Kuinka asentaa VPN Kindle Fire -käyttöjärjestelmään

Kindle Fire on lukittu Amazon-kauppaan. Amazon ei anna kuluttajien ostaa ohjelmistoja Google Play -sovelluskaupasta. Tämä rajoitus vaikeuttaa sisällön saamista Kindle-laitteelle (muut kuin Amazonin tarjoamat asiat). Onneksi on kuitenkin mahdollista ladata sovelluksia tulta Kindle Fire -laitteelle (tästä on opas myöhemmin tässä artikkelissa).


Vaikka on totta, että viime aikoihin asti Amazonilla ei ollut VPN-kauppoja myymälässään - nyt sillä on joitain (ExpressVPN, PureVPN, IPVanish, PrivateVPN, muutamia mainitakseni). Jos kuitenkin tilaat Kindle-VPN: n, jolla ei ole ohjelmistoa varastossa, voit silti käyttää VPN: ää asentamalla kolmannen osapuolen OpenVPN-ohjelmiston Kindlesi. Kun se on asennettu, voit määrittää OpenVPN-ohjelmiston toimimaan valitsemasi VPN-palveluntarjoajan kanssa. Selitämme miten se tehdään myöhemmin tässä oppaassa.

Jos olet huolissasi siitä, että jokin tämä kuulostaa monimutkaiselta - rentoudu - koska se ei ole. Lisäksi tilaamallasi VPN: llä on asennusopas, joka auttaa sinua prosessissa! Jos olet huolissasi tästä - voit aina kommunikoida VPN: n kanssa ennen tilauksen ostamista saadaksesi mielenrauhan ja varmistaaksesi, että saat kaiken tarvitsemasi ohjeen.

ExpressVPN: llä, Kindlen parhaalla VPN: llä, on yksityiskohtaiset asennusoppaat ja 24/7 live chat-tuki.

Jos tämä on jotain, jota et halua käsitellä, suosittelemme etsimään nopeasti kiinnostavaa VPN-verkkoa Amazon-kaupasta ennen tilaamisen vaikeuksia..

Jos VPN: llä on ohjelmisto Amazon-kaupassa, voit suorittaa seuraavat yksinkertaiset vaiheet:

 1. Tilaa haluamasi Kindle VPN
 2. Mene Amazon-kauppaan ja lataa VPN-ohjelmisto
 3. Suorita ohjelmisto ja kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi
 4. Yhdistä VPN-palvelimeen ja aloita aiemmin estettyjen sisältöjen käyttö.

Avaa Kindle-sovelluksen VPN-ohjelmiston asennusopas

Autamme sinua ulos katsomalla myös, kuinka VPN määritetään käyttämällä kolmannen osapuolen OpenVPN for Kindle -sovellusta. Tämä on paljon monimutkaisempi kuin edellinen menetelmä, mutta antaa sinun käyttää VPN: ää, jolla ei ole ohjelmistoa Amazon App -kaupassa. Seuraa vain näitä ohjeita Kindle-laitteessa:

 1. Vedä Kindle-ilmoituspalkki alas. valita Lisää jonka jälkeen Laite ja kytke päälle "Salli sovellusten asentaminen tuntemattomista lähteistä."
  asenna VPN Kindle Fireyn
 2. Lataa ES File Explorer Amazon Appstoresta. Tämä sovellus on ilmainen.
 3. Lataa OpenVPN-asennusohjelma pöytätietokoneellesi.
 4. Kytke Kindle tietokoneeseen tai Maciin USB-johdolla, vedä ja pudota OpenVPN-asennusohjelma (icsopenvpn0529.apk) Kindle's Downloads -kansioon..
 5. Käynnistä Kindle ja siirry Lataus-kansioon ES Explorerin avulla. Napauta .apk-tiedostoa ja asenna se.
 6. Tilaa Kindle-VPN-palvelu, jos et ole vielä tehnyt niin.
 7. Asenna seuraavaksi Kindlesi OpenVPN-ohjelmisto VPN: n OpenVPN-asetustiedostoilla. VPN-palveluntarjoaja toimittaa nämä tiedostot. Saadaksesi ne Kindlesiin, sinun on ladattava ne tietokoneeseen, purkaa ne ja lähettää ne itsellesi sähköpostitse. Avaa Kindle-sähköpostisi ja lataa .ovpn-tiedostot. Nyt voit tuoda ne latauskansiostasi OpenVPN-ohjelmistoon. VPN: lläsi on asennusopas, joka auttaa sinua tässä vaiheessa!

VPN-sovelluksen lataaminen sivulle Kindle Fire -laitteelle

Amazonin käyttäjiä estetään pääsemästä Google Play Kauppaan. Tämä rajoittaa vakavasti sitä, mitä he voivat käyttää laitteellaan. Hyvä uutinen on kuitenkin, että voit "SIDELOAD" nämä sovellukset Kindle Fire -laitteeseesi. Tämä sisältää VPN-sovellukset.

Lataa sovellus sivulle seuraavasti:

 1. Ennen kuin voit ladata sovelluksia sivulle, sinun on valmistettava Kindle. Aloita pyyhkäisemällä ylemmästä navigointipalkista alas ja napsauttamalla asetukset. Etsi Asetukset-valikosta Sovellukset valikko.
 2. Kiihottua Sovellukset tuntemattomista lähteistä.
 3. Avaa Apps for Android -sovellus ja etsi ES File Explorer, se on ilmainen sovellus, joten voit ladata sen turhaan. Es File Explorer
 4. Suorita ES File Explorer ja napauta Uusi -painike alareunassa uuden kansion luomiseksi. Luo kansio nimeltä Sivuladatut sovellukset juuressa. Täältä lataat .APK-tiedostot puolelle.
 5. Lataa SnapPea (Desktop-to-Android manager) APK-tiedosto suoraan SnapPea-linkistä tällä linkillä.
 6. Nyt voit käyttää SnapPeaa asettaaksesi kaikki muut asennettavat APK-tiedostot SideLoaded-sovellukset kansio, jonka olet luonut aiemmin.
 7. Voit avata APK-tiedostot ES File Resurssienhallinnalla ja asentaa ne kuten muutkin tiedostot. Katso täydellinen opas täältä.

Jos haluat asentaa jo toisella Android-laitteellasi olevan sovelluksen (jonka sait esimerkiksi Google App Storesta), varmuuskopioi APK-tiedosto Kindle-tiedostoon. Noudata näitä vaiheita:

 1. Asenna sovelluksen varmuuskopio & Palauta Android-laitteellasi.
 2. Suorita varmuuskopio & Palauta sovellus ja valitse kaikki sovellukset, jotka haluat varmuuskopioida laitteeltasi siirtääksesi Kindle Fire -laitteeseen. Paina alaosassa olevaa Varmuuskopio-painiketta.
 3. APK-tiedostot tallennetaan sovellusvarmuuskopion määrittelemään hakemistoon (tapauksessamme / storage / sdcard0 / App_Backup_Restore /, tarkista sovelluksen asetukset nähdäksesi, mikä on tallennushakemisto). Kun olet varmuuskopioinut ne, asenna laite tietokoneellesi USB: n kautta ja kopioi ne.
 4. Kopioi nyt nämä tiedostot Kindlesi ( Sivuladatut sovellukset aikaisemmin luoma hakemisto)
 5. Kuten aiemmin, etsi APK-tiedosto ja asenna sovellus ES File Explorerilla.

Katso VPN for firestick -artikkeli, jos haluat tietää, kuinka asentaa VPN Firestickiin.

VPN: n asentaminen reitittimeen

VPN: n hankkiminen DD-WRT-reitittimelle on paljon helpompi tapa yhdistää Kindle VPN-palvelimeen. VPN-salamareititin yhdistää automaattisesti kaikki kodin laitteet VPN-palvelimeen (mukaan lukien Kindle).

Jokaisella VPN-palveluntarjoajalta, joka on viidessä parhaimmassa VPN for Kindle -artikkelissa, on verkkosivustollaan ohjeet VPN: n asentamisesta reitittimeen. Kullakin sivustolla on myös luettelo reitittimistä, joita kukin VPN tarjoaa. Ennen kuin kirjaudut palveluun, tarkista, että sinulla on oikean tyyppinen reititin VPN-yritykselle.

Voit ostaa valmiiden välähdytettyjen VPN-reitittimien siirtymällä sivulle Flashrouters.com.

ExpressVPN - Kindle: n paras VPN - myy esipalautetun reitittimen, jonka VPN on asennettu verkkosivuilleen. Se suojaa kaikkia kodin laitteita VPN: llä.

Otsikkokuvaus: Erlo Brown / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me