Kuinka asentaa VPN DD-WRT-reitittimeen

Jos omistat DD-WRT-reitittimen, voit asentaa VPN-ohjelmistosi suoraan siihen. Muista, että kaikki VPN: t eivät ole yhteensopivia DD-WRT-ohjelmiston kanssa, joten sinun on tarkistettava valmistajalta, aiotko salata reitittimen DD-WRT: llä itse.


Useimmille ihmisille DD-WRT-laiteohjelmiston asennusprosessi on liian tekninen (ja voi johtaa "bricking" se). Tästä syystä suurin osa ihmisistä päättää ostaa valmiiksi valmistetun DD-WRT-reitittimen. Itse asiassa on jopa mahdollista ostaa esivaloitettu DD-WRT-reititin, joka on esiasennettu VPN-ohjelmistoasi. Lisätietoja suosituista esivaloitetuista reitittimistämme ovat 5 vuoden 2018 parhaan DD-WRT-reitittimen sivuilla.

Jos sinulla on jo DD-WRT-reititin ja haluat asentaa VPN-ohjelmiston laitteelle itse - tämä opas on sinulle!

Asenna VPN reitittimellesi

Paras VPN-salauksen muoto on OpenVPN. Tästä syystä tämä asennusopas keskittyy suositeltuun protokollaan. Suosittelemme, että pidät kiinni OpenVPN: n käytöstä, jos haluat laitteidesi olevan mahdollisimman turvallisia.

Asentaaksesi huippuluokan VPN-asiakkaan DD-WRT-reitittimeen (kuten ExpressVPN - jota käytetään tässä oppaassa esimerkkinä), tarvitset DD-WRT-ohjelmiston, joka pystyy suorittamaan uusimmat VPN-kokoonpanot ja siinä on vähintään 8 Mt flash-muistia.

Tarkasta valmistajalta, onko reitittimessäsi näitä ominaisuuksia. Vaihtoehtoisesti voit kysyä Flashrouters.comilta - koska he ovat asiantuntijoita väläytettyjen reitittimien suhteen.

Jos reititin on sopiva, voit asentaa VPN reitittimeen noudattamalla tämän oppaan ohjeita. Tässä artikkelissa opastamme sinua asentamaan OpenVPN-yhteyden reitittimellesi (VPN-yhteyden turvallisin muoto sotilaallisella salauksella).

 1. Jotta VPN voidaan määrittää DD-WRT-reitittimelle, sinun on ensin ladattava OpenVPN-asetustiedostot. VPN toimittaa nämä tiedostot, joten ota yhteyttä tiedostoihin. Muista, että VPN: lläsi on tämänkaltainen asennusopas (se on kyseiselle VPN: lle), joten pyydä heitä näkemään myös tämä opas!
 2. Siirry selaimessa reitittimen asetussivulle (useimmissa DD-WRT-reitittimissä oletusosoite on http://192.168.1.1)
 3. Kun olet DD-WRT-reitittimen ohjauspaneelissa, napsauta Palvelut -välilehti, jota seuraa VPN alivälilehti.
 4. Ota seuraavaksi käyttöön Käynnistä OpenVPN-asiakasohjelma vaihtoehto. Tämä avaa OpenVPN-määrityspaneeli missä voit syöttää asetukset.DD-WRT -asennusopas

DD-WRT-versioille, joissa on käyttäjän pass-todennus

Tämä vaihe riippuu siitä, onko DD-WRT-laiteohjelmiston version käyttäjän pass-todennus. Jos se noudattaa näitä vaiheita, jos ei, siirry seuraavaan kohtaan.

 1. Jos DD-WRT-versiosi on Käyttäjän pass-todennus, näytölläsi pitäisi olla näin:DD-WRT -asennusopas
 2. Syötä seuraavat asetukset: vahva>Palvelimen IP / nimi: Saat tämän osoitteen VPN: stä Käyttäjätunnus: Saat tämän käyttäjänimen VPN: stäsi (se voi poiketa VPN-kirjautumistunnuksesta) Salasana: Saat tämän salasanan VPN: stäsi (se voi poiketa VPN-kirjautumissalasanastasi)

DD-WRT-versioissa, joissa ei ole käyttäjän pass-todennusta

Jos DD-WRT-versiossasi ei ole käyttäjän pass-todennusta, noudata seuraavia vaiheita:

 1. Etsi Lisäkonfig ja kirjoita seuraava komento: auth-user-pass /tmp/auth.txt
 2. "Palvelimen IP / nimi”On sen VPN-palvelimen sijainnin osoite, johon haluat muodostaa yhteyden. Voit löytää Palvelimen IP / nimi ja portti että .ovpn-asetustiedosto saat VPN: ltäsi. Voit tehdä niin: Avaa .ovpn-tiedosto missä tahansa tekstieditorissa. Kopio - "etä" -palvelinklusterin nimi, joka on lueteltu konfigurointitiedostossa, ja liitä se osaksi Palvelimen osoite / portti kenttä OpenVPN-perusohjauspaneelista. Tee sama portti.DD-WRT -asennusopas
 3. Napsauta DD-WRT-reitittimen ohjauspaneelissa ”Palvelut” -välilehteä ja sen jälkeen ”VPN” -välilehteä..
 4. Etsi Lisäkonfig ja kirjoita konfigurointitiedot. Sinun on haettava nämä VPN: stä.
  ExpressVPN: llä ne näyttävät tältä:DD-WRT -asennusopas
 5. Katso OpenVPN-konfiguraatiotiedosto (.ovpn), jonka sait VPN-palveluntarjoajalta aiemmin tekstieditorissa. Kopioi ja liitä teksti väliin "tls-auth ja /tls-auth" osaksi TLS Auth-avain ala. Katso alla oleva esimerkki kuva oikeiden tietojen kopioimiseksi: DD-WRT -asennusopas
 6. Katso uudelleen .ovpn-tiedosto tekstieditorissa ja kopioi teksti niiden väliin "ca ja /ca" ja liitä se CA-sertifikaatti ala. Katso alla oleva näytekuva:DD-WRT -asennusopas
 7. Kopioi teksti väliin "CERT ja / CERT" ja liitä se Julkisen asiakassertifikaatti ala. Katso alla oleva esimerkki kuva oikeiden tietojen kopioimiseksi:DD-WRT -asennusopas
 8. Kopioi teksti väliin "avain ja / avain" ja liitä se Julkisen asiakassertifikaatti ala. Katso alla oleva esimerkki kuva oikeiden tietojen kopioimiseksi:DD-WRT -asennusopas
 9. Klikkaa Tallentaa, ja napsauta sitten Käytä asetuksia yhteyden muodostaminen VPN: ään.
 10. Tarkista yhteystila napsauttamalla Tila > OpenVPN. Jos näet tyhjät lomakkeet, jotain ei ole asetettu oikein. Sinun on todennäköisesti suoritettava yllä olevat vaiheet uudelleen varmistaaksesi, että kaikki on syötetty ja tallennettu oikein. Kun se on kirjoitettu oikein, sen pitäisi näyttää seuraavalta kuvakaappaukselta: DD-WRT -asennusopasDD-WRT -asennusopas
 11. Jos tarvitset apua missä tahansa yllä olevissa vaiheissa tai jos jokin on epäselvää, ota yhteyttä suoraan VPN: ään. Heillä on tämänkaltainen VPN-erityinen opas, jossa on kaikki tarvitsemasi tiedot. Live chat -tuki auttaa sinua mielellään läpi prosessin.

Kuinka testata VPN reitittimelläsi

DNS-vuodot kertovat Internet-palveluntarjoajallesi, mitä verkkosivustoja vierailet: pilaa VPN: n tarjoama yksityisyys. Tämä on valtava ongelma, minkä vuoksi sinun on aina varmistettava, että et saa DNS-vuotoja. Noudata seuraavia vaiheita varmistaaksesi, että et saa DNS-vuotoja reitittimen VPN-yhteydestä.

 1. Siirry reitittimen kojetaulussa kohtaan Perustaa > Perusasetukset.DD-WRT -asennusopas
 2. Alla Verkko-osoitepalvelimen asetukset (DHCP), kirjoita seuraavat DNS-asetukset (nämä ovat Google DNS -asetukset - sinun on ehkä käytettävä eri DNS-asetuksia, joten tarkista VPN: ltä): Staattinen DNS 1: 8.8.8.8 - Staattinen DNS 2: 8.8.4.4 - Pakotettu DNS-uudelleenohjaus: rasti tämä ruutu DD-WRT -asennusopas
 3. Napsauta sivun alareunassa Tallentaa ja Käytä asetuksia.DD-WRT -asennusopas
 4. Siirry sivun yläosassa kohtaan Palvelut > Palvelut.DD-WRT -asennusopas
 5. Alla Lisä DNSMasq-asetukset, anna seuraava käyttöliittymä = tun1 (ExpressVPN: lle). Sinun tulisi kuitenkin kysyä VPN: ltäsi näitä asetuksia tai noudattaa niiden erityisiä ohjeita.
 6. Napsauta sivun alareunassa Tallentaa ja Käytä asetuksia.

DD-wRT VPN -asennusopas - johtopäätös

VPN: n asentaminen DD-WRT-reitittimeen tarkoittaa, että kaikki kodin laitteet on suojattu yhdellä VPN-yhteydellä. Tämä on erittäin tehokas ja turvallinen tapa perustaa VPN. Yllä olemme selittäneet vaiheet, joita tarvitaan VPN: n asentamiseen DD-WRT-reitittimeen. Esimerkissä käytämme ExpressVPN: tä. Kaikilla 5 parhaan DD-WRT-reitittimen VPN-verkon VPN: llä on kuitenkin erityinen asennusopas, joten ota yhteyttä VPN: ään saadaksesi tarkempia ohjeita VPN: n asettamisesta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me