Fantastinen esineiden, laitteiden ja projektien Internet

Muutaman vuoden välein tekniikka tuo uusia mahdollisuuksia ja kokemuksia elämäämme. Seuraava suuri raja näyttää olevan Esineiden internet!

IoT on innostunut suuret yritykset, kuten Amazon ja Google, sekä startupit ja amatööri-keksijät. Kaksi ensimmäistä ryhmää mainostavat tuotteitaan pitkälle, joten tämä artikkeli koskee jälkimmäistä.

Olemme keränneet joitain inspiroivimmista esineiden Internet-hankkeista. Jotkut ovat kotitekoisia ja voit tehdä itse, jotkut ovat ammattimaisia ​​tuotteita, mutta kaikki ovat hienoja ja kannattaa tutustua.

Petcube

Älä koskaan ihmettele, mitä Fido on taas keksinyt! Petcuben avulla voit tarkkailla lemmikkisi poissa ollessasi ja olla vuorovaikutuksessa tarpeen mukaan.Petcube

Jos olet harjoittelun keskellä, käytä Petcube-annosta herkkuja oikeaan aikaan. Voit puhua lemmikkisi kanssa yksikön kautta ilmoittaaksesi, että hyväksyt (tai älä!) Tai heidän toimintansa. Aktivoi sisäänrakennettu laser pelaamiseen tai käytä pilvien tallennuspalvelua seurataksesi ihmisen parasta ystävää silloin, kun et voi tehdä sitä itse.

Vaikka et ole kotona, lemmikkisi eivät koskaan tunnu olleensa yksin Petcuben kanssa.

Vilkaisu kelloa

Päivämme pyörivät ajan myötä.Vilkaisu kelloa

Se määrittelee minne menemme, mitä teemme, ketä näemme ja kuinka suunnittelemme tulevaisuutta. Glance Clock voi auttaa sinua hyödyntämään aikasi. Se on älykäs kello, joka hälyttää sinut tarvittaessa ja jonka avulla on helppo tietää tarkalleen kuinka viettää päiväsi. Sitä voidaan käyttää yleisenä herätyskellona tai ajastimena. Se lähettää myös muistutuksia tapaamisista ja tapahtumista. Se kertoo sinulle, kun ovi aukeaa kodissasi tai mitä sää on ulkona.

Riippumatta siitä, mitä sinun tarvitsee tietää, Glance Clock voi antaa sinun tuntea sinut, yhdellä silmäyksellä. Sen kirkas ja värikoodattu muotoilu varmistaa, ettet koskaan hukkaa arvokkainta omaisuutta - aikaa.

Revio

Impulse on nouseva ja tuleva moottoripyörähälytys, joka tekee enemmän kuin tavallinen hälytys.Revio

Se lähettää hälytyksiä, kun pyörää koskettaa, jolloin omistajalle annetaan mahdollisuus kytkeä hälytys, tarkastaa pyörä tai jakaa hälytys viranomaisten kanssa. Jos joku lähtee polkupyörällä, GPS-ominaisuus jäljittää heidät. Impulssi suojaa omistajaa myös ajon aikana. Onnettomuuden sattuessa Impulse lähettää apua, ilmoittaen viranomaisille tarkan sijaintinsa. Laitteisto on helppo asentaa ja se voidaan piilottaa istuimen alle, joten se kiinnittää yllättävät varkaat.

Ihanteellinen työtila

Tapaa Altizen, älykäs seisova työasema.Altizenin ihanteellinen työtila

Jos olet kyllästynyt selkärankaan tai taistelemaan pysyäksesi hereillä pöydälläsi lounaan jälkeen joka iltapäivä, on aika kyseenalaistaa työasema. Painikkeen painalluksella voit siirtyä istuimelta seisomaan ja saada nämä raportit tehtäväksi pomollesi.

Työasemassa on sisäänrakennettu älykkyys, joka seuraa aktiviteettiasi ja poltettuja kaloreita päiväksi. Kun se tietää, että sinun täytyy saada verisi pumppaamaan hiukan nopeammin, työasema nousee tilanteeseen. Tunnet olosi paremmaksi seisomaan vähän ja kehosi arvostaa toimintaa.

Spinn

Spinn tarjoaa todella ainutlaatuisen kahvikokemuksen.Spinn-kahvia

Se tekee kaiken, mitä suosikki baristasi tekee. Se jauhaa papuja ja valmistaa erilaisia ​​juomia, kuten kahvia, espressoa ja cappuccinoa. Laitetta voidaan hallita älypuhelimellasi, koska se on yhteydessä verkkoon ja huolehtii kaikesta puolestasi. Siinä on sisäänrakennettu vedensuodatin ja se eliminoi muiden automaattisten kahvinkeittimien jätteet. Lisäksi se voidaan yhdistää myös Alexan kanssa.

Aamu nopeammalla kupilla kahvia, joka maistuu kalliimmasta kahvilalajikkeesta paremmin, voisi olla yksi parhaimmista Internet-kehityksestä.

Ilo

Ovatko kaikki arvokkaat perhemuistisi hajallaan eri laitteilla? Hääkuvia tablet-laitteella, lasten syntymäpäiväkuvia vanhassa puhelimessa ja viimeistä lomaasi kannettavalla tietokoneella? Se on työtä, johon emme koskaan pääse.Ilo

Nyt on helppo järjestää kaikki muistot yhteen visuaalisesti upeassa paikassa. Joy Photo Album tuo valokuvasi ja videosi, varmuuskopioi ne turvallisesti ja järjestää ne sitten sinulle tyylikkäissä levityksissä, joita on hauska katsella ja jakaa. Sillä on nostalgia valokuva-albumista ja sosiaalisen median jakamisen mukavuudesta.

Se on tulevaisuuden kuvien tallennus sentimentaalille meissä kaikissa.

Droneseed

DroneSeed toimii kaupallisten metsien kanssa tehdäkseen metsänistutuksesta nopeamman, turvallisemman ja tehokkaamman.DroneSeed

He ovat ainoa laatuaan hyväksyvä FAA-palvelu. Drooniryhmän avulla he pystyvät tällä hetkellä suihkuttamaan metsiä tunkeutuvia lajeja vastaan ​​ja suojelemaan nykyistä kasvillisuutta. Luotettavien työntekijöiden pulan ja vaarallisten maisemien takia he työskentelevät parhaillaan tekniikkaa uusien puiden istuttamiseksi ilmakehään. Tämä on saavutus, jolla voi olla erittäin voimakas vaikutus tarvitseviin ekosysteemeihin. Ne tarjoavat asiakkaille myös oivalluksia, jotka auttavat heitä navigoimaan metsätalouden tulevaisuudessa.

GymTrack

Gymtrack tarjoaa kuntosalien omistajille toimivia tietoja, jotka osoittavat heille, kuinka jäsenet käyttävät varusteitaan.GymTrack

Tätä tietoa voidaan käyttää varmistamaan asianmukaiset laitehankinnat tulevaisuudessa ja mahdollistamaan vajaakäytettyjen tai epäsuositun harjoitteluvälineiden nopeamman korvaamisen. Kuntosalin asettelua voidaan parantaa tietämällä, mitkä koneet ovat suosituimpia, mikä helpottaa myös odotusaikojen lyhentämistä. Kuntoilualalla asiakkaan pitäminen voi olla vaikeaa. Mutta Gymtrackin avulla käyttäjät voivat olla varmoja, että he kuulevat mitä asiakkaansa haluavat. Kun kyky mukauttaa ilmoitettuja tietoja, Gymtrack ei tule pettymään.

Foodini

Foodini on tulevaisuus, jonka kuvittelimme.Foodini

Sen avulla käyttäjät voivat tulostaa oikeista raakatuotteista valmistettuja ruokia. Vaikka laitetta ei ole vielä saatavana, se lupaa hallita monimutkaisia ​​ja aikaa vieviä ruuanvalmistusvaiheita, jolloin useammat ihmiset voivat tehdä kotiruokaa ilman turhautumista. Vaikka idea tuntuu futuristiselta ja melkein viihdyttävältä kuin hyödylliseltä, tällä tekniikalla on mahdollisuuksia parantaa lukemattomien ihmisten elämää. Teknologiaa voitaisiin käyttää antamaan elintärkeää ravintoa alueille, joilla sitä ei ole saatavilla. Äärimmäisen nälänhätätilanteessa Foodin kaltaiset ruokapainattajat voisivat tarjota ratkaisun.

Suosikkiaterian tulostamisen käsite on lähempänä kuin luulet!

samsara

Etsitkö tapaa hallita ja arvioida kuljetuskalustoja helposti? Samsarassa on etsimäsi intuitiivinen tekniikka. Heidän IoT-yhdyskäytävien, ympäristömonitorien, kameramoduulien ja syöttömoduulien avulla voit yhdistää ja valloittaa.samsara

Heidän uusimmassa laivastonseurantayhdyskäytävässä on reaaliaikainen GPS ja nopea langaton 4G LTE -yhteys, jonka avulla voit liittää anturit, videot ja sovellukset helposti. Siinä on sisäänrakennettu WiFi-hotspot tuottavuudelle liikkeellä ollessa, ja se on FMCSA-sertifioitu ELD palvelun tunnin ajan.

Samsara Driver -sovellus toimii kaikilla nykyaikaisilla Android- tai iOS-laitteilla, joten asennus on edullista ja tarjoaa yhteysmahdollisuuksia, joita kilpailu ei voi.

ICON

Kuka tarvitsee hovimestari, kun sinulla voi olla ICON Home? Laite kytkeytyy välittömästi mihin tahansa kotiin ja parantaa päivittäistä tuottavuutta ja turvallisuutta kaiken kokoisille perheille.ICON Smarthome

Sen kosketusnäyttöliittymä voidaan ohjelmoida näyttämään sinulle tarvitsemasi tiedot eniten, olipa kyse sitten säästä tai tulevista perheen tapaamisista ja tehtävistä. Se synkronoidaan useiden kalenterien kanssa, joten et koskaan menetä tapaamista uudelleen.

ICON-kodin avulla voit hallita sisäympäristöäsi helposti ja varmistaa mukavuuden ympäri vuorokauden. Siinä on myös liiketunnistin, ja älypuhelimesi voi ohjata sitä parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi.

Kittyo

Kissat voivat olla ilkikurisia, mutta voit pysyä mukana karvoisissa kissaeläimissä Kittyon kanssa. Tämän laitteen avulla voit katsella kissasi, puhua siitä, leikkiä ja jopa tallentaa kissaasi, olitpa toisessa huoneessa, poissa toimistossa tai matkustamassa viikonloppuna.Kittyo

Aseta laite vain kotisi optimaaliseen tilaan, lataa ilmainen sovellus, muodosta yhteys WiFi-verkkoon ja olet valmis lähtemään. Älypuhelimellasi voit jakaa kissan herkkuja, nauhoittaa ja jakaa videoita kissasi hulluista huumeista, hallita laseria pitämään kissasi kiinni ja paljon muuta. Sinulla tai kissallasi ei ole koskaan kyllästyä.

Nello

Mahdollisuus tilata mitä tahansa mistä tahansa ja toimittaa se etuovellesi on kätevä, mutta ei välttämättä niille, jotka asuvat huoneistoissa. Jos et ole kotona buzzissa jakelijassa, hän jatkaa seuraavaan toimitukseen. Ellei sinulla ole Nelloa, joka toimii planeetan suosituimpien toimituspalveluiden kanssa.Nello

Älypuhelimellasi voit hallita sisäpuhelinyksikköä, avata langattomasti etuovi ja tulla kotiin ovella odottavien pakettien kanssa. Jos olet huolissasi varkaudesta, voit lisätä valinnaisen vakuutuksen. Asunnon asukkaat voivat vihdoinkin tilata luottavaisesti.

Humavox

Humavox muuttaa tapaa, jolla lataamme laitteitamme hyväksi, olivatpa ne sitten älypuhelimia, kuulokkeita tai lääkinnällisiä laitteita. Heidän tuotteidensa suunnittelussa uskotaan, että meidän ei pitäisi koskaan tyhjentyä akusta, käsitellä latauksen turhautumista tai olla rajoitettu lataamalla teknisten kykyjemme vuoksi.Humavox

Heidän langaton ETERNA-latausalusta hyödyntää radiotaajuusaaltoja ladataksesi suosikkilaitteesi langattomasti. Mutta mikä tekee Humavoxista todella erilaisen kilpailusta, on se, että heidän alustaansa ei vaadi tarkkaa sijoittelua lataamiseen.

Latausprosessi on luonnollisempi ja tehokkaampi.

Puun lehti

Maatalouden tulevaisuus on täällä.PUUN LEHTI

LEAFin avulla voit kasvattaa erilaisia ​​yrttejä, hedelmiä ja vihanneksia nykyaikaisella tekniikalla. LEAF on kasvava säilytysastia, jonka avulla kaikkien taitotasojen puutarhurit voivat kasvattaa omia tuotteitaan ilman haitallisia kemikaaleja tai torjunta-aineita ja säästää rahaa prosessissa. Kasvi kasvaa automaattisesti tarkan lämpötilan ja kosteuden hallinnan avulla. Ravinteet annostellaan automaattisesti, ja voit kiinnittää LEAFin vesilähteeseen. Siellä on hiilisuodatin, joka estää outoja hajuja, ja älypuhelimesi hallitsee kaikkea.

Ei ole koskaan ollut näin helppoa kasvattaa todellista ja terveellistä ruokaa!

Cue Sport -anturi

Urheilijat etsivät jatkuvasti tapoja parantaa pelinsä, ja Cue Sport Sensorilla ei ole koskaan ollut näin helppoa.Urheilijan älykkyyskennon urheilun anturi

Tämä kevyt ja yhteensopiva anturi on yhteensopiva kypärien, päänauhojen ja kallokorkkien kanssa. Se kaappaa tietoja ja auttaa urheilijoita tunnistamaan trendit ja parannukset, jotta heistä voi tulla paras versio itsestään.

Cue seuraa nopeutta, etäisyyttä, osumapaikkaa, osuman vakavuutta ja paljon muuta. Se on ihanteellinen joukkue- tai henkilökohtaiseen käyttöön ja toimii jalkapalloilijoille, jääkiekkoilijoille ja jalkapalloilijoille vain muutamia mainitakseni.

Cue Sport Sensor voi auttaa, jos haluat saada kaiken irti ajasta kentällä.

Yuktix IoT -alusta

Yuktix muuttaa Intian maataloutta Internet-hankkeilla. Heidän asennuksessaan verkko, aurinkoenergialla toimiva automaattinen sääasema ja ilmanlaatuasema käyttää 16 anturia tarkkailemaan erilaisia ​​tietoja, jotka jaetaan heti ja ymmärtää nykyiset kasvuolosuhteet ja edetä paremmin.Yuktix

Tiedot vangitaan antureilla, siirretään pilveen Yuktix-laitteen kautta ja näytetään sitten Yuktix-sovelluksessa. Anturit keräävät tietoa ilman lämpötilasta, kosteudesta, paineesta, tuulen nopeudesta, maaperän lämpötilasta ja ympäristön melusta.

Tiedot mahdollistavat joko viimeisen kuuden tunnin, keskimäärin viimeisen 24 tunnin tai viimeisen viikon. Asema varmistaa tarkat mittaukset ja maatalouden esityksen, jota ei voida valvoa visuaalisesti, mikä parantaa lopullisen sadon laatua.

Langaton kiihtyvyysanturi

Tässä Damon Kohlerin yksityiskohtaisessa opetusohjelmassa voit luoda oman langattoman kiihtyvyysanturin muutamalla XBee-laitteella ja muutamalla muulla lisävarusteella..Damon Kohler langaton kiihtyvyysanturi

Sinun on määritettävä ja päivitettävä XBees-laitteen laiteohjelmisto käynnistääksesi ja sitten koodaamaan kaikki komponentit yhteen. Muutaman Python-koodin suorittamisen jälkeen sinun pitäisi olla hyvä mennä.

Löydät kaikki opetusohjelman yksityiskohdat ja muutama tärkeä vinkki, jotka saattavat olla hyödyllisiä, jos kohtaat ongelman tai kaksi. Mihin aiot käyttää kiihtyvyysanturiasi?

Urheiluvälineiden anturit

Yritettäessä saavuttaa ylivoimainen kilpailu urheiluareenalla, monet kääntyvät urheiluanalyysin puoleen.Urheiluvälineiden anturit Illinoisin yliopistosta

Pystymällä seuraamaan jokaista pallon liikettä ja pelaajat tekevät ja analysoimaan niitä, valmentajat voivat parantaa valmennustaan ​​ja pelaajat voivat tehdä kaikenkattavia parannuksia. Anturien käyttö pelaajien kengissä ja pelipallassa on saamassa vetoa. Nämä anturit voivat seurata liikettä muutaman senttimetrin tarkkuudella ja kuvaavat suuntausta ja suuntausta.

Anturien kanssa on vielä paljon kehitystä, mutta palaute ja jännitys on ollut lupaavaa. Eräänä päivänä urheiluvälineiden anturit saattavat olla uusi normaali.

Projekti ABBIE

ABBIE on Harvardin yliopiston Wyss-instituutin projekti, jonka tavoitteena on kehittää automaattinen laite anafylaksian varhaiseen havaitsemiseen ja hoitoon. Useimmissa tapauksissa anafylaksia voidaan hoitaa nopeasti, ja vakavat komplikaatiot tai jopa kuolema voidaan välttää. Mutta jos tuntematon allergia iskee tai epinefriiniä ei ole saatavana, seuraukset ovat vakavat. ABBIE-projektin tavoitteena on kehittää puettavissa oleva laite, joka tunnistaa anafylaksian oireet ja injektoi automaattisesti epinefriinin - konseptin, joka voisi pelastaa ihmishenkiä ympäri maailmaa.Harvardin yliopiston projekti ABBIE

Teknologia on tällä hetkellä saatavana lisensointiin, ja tehdään perusteellisempia tutkimuksia ymmärtää paremmin, miten anafylaksia voidaan havaita sen varhaisimmissa vaiheissa.

Suunta-antennimoduuli

Suunta-antennimoduuli on mekaanisesti ohjattava antenni, jolla on älykäs säteenmuodostuskyky. Varhaiset prototyypit olivat jo tyydyttäviä, mutta töihin on tehty paljon päivityksiä.Koillisen yliopiston suunnattu antennimoduuli

Moduuli voidaan kiinnittää kaikkiin maastorobotteihin mekaanisilla komponenteilla, jotka tukevat ja ohjaavat sen fyysistä liikettä. Ensisijainen ohjain tarjoaa antenniparametrien hallinnan. Laajennusmoduuli on yhteensopiva ZigBee-, WiFi- ja Bluetooth-lähetin-vastaanottimien kanssa. On huomattava, että varhaisten prototyyppien käyttö oli helppoa ja kestävyyttä rajoitettua vähemmän ihanteellisten laitteiden takia, mutta tulevaisuuden mallit osoittavat lupaavampaa. Antenni toimii myös erinomaisesti häiriöiden yhteydessä, jopa 50 000 korkeampi kuin kaupalliset laitteet.

Älykäs energia rakennuksissa

Maisemat tehtiin vain puista ja mäkeistä, mutta nyt se on yleisempi ja odotettiin näkevän arkkitehtuurilla täytettyjä maisemia.Älykäs energia rakennuksissa

On hyväksyttävä, että rakennukset ovat nyt yhtä suuri osa maailmastamme kuin luonto ja paras tapa varmistaa, että molemmat elävät harmoniassa, on luoda älykästä energiaa. Tässä kokeessa testattiin LEED-kultasertifioidun vihreän toimistorakennuksen todellista tehokkuutta yllättävillä tuloksilla. Ympäristöystävällisempiä rakennuksia voidaan käyttää enemmän energiaa kuin tavallisissa rakennuksissa, riippuen niiden keskitetystä rakennuksen ohjauksesta. Opi kuinka pinotut tiedot ovat täällä.

IoT-paikka missä tahansa verkottunut -painike

Tässä on hauska projekti, joka antaa sinulle aivan oman "helpon" painikkeen.Familab Smart Button

Sinun on tilattava Amazonin viivapainike ja vietettävä vähän aikaa ohjelmointiin. Asennus sisältää Amazon Shopping -sovelluksen lataamisen ja Dash Button -valikon avaamisen. Tämän avulla puhelimesi löytää painikkeen, mutta et valitse mitään sen ostamista varten. Varmista vain, että se on yhteydessä puhelimeesi. Asenna sitten muutama kirjasto Pythonilla. Voit säätää koodin mieleisesi. Jotkut käyttävät uutta nappia ajastimena tai valojen kytkemiseksi päälle ja pois.

Jos pystyt ajattelemaan sitä ja koodaamaan sen, painike voi tehdä sen!

10 dollaria DIY WiFi -painike

Haluatko kokeilla käsiä Internet-hankkeessa, joka on suunniteltu aloittelijoille mielessä?DIY WiFi -painike, jonka on laatinut Simple IoT Things

Tämä DIY WiFi -painike ei vaadi koodausta tai juottamista. Se on myös uskomattoman edullinen. Tämä älypainike voi lähettää älypuhelimen ilmoituksen, SMA: n, sähköpostin tai automaattisen puhelun osoitteessa, arvasit sen, painikkeen painalluksella.

Opetusohjelma on helppo seurata, ja se jakaa kaiken sulaviksi osiksi, materiaaleista työkaluihin ja firmwareihin. Tämä on täydellinen internet-projekti aloittelijalle. Se lisää luottamusta ja sinulla on jotain hauskaa osoittaa ponnisteluillesi.

Käsite

Kodin omistaminen liittyy paljon vastuuta.Käsite

Mutta kun et ole aina tarkkailla sen nykytilaa, kuinka voit olla varma, että mikään ei ole mennyt pahasti pieleen?

Notionilla tiedät aina kotisi nykyisen tilan. Anturi toimii enemmän kuin muut kodin turvajärjestelmät. Sen sijaan, että saisit vain ilmoituksen ovien aukeamisesta, tiedä, avataanko aseeturvallisuus, kun lapset ovat yksin kotona vai hiilimonoksidihälytys sammuu. Tutustu vesivuotoon ennen liiallisten vaurioiden syntymistä tai jos huone muuttuu omituisesti lämpimäksi tai kylmäksi.

Tämä internet-laite suojaa kotiasi ja perhettäsi monilta mahdollisilta katastrofeilta.

Hakkeroitava asteikko

Haluatko lisätä vähän huumoria aamurutiinisi?Hakkeroitava asteikko alkuperäisvaltion mukaan

Tämä opetusohjelma opettaa sinulle, miten hakkeroida kylpyhuoneesi mittakaavaa joko kannustaaksesi tai pilkkaamaan sinua ylimääräisen munkin syömisestä. Tämä on ihanteellinen projekti niille, jotka ovat juuri tulossa IoT-maailmaan, ja se vaatii Wii-tasapainolevyn, Raspberry Pi: n ja verkkotietoanalyysialustan..

Kestää alle puoli tuntia ja voit ohjelmoida mittakaavasi sanomaan mitä haluat tekstiviestin avulla. Voit peruuttaa seuraavan tapaamisen henkilökohtaisen valmentajasi kanssa uuden puhuvan kylpyhuonevaaran ansiosta.

Digitaaliset näppäimet

Sano hyvästit avainten ärsyttävälle jingle-janglelle ja hei Digital Keys.DigitalKeys

Tämän tekniikan avulla voit muuttaa minkä tahansa oven tai lukon älykkääksi käyttöpisteeksi. Älylukot on varustettu SIM-korteilla ja pienillä modeemeilla, joiden avulla voit avata ne älypuhelimella. Voit nauttia sekä sen mukavuudesta että turvallisuudesta.

Haluatpa käyttää digitaalisia näppäimiä kotona, työssä tai molemmissa, voit olla varma, että ketään ei ole varastettu kopio avaimesta ja että niin kauan kuin sinulla on älypuhelin, sinulla on aina nopea ja helppo pääsy määränpäähänsi ilman, että sinun täytyy painia tusinaa näppäintä.

den

He sanovat, ettei ole mitään syytä keksiä pyörää uudelleen, mutta tässä tapauksessa Den teki oikein.den

He ottivat tavallisen kotitalouselementin, valokytkimen, ja keksivät uudelleen kodin valaistuskonseptin. Voit paitsi hallita kytkimiä myös silloin, kun et ole kotona älypuhelimesi kautta, mutta voit myös seurata kuhunkin kytkimeen liitettyä tietoa. Tietää kuinka kauan valo on ollut päällä, milloin se viimeksi on kytketty päälle ja kuinka paljon virtaa se käyttää. Voit myös asettaa valot ajastimeen. Säästät aikaa, säästät energiaa ja tee päivittäisestä rutiinistasi hieman helpompaa Den-tuotteilla.

Peli Golf

Tarvitsetko parantamaan viikonloppupeliäsi? Peligolf on Internet-laite, jonka avulla se tapahtuu.Peli Golf

Leikkaa se vain vaatteesi päälle ja katsele tietojen keräämistä. Sinun ei tarvitse käyttää älypuhelinta tilastotietojesi tallentamiseen, joten säästät tietoja ja puhelimen elämää. Laite tallentaa jokaisen kuvan.

Kun olet pelannut, voit tarkastella pelin kaikkia osia uudesta näkökulmasta. Voit jakaa vaikuttavat tilastosi maailman kanssa tai käyttää niitä harjoitusoppaana tehostamaan peliäsi. Voit myös kilpailla ystävien kanssa aivan vieressäsi tai erillisillä kursseilla tuhansien mailien päässä.

Tämä hauska Internet-laite antaa sinun nauttia golfpeleistä uudella tasolla.

Measurence

Measurence tarjoaa tietopohjaisia ​​näkemyksiä, jotka auttavat tiili- ja laastin sijainteja kasvamaan.Mittapistoke

Voit kerätä tietoja viiden minuutin sisällä. Tutustu uusien kauppapaikkojen potentiaaliin seuraamalla jalankulkijoiden liikennettä tai opi, minkä tyyppiset tarjoukset tuovat korkeimman prosentuaalisen sisäänkäynnin. Selvitä, onko säällä vaikutusta myyntiin tai vastaavatko vilkkaimmat aikavälit ulkoista liikennettä.

Tällaisia ​​tarkkoja tietoja ei ole aiemmin ollut saatavilla tämän mukavuustason kanssa. Lisäämällä Measurence -yritykseesi voit nähdä, mitä mahdollisuuksia menetät reaaliajassa, ja lisätä liikennettä ja voittoja.

Petzi

Petzi Treat Cam on hauska ja helppo tapa kertoa pennuillesi, ettet ole koskaan liian kaukana heistä.Petzi

Laite on erinomainen eläimille, joilla on erottautumisvaikeuksia. Käytä vain älypuhelinta puhuaksesi heti lemmikkisi heti korkealaatuisen äänen kautta ja vakuuttaa heille, että olet pian kotona. Jos he ovat keskellä sitä ihanaa tekemistä, napsauta kuva nopeasti tallentaaksesi tai jakaaksesi. Jos he eivät ole aiheuttaneet tuhoa poissa ollessasi, palkitse heitä käyttäytymisestään Petzi Treat Launcher -palvelun tarjouksella.

Tämä Internet-laite on paras tapa olla osa eläimen päivää, vaikka et olisi siellä.

SmartSantander

Meillä on älypuhelimia, älykkäitä taloja, älykkäitä autoja ... miksi ei älykäs kaupunki?SmartSantander

SmartSantander on kehittänyt suunnitelman konseptin testaamiseksi. Projektin visioon kuuluu 20 000 anturia, jotka testaavat erilaisia ​​tekniikoita neljässä erillisessä paikassa. Jokainen kokeellinen laitos antaa käyttäjille mahdollisuuden kehittää uusia sovelluksia ja kyky poistaa tekniset ja sosiaaliset esteet, jotka rajoittavat internetin käsitteen leviämistä.

Vaikka suurin osa Internet-hankkeista keskittyy yhteen tulokseen, SmartSantander toivoo muuttavan Internetin koko tulevaisuutta tekemällä siitä laajemmin yleisön hyväksymän ja odottaman.

Suojattu esineiden Internet-projekti

Kun aikamme muuttuvat tekniikan ohjaamiksi, monet pelkäävät, että olemme siirtyneet murtopaikkaan.Stanfordin yliopiston turvallinen internet

Suojattu esineiden Internet -projekti toivoo rajoittavan uhkia tunnistamalla ne, suunnittelemalla niitä ja estämällä niitä. Hanke on Stanfordin yliopiston, UC Berkeleyn ja Michiganin yliopiston yhteinen työ. Yhdessä he keskittyvät oppimaan kuinka integroida suuret uudet tietovirrat olemassa olevaan, kuinka säilyttää ja suojella käyttäjien tietoturvaa ja miten tehdä uusista Internet-sovelluksista saatavana kaikentyyppisiä teknisiä taustoja käyttäville.

Pohjimmiltaan Suojattu esineiden Internet -projekti yrittää päästä ensin tulevaisuuteen ja varmistaa, että se on loistava paikka meille kaikille.

Power-tagit

PowerTags on Internet-yhteyskäytäntö, joka on suunniteltu tukemaan kytkettyjä laitteita. Alusta voi hallita verkkoja ja seurata virheiden tai uhkien varalta. Se käyttää vankkaa ohjelmistoa, reaaliaikaista paikannusjärjestelmää, kolmannen osapuolen IoT-verkkoon liitettyjä laitteita tai antureita ja tarjoaa verkkoyhteyden laitteisiin, jotka muuten olisivat ilman.Virtamerkit

Kun työntekijät voivat yhdistää useita Internet-laitteita, ne voivat olla tehokkaampia, yrityksiä voidaan suojata paremmin ja perheet voivat olla enemmän synkronoituina. PowerTags keskittyy terveydenhuoltoalaan, jossa niiden alusta voi auttaa paikallistamaan potilaita joukkotapaturmatapahtumien aikana tai pitämään potilaat turvassa, jotka muuten vaeltavat tai vahingoittavat itseään.

Energyly

Yrityksenä energiakulujen maksaminen on vain uusi kustannus. Entä jos voisit alentaa kustannuksia jopa 30%?Energyly

Energyly sanoo, että voit käyttää heidän huipputeknistä laitteistoa, käyttäjäystävällistä analytiikkaa ja mobiilisovellusta. Opit, mitkä koneet kuuluvat normaalin energiankulutuksen piiriin ja mitkä syövät voittoisi.

Kun tiedät, mitkä yrityksesi osat käyttävät eniten energiaa, voit olla aktiivinen säästää rahaa ja lisätä tehokkuutta. Sinulla on reaaliaikainen seuranta, energiakustannusten seuranta ja historialliset energiadatat, joiden avulla ymmärrät yrityksesi energiantarpeita.

Inventrom (pultti IoT)

Bolt on IoT-ratkaisu yrityksille ja yksittäisille hankkeille.Pultti Internet

Se on alusta, jonka avulla voit hallita useita laitteita ja kerätä tietoja turvallisesti ja varmasti riippumatta siitä, oletko toimistossa vai ympäri maailmaa. Saat oivalluksia visualisoinnin ja koneoppimisen avulla, jotka auttavat sinua parantamaan päivittäisiä tehtäviä.

Pultti takaa nopean tiedonsiirron laitteiden ja niiden pilvien välillä sekä tietoturvan sisäänrakennettujen suojausten avulla. Pultti on täysin muokattavissa, joten voit hallita laitteitasi sovellusten kautta ja antaa sinun kasvattaa nopeasti liitettävien laitteiden määrää, onko kyseessä tusina tai miljoona.

Ploud.io

IoT-projektit muuttavat kaikkea, mukaan lukien kuinka perheet käyvät päivittäisessä toiminnassaan.Ploud

dib on älykäs verkkolaite. Sen tarkoituksena on viihdyttää ja suoratoistaa teräväpiirtoista digitaalista sisältöä moniin tarkoituksiin. Voit käyttää sen äänipohjaista henkilökohtaista apua kotiisi tai käyttää sitä live-videoneuvotteluihin, kuten Skype. Laite voi myös auttaa lapsia kotitehtävissä lataamalla opetussisältöä ja yhdistämällä useita verkkolaitteita langattomaan Internetiin mukavuuden vuoksi. Siinä on FLASH- tai Reverse CDN -tekniikka, joka jakaa tietoja uudelleen ymmärtämällä monimutkaisia ​​suoratoisto- ja selausmalleja.

dib määrittelee Internet uudelleen massoille.

FarmX

FarmX-anturit mittaavat maaperän, kasvien ja ympäristön muuttujia pyrkiessään säästämään vettä ja lisäämään satoa.FarmX

Viljelijät voivat kastella luottamuksellisesti saatavan tiedon avulla, mikä tarjoaa reaaliaikaisen satorasituksen. Järjestelmä voi säästää käyttäjien rahaa välttämällä veden ja lannoitteiden jätteitä ja minimoimalla työvoimakustannukset. Se säästää myös aikaa kauko-ohjauksella kenttiä, joten viljelijöiden ja työntekijöiden ei tarvitse. Kaikki nämä tekijät saavat aikaan laadukkaamman tuotteen. Kojelauta tuo esiin ongelma-alueet ja hyödyntää parhaiten jokaista kasvukautta. Ladattava sovellus pitää viljelijät jatkuvassa yhteydessä peltoihinsa.

Farmobile

IoT ja maatalous ovat kaksi teollisuutta, jotka vaikuttavat maailmoilta toisistaan, mutta ovat todella täydellisiä toisilleen.Farmobile

Farmobile antaa viljelijöille mahdollisuuden seurata useita koneita reaaliajassa ja kirjata enemmän tietoa kuin kilpailu. Tarkkailemalla toimintaa riippumatta siitä, tapahtuuko se pellolla vai ei, viljelijät voivat parantaa toiminnan tehokkuutta ja käyttää historiallisia maatilatietoja parantaakseen vuosittain. Viljelijät omistavat myös sähköisen kenttärekisterinsä, joten heillä on oikeus myydä tietoja hyväksytyille kolmansien ostajille.

Tämä antaa Farmobilelle selvän edun heidän kilpailuunsa nähden, koska viljelijät voivat luoda uuden tulovirran vain tekemällä jo tekemänsä.

Semios

Semios on Internet-projekti, joka on kehitetty vain hedelmätarhoihin.Semios

Sitä käytetään jokaisen puun ja sen hedelmien hallintaan ja suojaamiseen. Anturiverkko tarkkailee tuholaisia, pakkasia, sairauksia ja kasteluvaatimuksia. Toisin kuin vastaavissa järjestelmissä, Semiosin vankka verkko mahdollistaa laitteiden käytön melkein missä tahansa, joten datasuunnitelmia ei tarvitse pitää mielessä. Yksi järjestelmän mielenkiintoisimmista eduista on sen kyky seurata koi-tuholaisten kehitystä. Nämä tiedot auttavat määrittämään, kuinka paljon synteettistä feromonia vapautuu, mikä estää koiden lisääntymistä. Tämä pitää tuholaisten määrän minimaalisena ja vähentää torjunta-aineiden määrää, joka tarvitaan hedelmätarhan suojelemiseen.

Hykso

IoT-hankkeiden mahdollisuudet urheilussa ovat vasta alkamassa.Hykso

Hykso on suunniteltu auttamaan taistelijoita maksimoimaan harjoitusajansa sovelluksensa avulla, mikä antaa harjoittelijoille mahdollisuuden nähdä lyöntilähdöt reaaliajassa ja mitata niiden etenemistä joko päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Mukana toimitetut rei'ittimet voivat seurata käden liikettä 1000 kertaa sekunnissa. Nämä kerätyt tiedot antavat käsityksen leikkausten lukumäärästä, tyypistä ja nopeudesta. Käyttäjät voivat verrata nopeutta, lyöntilukemaa ja voimakkuutta muihin taistelijoihin tietääkseen missä he seisovat kilpailua vastaan.

Oomnitza

Oomnitza antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita omaisuutta kuten mikään muu ohjelmisto ei pysty.Oomnitza

Koska se integroituu kolmansien osapuolien tarjoajiin, voit jatkaa nykyisten työkaluidesi käyttöä. Voit tuoda omaisuustietoja elämään ja hallita niitä älypuhelimesta. Ohjelmisto lisää tuottavuutta ja maksimoi käytettävyyden. Sisäänrakennetun kojetaulun avulla voit nähdä malleja ja hallita omaisuutta paremmin luottavaisesti. Kun työskentelee Oomnitzan kanssa, tietotekniikan työntekijät voivat säästää tunteja konservoituneesta työvoimasta. Laitteet kestävät myös pidempään ja niiden käyttö on vähemmän maksaa.

Yritykset voivat toimia nopeammin, laajentaa marginaalejaan ja kasvattaa tulojaan ajan myötä Oomnitzalla.

flic

Flic on suunniteltu helpottamaan entistä helpompaa tehtävää.flic

Se on yhteensopiva tuhansien laitteiden kanssa ja se voidaan asentaa alle 10 sekunnissa. Se kestää myös jopa kaksi vuotta ilman paristonvaihtoa. Yksinkertaisella napsautuksella Flic-painiketta voit käynnistää kymmeniä toimintoja, kuten sytyttää ja sammuttaa valoja, soittaa suosikki ääniraitaa, soittaa palveluun tai löytää puhelimesi. Painikkeet ovat langattomia ja säänkestäviä, joten niitä voidaan käyttää käytännössä missä tahansa ja siirtää tarvittaessa.

Ne ovat yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä kodista älykkäämpiä ja tehokkaampia.

Kaupungin pulssi

CityPulse tarjoaa innovatiivisia älykkäiden kaupunkien sovelluksia.Kaupungin pulssi

Heidän integroitu lähestymistapansa ihmisten internetiin ja esineiden internetiin on antanut heille etuna vastaaviin hankkeisiin nähden. Kerättyä tietoa käyttämällä CityPulse antaa kaupungeille mahdollisuuden lisätä toiminnan tehokkuutta, jakaa tietoa tehokkaasti kansalaisten kanssa ja parantaa julkisia palveluita. Elämänlaatu paranee huomattavasti niille, joita asia koskee. CityPulse tarjoaa yli 100 Smart City Use -tapausta opiskeluun ja oppimiseen sekä useita tutkittavaa raporttia. Projekti yhdistää virheettömästi tietopohjaisen laskennan ja luotettavuuden testauksen.

Älykkään kaupunkitiedon osalta CityPulse on ajatellut kaikkea.

Asioiden Internet-laitteiden ja -projektien kertaus

Internet muuttuu ja kehittyy. Asioiden Internet on todennäköisesti suurin muutos, jonka sukupolvemme näkee. Yllä olemme luettelossa hienoja projekteja, jotka toivomme inspiroineet ja kouluttaneet teitä siitä, mitä voimme odottaa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me