ARCTIC-yleiskatsaus ja Accelero Hybrid III -katsaus

Tässä ARCTIC Accelero Hybrid III -katsauksessa ja -oppaassa esitän kuinka koota se AMD Radeon RX480: n kanssa, katsoa joitain vertailutuloksia ja arvioida, kannattaako hankkia sellainen, jos tarkastelet all-in-innostuneita. yksi vesijäähdytysvaihtoehto.

PLUSSAT

  • Upea yritys, upeilla tuotteilla
  • Mukautettu GPU-jäähdytys mitätöi takuun
  • Visuaalisesti houkuttelematon
  • VRM-jäähdytyselementit eivät ole parhaiten suunniteltuja

HAITTOJA

  • Joitakin huonoja kohtia
  • Tule tänne

Tietoja ARCTICista

ARCTIC (alun perin Arctic Cooling) on ​​sveitsiläinen yritys, joka on toiminut vuodesta 2001 ja tarjoaa entistä innostuneempia jäähdytysratkaisuja yksilöille ympäri maailmaa. En suorita niistä täydellistä perusteellista katsausta, koska siellä on paljon yrityksiä, joilla on enemmän pätevyys tähän, kuten Linus Tech Tips ja JayzTwoCents. Yhtiö on kuitenkin ollut tarpeeksi ystävällinen tarjoamaan meille neljä Accelero Hybrid III - 140 mm -painoa käytettäväksi Ethereum Mining Rig -laitteellamme. Accelero Hybrid III on AIO GPU -vesijäähdytysratkaisu, jonka avulla voit saada kaikki vesijäähdytyksen edut ilman säiliöiden vaivaa ja tippumismahdollisuuksia..

Koska minulla on ollut Freezer i30 käynnissä kotitietokoneessani jo yli kolme vuotta, erinomaisella suorituskyvyllä ja ilman huonontumista, toivoin Accelero Hybrid III -sovellusta. Olen iloinen voidessani todeta, ettei se pettynyt.

hinnoittelu

Accelero Hybrid III -kello on 99 dollaria. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin jäähdytysratkaisuihin, tämä on sama pallokenttä kuin muut tarjoukset, ja myös vesilohot. Tietysti vesilohkoilla on oltava koko jäähdytyspiiri valmiina, kun taas siinä on aika paljon plug and play -toimintoa.

ARCTIC-hinnoittelu

ARCTIC myy myös useita muita vesijäähdytysratkaisuja sekä ilmajäähdyttimiä, joiden suorituskyky on parantunut varastomuotoihin verrattuna.

Videon asennus

Katso alla olevasta videosta, kuinka helppo on koota Accelero Hybrid III.

ARCTIC vaatii huomattavasti viileämpiä lämpötiloja (jopa 42-46 ° C) ja huomattavasti hiljaisempaa käyttöä. Tämän tarkastelun aikana minulla on ollut ilo kokea, että molemmat väitteet eivät ole vain totta, vaan myös siistimpi on onnistunut huomattavasti myös odotukseni! Katso yllä oleva video, niin näet kaikki nämä itse.

Tuki

Kaiken kaikkiaan ARCTIC-tiimin tarjoama tuki oli fantastinen. Valitettavasti suurin pettymys oli, että he eivät tarjoa näytönohjaimen yleisiä ohjeita. Vaikka tämä ei ollut ongelma minulle, niille, jotka käyttävät AIO-jäähdytinä ensimmäistä kertaa, tämä voi olla ongelmallinen. Onneksi YouTubessa on paljon oppaita, jotka on suunnattu juuri tähän.

Asennus ja testaus

Kaiken kaikkiaan pidasin Accelero Hybridin kokoamisprosessia RX 480: n kanssa erittäin yksinkertaiseksi tehtäväksi, joka kesti noin 30 minuuttia (lukuun ottamatta lämpöliiman 60 minuutin kuivausaikaa)..

Aloitat purkamalla kannan jäähdytysliuosta. RX480-mallissa tämä tapahtuu seuraavasti. Kuusi pientä ruuvia muovikansiin. Neljä ruuvia GPU-jäähdytyslohkolle. 11 takaluuvia ja kaksi eturuuvia jäähdytyselementille ja tuulettimelle. Kun olet vain alas piirilevylle, sinun on puhdistettava tärkein GPU-siru paperipyyhkeellä.

RX480 vesijäähdytyskokoonpano

Kun purkaminen on valmis, voit aloittaa AIO-vesijäähdytyksen kokoamisen. Suorita ensin piirilevy veden jäähdytyslohkolla ja mukautetulla takana olevalla jäähdytyselementillä. Levitä nyt pieni lämpökäsitelty lämpöyhdiste / tahna GPU: lle. Kohdista lohko, piirilevy ja jäähdytyselementti ja ruuvaa ne yhteen mukana toimitetuilla ruuveilla, jousilla ja aluslevyillä. Kiristä jokainen ruuvi muutama kierros kerrallaan kiertämällä myötäpäivään. Sinun on tehtävä tämä niin, että lämpöyhdiste jakautuu tasaisesti ja lohko ja jäähdytyselementti istuvat asianmukaisesti. Koottuaan, yritä liikuttaa jäähdytyslohkoa varovasti, jotta se sopii tiukasti.

Nyt sinun on lisättävä VRM-jäähdytyselementit. Valitettavasti RX480: lle ne tarjoavat yleisen sarjan. Voit selvittää, mihin jäähdytyslevyjen on mentävä, katsomalla, missä lämpötyynyt ovat alkuperäisessä jäähdytyselementissä. Selvitä mihin asetat jokaisen jäähdytyselementin ja luo itsellesi kaavio (henkinen tai paperille). Levitä jokainen jäähdytyselementti pienellä määrällä lämpöliimaa, varmista, että se pysyy paikallaan etkä silta mitään sähköisiä komponentteja jäähdytyselementin kanssa. Kun lämpöpasta on kuiva, voit lisätä VRM-jäähdytystuulettimen.

Kytke puhaltimet ja nyt voit lisätä GPU: n järjestelmään.

Esitys

Testasin ARCTIC Accelero Hybrid III: n suorituskykyä käyttämällä muutamaa erilaista vertailuarvoa ja räätälöityä testiämme - Ethereum-kaivosta. Käytetyissä vertailuarvoissa: PassMark ja 3D Mark. Varastosuoritus oli 74C ja 81C, kun taas AIO-järjestelmässä se oli vain 38C ja 40C.

Luotettavin testi on kuitenkin Ethereum Mining. Ethereum Mining vaatii, että GPU toimii 100%, 24/7. En suorittanut stressitestiä, koska se tarkasti enemmän GPU: n suorituskykyä kuin jäähdytystä. Tietysti voit käyttää parempaa jäähdytystehoa saavuttaaksesi paremman GPU-suorituskyvyn.

Accelero Hybrid III - RX480 -suorituskyky

Tulokset osoittavat, että Accelero Hybrid tarjoaa ylivoimaisen jäähdytysratkaisun. Valitettavasti minulla ei ole vedenjäähdytysratkaisuja sen vertailuun, mutta tulosten perusteella; Suosittelen sitä kaikille. Jopa puhaltimen nopeuden ollessa asetettu 10%: iin, lämpötila ei noussut yli 45 ° C: seen! Lisäksi järjestelmä toimi myös huomattavasti hiljaisempana. Ellei tietokoneesi ole lukittuna kaappiin, et halua koskaan ajaa sitä niin suurilla nopeuksilla, että se on melko kõrveuttava.

Muut tuotteet

GPC-jäähdytyksen (sekä ilman että veden) lisäksi ARCTIC myy myös suorittimia ja muistijäähdytysratkaisuja ja lisävarusteita, jotka auttavat sinua. He myyvät myös näyttötelineitä, kuulokkeita ja muutamia muita esineitä. Jos haluat katsoa mitä tahansa näistä, siirry ARCTIC-verkkosivustoon.

ARCTIC-johtopäätös

ARCTICin Accelero Hybrid III on kaiken kaikkiaan loistava ratkaisu, jos haluat saavuttaa paremman ja hiljaisemman jäähdytyksen GPU-laitteessasi. Olipa kyseessä AMD Radeon RX 480, kuten minä, tai jokin muu tuettu GPU. En kuitenkaan suosittelisi sitä, jos aiot käyttää AIO: ta useammassa kuin komponentissa, koska se voi saada siististi ja mukautetut VRM-jäähdytyslevyt ovat henkilökohtaisesti valtava lähtö. Tässä tapauksessa sinun on todennäköisesti parempi käyttää räätälöityä vesijäähdytysjärjestelmää. Mutta lopuksi voidaan todeta, että yhdelle tai kahdelle GPU: lle Accelero Hybrid III on loistava, ja ARCTICissä on myös paljon muita AIO-jäähdytysjärjestelmiä, joiden suorituskyky on oletettavasti verrattavissa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me