Kuinka asentaa Cisco linksy n300 -reititin

Linksys N300 v2 on erittäin edullinen reititin (saatavana Amazonista vain 35 dollarilla), joten tuskin yllättävää, että se ei pursua sellaisten ominaisuuksien kanssa, joita saatat odottaa löytävänsi huippuluokan tuotteista, ja jos haluat USB-portit, kaksitaajuuksinen 5 GHz: n vastaanotto, prosessointiteho tai mikä tahansa muu funky-ominaisuus, jota löytyy monista nykyaikaisista reitittimistä, sinun pitäisi etsiä muualta.

Toisin sanoen, ja vaikka sillä onkin vähän voimaa, se suorittaa tehtävänsä perusreitittimenä täydellisen hyvin, ja mikä tärkeintä meille, koska se on vilkkuu DD-WRT: llä, sitä voidaan käyttää VPN-keskittimenä kaikille Internet-yhteydellesi laitteet.

N300 on melko älykäs, mutta vaatimaton mustan muovin kiila, jossa on 5 Ethernet-porttia (1 x sisään, 4 x ulos), pistorasia ja nollausnuppi, joka on asetettu laitteen alareunaan (joten et näe portit kun näkymät yllä). Se on suunniteltu asettamaan tasaiselle pinnalle, eikä sitä voi kiinnittää pystysuoraan tai seinälle, ja kaksi antennia ovat sisäisiä, joten kotelosta ei jää mitään irti. Edessä tai ylhäällä ei ole näkyvissä tilavaloja, ja ainoat valot ovat LAN-porttien LED-valoja.

Kuinka asentaa Cisco Linksys DD-WRT -reititin

Nousta ylös ja juokseminen on naurettavan helppoa. Sammutimme juuri modeemin / reitittimen, kytkettynä N300: een ja liitettynä modeemiin / reitittimeen mukana toimitetulla Ethernet-kaapelilla, kytkeimme modeemin / reitittimen päälle, kytkeimme N300: n päälle ja ta-da! - kaikki toimi. Ei Flashroutersin vika, mutta muiden kuin yhdysvaltalaisten asiakkaiden tulee olla tietoisia siitä, että yksikkömme mukana toimitettu pistoke oli Yhdysvaltain tyyppiä, joten älä unohda varmistaa, että sinulla on kansainvälinen sovitin käsiksi (onneksi teimme!).

Vaikka ohjeissa suositellaan langallisen yhteyden käyttöä, kunnes kaikki on oikein asennettu, tämä oli meille hieman hankalaa, joten vain menimme eteenpäin ja yhdistimme Windows-tietokoneemme Wifi: llä eikä siinä ilmennyt mitään ongelmia.

Yhdistämisen jälkeen ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on käydä reitittimen asennussivulla. Mukana olevat ohjeet ovat vain tekstiä, mutta kaikki selitetään selvästi.

Verkon nimen vaihtaminen ja suojatun salasanan asettaminen on etusijalla, ja se on erittäin helppo tehdä.

Onko Cisco Linksy -reititin luotettava?

Laitamme reitittimen nopeudellaan "pois laatikosta" -kokoonpanoon käyttämällä 20 Mt / s laajakaistayhteyttä. Reititin oli kytketty suo-standardiin olevaan Netgear VMDG280 Wireless N -modeemiin / -reitittimeen (toimittajan toimittaja, Virgin Media).

Kytketty suoraan kotimodeemiin / reitittimeemme (ts. Ei kytketty N300: een)

Kytketty N300: n kautta

Flash-pohjaiset nopeustesti, kuten Speedtest.net, eivät aina ole luotettavimpia todellisen suorituskyvyn indikaattoreita, joten mittasimme, kuinka kauan 100 Mt: n tiedoston lataaminen kesti ThinkBroadbandin tbbMeter-ohjelmistolla:

Kun sitä ei ole kytketty reitittimeen

Kun se on kytketty reitittimeen

TbbMeter-tulokset viittaavat siihen, että N300 voi olla hitaampi kuin ISP: n osakereititin, kun taas speedtest.net-tulokset osoittivat nopeuden lisääntymisen. Suoritimme myös joitain (hyvin ei-tieteellisiä) etäisyystestejä ja havaitsimme, että N300: n signaalin voimakkuus oli suunnilleen sama kuin osakereitittimessämme / modeemissamme..

WiFi-suorituskykyä kaikilla reitittimillä voidaan parantaa käyttämällä inSSIDer-kaltaisia ​​ohjelmia signaalihäiriöiden analysointiin, jolloin voit valita parhaan kanavan alueellesi.

Valmistajan mukaan N300 sopii enintään 3 laitteen kytkemiseen samanaikaisesti. Yritimme muodostaa yhteyden kaikkeen, mikä voimme saada käsiimme tämän arvioinnin kirjoittamishetkellä (7 laitetta, mukaan lukien älytelevisio), eikä havainnut ongelmia tai hidastumisia..

VPN: n käyttö Cisco N300 -reitittimen kanssa

Yksi tärkeimmistä syistä saada DD-WRT-välähtäävä reititin (ja niistä, joista me täällä olemme ProPrivacy -tapahtumaa, ovat tietysti eniten kiinnostuneita), on, että kaikkien siihen kytkettyjen laitteiden Internet-yhteydet voidaan reitittää VPN-palvelimen kautta. Asennuksen yksityiskohdat vaihtelevat VPN-palveluntarjoajan mukaan, mutta olemme muodostaneet yhteyden PIA: han ilman (liikaa) vaikeuksia.

Ikään kuin taikuuden mukaan Internet ajattelee meidän olevan New Yorkissa!

VPN-asiakkaan käyttäminen vie prosessointitehoa, josta N300 puuttuu valitettavasti, joten miten tämä vaikuttaa suorituskykyyn?

Kytketty VPN-palvelimeen New Yorkissa reitittimen avulla

Yhdistetty New Yorkissa olevaan VPN-palvelimeen Windows-ohjelmistoohjelman avulla

Ei yhteydessä VPN: ään (mutta käyttää samaa speedtest.net-palvelinta New Yorkissa)

Nämä tulokset osoittavat N300-prosessorin ja muistin rajoitukset. Yksi parhaimmista asioista vilkkuvan reitittimen käytössä on, että jopa laitteet, jotka eivät normaalisti voi käyttää VPN: ää, voivat hyötyä siitä.

Älytelevisiomme voi nyt käyttää maantieteellisesti rajoitettuja palveluita, kuten Hulu (saatavana vain Yhdysvalloissa)

johtopäätös

Epäilemättä N300 on heikentynyt, ja vaikka sen suorituskyky ilman VPN: tä on suunnilleen sama kuin varastossa olevan Internet-palveluntarjoajan toimittamalla reitittimellä / modeemilla, se kamppailee VPN: n kanssa.

N300 v2 näyttää hyvältä ja on kuitenkin erittäin helppo asentaa. Koska se toimii halvalla ja ilahduttavana ratkaisuna kaikkien kotitalouslaitteiden yhdistämiseen VPN: n avulla, älä odota niin halpa reitittimen vastaavan quadisi VPN-nopeuksia. -Pornan PC-peto pystyy hallitsemaan ...

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me