies pysyy päätoiminnassaan ja vain luettelee elokuvia (useimpiin muihin Kodi-lisäosiin sisältyy ohjelmia ja live-TV-suoratoistoja). Tämä lisäosa on saatavana Dandy Media -varastosta.

15. Snag-elokuvat

Tämä lisäosa on loistava Bollywood-elokuvien lähde. Tarjolla on myös fantastista viihdettä muista lähteistä, kuten elokuvia Afrikasta ja draamoja Koreasta.

16. SUOLAT (suoratoista kaikki lähteet)

"SUOLAT" tarkoittaa "stream kaikki lähteet." Kuten useimmat tämän elokuvakategorian lisäosat, myös SALTS antaa sinulle pääsyn suosittuihin televisio-ohjelmiin ja draamoihin. Tämä lisäosa on saatavana Kodilin arkistosta.

17. F.U.B.A.R.

F.U.B.A.R.: n kirjastossa on laaja valikoima, ja siinä on luokkia, kuten lasten viihdettä ja Bollywood-elokuvia. Tämä on hieno paketti elokuvia. Lisäosa on saatavana Mucky Duck -varastosta.

18. Poseidon

Poseidon on yksi Kodin tähtiä ja tervehditään uudena Exoduksena. Voit hankkia tämän lisäosan useista arkistoista, mukaan lukien Kodil ja Noobs and Nerds.

19. Exodus

Exodus oli puun yläosassa, kunnes sen tukimekanismi TVAddons.ag-sivustossa sammutettiin. Nyt voit asentaa Exodus-lisäosan, mutta yhtäkään valitsemasi videota ei toisteta. Vaikka Exodus on vanhentunut, sitä edelleen jaellaan Super Repositoryn ja Kodilin kautta.

20. Liitto

Covenant on Exoduksen virallinen korvaaja. Monet sen linkit on kuitenkin poistettu sen isäntäsivustojen sulkemisella, joka on antanut Poseidonille kilpailun eturivin Exoduksen tilalle. Covenant on saatavana Kodilin ja XvBMC: n arkistoista.

Parhaat Urheilun Kodi-lisäosat

21. Toimitus

Deliverance on erityisen hyvä lisäosa jalkapallojätteille. Järjestelmän valikko sisältää Englannin valioliigan liigataulukon, ja siellä on paljon kohokohtia viimeaikaisista otteluista. Muut kanavat tarjoavat urheiluun liittyviä elokuvia ja esityksiä. Toimittaminen ei ole vain urheilua; Se tarjoaa myös lasten viihdettä, komediaa, dokumentteja ja kausiohjelmaa.

22. Nousevat vuorovedet

Rising Tides on hyvä paikka päästä live-urheilutapahtumiin, mutta suurin osa niistä on saatavana vain lähetyskanavan tilauksella. Tässä lisäosassa lueteltuja kanavia ovat BT Sports, ESPN, Fox Sports ja Bein Sports. Voit hankkia tämän lisäosan Mulla Fabz -varastosta.

23. Elektra-holvi

Kuten Rising Tides, myös Elektra Holvit ovat hyvä lähde pääsyä urheilutapahtumien livevirtoihin. Viimeaikaisten otteluiden kohokohdat ovat saatavilla myös tämän lisäosan kautta.

24. VidTime

VidTime tarjoaa pääsyn urheilutapahtumien live-lähetyksiin ja on hyvä lähde jääkiekko-, koripallo- ja UFC-otteluihin. Vaikka lisäosa on erikoistunut suoratoistoihin, on myös kirjasto tallennetuista ottelujen kohokohdista.

25. Toista jalkapallo

Jalkapallotoisto on erikoistunut jalkapalloon. Tämä lisäosa ei tarjoa live-otteluita, mutta kirjastossa on vaikuttava luettelo liigaista, mukaan lukien Premier League, Mestarien liigan, Saksan Bundesliga ja Serie A Italiasta..

26. Halow Live TV

Halow vetää faneja vaikuttavalla linkkikirjastolla urheilutapahtumien live-lähetyksiin, joihin se tarjoaa pääsyn ilmaiseksi. Lisäosassa on muutakin kuin urheilua, vaikka kirjastossa on myös kanavia lasten viihdettä, elokuvia ja muuta varten. Halow sisältää myös radiokanavia.

27. Urheilu mania

Jos maksat mielellään pääsystä viihteeseen Kodilla, sinun kannattaa tutustua Sports Maniaan. Tämä Ison-Britannian tilauspalvelu tarjoaa sinulle keskeytymättömän suoratoiston, koska yritys on investoinut paljon palvelinkapasiteettiin ja videonsiirtotekniikkaan.

Parhaat musiikin Kodi-lisäosat

28. Bandicoot Vids

Bandicoot Vids on erikoistunut live-tapahtumien videoihin. Se ei tarkoita tapahtumien reaaliaikaista suoratoistoa, sellaisena kuin ne tapahtuvat, vaan live-esitysten tallenteita, kuten näyttämöteoksia ja musiikkikonsertteja. Kanavalla on myös suoraa suoratoistoa, joka kattaa urheilutapahtumat. Tällä lisäosalla on myös klassikkokokoelmien elokuvakirjasto, tosin viimeaikaisia ​​lohko-ohjaimia ei ole.

29. MP3-virrat

Tämä on musiikin suoratoisto-lisäosa, jonka voit hankkia Super-arkistosta. Kirjasto on indeksoitu hyvin genreittäin, minkä avulla voit koota oman soittolistan.

30. BeatZ

BeatZ: llä on erittäin suuri musiikkikirjasto, joka pitää sinut loputtomasti viihdyttäväksi. Tämä musiikin suoratoisto-lisäosa tulee omasta arkistostaan, jonka on tuottanut Stream Army.

31. Rave Player

Rave Playerillä on loistava musiikkikirjasto, jossa on erottuva osa DJ-sarjoja ja miksioita. Pitkät sarjat antavat sinulle esisekoitetun musiikkivirran, joka jatkuu tuntikausia ilman, että sinun on valittava yksittäisiä kappaleita.

32. Musiikkilähde

Musiikkilähteellä on paljon erilaista musiikillista viihdettä. Lisäosa antaa pääsyn digitaalisten musiikkitiedostojen kirjastoon sekä videomusiikkikanaviin. Voit käyttää digitaalisia radiokanavia lisäosan ja stream-DJ-sarjojen kautta.

33. TuneIn Radio

TuneIn on suosittu digitaalimusiikkisovellus. Tämä lisäosa mahdollistaa palvelun saatavuuden Kodista. Tarvitset TuneIn-tilin päästäksesi järjestelmään Kodin kautta. Voit kuitenkin saada tilin ilmaiseksi.

Parhaat Kodi-lisäosat Animelle

34. AnimeGo

AnimeGo on loistava japanilaisen animaation lähde. Lisäosa antaa pääsyn elokuviin ja animoituihin sarjoihin. AnimeGo-lähteet tarjoavat hyvät siirtonopeudet.

35. AnimeFTW.tv

Tässä anime-lisäosassa on suurempi kirjasto kuin AnimeGo, joten jos olet suuri anime- ja manga-fani, tämä on todennäköisesti parempi valinta sinulle.

36. KissAnime

KissAnime on Kodi-anime-lisäosien suosituin koira. AnimeGolla on 500 nimeä, kun taas AnimeFTW.tv: llä on 700. KissAnimessa on yli 6000 nimeä. KissAnime päivitetään jatkuvasti, joten nykyaikainen viihde on aina saatavana, samoin kuin paljon vanhemmat nimikkeet.

Parhaat Kodi-lisäosat lapsille

37. Sarjakuvat pelle

Cartoons Clown on saatavana Super Repositorystä ja Kodililtä. Tämä lisäosa ei ole vain hyvä lähde sarjakuvia, mutta siinä on myös elokuvia ja lastenohjelmia pitämään lapsesi näytöllä.

38. SarjakuvatOn

CartoonsOn keskittyy lasten sarjakuviin. Kirjastossa on klassikoita, sarjoja ja elokuvia. Tämä Kodi-lisäosa on saatavana Noobs and Nerds -varastosta.

39. Nickelodeon ja Nickelodeon Jr

Nickelodeon ja Nickelodeon Jr ovat erittäin suosittuja lasten TV-asemia. Lisäosan ansiosta nämä kaksi kaapeli-TV-kanavaa ovat nyt saatavana Kodissa.

40. Sarjakuva HD

Cartoon HD: llä on hieno kirjasto, joka sisältää oppimateriaalia ja klassista lasten viihdettä. Tämä lisäosa on hyvin ylläpidetty ja siinä ei ole huonoja linkkejä. Voit käyttää palvelua Xunity Talk -varaston kautta.

41. Super Cartoons Kodi

Super Cartoons Kodi on erinomaisen Dandy Median tarjous, ja se on saatavana yhtiön oman arkiston kautta. Tämän lisäosan navigointirakenne on suunniteltu helppokäyttöiseksi, jotta lapsesi voivat ohjata hallintalaitteita ja valita videoita.

Parhaat dokumenttielokuvien Kodi-lisäosat

42. Brettus-dokumentit

Jos pidät tosiasiallisista videoista, tämä satojen dokumenttikirjojen kirjasto antaa sinulle paljon ajatuksia. Tämä Kodi-lisäosa on ollut olemassa jo pitkään, sillä sen hyvin luokiteltu kirjasto ja luotettavat linkit ansaitsevat sille uskollisen seuraajien ryhmän.

43. Decado-dokumentit

Tämä on toinen hieno lähde dokumenttielokuville. Kuten monet viihdelisäosat, Decado Documentaries käyttää YouTubea yhtenä lähteenä. Siksi sinun on oltava asennettuna YouTube-lisäosa, jotta voit käyttää tätä järjestelmää. Tämä ja muut tukevat lisäosat asennetaan automaattisesti Decado-dokumenttiohjelmien rinnalle. Tämä lisäosa on saatavana Super-arkistosta ja myös Kodililtä.

44. Toimintaelokuvat

Films for Action -lisäosa antaa pääsyn yli 2500 elokuvan ja dokumenttielokuvan kirjastoon. Näiden elokuvien lähteinä ovat painosryhmät ja aktivistit, jotka haluavat tuoda esiin syyn auttaakseen muuttamaan maailmaa. Voit asentaa tämän mainoksen Kodi-oletusvarastosta.

45. NASA Kodi -lisäosa

NASA tuottaa paljon videolähtöä sekä selittääkseen tehtävänsä yleisölle että etsinnän ja tutkimuksen tuloksena. Suuri osa videosta on yleisön nähtävissä tämän Kodi-lisäosan kautta. Videon lisäksi lisäosalla on pääsy satelliittikuvien suoratoistoihin. Tämä lisäosa on saatavana Kodi-oletusvarastoon.

Parhaat Kodi-lisäosat premium-kanaville

46. ​​Nemesis Kodi -lisäosat

Nemesis on maksullinen palvelu, joka käyttää erilaisia ​​videolähteitä, mukaan lukien torrentit, Real-Debrid-nimisen järjestelmän kautta. Videot ovat saatavilla korkealaatuisessa 4K-muodossa ja toimitetaan suurella nopeudella. Tämän lisäosan kautta saatavissa olevaan sisältöön sisältyy elokuvia, esityksiä, animea, sarjakuvia, äänikirjoja ja aikuisille tarkoitettua materiaalia. Tutustu parhaaseen torrent-sivustojemme VPN: ään saadaksesi lisätietoja VPN: n käytöstä torrentissa.

47. Vader-virrat

Vader Streams on premium-palvelu, joka toimittaa premium-kanavia. Näitä ovat HBO, Hulu ja AMC HD. Urheilutapahtumat, jotka yleensä edellyttävät pay-per-view-maksua, sisältyvät myös Vader Streams -lisäosamaksun hintaan.

48. UFC Finest / Planet MMA

Planet MMA on UFC Finestin uusi nimi. Tämä pay-per-view-lisäosa tuottaa live-UFC-taisteluita ja sisältää myös kirjasto hävittäjäprofiileista, aiemmista taisteluista, dokumenttiohjelmista ja UFC-liittyvästä viihdestä. Tämä lisäosa on saatavana Ares-projektin Magic-arkistosta.

49. SportsAccess

Sinun on maksettava tilausmaksu käyttääksesi tätä lisäosaa, ja yritys hyväksyy vain Bitcoinin. Tämä maksu antaa sinulle pääsyn live-tapahtumiin, mukaan lukien NBA- ja NHL-pelit, sekä jalkapallo-otteluihin ympäri maailmaa.

50. FilmOn TV

Tämä on brittiläinen elokuvakirjasto, joka toimitetaan selainten kautta tilaajille: Voit käyttää sitä myös Kodin kautta lisäosan avulla. Sinun on avattava tili FilmOn TV: ssä saadaksesi lisäosa streamiin. Voit käyttää tätä lisäosaa Cazwall-arkiston kautta.

Kuinka asentaa Kodi-lisäosat

Lisäosan saamiseksi on kolme erilaista reittiä. Voit ladata plugin-zip-tiedoston tai arkiston zip-tiedoston tai muodostaa yhteyden arkistoon verkossa. Asenna molemmat noudattamalla alla olevia ohjeita.

Lataa lisäosa ZIP-tiedostolla

Jos lisäosahaku aloittaa zip-tiedoston lataamisen, sinun on asennettava tiedosto Kodiin. Yksi lisäosa, joka voi myös asentaa tukiohjelmia, sisältyy sanan sisältävään tiedostoon "kytkeä" nimensä alussa. Varasto sisältää monia lisäosia, ja sen nimi alkaa sanalla "säilytyspaikka."

Ensimmäinen askel

Tee muistiinpano hakemistosta, johon zip-tiedosto ladattiin.

Vaihe toinen

Avaa Kodi ja napsauta Lisäosia pääikkunan sivuvalikossa. Napsauta Lisäosien näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa avoimen laatikon symbolia päästäksesi Lisäosa-selaimeen.

Kodi-lisäosat Selaimen käyttö

Vaihe kolme

Klikkaa Asenna zip-tiedostosta. Selaa hakemistorakennettasi valitaksesi ladatun tiedoston.

Kodi asentaa lisäosan zip-tiedostosta

Klikkaus kunnossa.

Jos zip-tiedosto on laajennus, se asentaa lisäosan nyt. Jos se on arkisto, sinun on asennettava lisäosa arkistosta (katso alla).

Lataa lisäosa verkko-osoitteesta

Ensimmäinen askel

Paina Cog-symbolia Kodin päävirran vasemmassa yläkulmassa. Tämä vie sinut asetussivulle.

Kodi-asetusten käyttö

Vaihe toinen

Klikkaa Tiedostonhallinta ikoni.

Kodi File Manager -käyttöoikeus

Vaihe kolme

Kaksoisnapsauta Lisää lähde.

Kodi lisää lähde

Vaihe neljä

Napsauta vastaavaa sanaa Lisää lähde -näytössä ja kirjoita arkiston URL-osoite. Tämän täytyy alkaa "http: //" tai "https: //" ja siinä täytyy olla viiva ("/") osoitteen lopussa.

Kodi lisää lähdesivu

Klikkaus kunnossa.

Vaihe viisi

Kirjoita linkin nimi ja napsauta kunnossa.

Kodi-arkisto linkistä muodostettu

Vaihe kuusi

Paina Escape-painiketta kahdesti palataksesi Kodin päänäyttöön. Klikkaa Lisäosia sivuvalikossa.

Kodi Lisäosat -valikkokohta

Napsauta valikon vasemmassa yläkulmassa olevaa avoimen laatikon symbolia.

Vaihe seitsemän

valita Asenna zip-tiedostosta Lisäselaimessa. Valitse tiedostohallinnassa määrittämäsi linkki ja paina kunnossa.

Kodi asentaa arkiston

Sinun on nyt asennettava lisäosa arkistosta, jonka olet juuri asettanut järjestelmän saataville.

Asenna ja lisäosa arkistosta

Ensimmäinen askel

Napsauta Lisäosan selaimessa Asenna arkistosta.

Kodi-lisäosien selain asennetaan arkistosta

Tämä antaa sinulle luettelon käytettävissä olevista arkistoista - sekä linkkien kautta hankkimista että zip-tiedostoista asennetuista.

Vaihe toinen

Napsauta arkistoa, joka sisältää asennuksen, jonka haluat asentaa. Sinulle esitetään luettelo lisäosatyypeistä.

Kodi-arkiston hakemisto

Vaihe kolme

Selaa käytettävissä olevien lisäosien luetteloa. Napsauta haluamaasi.

Kodi valitse lisäys arkistosta

Vaihe neljä

Lehdistö Asentaa yksityiskohtien näytössä.

Kodi asentaa lisäosan

Useimmat lisäosat vaativat lisäohjelmia; sinulle kerrotaan näistä seuraavassa näytössä. Klikkaa kunnossa jatkaa.

Viestisarja kertoo, että jokainen elementti on asennettu.

johtopäätös

Lisäosat tekevät Kodista paljon mielenkiintoisemman. He voivat tuoda sinulle viihdettä kaikkialta maailmasta. Monet kanavat ovat kuitenkin rajoitettuja, jotta vain ihmiset maissa, joissa kukin palvelu perustuu, saavat käyttää niitä.

Voit kiertää nämä alueelliset rajoitukset asentamalla VPN (Virtual Private Network). VPN antaa sinun valita sijainnin. Kun kytket sen päälle, kuka tahansa sijaintiasi tarkistava ihminen luulee olet valitsemassasi maassa. Tämän tempun avulla pääset käyttämään kaikkia kanavia, jotka ovat saatavilla vain muissa maissa. Tutustu parhaaseen Kodi VPN -oppaaseemme saadaksesi lisätietoja tästä tekniikasta.

Yhdistä VPN ja Kodi laajentaaksesi viihdehorisonttiasi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me