Expat VPN Guide 2020 – Poista TV: n esto Expats-VPN: llä

Muutto toiseen maahan on jännittävää. Muutto esittelee sinulle uusia elämäkokemuksia ja uutta kulttuuria. Se on seikkailu, joka odottaa tapahtuvan. Kun olet ravittu pois jet-viiveestä, saatat kuitenkin joutua jonkin verran vakavaan kotiin. Luonnollinen tapa torjua tätä on saada WhatsApp tai Skype keskustelemaan perheen ja ystävien kanssa. Saatat jopa saada tarpeen katsoa televisiota kotona.

Valitettavasti saatat kokea joitain ongelmia, kun menee tekemään noita asioita. Monet maat estävät sovelluksia, kuten WhatsApp ja Skype. Tämän lisäksi kotitelevisioasemat ovat todennäköisesti maantieteellisesti rajattu tekijänoikeussyistä. Onneksi VPN voi antaa sinun teeskennellä olevansa kotona - jotta voit käyttää Internetiä kuten yleensä.

Mikä on ulkomailla?

Maasta ulkomailla asuvat

Ulkomaalainen, ulkomailla asuva, on henkilö, joka asuu eri paikassa kuin missä he syntyivät. On olemassa kymmeniä syitä, miksi henkilö voi halutessaan tulla ulkomaille - työmahdollisuuksista ja koulutuksesta - rakastumiseen henkilö toisesta maasta. Mistä tahansa syystä, ulkomailla asuville löytyy uusi koti, jossa on uusi kulttuuri ja uusi ympäristö.

Vaikka ulkomaalaisia ​​kutsutaan usein yhdeksi homogeeniseksi ryhmäksi, on tärkeätä muistaa, että jokainen ulkomaalaishenkilö on itsenäinen yksilö. Sinänsä ei ole harvinaista, että ulkomaalaiset etsivät jotain, joka muistuttaa heitä kotimaastaan. Tuo "jotain" voi olla erilainen jokaisella yksilöllä, vaikka useimmiten se johtaa ruokaan, perinteeseen tai jopa televisio-ohjelmaan.

Valitettavasti ulkomailla eläminen kuin olisit kotona, ei aina ole helppoa. Yksi suurimmista asioista on verkkosivustojen ja maantieteellisesti rajoitetun sisällön käsitteleminen. Vaikka ruokia ja perinteitä on yleensä helppo luoda uudelleen, tiettyjen TV-ohjelmien ja verkkosivustojen käyttäminen on toinen tarina. Onneksi se on mahdollista käyttämällä ulkomailla olevaa VPN: ää.

VPN voi sallia ulkomailta lähtöävien henkilöiden estämään suoratoistopalvelun eston. Oikealla VPN Netflix -tilaajalla on pääsy palveluiden Yhdysvaltojen versioon, jossa on tuhansia enemmän elokuvia ja TV-ohjelmia kuin missään muussa maassa. Netflix-luettelo. Voit käyttää myös muita palveluita, esimerkiksi voit katsella BBC iPlayeria Ison-Britannian ulkopuolella ja enemmän!

Mikä on VPN ulkomaalaisille?

Maanlaajuisen VPN: n avulla pääset maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön ja estettyihin verkkosivustoihin huijaamalla sijaintiasi. Käyttämällä ulkomailla olevaa VPN-verkkoa voit käyttää kotimaasi TV-ohjelmia turvallisella ja yksityisellä tavalla. Tämän lisäksi ulkomailla oleva VPN voi auttaa sinua pääsemään WhatsApp- ja Facebook-sivustoihin, jotka on estetty joissakin maissa..

Oma Expat VPN

Vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa lähes 13 000 ulkomaalaista pyydettiin järjestämään 43 ulkomaalaisen elämän erilaista osa-aluetta. Tähän sisältyy ulkomaille muuttavien maiden tärkeimmät maat. Vaikka Yhdysvallat ja Iso-Britannia laskivat melko vähän vuoden 2016 tutkimuksesta, Meksiko, Espanja ja Kolumbia olivat kymmenen parhaan vaihtoehdon joukossa 65 mainitusta maasta. Tästä syystä olemme päättäneet neuvoa ulkomaalaisia ​​seuraavissa maissa: Espanjassa, Meksikossa, Kolumbiassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

VPN ulkomaalaisille Espanjassa

Huolimatta siitä, että Espanja on avoin ja demokraattinen maa, jolla on tiukat tietosuojalakeja, Espanjan hallitus osallistuu tiuhaan piratismin vastaiseen politiikkaan, joka rajoittaa televisiovaihtoehtojasi. Lisäksi TV: n suoratoistopalvelut rajoittavat pääsyä muiden maiden sisältöön - mikä tarkoittaa, että olet kiinni kaikessa, mitä Espanja tarjoaa.

Onneksi ulkomailla oleva VPN voi ratkaista tämän ongelman. Sen lisäksi, että käytät televisio-ohjelmia, joita et ole aiemmin päässyt käyttämään, ulkomailla oleva VPN auttaa suojaamaan myös digitaalisia jalanjälkejäsi ja yhteyksiäsi - jopa julkisten WiFi-yhteyspisteiden kautta. Lisäksi, jos haluat torrent jotain oleskellessasi Espanjassa, ulkomailla oleva VPN voi auttaa sinua tekemään niin tekemättä vaaraa Internet-palveluntarjoajallesi, hallituksellesi tai paikallisen verkon järjestelmänvalvojille..

Lisätietoja Espanjan parhaista maasta lähtevistä VPN-osoitteista on 5 parhaassa Espanjassa sijaitsevassa VPN: ssä -oppaassa.

VPN ulkomaalaisille Meksikossa

Jos espanja on kieli, jota osaat puhua, Meksikossa on loputtomia viihdevaihtoehtoja. Jos asut kuitenkin Meksikossa asuvilla ulkomailla, voi olla vaikea pysyä mukana Meksikon saippuaoopperoiden intensiivisissä ominaisuuksissa. Tämän lisäksi Meksiko on maa, joka tarjoaa erittäin kalliita laajakaistavaihtoehtoja. Tämä tarkoittaa, että jos asut Meksikossa asuvilla ulkomailla, saatat käyttää usein ilmaisia ​​julkisia WiFi-yhteyspisteitä sen sijaan, että maksat omasta Internet-palvelustasi.

Vaikka tämä on ehdottomasti kätevää, se on myös vaarallinen. Julkiset WiFi-yhteyspisteet ovat hakkereille ihanteellisia paikkoja vaarantaa salasanasi, luottokorttitietosi, kirjautumistunnuksesi ja muut arkaluontoiset tiedot: puhumattakaan Meksikon viranomaisten valvonnasta. Valoisalta puolelta ratkaisu näihin ongelmiin on yksinkertainen: käytä expat-VPN: ää. Käyttämällä ulkomailla olevaa VPN: tä Meksikossa voit suojata online-aktiviteettejasi valvonnalta ja hakkereilta, samalla kun käytät suosikki TV-ohjelmasi kotona.

Lisätietoja Meksikon parhaista maasta lähtevistä VPN-osoitteista on 5 parhaassa Meksikossa sijaitsevassa VPN: ssä -oppaassa.

Kolumbian ulkomaalaisyhteisöjen VPN

Kolumbia

Jos asut ulkomailla Kolumbiassa ulkomailla, voi olla vaikea päästä katsomaan televisio-ohjelmia, joita haluat katsella kotona. Tämän lisäksi Kolumbian online-yksityisyyttä koskevat lait ovat hieman utuisia. Vaikka Internetissä ei ole erityisiä rangaistuksia kunnianloukkauksesta, kunnianloukkauksesta, vastuuttomasta journalismista tai huhujen ajamisesta, on olemassa useita korkean profiilin tapauksia, joissa on ristiriitaisia ​​päätelmiä.

Esimerkiksi vuonna 2014 Gonzalo Lopez lähetettiin oikeudenkäyntiin virkamiehen loukkaamisesta verkkolehden kommenttiosassa. Huolimatta siitä, että Lopez teki niin nimettömästi, hänen IP-osoitteensa löydettiin hänelle ja hänet tuomittiin 18 kuukauden vankeuteen 5 200 dollarin sakolla. Vaikka tämä ei pidä paikkaansa jokaisessa Kolumbian kansalaisessa, riittää, kun haluat saada ratkaisun: ulkomailla oleva VPN.

Käyttämällä ulkomailla olevaa VPN-verkkoa Kolumbiassa, voit pitää tietosi yksityisellä tasolla ja online-toiminnosi turvassa uteliailta. Lisäksi voit käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä TV-suoratoistopalveluista - teeskentelemällä maasi, jolla on parempi luettelo.

Lisätietoja Kolumbian parhaista maastapoistuneista VPN-osoitteista on 5 suosituimmassa Kolumbiassa olevassa VPN-osoitteessa.

VPN ulkomaalaisille Iso-Britanniassa

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvana ulkomailla, et ehkä ole tietoinen Yhdistyneen kuningaskunnan viranomaisten toteuttamasta tiukasta hallituksen valvonnasta. Sen lisäksi, että Yhdistynyt kuningaskunta myöntää hallitukselle luvan hakkeroida kansalaistensa tietokoneisiin, se myös pakottaa jotkut yritykset heikentämään salattujen tuotteiden turvallisuutta lähettämällä takaovia palvelimille. Mikä on pahempaa? Lait sitovat näitä yrityksiä olemaan hiljaa, jos heitä kehotetaan niin tekemään (gag order).

Käyttämällä ulkomailla olevaa VPN: ää Iso-Britanniassa, käytät oikeuttasi online-yksityisyyteen ja tietoturvaan. Kun käytät oikeaa VPN: tä, estät valtion tarkkailumahdollisuuksia pääsemällä kaikkiin pääsyyn television suoratoistopalveluiden maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Lisäksi ulkomailla olevan VPN: n käyttäminen auttaa sinua pysymään turvassa kolmansien osapuolten, kuten hakkereiden ja verkkorikollisten, uteliailta silmiltä julkisessa WiFi: ssä..

Lisätietoja Ison-Britannian parhaasta ulkomailla olevasta VPN: stä on UK: n parhaassa VPN-oppaassa.

VPN ulkomaalaisille Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa asuville ulkomaalaisille ulkomaalais-VPN on välttämätön. Ensinnäkin expat VPN -sovelluksen käyttäminen suojaa sinua NSA: n uteliailta. Koska Yhdysvallat on lisäksi Five Eyes -tarkkailijaliiton jäsen. Se panee täytäntöön myös optio-oikeuksia ja vaadittavia määräyksiä, jotka pakottavat yritykset luovuttamaan kaikki kuluttajatiedot pitäen niitä salassa. Lisäksi Internet-palveluntarjoajat saavat pitää ja myydä kuluttajille verkkoselaustapoja toistaiseksi, kuten.

Käyttämällä ulkomailla olevaa VPN-verkkoa voit selata Internetiä turvallisessa, yksityisessä ympäristössä ja käyttää suosikki-TV-ohjelmasi maakohtaisista kirjastoista television suoratoistopalveluissa. Lisäksi voit osallistua P2P-aktiviteetteihin ilman huolta seurannasta.

Se on vasta alku. Expat VPN -sovelluksen käyttö voi myös auttaa sinua kiertämään koulun, vuokranantajan tai työpaikan asettamat lohkot. Nykymaailmassa, etenkin Yhdysvalloissa, on vain yksi tapa pysyä mahdollisimman yksityisenä: käyttää VPN-verkkoa.

Poissaolon VPN-näkökohdat

Erilaisia ​​asioita on harkittava valittaessa ulkomaille määritettyä VPN-verkkoa - palvelinten nopeudesta ja turvallisuudesta tarjouspaikkojen määrään. Sinänsä on tärkeää ottaa huomioon kaikki tekijät ennen kuin asetat yhteen VPN: ään. Loppujen lopuksi, mitä hyötyä on VPN: n käyttämisestä maakohtaisten kirjastojen käyttämiseen, jos niiden palvelimien sijaintiin ei sisälly maa, jonka kirjastoa haluat käyttää? Joitakin etsittäviä asioita ovat:

  • Suorituskyky (nopeus / vuodot / jne.)
  • Palvelimien lukumäärä
  • Palvelimen sijainnit
  • Lokikäytäntö (lokit eivät ole parempia)
  • Maan VPN perustuu
  • Tarjottujen salausten / protokollien taso
  • Lisäsuojausominaisuudet

Expat Guide: Johtopäätös

Jos asut ulkomailla asuvilla ulkomailla, ulkomailla asuva VPN voi auttaa sinua tuntemaan olosi kotoisaksi tuntemattomassa paikassa. Lisäksi ulkomailla oleva VPN voi auttaa sinua pääsemään suosikki kotiteatteriohjelmiisi suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Riippumatta siitä, missä maassa asut, turvallisuuden ja yksityisyyden harjoittelu verkossa on erittäin tärkeää.

VPN auttaa suojaamaan sinua hallituksen valvonnalta ja WiFi-hakkerointiyrityksiltä. Katso VPN tietylle sijainnille katso täältä. Tärkeintä on, että ulkomailla oleva VPN voi auttaa käyttämään oikeuttasi ilmaiseen Internetiin.

Kuvahyvitys: Shutterstock, Alex Brylov, ID: 254895751

Kuvahyvitys: Shutterstock, BlueBoeing, ID: 651570313

Kuvahyvitys: Shutterstock, Gokhan Bozkaya, ID: 583977184

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me